Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
jbmilan
-
Kontakt:
Vrijeme je da nam vratite za uzimanje boda na Grbavici

Klepite i vi gore makar bod Borcu

Amicci Di Nessuno
Vječna Ljubav Čeličnog Grada
-
Sarajevo1946
-
Kontakt:
Postao/la Sarajevo1946 » 27 apr 2013, 12:15
zeljo4life je napisao/la:Otkud opet Torlak da ne igra? Hocel vam igrati onaj mali Radovac?
Torlak ima kartone, Hadžija je povrijeđen.
Radovac je počeo posljednje dvije, pa bi trebao i ovu, pogotovo što nemamo neki veliki izbor.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
-
High
Loše će to izgledati bez Boce. Što se napada tiče, opet će biti patnja. Nema Hadžije, valja nam opet gledati krampu Melunovića. Sve u svemu, ko hoće love na kladari, kec je siguran.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
Shanks
-
Kontakt:
gavran je napisao/la:
borac da je jek ne bi od 12 utakmica vani dobio dvije,
ne kazem da nisu dobri ali i nisu nesto secijalno.
ja bih volio da vas dobiju svakako

Tako nekako.A što se tiče ove druge rečenice, nema potrebe da se brineš.Titula je vaša svakako.

Divovi 1946
You'll Never Walk Alone
-
thuglife
-
Kontakt:
Danas Olimpic pobjedom prelazi na treće mjesto, tako da će igrači Borca imati razlog više da sutra budu puni motivacije. Jel igraju sutra i Suljić i Haurdić?
-
High
U konkurenciji su.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
zeljo4life
-
Kontakt:
Postao/la zeljo4life » 27 apr 2013, 15:13
Sarajevo1946 je napisao/la:zeljo4life je napisao/la:Otkud opet Torlak da ne igra? Hocel vam igrati onaj mali Radovac?
Radovac je počeo posljednje dvije, pa bi trebao i ovu, pogotovo što nemamo neki veliki izbor.
Mali mi se svidio protiv sirokog...drzi fino sredinu.Jos samo malo sigurnosti u predaji lopte,al vremenom ce nadoci...ja bi i njega i onog malog Handzica stavio,pa nek ganjaju,ovakve su se tekme ubile va takve igrace,zeljne igre i dokazivanja...
Amare hvala ti...
-
Oxidenks
-
Kontakt:
zeljo4life je napisao/la:Sarajevo1946 je napisao/la:zeljo4life je napisao/la:Otkud opet Torlak da ne igra? Hocel vam igrati onaj mali Radovac?
Mali mi se svidio protiv sirokog...drzi fino sredinu.Jos samo malo sigurnosti u predaji lopte,al vremenom ce nadoci...ja bi i njega i onog malog Handzica stavio,pa nek ganjaju,ovakve su se tekme ubile va takve igrace,zeljne igre i dokazivanja...
Drzi fino sredinu pravo a Siroki ih razvalio bas na sredini, nisu mogli nista. Kako si lud samo

Sreca pa ti ne vodis ni jednu ekipu, svaka bi ekipa zavrsila u 3. ligi

-
TeaM87
-
Kontakt:
Volio bi da vi pobjedite jer je pitanje prvaka haman rijeseno a ako vi pobjedite samim tim olimpic ide ispred borca u evropu, a naravno draze mi je da ode sarajevski klub, da gledam dva nasa kluba u Evropi uzivo.
al haj, i da izgubite nece mi bit krivo, sretno
FKŽ !
-
Oxidenks
-
Kontakt:
mma_hz je napisao/la:Retardu mali dok je igrao Radovac (prvo poluvrijeme) Sarajevo je vodilo..zamjenjen je na poluvremenu uzbog neke povrede..
da ti imalo pratis fudbal u BH znao bi to..

Sarajevo je vodilo iz jednog suta na gol, a do tada je Siroki napadao i pravio sanse, samo vas je sreca spasila sto niste gubili 1.pol.
-
Bosniacum Lilium
-
Kontakt:
Postao/la Bosniacum Lilium » 27 apr 2013, 16:57
kod nas Diatta nije znao vodit loptu. Npr. ono kad sam ga gledao protiv Celika, kad je usao, def. flopcina. Sad doktor fudbala u Zvijezdi samo sto jos nije naucio da ubaci loptu
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
champions1921
Postao/la champions1921 » 27 apr 2013, 17:08
Bosniacum Lilium je napisao/la:kod nas Diatta nije znao vodit loptu. Npr. ono kad sam ga gledao protiv Celika, kad je usao, def. flopcina. Sad doktor fudbala u Zvijezdi samo sto jos nije naucio da ubaci loptu
Prosjecni igraci se puno bolje snalaze u manjim klubovima i sredinama.. Pritisak koji nosi dres Sarajeva ili Zelje je cesto preveliko ogranicenje za takve igrace..
BUDI ŽELJO !!!
-
Šofa
-
Kontakt:
Mislim da imamo realne sanse da zavrsimo treci, imamo cetiri boda prednosti u odnosu na Olimpic i realno do kraja i mi i oni mozemo osvojiti po 9 bodova tako da vjerujem da necemo doci u situaciju da nam oni ugroze 3 mjesto.
Što se tice Borca, ne racunajuci ovu utakmicu sutra, mislim da ce osvojiti sve bodove do kraja. Ako izvucemo remi sa njima u Banja Luci onda mozda imamo neke sanse za drugo mjesto.
Sto se tice 4. mjesta mislim da ono ne vodi nigdje jer bi za mene bilo veliko iznenadjenje da komsije osvoje kup ove godine(iako bih ja volio da bude drugacije).
-
High
Nama je jedina šansa u sutrašnjoj utakmici neznanje Starčevića. Za mene je on prosjek i možda Husref bolje instrukcije uputi našim igračima nego što će to Starčević svojim. Al' opet, kakve nam koristi od toga kad smo oslabljeni neigranjem Hadžića i Torlaka i kad te iste upute Husrefa naši neće znati upotrijebiti na terenu. Imaju odličnu ekipu, a motiv im neće nedostajati jer ih je Olimpic prestigao na tabeli.
-
ciza
-
Kontakt:
bez uvrede ali jedina sansa vam je eksces an tribinama,ostalo je na strani borca,i u najjacem sastavu niste ekipa koja moze nesto puno, a ovako oslabljeni sve osim poraza je izneandjenje
-
Oxidenks
-
Kontakt:
Šofa je napisao/la:Mislim da imamo realne sanse da zavrsimo treci, imamo cetiri boda prednosti u odnosu na Olimpic i realno do kraja i mi i oni mozemo osvojiti po 9 bodova tako da vjerujem da necemo doci u situaciju da nam oni ugroze 3 mjesto.
Što se tice Borca, ne racunajuci ovu utakmicu sutra, mislim da ce osvojiti sve bodove do kraja. Ako izvucemo remi sa njima u Banja Luci onda mozda imamo neke sanse za drugo mjesto.
Sto se tice 4. mjesta mislim da ono ne vodi nigdje jer bi za mene bilo veliko iznenadjenje da komsije osvoje kup ove godine(iako bih ja volio da bude drugacije).
Osvojili ili ne osvojili 4. ekipa ne ide nigdje.
-
fsdghdsfs
-
Kontakt:
Pitari sretno veceras . Ne sjecam se kad' sam zadnji put za vas "navij'o" .
AJ BOJAC
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
-
Viper
-
Kontakt:
Pitari sretno, igrajte za Čelik

SAMO ČELIK !
-
mmmirza
-
Kontakt:
kod nas u ligi prekid zbog jedne zastave, a u srbiji u novom pazaru grobari i navijaci pazara gadjaju se kamenicama i stolicama cijelo drugo poluvrijeme a glavni sudija ih samo ignorise i ne obraca paznju na njih.ko ima arenasport nek gleda ovaj mec
-
Oxidenks
-
Kontakt:
Nema tekma na TV-u?? hoce li biti stream ??