Nadam se da ce makar biti X ako necete pobjedit
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Postava za utakmicu? Oficial ? Ajd postaj neko!
Aufstellung:soxx je napisao/la:Postava za utakmicu? Oficial ? Ajd postaj neko!
Langerak - Kirch , Felipe Santana , Hummels , Großkreutz - Sahin , Kehl - Hofmann , Leitner , Bittencourt - Schieber
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Sta mislis mogul ovi momci pobjedit ? Mnogo nepozanith imena vidim ...Nadam se da ce biti nalozeni da se dokazujuHare_BvB je napisao/la:Aufstellung:soxx je napisao/la:Postava za utakmicu? Oficial ? Ajd postaj neko!
Langerak - Kirch , Felipe Santana , Hummels , Großkreutz - Sahin , Kehl - Hofmann , Leitner , Bittencourt - Schieber
Naravno da mogu. Fortuna je odron u nastavku sezone.
@soxx da nisi 2-icu odigro, pa se brines. Samo dusseldorf ce biti opasan jer igraju na sve ili nista, 15 su na tabeli, znaci bore se za opstanak, a mi mozemo opusteno odigrati ovu utakmicu
Bice interesantno gledati hofmana i bittencourt-a.
Ma imam x2.. Valjda nece izgubitivopi je napisao/la:@soxx da nisi 2-icu odigro, pa se brines. Samo dusseldorf ce biti opasan jer igraju na sve ili nista, 15 su na tabeli, znaci bore se za opstanak, a mi mozemo opusteno odigrati ovu utakmicu![]()
Jos gledam bundesliga sve kecevi danas.
Znači pogodio sam sve osim Schmellea (Kirch). Idemo ovo pobijedit'

P.S.
Kol'ko ovo ima naših navijača u Dusseldorfu?! Ori se stadionom:
Forza BVB, schwarz und gelb allez!.
Ich hab' mein Leben Dir vermacht,
jeden Tag und jede Nacht.

P.S.
Kol'ko ovo ima naših navijača u Dusseldorfu?! Ori se stadionom:
Forza BVB, schwarz und gelb allez!.
Ich hab' mein Leben Dir vermacht,
jeden Tag und jede Nacht.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Kakva golcina
Na stranu DeBruyne,Eriksen i slicni...zna se ko ce biti najvece pojacanje sljedece sezone
Na stranu DeBruyne,Eriksen i slicni...zna se ko ce biti najvece pojacanje sljedece sezone
Wow kakva golcina Nurija. 
EDIT: Rezervisti se odlicno drze. Hofmannu treba davati prilke do kraja sezone, djeluje mi daleko najkonkretniji od svih ovih klinaca u navali. Kako samo slomi kicmu van den Berghu.
Leo i Letiner puno zuje, ali meda ni na mapi. Schibi je dobio na sampouzdanju, dosta dobro se postavlja u duelima ali dalje mu fali prvi dodir. Kirch jos ni jednom nije zakazao, a Grossonja je definitvno postao bek i po, nije da nismo znali.
Nadam se da Klopp nece nista rizikovati s prvotimcima, Fortuna je prava mesarska ekipa sto smo i vidjeli u prvom poluvremenu. Ali kao da gledam uvesce Lewija radi niza.
EDIT: Rezervisti se odlicno drze. Hofmannu treba davati prilke do kraja sezone, djeluje mi daleko najkonkretniji od svih ovih klinaca u navali. Kako samo slomi kicmu van den Berghu.
Nadam se da Klopp nece nista rizikovati s prvotimcima, Fortuna je prava mesarska ekipa sto smo i vidjeli u prvom poluvremenu. Ali kao da gledam uvesce Lewija radi niza.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 27 apr 2013, 19:21, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro ova nasa omladina igra, vidi se da nikad nisu ni igrali ovako u ovoj formaciji, pa je i bilo dosta neuspjeli pasova, razumljivo, a bilo je i mozda tu i tamo malo nervoze.
Prvi 15-tak min. je fortuna preuzela inicijativu i imali smo srece da nisu bili odlucniji u zavrsnici. Poslje smo vrsili pritisak sto je i dovelo do sahinove golcine. Izdvojio bi kircha koji odlicno igra na bek poziciji.
Sad u drugom odigrati kao poslje 15-ste min. po mogucnosti zabiti i go, da smireno privedemo utakmicu pri kraju. Ali mislim da ce fortuna ici na sve ili nista u drugom, pa bi i klopp mogao ubaciti jednog ili drugog sa klupe, a ima i izbora masala
Prvi 15-tak min. je fortuna preuzela inicijativu i imali smo srece da nisu bili odlucniji u zavrsnici. Poslje smo vrsili pritisak sto je i dovelo do sahinove golcine. Izdvojio bi kircha koji odlicno igra na bek poziciji.
Sad u drugom odigrati kao poslje 15-ste min. po mogucnosti zabiti i go, da smireno privedemo utakmicu pri kraju. Ali mislim da ce fortuna ici na sve ili nista u drugom, pa bi i klopp mogao ubaciti jednog ili drugog sa klupe, a ima i izbora masala
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 28 apr 2013, 05:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Santana opet odličan
.
- EdenHazard
- Kontakt:
ne hvali ga umal go njegovom krivicomZodiac je napisao/la:Santana opet odličan.
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
GOOOO...To je to 
Hahaha, kakvi genijalci, nisu na terenu proveli ni 30 sec. i domah golcina. Nuri s jos jednom genijalnom assistencijom pokazuje da je nevjerovatno inteligentan igrac. Hajmo Lewi za nastavak niza.
Fortuna ostecena za cist penal. Joj Hummelsa supcine.
Fortuna ostecena za cist penal. Joj Hummelsa supcine.
Zadnja izmjena: Hare_BvB, dana/u 27 apr 2013, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Mesečini da ćemo dogodine opet imat onog Nurija iz 2010/11.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
zanima me da li će lewandovski ipak ostati kod vas ili ide?
Cirkus na kraju, ponovo jedva izvukosmo zivu glavu u D'dorfu. Hummels i Santana su se danas posteno obrukali, Subotic je defintivno nas najpouzdaniji stoper u zadnje vrijeme. Langerak je brutalno dobar golman, cini mi se da imamo sve pobjede s njim kao starterom.
"Krakat",dobrog refleksa, odlican u zraku + nije tvrdokorni linijas kao Weidi.
Hofmann bi mogao postati izuzetno kvalitetan igrac kroz naredne 2-3 godine. Malac ima lagan dodir i odlican nogometni rezon.
Sesta pobjeda u nizu za nastavak odlicnih partija u proljetnom dijelu. Od 14 meceva dobili smo cak 11 i jedina mrlja je onaj kontroverzni debakl protiv HSV-a.
U Madrid po pobjedu.
Hofmann bi mogao postati izuzetno kvalitetan igrac kroz naredne 2-3 godine. Malac ima lagan dodir i odlican nogometni rezon.
Sesta pobjeda u nizu za nastavak odlicnih partija u proljetnom dijelu. Od 14 meceva dobili smo cak 11 i jedina mrlja je onaj kontroverzni debakl protiv HSV-a.
U Madrid po pobjedu.
Ne treba ni sumnjati...KSIVLE je napisao/la:Mesečini da ćemo dogodine opet imat onog Nurija iz 2010/11.
Cini mi se 8/8Hare_BvB je napisao/la:Langerak je brutalno dobar golman, cini mi se da imao sve pobjede s njim kao starterom.
Jest Klopp zahebo Lewata...dao mu 20 minuta a ovaj ganja historijski niz od 12 uzastopnih utakmica sa golom
- schweinsteiger
- Kontakt:
Samo ?Hare_BvB je napisao/la:Od 14 meceva dobili smo cak 11.
Vama ova 3 boda nista nisu znacila,a Fortuni mozda i opstanak.Bolje oni,nego Hoffenheim.
Hummels gori od Santane,ova povreda ga bas nekako unazadila.
#miasanmia
Nuri danas dominir'o. Uh kakav će tek biti naredne sezone.
Izgleda da je transfer Schurrlea u CFC propao zbog De Bruynea, jer je isti odbio posudbu u Bayer i stoji pred potpisom petogodišnjeg ugovora za BVB. Eto sad šanse za nas da platimo tih 25 mil. klauzule i da dovedemo Schurrlea.
De Bruyneovi golovi i asistencije u dresu Werdera u ovoj sezoni:
[youtube][/youtube]
"Ne trebamo graditi novu momčad, možda dovedemo dvojicu igrača ako bude moguće. Sve ovisi o okolnostima. Ako netko bude ispunjavao naše kriterije, pokušat ćemo ga dovesti, neovisno o tome koliko igrača imamo na toj poziciji", objasnio je Ferguson.
Moguće je da se ova posljednja rečenica odnosi na napadače kojih u klubu ima dovoljno (Van Persie, Rooney, Welbeck, Hernandez), ali se United u posljednje vrijeme ipak često spominje kao interesent za Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund.
Izgleda da je transfer Schurrlea u CFC propao zbog De Bruynea, jer je isti odbio posudbu u Bayer i stoji pred potpisom petogodišnjeg ugovora za BVB. Eto sad šanse za nas da platimo tih 25 mil. klauzule i da dovedemo Schurrlea.
De Bruyneovi golovi i asistencije u dresu Werdera u ovoj sezoni:
[youtube][/youtube]
Kako stvari zasad stoje on ostaje. Tako naši tvrde, al' ko zna šta će bit' ukoliko dođe nemoralna ponuda s Otoka. Ako bude išao znamo da neće u Bauern, samo Otok ostaje. Evo zanimljive izjave Fergia:AlemC85 je napisao/la:zanima me da li će lewandovski ipak ostati kod vas ili ide?
"Ne trebamo graditi novu momčad, možda dovedemo dvojicu igrača ako bude moguće. Sve ovisi o okolnostima. Ako netko bude ispunjavao naše kriterije, pokušat ćemo ga dovesti, neovisno o tome koliko igrača imamo na toj poziciji", objasnio je Ferguson.
Moguće je da se ova posljednja rečenica odnosi na napadače kojih u klubu ima dovoljno (Van Persie, Rooney, Welbeck, Hernandez), ali se United u posljednje vrijeme ipak često spominje kao interesent za Roberta Lewandowskog iz Borussije Dortmund.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.