Joj što mi je muka ovakvih priča više . Daj priznaj da Džeko u zadnje vrijeme nije zabijao , i na kraju krajeva za 2-3 godine kad ljudi budu gledali na Džekinu statistiku u ovo vrijeme , oni neće znati niti razmišljati da je to krivica trenera , saigrača itd. nego će se jednostavno reći da Džeko nije mogao zabiti u to vrijeme i to je kraj . Možeš ti pričati koliko hoćeš da je Džeko njihov najbolji strijelac (i to samo u ligi , u svim takmičenjima je Tevez najbolji strijelac) , ali njega jure Aguero i Tevez . Sam podatak da Džeko nije zabio više od dva mjeseca je obeshrabrujući , i to govori da City NIJE mjesto za njega ..emir79 je napisao/la: Agüero igra duplo vise od Dzeke, pa nema ga ni na mapi, Tevez takodje. Dzeko od svih najmanje igra , a opet im prvi strijelac.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
viKK je napisao/la:Joj što mi je muka ovakvih priča više . Daj priznaj da Džeko u zadnje vrijeme nije zabijao , i na kraju krajeva za 2-3 godine kad ljudi budu gledali na Džekinu statistiku u ovo vrijeme , oni neće znati niti razmišljati da je to krivica trenera , saigrača itd. nego će se jednostavno reći da Džeko nije mogao zabiti u to vrijeme i to je kraj . Možeš ti pričati koliko hoćeš da je Džeko njihov najbolji strijelac (i to samo u ligi , u svim takmičenjima je Tevez najbolji strijelac) , ali njega jure Aguero i Tevez . Sam podatak da Džeko nije zabio više od dva mjeseca je obeshrabrujući , i to govori da City NIJE mjesto za njega ..emir79 je napisao/la: Agüero igra duplo vise od Dzeke, pa nema ga ni na mapi, Tevez takodje. Dzeko od svih najmanje igra , a opet im prvi strijelac.

Igrač ispadne iz forme kada ne igra. Mancini je majstor za uništavanje forme svojih igrača. Ima više rotacija od kola do kola nego izmjena na košarkaškim utakmicama.
Jasno je da Edin nema bas neke vece ambicije, dosegao je nivo koji je zeljeo i koji je veoma visok. Svako bi zelio da bude na tom mjestu. E sad drugo je sto mi Bosnje ocekujemo jos vise i vise, a vjerujem da bi se sami zadovoljili da ste na Edinovom mjestu i da bi vas bilo briga sta forumi i novine pisu o vama. Lagano sad je nasao curu koju puni (mislim ko ne bi
) i odigra po koju utakmicu i njemu dobro. Na racunu je sve deblji. Bitno je da on te ambicije u klubskom fudbalu nije prenio na reprezentaciju i u repki igra i dalje maksimalno, angazovan je do svojih limita i to je bitno. Sad sto on u nekom tamo City-ju ga pimpla to je drugo, nas rezultat ne zavisi od tog hebenog Citya i Mancinija. Svi ste vidjeli kako Edin ima bolji prijem lopte, jaci u duelima itd u repki nego u Cityu.
Da bi se Edin probudio i vratio tu svoju volju za vecim levelom treba mu neki dobar trener, neki dobar motivator sto klaun Manicini aka zabar nije.
Zato se nemojte ljudi nervirati, vec uzivajte. Ja sam prestao pratitit Edinove partije u City-u jer ovo gore sto sam napisao je nekako uslo u glavu kao cinjenice sto i jeste. Nek je on nama ziv i zdrav, bice radosti na Edinove golove.

Da bi se Edin probudio i vratio tu svoju volju za vecim levelom treba mu neki dobar trener, neki dobar motivator sto klaun Manicini aka zabar nije.
Zato se nemojte ljudi nervirati, vec uzivajte. Ja sam prestao pratitit Edinove partije u City-u jer ovo gore sto sam napisao je nekako uslo u glavu kao cinjenice sto i jeste. Nek je on nama ziv i zdrav, bice radosti na Edinove golove.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Kad je bio ubjedljivo najbolji strijelac tima i u najboljoj formi, Edin je preselio na klupu. Meni bi davno prekipilo i igrao bi sa pola gasa. Cini mi se da sada pola tima misli tako i da se bas i ne zalazu.
Nije Edin za klupe, prevelik je to igrac da bi to mogao podnositi. Nisu ni Tevez i Aguero za klupe. Normalno je da niko od njih nije ni blizu prvog mjesta liste strijelaca. Ne zato sto ne znaju, znaju, svi su nekad dominirali. Znaci da nije do njih.
Nije Edin za klupe, prevelik je to igrac da bi to mogao podnositi. Nisu ni Tevez i Aguero za klupe. Normalno je da niko od njih nije ni blizu prvog mjesta liste strijelaca. Ne zato sto ne znaju, znaju, svi su nekad dominirali. Znaci da nije do njih.
igrali Dzek sutra....ko zna samo zabar
Nevjerujem da ce igrati.bivsi je napisao/la:igrali Dzek sutra....ko zna samo zabar
Možda i neće.AzRimiRzA je napisao/la:Nevjerujem da ce igrati.bivsi je napisao/la:igrali Dzek sutra....ko zna samo zabar
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Jel Aguero spreman? Ako nije, onda ima male sanse da bude igrao.
Ali nadam se da nece igrati zato jer ako bude igrao, samo ce smanjiti sanse da ode iz Citya. Ocito je da nije u formi i da nece se drasticno preokrenut 180 stepeni poslje onakve utakmice protiv Tottenhama.
Ipak mislim da ce igrat zato jer sam siguran da su se City/Mancini vec prije nekoliko mjeseci odlucili da njega prodaju, i da ce ga Mancini na silu gurat u igre nebil proradio i slucajno koji golcic zabio zato jer ocajno hoce da ga prodaju i da dokazu da moze golove zabijat i reklamirat ga ekipama koji su bili zainteresovani za njega. I onako nemaju nista vise od ove sezone, samo da ne padnu na peto mjesto.
Ali nadam se da nece igrati zato jer ako bude igrao, samo ce smanjiti sanse da ode iz Citya. Ocito je da nije u formi i da nece se drasticno preokrenut 180 stepeni poslje onakve utakmice protiv Tottenhama.
Ipak mislim da ce igrat zato jer sam siguran da su se City/Mancini vec prije nekoliko mjeseci odlucili da njega prodaju, i da ce ga Mancini na silu gurat u igre nebil proradio i slucajno koji golcic zabio zato jer ocajno hoce da ga prodaju i da dokazu da moze golove zabijat i reklamirat ga ekipama koji su bili zainteresovani za njega. I onako nemaju nista vise od ove sezone, samo da ne padnu na peto mjesto.
Jedna stvar koju ne razumijem je što sam često vidio da mnogi misle da Džeko ima ovakav nekakav stav prema svojoj karijeri .. "Imam puno para , ne trebam se brinut , malo koju utakmicu odigram , dođem na trening , imam dobru curu , pare , a za reprezentaciju se malo više potrudim... " Pa brate nije on Husejinović (dok je bio u Werderu) , niti misli kao on.. Pišete o njemu kao da nema nikakvih sportskih ambicija i želje za uspjehom.
Istina ali mi smo majstori za omalozavanje drugih a pogotovu onih koji su uspjeli i pogotovu Bosnjaka ali sta je tu je nemjenjamo se nazalost odnosno vecina tako svrlja i misli.viKK je napisao/la:Jedna stvar koju ne razumijem je što sam često vidio da mnogi misle da Džeko ima ovakav nekakav stav prema svojoj karijeri .. "Imam puno para , ne trebam se brinut , malo koju utakmicu odigram , dođem na trening , imam dobru curu , pare , a za reprezentaciju se malo više potrudim... " Pa brate nije on Husejinović (dok je bio u Werderu) , niti misli kao on.. Pišete o njemu kao da nema nikakvih sportskih ambicija i želje za uspjehom.
Pa zar nije sramota da igraci koji duplo vise igraju od Dzeke, jure Dzeku u golovima?viKK je napisao/la:Joj što mi je muka ovakvih priča više . Daj priznaj da Džeko u zadnje vrijeme nije zabijao , i na kraju krajeva za 2-3 godine kad ljudi budu gledali na Džekinu statistiku u ovo vrijeme , oni neće znati niti razmišljati da je to krivica trenera , saigrača itd. nego će se jednostavno reći da Džeko nije mogao zabiti u to vrijeme i to je kraj . Možeš ti pričati koliko hoćeš da je Džeko njihov najbolji strijelac (i to samo u ligi , u svim takmičenjima je Tevez najbolji strijelac) , ali njega jure Aguero i Tevez . Sam podatak da Džeko nije zabio više od dva mjeseca je obeshrabrujući , i to govori da City NIJE mjesto za njega ..emir79 je napisao/la: Agüero igra duplo vise od Dzeke, pa nema ga ni na mapi, Tevez takodje. Dzeko od svih najmanje igra , a opet im prvi strijelac.
Jos jednom pogledas utakmicu protiv Grcke i dobijes odgovor na sva pitanja.
Ti ako ne prihvatas cinjenice, onda prestani pratiti fudbal.
Cinjenica je da je Dzeko prvi strijelac svog tima (o broju utakmica je bespotrebno polemisati,kao i minutazi)
Cinjenica je da je Dzeko prvi strijelac kompletnih kvalifikacija sa 7 golova uz 4 asistencije (sto pada u vodu svaka pisljiva izjava, da Dzeko nije u formi, na to se samo mogu nasmijati)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nista od Dzeke danas iako je prvi strjelac tima...sramota od Zabara
1 Hart
5 Pablo Zabaleta
4 Vincent Kompany
33 Matija Nastasic
22 Gaël Clichy
42 Yaya Touré
18 Gareth Barry
21 David Silva
16 Sergio Agüero
32 Carlos Tévez
8 Samir Nasri

1 Hart
5 Pablo Zabaleta
4 Vincent Kompany
33 Matija Nastasic
22 Gaël Clichy
42 Yaya Touré
18 Gareth Barry
21 David Silva
16 Sergio Agüero
32 Carlos Tévez
8 Samir Nasri
Reprezentacija i klub su potpuno različita stvar . I Messi zabija evo 60 golova u sezoni dosad , a u reprezentaciji ni blizu dobar kao u klubu ... Mi pričamo o CITYJU . Bez obzira koliko je igrao , bez obzira koliko stil igre Cityja nije njemu prikladan , za dvije sezone kada drugi ljudi (ne Bosanci) budu gledali na ovaj period ove sezone, oni će vidjeti da nije zabijao golove (u dresu CITYJA) , i to je to. I meni bi bilo najdraže da zabija kao u Wolfsburgu , ali šta se može. Moramo biti zadovoljni onime što imamo.emir79 je napisao/la:Pa zar nije sramota da igraci koji duplo vise igraju od Dzeke, jure Dzeku u golovima?viKK je napisao/la:Joj što mi je muka ovakvih priča više . Daj priznaj da Džeko u zadnje vrijeme nije zabijao , i na kraju krajeva za 2-3 godine kad ljudi budu gledali na Džekinu statistiku u ovo vrijeme , oni neće znati niti razmišljati da je to krivica trenera , saigrača itd. nego će se jednostavno reći da Džeko nije mogao zabiti u to vrijeme i to je kraj . Možeš ti pričati koliko hoćeš da je Džeko njihov najbolji strijelac (i to samo u ligi , u svim takmičenjima je Tevez najbolji strijelac) , ali njega jure Aguero i Tevez . Sam podatak da Džeko nije zabio više od dva mjeseca je obeshrabrujući , i to govori da City NIJE mjesto za njega ..emir79 je napisao/la: Agüero igra duplo vise od Dzeke, pa nema ga ni na mapi, Tevez takodje. Dzeko od svih najmanje igra , a opet im prvi strijelac.
Jos jednom pogledas utakmicu protiv Grcke i dobijes odgovor na sva pitanja.
Ti ako ne prihvatas cinjenice, onda prestani pratiti fudbal.
Cinjenica je da je Dzeko prvi strijelac svog tima (o broju utakmica je bespotrebno polemisati,kao i minutazi)
Cinjenica je da je Dzeko prvi strijelac kompletnih kvalifikacija sa 7 golova uz 4 asistencije (sto pada u vodu svaka pisljiva izjava, da Dzeko nije u formi, na to se samo mogu nasmijati)
Ne pričaj gluposti. Niti je ista zvanicno izaslo na Džekinoj stranici, niti na City-jevoj. Međutim i moja pretpostavka je da neće igrati i nije nikakva sramota "Žabara". Realno, sasvim očekivano je prema mom mišljenju da počnu Argentinci u napadu, jer Džeko nije dao gola od Southampton-a, a vidjeli smo i kada dobije šansu da igra da je očajan. Ili ne može, ili ne želi (očito da ne želi, jer vidjeli smo šta je Džeko u Zenici, a šta je Džeko u City-ju). Bilo kako bilo, nadam se da na ljeto prelazi u Borussiju Dortmund i da će napokon ponovo da uhvati kontinuitet igranja, formu i da će da bude veći strah i trepet za protivničke odbrane nego ikada.bivsi je napisao/la:Nista od Dzeke danas iako je prvi strjelac tima...sramota od Zabara![]()
1 Hart
5 Pablo Zabaleta
4 Vincent Kompany
33 Matija Nastasic
22 Gaël Clichy
42 Yaya Touré
18 Gareth Barry
21 David Silva
16 Sergio Agüero
32 Carlos Tévez
8 Samir Nasri
Nisi mi odgoroviro na pitanje, pa evo da ponovimviKK je napisao/la: Reprezentacija i klub su potpuno različita stvar . I Messi zabija evo 60 golova u sezoni dosad , a u reprezentaciji ni blizu dobar kao u klubu ... Mi pričamo o CITYJU . Bez obzira koliko je igrao , bez obzira koliko stil igre Cityja nije njemu prikladan , za dvije sezone kada drugi ljudi (ne Bosanci) budu gledali na ovaj period ove sezone, oni će vidjeti da nije zabijao golove (u dresu CITYJA) , i to je to. I meni bi bilo najdraže da zabija kao u Wolfsburgu , ali šta se može. Moramo biti zadovoljni onime što imamo.
Zar nije sramota da igraci koji duplo vise igraju od Dzeke, jure tog istog Dzeku u golovima?
Rjec je o City-ju, a ne reprezentaciju u ovom pitanju.
Reprezenaciju sam spomenuo iz razloga, da ti kazem da nije ispao iz forme.
Messi nema Xavija i Iniestu u reprezentaciji

- Goalgetter
- Kontakt:
Na klupi.
TEAM NEWS: Hart, Zabaleta, Kompany (C), Lescott, Clichy, Yaya Toure, Barry, Silva, Tevez, Nasri, Aguero
I Nastasic zavrsio na klupi
Izgleda da je Manciniju potrebno yebati familijarnost, kao neki dan Lescott, pa da dodje do prvih 11.
Ovo nije klub ,nego nakaradluk,Nastasic je odlican igrac.
I Nastasic zavrsio na klupi

Izgleda da je Manciniju potrebno yebati familijarnost, kao neki dan Lescott, pa da dodje do prvih 11.
Ovo nije klub ,nego nakaradluk,Nastasic je odlican igrac.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma rotira Mancini, Lescott ove sezone u vrh glave 10 puta poceo u prvom sastavu, Nastasic je i dalje ispred njega
.

Zasluzio je klupu nakon one utakmice protiv Tottenhama, nema sta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot] i 11 gostiju.