neam pojma..znam samo da će ga dovest ovaj što je Vareu doveo...pa sumnjam da će biti šupljak..Steve Urkel je napisao/la:Jel,ima li još kakvih inf šta igra,iz kojeg kluba,godine...
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
iz Mostara na svaku veću tekmu NLB lige ode barem 50-60 auta, provjerenoSteve Urkel je napisao/la:Evo razloga zašto imamo mnogo više ljudi na košarci nego na nogometu
1-cjene ulaznica na nogometu 7 i 10 km,a košarci 5 km,dakle platiš 10 km da gledaš travnika a 5 km partizan ili cibonu euroligaše i bivše prvake europe
2-slaba liga u nogometu,mislim da u ovoj ligi u bilo kojoj ekipi nema neki poznati nogometaš,koji je igrao sp,ep ili lig prvaka,dok u košarci možeš vidjeti neke bivše nba igrace,reprezentativce srbije,hrvatske
3-domaćinska liga,pola timova koji dođu na pecaru cijelu utakmicu,ne šutnu na gol,dok je košarka krajnje neizvjesna.
4-mislim da mi i unogometu i košarci imamo stndardni 1000 gledatelja koji uvjek idu na tekmu,dok sad u košarci se pojavljuje još ljudi koji nisu nikad praatili,ali dođu eto samo da budu viđeni
5-kk široki je daleko poznatiji jer igra u nlb(2 liga u europi posle španjolske)pa na te utakmice dolaze ljudi iz cjele hercegovine,dok u nogometu iako smo mi i zrinjski jedini prvoligaši ne dolaze gledat ljudi iz okolnih mjesta,ja ih razumjem jer u nogometu se nema šta vidjet

Titula po sezoni. . .
Idite u Argentinu igrajte, a moze i Brazil, bit cete tim sa najvise domacih igracaKevin je napisao/la:doći će nam na pola još jedan Argentinac....

Bez ljutnje, zezancija

- Barney Stinson
- Kontakt:
hahaha pa mozemo tamo su ekipa malo bolje nego nase pa nas mozda netko i pobijedi nekadDinoTM je napisao/la:Idite u Argentinu igrajte, a moze i Brazil, bit cete tim sa najvise domacih igracaKevin je napisao/la:doći će nam na pola još jedan Argentinac....![]()
Bez ljutnje, zezancija

19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
A ća(
) se uzdizes, pa niste vi jaki koliko su drugi slabi

- Barney Stinson
- Kontakt:
na isto ti dodjeDinoTM je napisao/la:A ća() se uzdizes, pa niste vi jaki koliko su drugi slabi

19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Jak je lik. Citah intervju sa njim, argentinski Hrvat neki. Preko njegovih veza je ja mislim i Callelo u Dinamu, a ova dvojica su trebala drugdje ici takodjer, medjutim, eto, kao Jelicu je obecao dovesti dva kvalitetna igraca, a ne anonimuse i eto Varee i Martineza.Kevin je napisao/la:neam pojma..znam samo da će ga dovest ovaj što je Vareu doveo...pa sumnjam da će biti šupljak..Steve Urkel je napisao/la:Jel,ima li još kakvih inf šta igra,iz kojeg kluba,godine...
Nista, posto nam treba potentan i iskusan napadac podjednako vrstan nogom i glavom, hmm, pikujem Palerma, et, posteno.

...Život za Široki...
Nista, za njega je Skoro PeleBarney Stinson je napisao/la:BatistutaKevin je napisao/la:doći će nam na pola još jedan Argentinac....![]()
![]()
A zar nije Wagner Baianov brat, il sam ga ja pomijesao sa nekim drugim Brazilcom sto je bio kod vas
dasta nego brat...Bajano je uvijek govorio da brat Wagner igra bolje od njega..The Game je napisao/la:Nista, za njega je Skoro PeleBarney Stinson je napisao/la:BatistutaKevin je napisao/la:doći će nam na pola još jedan Argentinac....![]()
![]()
A zar nije Wagner Baianov brat, il sam ga ja pomijesao sa nekim drugim Brazilcom sto je bio kod vas

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Pa eto, nista mu ne preostaje onda nego da svrati opet u Široki i to dokaze na terenu. Hehe.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
kad vec odes na bocu bolje bi bilo viatru mladji je i brzi i bolje ce se zaraditiŠB_Fidelis je napisao/la:Jak je lik. Citah intervju sa njim, argentinski Hrvat neki. Preko njegovih veza je ja mislim i Callelo u Dinamu, a ova dvojica su trebala drugdje ici takodjer, medjutim, eto, kao Jelicu je obecao dovesti dva kvalitetna igraca, a ne anonimuse i eto Varee i Martineza.Kevin je napisao/la:neam pojma..znam samo da će ga dovest ovaj što je Vareu doveo...pa sumnjam da će biti šupljak..Steve Urkel je napisao/la:Jel,ima li još kakvih inf šta igra,iz kojeg kluba,godine...
Nista, posto nam treba potentan i iskusan napadac podjednako vrstan nogom i glavom, hmm, pikujem Palerma, et, posteno.

19 - ђ - 11
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zadovoljni dosadašnjim radom
Dosadašnjim radom i rezultatima u N.K. Široki Brijeg čelnici su itekako zadovoljni. Prvo mjesto je priča za sebe, osim početnih problema na otvaranju nove sezone, Široki je posebice nakon dolaska Tonija Karačića zablistao i krenuo silovito ka vrhu ljestive. Nakon pobjede nad Travnikom u nedjelju 1:0, igrači su odradili trening u ponedjeljak i sve do jučer poslijepodne imali slobodno.
Dalje će se raditi po planu i programu te se pripremati za utakmicu sa Zvijedzom tek 22.11.2009 (reprezentativna pauza). Bilo je govora i o prijateljskoj utakmici ali procjenjeno je da će se ipak raditi i trenirati bez nje, ponajviše da se igrače sačuva od mogućih ozljeda pred zadnje dvije utakmice u sezoni.
Dosadašnjim radom i rezultatima u N.K. Široki Brijeg čelnici su itekako zadovoljni. Prvo mjesto je priča za sebe, osim početnih problema na otvaranju nove sezone, Široki je posebice nakon dolaska Tonija Karačića zablistao i krenuo silovito ka vrhu ljestive. Nakon pobjede nad Travnikom u nedjelju 1:0, igrači su odradili trening u ponedjeljak i sve do jučer poslijepodne imali slobodno.
Dalje će se raditi po planu i programu te se pripremati za utakmicu sa Zvijedzom tek 22.11.2009 (reprezentativna pauza). Bilo je govora i o prijateljskoj utakmici ali procjenjeno je da će se ipak raditi i trenirati bez nje, ponajviše da se igrače sačuva od mogućih ozljeda pred zadnje dvije utakmice u sezoni.
...Život za Široki...
- Barney Stinson
- Kontakt:
lijep dan danas moglo bi biti i nesto ljudi na utakmici, ocekujemo pobjedu i uz losiji rez borca osvajanje jesenje titule pa cemo vidjetei kako ce se sve zavrsiti...
19 - ђ - 11
olimpik danas moze uzeti borca u sarajevu , dok su ovi po meni iz gradačca bez sansi u sirokom. put ih je smorio a samo po sendvič dobili
odavno bolje tekme sirokog nisam pogleda,protivniku uvalili 5 komada a s obzirom kako su odigrali prvo poluvrijeme trebalo je bit 5-0 nakon 45 min igre.
Prvaci i ove godine!
Prvaci i ove godine!

Čestitke Širokom Brijegu na dominaciji, dobroj igri i velikoj pobjedi. U redovima Zvijezde, očito, nešto ne štima. Doduše, klub je igrao bez skoro pet standardnih igrača i znao sam da će biti poraz, ali ovo jednostavno ne smije biti opravdanje.
Puno sreće Širokom u nastojanju da osvoje titulu, a Zvijezdi želim opstanak u ligi.
Može li mi neko potvrditi zašto je golman Karić izašao sredinom drugog dijela? Povreda ili je to odluka trenera?
Puno sreće Širokom u nastojanju da osvoje titulu, a Zvijezdi želim opstanak u ligi.
Može li mi neko potvrditi zašto je golman Karić izašao sredinom drugog dijela? Povreda ili je to odluka trenera?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
ne..on je izisao na poluvremenu..Knele je napisao/la:Čestitke Širokom Brijegu na dominaciji, dobroj igri i velikoj pobjedi. U redovima Zvijezde, očito, nešto ne štima. Doduše, klub je igrao bez skoro pet standardnih igrača i znao sam da će biti poraz, ali ovo jednostavno ne smije biti opravdanje.
jesi bio na tekmi?
-
- Kontakt:
nista nemoj unaprijed govoritiImp je napisao/la:odavno bolje tekme sirokog nisam pogleda,protivniku uvalili 5 komada a s obzirom kako su odigrali prvo poluvrijeme trebalo je bit 5-0 nakon 45 min igre.
Prvaci i ove godine!

Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka
Bravo za Široki utakmica za pamcenje uz nedoraslog protivnika,iducu utakmicu u Mostaru moramo ici na pobjedu a za to imamo kvalitetu, jer ne treba zaboraviti da i prvo kolo na proljece gostujemo u Prijedoru.Bod u Mostaru nije dosta zato što smo kvalitetniji, i dole se moze nadigravati,lakse cemo dole pobjediti nego u Prijedoru.U Mostaru imat cemo i podršku navijaca, nadam se pobjedi.
Zar vi imate navijace?capelo111 je napisao/la:Bravo za Široki utakmica za pamcenje uz nedoraslog protivnika,iducu utakmicu u Mostaru moramo ici na pobjedu a za to imamo kvalitetu, jer ne treba zaboraviti da i prvo kolo na proljece gostujemo u Prijedoru.Bod u Mostaru nije dosta zato što smo kvalitetniji, i dole se moze nadigravati,lakse cemo dole pobjediti nego u Prijedoru.U Mostaru imat cemo i podršku navijaca, nadam se pobjedi.

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, VivaLaLiberta i 25 gostiju.