NK Široki Brijeg

Kevin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2009, 15:59

Steve Urkel je napisao/la:Jel,ima li još kakvih inf šta igra,iz kojeg kluba,godine...
neam pojma..znam samo da će ga dovest ovaj što je Vareu doveo...pa sumnjam da će biti šupljak..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

prolaznik
Kontakt:

Post Postao/la prolaznik » 09 nov 2009, 15:59

Steve Urkel je napisao/la:Evo razloga zašto imamo mnogo više ljudi na košarci nego na nogometu
1-cjene ulaznica na nogometu 7 i 10 km,a košarci 5 km,dakle platiš 10 km da gledaš travnika a 5 km partizan ili cibonu euroligaše i bivše prvake europe
2-slaba liga u nogometu,mislim da u ovoj ligi u bilo kojoj ekipi nema neki poznati nogometaš,koji je igrao sp,ep ili lig prvaka,dok u košarci možeš vidjeti neke bivše nba igrace,reprezentativce srbije,hrvatske
3-domaćinska liga,pola timova koji dođu na pecaru cijelu utakmicu,ne šutnu na gol,dok je košarka krajnje neizvjesna.
4-mislim da mi i unogometu i košarci imamo stndardni 1000 gledatelja koji uvjek idu na tekmu,dok sad u košarci se pojavljuje još ljudi koji nisu nikad praatili,ali dođu eto samo da budu viđeni
5-kk široki je daleko poznatiji jer igra u nlb(2 liga u europi posle španjolske)pa na te utakmice dolaze ljudi iz cjele hercegovine,dok u nogometu iako smo mi i zrinjski jedini prvoligaši ne dolaze gledat ljudi iz okolnih mjesta,ja ih razumjem jer u nogometu se nema šta vidjet
iz Mostara na svaku veću tekmu NLB lige ode barem 50-60 auta, provjereno ;)
Titula po sezoni. . .

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 09 nov 2009, 16:38

Kevin je napisao/la:doći će nam na pola još jedan Argentinac....
Idite u Argentinu igrajte, a moze i Brazil, bit cete tim sa najvise domacih igraca :mrgreen:
Bez ljutnje, zezancija ;)

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 nov 2009, 16:40

DinoTM je napisao/la:
Idite u Argentinu igrajte, a moze i Brazil, bit cete tim sa najvise domacih igraca :mrgreen:
Bez ljutnje, zezancija ;)
hahaha pa mozemo tamo su ekipa malo bolje nego nase pa nas mozda netko i pobijedi nekad :D :D ;)
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 09 nov 2009, 16:42

A ća( :mrgreen: ) se uzdizes, pa niste vi jaki koliko su drugi slabi

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 nov 2009, 16:43

DinoTM je napisao/la:A ća( :mrgreen: ) se uzdizes, pa niste vi jaki koliko su drugi slabi
na isto ti dodje :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 nov 2009, 22:51

Kevin je napisao/la:
Steve Urkel je napisao/la:Jel,ima li još kakvih inf šta igra,iz kojeg kluba,godine...
neam pojma..znam samo da će ga dovest ovaj što je Vareu doveo...pa sumnjam da će biti šupljak..
Jak je lik. Citah intervju sa njim, argentinski Hrvat neki. Preko njegovih veza je ja mislim i Callelo u Dinamu, a ova dvojica su trebala drugdje ici takodjer, medjutim, eto, kao Jelicu je obecao dovesti dva kvalitetna igraca, a ne anonimuse i eto Varee i Martineza.
Nista, posto nam treba potentan i iskusan napadac podjednako vrstan nogom i glavom, hmm, pikujem Palerma, et, posteno. 8-)
...Život za Široki...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 09 nov 2009, 23:05

Barney Stinson je napisao/la:
Batistuta :D :D :D
Nista, za njega je Skoro Pele
A zar nije Wagner Baianov brat, il sam ga ja pomijesao sa nekim drugim Brazilcom sto je bio kod vas

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 09 nov 2009, 23:11

The Game je napisao/la:
Barney Stinson je napisao/la:
Batistuta :D :D :D
Nista, za njega je Skoro Pele
A zar nije Wagner Baianov brat, il sam ga ja pomijesao sa nekim drugim Brazilcom sto je bio kod vas
dasta nego brat...Bajano je uvijek govorio da brat Wagner igra bolje od njega.. :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 09 nov 2009, 23:13

Pa eto, nista mu ne preostaje onda nego da svrati opet u Široki i to dokaze na terenu. Hehe.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 09 nov 2009, 23:57

ŠB_Fidelis je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
Jak je lik. Citah intervju sa njim, argentinski Hrvat neki. Preko njegovih veza je ja mislim i Callelo u Dinamu, a ova dvojica su trebala drugdje ici takodjer, medjutim, eto, kao Jelicu je obecao dovesti dva kvalitetna igraca, a ne anonimuse i eto Varee i Martineza.
Nista, posto nam treba potentan i iskusan napadac podjednako vrstan nogom i glavom, hmm, pikujem Palerma, et, posteno. 8-)
kad vec odes na bocu bolje bi bilo viatru mladji je i brzi i bolje ce se zaraditi :lol: :lol: ili ne bi bilo lose riquelmea :mrgreen: :mrgreen:
19 - ђ - 11

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 13 nov 2009, 19:59

Zadovoljni dosadašnjim radom

Dosadašnjim radom i rezultatima u N.K. Široki Brijeg čelnici su itekako zadovoljni. Prvo mjesto je priča za sebe, osim početnih problema na otvaranju nove sezone, Široki je posebice nakon dolaska Tonija Karačića zablistao i krenuo silovito ka vrhu ljestive. Nakon pobjede nad Travnikom u nedjelju 1:0, igrači su odradili trening u ponedjeljak i sve do jučer poslijepodne imali slobodno.

Dalje će se raditi po planu i programu te se pripremati za utakmicu sa Zvijedzom tek 22.11.2009 (reprezentativna pauza). Bilo je govora i o prijateljskoj utakmici ali procjenjeno je da će se ipak raditi i trenirati bez nje, ponajviše da se igrače sačuva od mogućih ozljeda pred zadnje dvije utakmice u sezoni.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 22 nov 2009, 11:47

lijep dan danas moglo bi biti i nesto ljudi na utakmici, ocekujemo pobjedu i uz losiji rez borca osvajanje jesenje titule pa cemo vidjetei kako ce se sve zavrsiti...
19 - ђ - 11

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 22 nov 2009, 12:20

olimpik danas moze uzeti borca u sarajevu , dok su ovi po meni iz gradačca bez sansi u sirokom. put ih je smorio a samo po sendvič dobili

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 22 nov 2009, 15:07

odavno bolje tekme sirokog nisam pogleda,protivniku uvalili 5 komada a s obzirom kako su odigrali prvo poluvrijeme trebalo je bit 5-0 nakon 45 min igre.

Prvaci i ove godine! 8-)

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 22 nov 2009, 15:34

Čestitke Širokom Brijegu na dominaciji, dobroj igri i velikoj pobjedi. U redovima Zvijezde, očito, nešto ne štima. Doduše, klub je igrao bez skoro pet standardnih igrača i znao sam da će biti poraz, ali ovo jednostavno ne smije biti opravdanje.

Puno sreće Širokom u nastojanju da osvoje titulu, a Zvijezdi želim opstanak u ligi.

Može li mi neko potvrditi zašto je golman Karić izašao sredinom drugog dijela? Povreda ili je to odluka trenera?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 nov 2009, 15:49

Knele je napisao/la:Čestitke Širokom Brijegu na dominaciji, dobroj igri i velikoj pobjedi. U redovima Zvijezde, očito, nešto ne štima. Doduše, klub je igrao bez skoro pet standardnih igrača i znao sam da će biti poraz, ali ovo jednostavno ne smije biti opravdanje.

Puno sreće Širokom u nastojanju da osvoje titulu, a Zvijezdi želim opstanak u ligi.

Može li mi neko potvrditi zašto je golman Karić izašao sredinom drugog dijela? Povreda ili je to odluka trenera?
ne..on je izisao na poluvremenu..

jesi bio na tekmi?

Samo_Zeljo
Kontakt:

Post Postao/la Samo_Zeljo » 22 nov 2009, 15:55

Imp je napisao/la:odavno bolje tekme sirokog nisam pogleda,protivniku uvalili 5 komada a s obzirom kako su odigrali prvo poluvrijeme trebalo je bit 5-0 nakon 45 min igre.

Prvaci i ove godine! 8-)
nista nemoj unaprijed govoriti ;)
Na tribini lafo ˝ubice˝ , na ulici ko bubice lesinari banja luka

capelo111
Kontakt:

Post Postao/la capelo111 » 22 nov 2009, 18:01

Bravo za Široki utakmica za pamcenje uz nedoraslog protivnika,iducu utakmicu u Mostaru moramo ici na pobjedu a za to imamo kvalitetu, jer ne treba zaboraviti da i prvo kolo na proljece gostujemo u Prijedoru.Bod u Mostaru nije dosta zato što smo kvalitetniji, i dole se moze nadigravati,lakse cemo dole pobjediti nego u Prijedoru.U Mostaru imat cemo i podršku navijaca, nadam se pobjedi.

DinoTM
Kontakt:

Post Postao/la DinoTM » 22 nov 2009, 18:57

capelo111 je napisao/la:Bravo za Široki utakmica za pamcenje uz nedoraslog protivnika,iducu utakmicu u Mostaru moramo ici na pobjedu a za to imamo kvalitetu, jer ne treba zaboraviti da i prvo kolo na proljece gostujemo u Prijedoru.Bod u Mostaru nije dosta zato što smo kvalitetniji, i dole se moze nadigravati,lakse cemo dole pobjediti nego u Prijedoru.U Mostaru imat cemo i podršku navijaca, nadam se pobjedi.
Zar vi imate navijace? :P

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, VivaLaLiberta i 25 gostiju.