nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
- TheGreatest10
- Kontakt:
A nema ni izgovora - svi na tekmuUltras1921 je napisao/la:nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
U Bosni ništa novo, Željo ponovo prvak! Grbavica puna i svi pjevaju, Manijaci proslavljaju titulu ... !!
Hvala.Ultras1921 je napisao/la:nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Drug angazuj mi privatni jet od Radoncica i eto me odma iz Svedske! Kad vec kazes da nema izgovora hahaTheGreatest10 je napisao/la:A nema ni izgovora - svi na tekmuUltras1921 je napisao/la:nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- zeljo4life
- Kontakt:
Poceli smo maltretirati ljudeTheGreatest10 je napisao/la:A nema ni izgovora - svi na tekmuUltras1921 je napisao/la:nema prijenosa, nema streamaHamo je napisao/la:Je li možda ima stream za tekmu? Student,vratio se kući inaće bih bio na Grbavici.
Amare hvala ti...
- TheGreatest10
- Kontakt:
Sajo i Hamo šalim se, to ja za ove što žive 5 minuta od stadiona a traže stream 
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO - Forza la juve ale' , E' bianconera la bella signora
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
usput i mene pokupite iz NjemackeDrug angazuj mi privatni jet od Radoncica i eto me odma iz Svedske! Kad vec kazes da nema izgovora haha![]()
Ma vi stvarno niste normalni !!!
No sikiriki drug, to je forum haha. Ma da ponekad dodju neki padobranci i pocnu pametovatTheGreatest10 je napisao/la:Sajo i Hamo šalim se, to ja za ove što žive 5 minuta od stadiona a traže stream
- TheGreatest10
- Kontakt:
A znam, takvih nikad dostasajo10 je napisao/la:No sikiriki drug, to je forum haha. Ma da ponekad dodju neki padobranci i pocnu pametovatTheGreatest10 je napisao/la:Sajo i Hamo šalim se, to ja za ove što žive 5 minuta od stadiona a traže stream
Pozdrav za sve Manijake u Švedskoj, znam da nas pored Landskrone ima i u Norkjopingu
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
-
Plavetnilo
- Kontakt:
Re:
Nema tv prenosa utakmice, znači nema linka.PlaviSaJUGA je napisao/la:Momci jel to stvarno niko nema link za utakmicu,ako neko ima nek posalje na PP ako necete da vec javno ide...molim vas
vala valjda zabijete 4 gola
prvi put sam vas odigrao na kladionici valjda prodje preko 3 gola
prvi put sam vas odigrao na kladionici valjda prodje preko 3 gola
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nazalost nisam na tekmi, radi bolesti. Jbg
Kaze mi kolega da je posjeta katastrofalna. 10 min prije pocetka jedno bilo 400 ljudi...
Kaze mi kolega da je posjeta katastrofalna. 10 min prije pocetka jedno bilo 400 ljudi...
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
DzoleZeljo je napisao/la:Nazalost nisam na tekmi, radi bolesti. Jbg
Ma vi stvarno niste normalni !!!
GOOOOOOOOOOOOOOOL 1-0 SVRAKA
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Svraka sam igra ako je sudit po ovom izvještaju 
- fanatic1991
- Kontakt:
idemo lagano jos koji i lagano ostatakmak_033 je napisao/la:GOOOOOOOOOOOOOOOL 1-0 SVRAKA
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Samo da ovo klepimo vise kako Bog zapovijeda...
Da hocemo prestici Sarajevo po broju postignutih golova, kao i da Adila vratimo na mjesto 1, po pitanju strijelaca..
Da hocemo prestici Sarajevo po broju postignutih golova, kao i da Adila vratimo na mjesto 1, po pitanju strijelaca..
- fanatic1991
- Kontakt:
odma osim izbaci stanica hahahaha tacno nema zayebancije sa osimom 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Covjece ja ga ne pamtim nakog na pressici prije utakmice..fanatic1991 je napisao/la:odma osim izbaci stanica hahahaha tacno nema zayebancije sa osimom
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22 i 33 gosta.