SVI NA GRBAVICU !
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
imam osjećaj da će bit' slaba posjeta večeras, Saša Matić u Skenderiji, a nama protivnik posljednjeplasirana ekipa PL, al' ovo je odlična prilika da vidimo ko stvarno voli klub
SVI NA GRBAVICU !
SVI NA GRBAVICU !
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Davno je se to vidjelo
pa dobro, ovo je za najnoviji spisak da vidimo je li se šta promijenilo 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uhhh kako nam je ova ekipa jaka bila, i kako se vidi da smo slabiji zbog svih povreda i odlazaka sada, ali bice to dobro aBd, poslozit ce njih Amar...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Kod nas je pogled na Želju svaki put, a kod vas samo jednom u 15 utakmica.Benjo_AFC86 je napisao/la:hvala, a skupo jebt
i kod nas je pogled kao u vas na zapadu, pa 5KM
morati ću preko Bekrića to srediti :p
- SarajlijaTM
Znaci bice odlicno,sve prava rajaanonimni je napisao/la:imam osjećaj da će bit' slaba posjeta večeras, Saša Matić u Skenderiji, a nama protivnik posljednjeplasirana ekipa PL, al' ovo je odlična prilika da vidimo ko stvarno voli klub![]()
SVI NA GRBAVICU !
dodji ti na jug da uzivas sa rajomBenjo_AFC86 je napisao/la:hvala, a skupo jebt
i kod nas je pogled kao u vas na zapadu, pa 5KM
morati ću preko Bekrića to srediti :p
Danas ovjera titule i pobjeda 2-0. Ne treba forsirati igrace i treba ih odmarati za finale kupa.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
@baja
mislim na vjecnu od 1995. do danas...
mislim na vjecnu od 1995. do danas...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Da je ova ekipa sada na okupu, mislim da bi pitama bježali 20 bodova. S tim što bi do kraja prvenstva ta prednost narasla na 25+ (gore dole koji bod). Takva je trenutno konkurencija.Baja_Zvjerka je napisao/la:Uhhh kako nam je ova ekipa jaka bila, i kako se vidi da smo slabiji zbog svih povreda i odlazaka sada, ali bice to dobro aBd, poslozit ce njih Amar...
Veceras ce se pokazat' ko stvarno voli Zelju !
SVI NA GRBAVICU !
SVI NA GRBAVICU !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
j.ebiga.... ako je to jaka ekipa ....... šta bi rekao na ove dvije ekipe?Baja_Zvjerka je napisao/la:Uhhh kako nam je ova ekipa jaka bila, i kako se vidi da smo slabiji zbog svih povreda i odlazaka sada, ali bice to dobro aBd, poslozit ce njih Amar...
ili
- TheGreatest10
- Kontakt:
Hvala na informacijama, mogu i ja jednom vala đaba ući na tekmu majka mu staraOxidenks je napisao/la:ma pustit ce ga na poluvremenu. slobodno dodi i da hoces kupiti kartu ne bi imao gdje.TeaM87 je napisao/la:od ove sezone ne pustaju nikog bez karte, pa cak ni na poluvremenuTheGreatest10 je napisao/la:Da li mogu ući na drugo đaba, pošto neću moći prije 9 doći, pa da ne kupujem bezveze kartu radi 45minuta? Da li puštaju, pošto nisam nikad tako radio ni pokušao?
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Mislim da nisi upravu.. Sad u Prijedoru nam na poluvremenu baš Bekrić donio vodu, pa ga usput pitali za povredu, kaže da je povredu zaliječio i da može igrati bez problema..bagrcavi je napisao/la:Cviko jeste u klubu, Bekrić je povrijeđen.
Cuva ga Amar za olimpica i derbija...
Treba reci da je Bekric imao i manji zahvat...hematom
Treba reci da je Bekric imao i manji zahvat...hematom
Bekric je i sam rekao da se oporavio kad sam ga slusao na radiju al da ne zna hoce li nastupati u prijedoru jer nije 100 % spreman i govorio je kako je moguce da preskoci tu utakmicu radi slijedecih koje dolaze , rezultat nam isao u korist a koliko vidim igraci se zalili na teren i nekako mi je logicno da ga amar nije uvodio da ne bi se opet povrijedio (ovo pisem ako je bio na klupi jer se ne sjecam-SanaFCŽ- je napisao/la:Mislim da nisi upravu.. Sad u Prijedoru nam na poluvremenu baš Bekrić donio vodu, pa ga usput pitali za povredu, kaže da je povredu zaliječio i da može igrati bez problema..bagrcavi je napisao/la:Cviko jeste u klubu, Bekrić je povrijeđen.
Ne valja ti ova tabela, Želji fale 3 utakmice:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam siguran da smo ih tu pretekli prosle godine... Jedino ako mozda ne mislis od rata, ali u ovom formatu, zakljucno sa sezonom 2011/2012 evo tabela, pa im sada bjezimo 12 bodova:jovanmaksimovic je napisao/la:ukoliko pobjedimo, a sarajevo izgubi u banja luci bicemo opet prvi na vjecnoj tabeli premijer lige bih...
Željo: 162+55+88=305
Torpedo: 165+54+89=308
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Samo prenosim njegove riječibob je napisao/la:Bekric je i sam rekao da se oporavio kad sam ga slusao na radiju al da ne zna hoce li nastupati u prijedoru jer nije 100 % spreman i govorio je kako je moguce da preskoci tu utakmicu radi slijedecih koje dolaze , rezultat nam isao u korist a koliko vidim igraci se zalili na teren i nekako mi je logicno da ga amar nije uvodio da ne bi se opet povrijedio (ovo pisem ako je bio na klupi jer se ne sjecam-SanaFCŽ- je napisao/la:Mislim da nisi upravu.. Sad u Prijedoru nam na poluvremenu baš Bekrić donio vodu, pa ga usput pitali za povredu, kaže da je povredu zaliječio i da može igrati bez problema..bagrcavi je napisao/la:Cviko jeste u klubu, Bekrić je povrijeđen.) al opet mislim da nije bilo potrebe jer nam bitnije utakmice dolaze finale i derby , bar to je moje neko misljenje
Dobar ovaj igrac Zvijezde,brazilac Adam fin vezni igrac godilo bi nam kad bi dosao 
Daj ba uozbilji se molim te. Kakav crni Adam ne mogu opucati na gol. Cuj Adamarelinho je napisao/la:Dobar ovaj igrac Zvijezde,brazilac Adam fin vezni igrac godilo bi nam kad bi dosao
Trenutno korisnika/ca: Helemnejse i 21 gost.