FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LjumanM95
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la LjumanM95 » 27 apr 2013, 19:38

Ma nek' ste dokazali da su ovi rezultati plod igre vaše mladosti, a ne neke igre van terena. Budite ponosni na njih i na ostvareno do sada jer ono sada dobija i još više na značaju. Oni sveznalci i moralisti neka se pokriju po ušima.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 apr 2013, 19:38

TzBulevar87 je napisao/la:Evo da i ja napišem da sam ponosan na djecu bez obzira na najlosiju utakmicu sezone, makar se vidi da im je stalo do kluba. Ove što spominju psovanje nadovezao bih se da je bilo dosta takvih majmuna što psuju djeci a ja sam psovao Kariću što je čitavu utakmicu ostavio Čejvu u napadu, i najveća budala je primjetila da ne ide nikako, ali.. Takođe bi se osvrnuo i na suđenje.. pa ljudi ovaj sudija će uć u Guinnessovu knjigu rekorda po broju "sjeckanja" igre na jednoj utakmici, ono je katastrofa, vraćanje 3 puta izvođenje auta ili kretanja s centra.. pa to nema nigdje na svijetu :x . Iskoristio bi priliku i da pozdravim kod kuće onim koji pričaju i pišu da se Slobodi navlači. Toliko o navlačenju, ko je bio danas sve mu je jasno bilo :roll:
Karic i njegov pomocnik klempo su psovali Mirnesu najvise. Dijete se trudilo koliko je moglo.
Sto se tice psovanja nasih sa zapada djeci, yebo sam i ja njima mater. Onda se usutile alkoholicaske pic ke.
Karic nema sta da prica, ovo sto su djeca do sada napravila nisu njegovom zaslugom, nego borbom, srcem i ljubavlju prema klubu. Karic kao trener je obicna qarina, al' eto nismo imali izbora.
Sto se tice Rudara oni su dobro odigrali utakmicu, zrelo, bas onako kako treba odigrati protiv djece. Cestitam im.
Igrati do kraja i ne popustati. Idemo dalje, bilo je i mnogo tezih trenutaka.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2013, 19:39

7aprildomemoj je napisao/la: Šta bi bilo da su kompletni bili :mrgreen: Bajro zvani haubica :) Definitivno sad je samo dilema ili Radnički ili Vitez

Šta bi bilo kad bi bilo .. ..

Da su babi daMu bila bi djed ;)

Kao što rekoh do kraja ima još ,vidjet ćemo ko će se na kraju smijati a ko ne.

LP!
Pobjeda je bolja od orgazma!

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 27 apr 2013, 19:39

Malo je falilo da dobijem slom zivaca.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 apr 2013, 19:50

Glavu gore.
Život ima uspone i padove.

Sa vjerom u SLOBODU
tuzlanska Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2013, 19:51

slika

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 apr 2013, 20:19

Loša igra danas skroooz, sigurno je ovakva bila i u Čapljini. Najbolji pojedinac Renato, a Riba je kriv za drugi gol što jest jest. Džabe što je bio naš pritisak konstantan, jedan slobodnjak i jedna kontra i kraj priče. Ostaje nam da se nadamo sutra porazu Viteza ili neriješenom, i da čekamo ponedjeljak i odluku komisije.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 apr 2013, 20:27

jbg vidjelo se na njima da su dali sve od sebe, da se u se malo dignuli i ufurali te mislili lako cemo-jesu, ali jbg i borili su se..
ocekivane oscilacije kod mlade ekipe. Cejvan u napadu pogubljen, vidi se da je zalutao tu, ali jbg nemamo napadaca to je najveci problem ove ekipe. Kad zaustavis malog Mirnesa i prekide zaustavio si i Slobodu...moralo je to puno bolje i puno jace ali eto mladi su momci...

cestitke ekipi Kaknja na dobroj postavci na terenu, ostro i jako u odbrani i na sredini, u napadu sta se uradi, kontre urodile plodom i to je to..ekipa djeluje fino i imam utisak da imaju malo vise para glat bi mogli u PL.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 apr 2013, 20:29

Ma trebao je "najavljeno iznenađenje" :D Čejvana vratiti na njegovu poziciju kad je vidio da mu ne ide. Riba mlađi i onaj broj 77 (ne znam ko je momak) su dosta ubrzali igru kad su ušli, al' džabe nema tu realizatora.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2013, 20:55

slika

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 27 apr 2013, 21:06

Vidim da niko nije pohvalio onu plesnu grupu Valentino :D Djevojke su odlicne bile kao i ona djeca. Bas je fino ono bilo za vidjeti bgm.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 27 apr 2013, 21:27

Hahahah da da, onaj par na kraju je bio najbolji, vjerovatno zato što su i najstariji.
PS. sjetim se danas utakmice protiv Branitelja i brojke od 2 policajca, danas samo kod svlacionice i do hitne pomoći - 16 policajaca. Plus oni na tribinama i u dvoristu iza tribina.

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 27 apr 2013, 21:44

Nas je danas tesko pogodio onaj brzi i iznenadni go na pocetku utakmice, poslije toga ekipa se jednostavna raspala i protiv ovako kvalitetnog i iskusnog Rudara nisu mogli okrenut rezultat, drugi go iz kontre i tu je bio kraj price. Izgubili pa sta ni prvi ni zadnji put, i do sada smo svi znali da nam tesko ide kad je egal i da momci slabije igraju pod pritiskom, jednostavno neiskustvo. Neznam ko god nam dođe ako primimo rano go tesko cemo sta do kraja uradit, a ako rano damo i momci se opsute onda ide razbijanje i lijep nogomet. Jednostavno i dok je 0-0 momci igraju teskih nogu, ima kvaliteta i talenta, ali moramo biti svjesni da je vecini igraca ovo prva sezona u prvom timu. Kad se pobjeđuje svi su tu i pokazuju veliku ljubav a kad se izgubi eh onda ko sisa Slobodu i ko je.. igrace. nemoze tako istinska ljubav se pokazuje i u najtezim trenuticima i Sloboda nije furka samo kad pobjeđuje, ona treba da se voli u svim momentima

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 apr 2013, 21:53

šteta Sloboda - pozzz iz Gračanice

da ste vi od početka bili kako treba organizacijski, bili bi vi prvi...ovako vam je ostalo dosta štete da nadoknadite a sa mladom ekipom to je teško

naredne godine Sloboda dominira ;)
Undici stelle - ACM 1899

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 27 apr 2013, 22:11

ne treba gubit glavu braco...u igri je jos 20 tak bodova...nista nije izgubljeno....danas su svi bili katastrofalni i mislim da onakvu igru je tesko 2 puta ponovit...sutra cekat da lukavcani pokusaju uzet ovog viteza i onda cekat ponedeljak i tu kvazi komisiju....ako nam se stvari posloze u ponedeljak bi moglo bit minus 3 i jos dosta kljucnih tekmi u igri....ako sutra vitez uzme mislim da su nam sanse male ali jos nista nije gotovo...idemo dalje...tekmu po tekmu pa cemo vidjet gdje smo i sta smo...prvo da vidimo kako ce zavrsit narednih 48 sati..niko,niko samo SLOBODA
jah...i da pohvalim posjetu...preko milje i po mislim ;)
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 27 apr 2013, 22:38

Odma da kazem ne smeta mi poraz jer djeca se bore... al moram reci svoje misljenje da mi ovo nekako baca na 3 za 3 hmmm

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 apr 2013, 22:43

U jednu ruku mi je drago sto smo izgubili da vide da se ne namjesta Slobodi da udje u ligu,kao sto su nam probili mozak komsije iz lukavca kako se nama steli,a radnickog sputavaju da udje u ligu..

Sutra bi nam godilo da lukavcani dobiju,a da nama komisija dodjeli 3 boda koja smo zasluzili ;)

Iskreno i ovaj Karic mutav trener samo gdje njega nadje Husic nece mi biti jasno.. :roll:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

pipe11
Kontakt:

Post Postao/la pipe11 » 27 apr 2013, 22:52

Sloboda je na dobrom putu,,,rijesila se starih okorejlih lopova i uvela nesto lijepo a to je da vecine Tuzlanske djece igra,ali ova godina je potrosena na konsolidaciju a sledeca akbg ulazak u premier ligu a ovo ostatak prvenstva iskoristiti na igru i sticanje iskustva!!! Navijac sam Radnickog i nisam od onih koji razmislja na Komplexan nacin a to je veci grad i veca mrznja,,,,,naprotiv Sloboda treba da ima premieligasa i ako bog da klub koji ce igrati sutra u Evropi ali nemoze se zivjeti od uspomena i na racun stare slave,,,sada pusu novi vjetrovi,,,novac,kvalitet,uspjesno vodjenje kluba itditd...Radnickom zelim da do kraja pokusa uciniti sve da udje u PLbih a ako ne nikakva steta,,,i ovo je veliki uspjeh....Molio bi da tenzije izmedju Lukavca i Tuzle budu smanjene ili nikakve jer mi smo tu,mi smo jedno!!! Lukavac je uvijek iso na Tusanj kad je Sloboda bila nesto i sutra ce akbg,,,ali i Lukavac nije za bacit!!!
Pozdrav Tuzli i Fukarama i sve najbolje u buducnosti!!!!

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 27 apr 2013, 22:53

"

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 27 apr 2013, 23:38

Tušanj i Tuzla objasnili i danas kako se popravlja/održava prosjek posjećenosti na jednom stadionu 8-)
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.