Olimpik Sarajevo

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 28 apr 2013, 00:03

Zna li neko šta je Regojem,jeli stvarno bolestan i kako?Kada će Kapić biti spreman i jeli danas Bašić bio na klupi?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 28 apr 2013, 00:42

Poslije one tekme sa Sirokim kada se Kapic povrijedio imao sam informaciju da nije nista ozbiljno i da ce biti spreman za sljedecu utakmicu. Medjutim evo vidim da je i dns propustio utakmicu i zaista nikako da uveze nekoliko dobrih utakmica, stalno neke povrede.

Danas ostvarena jako vazna pobjeda u borbi za 3. mjesto i sutra cekamo kiks Borca. Mislim da se ostali tesko mogu ukljuciti u ovu trku jer je jos malo vremena ostalo. Nadam se da ove godine nece biti tih "zadovoljavanja" raznih kljuceva i da ce u Evropu ekipe koje su to i zasluzile.

Bravo Vukovi!!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 28 apr 2013, 00:49

Regoje je imao gripu, Bašić je osjetio bol na treningu ali kažu da nije ozbiljno. Kod Kapića nisu htjeli ništa rizikovati, pa nije igrao u Gradačcu. Očekuje se da budu spremni za iduće kolo.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 28 apr 2013, 01:20

Koliko je kostala ova pobjeda zna li neko slucajno ???

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 apr 2013, 14:11

Oxidenks je napisao/la:Koliko je kostala ova pobjeda zna li neko slucajno ???
E jesi smješan----KVALITET je presudio

delpiero502
Kontakt:

Post Postao/la delpiero502 » 28 apr 2013, 21:31

Olimpik ima realne šanse da ide u Evropu. Puno, punooo mi bi draže bilo da vi idete nego mali Borac.

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 28 apr 2013, 22:21

Sarajevo je veceras odradilo dobar posao za nas, hvala komsije.

Sada imamo isto bodova kao i Borac, a u narednom kolu docekujemo Zeljeznicar kuci, dok Borac gostuje Velezu. Mislim da je Zeljo definitivno obezbjedio titulu nakon vecerasnjeg kiksa Sarajeva, tako da mogu igrati rastereceno do kraja, sto nama odgovara. Istina da ih nikada nismo pobijedili, ali jednom se i to mora desiti. Sa druge strane Borac gostuje ekipi koja igra dosta tvrdo u nastavku sezone i koja ima niz od 9 utakmica bez poraza, a u zadnjih 5 nisu primili niti jedan gol.

Po mom misljenju i mi i Borac cemo osvojiti po bod u narednom kolu, tako da ce se trka nastaviti, sto bi najbolje mogao iskoristiti Celik, koji ce 99% pobjediti Radnik i tako doci do 43 boda i ukljuciti se u utrku za 3. mjesto. Mislio sam da je prekasno za tako nesto, ali Zenicani u zadnje vrijeme stvarno igraju odlicno.

Htio sam pitati da li cetvrtoplasirani iz lige ide u Evropu u slucaju da Zeljo osvoji Kup?

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 28 apr 2013, 22:28

suhakrpa je napisao/la:Sarajevo je veceras odradilo dobar posao za nas, hvala komsije.

Sada imamo isto bodova kao i Borac, a u narednom kolu docekujemo Zeljeznicar kuci, dok Borac gostuje Velezu. Mislim da je Zeljo definitivno obezbjedio titulu nakon vecerasnjeg kiksa Sarajeva, tako da mogu igrati rastereceno do kraja, sto nama odgovara. Istina da ih nikada nismo pobijedili, ali jednom se i to mora desiti. Sa druge strane Borac gostuje ekipi koja igra dosta tvrdo u nastavku sezone i koja ima niz od 9 utakmica bez poraza, a u zadnjih 5 nisu primili niti jedan gol.

Po mom misljenju i mi i Borac cemo osvojiti po bod u narednom kolu, tako da ce se trka nastaviti, sto bi najbolje mogao iskoristiti Celik, koji ce 99% pobjediti Radnik i tako doci do 43 boda i ukljuciti se u utrku za 3. mjesto. Mislio sam da je prekasno za tako nesto, ali Zenicani u zadnje vrijeme stvarno igraju odlicno.

Htio sam pitati da li cetvrtoplasirani iz lige ide u Evropu u slucaju da Zeljo osvoji Kup?
Bez obzira ko osvoji kup, 4-ti ide u evropu! ;)

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 apr 2013, 22:29

THC je napisao/la:
suhakrpa je napisao/la:Sarajevo je veceras odradilo dobar posao za nas, hvala komsije.

Bez obzira ko osvoji kup, 4-ti ide u evropu! ;)
Ne ide 4 u europu jer Siroki kao finalista ide u europu

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 30 apr 2013, 13:40

Protiv Želje na Otoci je u subotu u 17 i 30. Neka pobijedi bolji.

zeljooooo

Post Postao/la zeljooooo » 30 apr 2013, 13:44

open je napisao/la:Protiv Želje na Otoci je u subotu u 17 i 30. Neka pobijedi bolji.
Nije samo bolji, nego i odmorniji i sretniji i sve to tako, a nadam se da ćemo to biti mi kao i uvjek. ;)
Ti mene čaršijskog mangupa vrijeđat, pa ja ću svakog od vas nasankat ono kao sirovinu. :D

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 30 apr 2013, 16:59

Sta je sa licencom, gdje je zapelo?
#divovi

Vamos
Kontakt:

Post Postao/la Vamos » 30 apr 2013, 17:47

open je napisao/la:Protiv Želje na Otoci je u subotu u 17 i 30. Neka pobijedi bolji.

Neke su price po gradu da bi mogla utakmica biti na Grbavici???

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 30 apr 2013, 18:55

Vamos je napisao/la:

Neke su price po gradu da bi mogla utakmica biti na Grbavici???

Čuo sam te priče, ali igra se na Otoci. Piše i na sajtu Olimpica.

A licenca. Biće to OK ;)

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 03 maj 2013, 14:55

Vrijeme je za povratak. Vratio se trener Jusufbegović, evo i mene.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 03 maj 2013, 15:02

ivan.balic je napisao/la:Vrijeme je za povratak. Vratio se trener Jusufbegović, evo i mene.
Drago mi je što si se vratio,naljutiše te bezveze. :D Još da se vrati ekran i herbion i svi na broju. :)
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 03 maj 2013, 15:06

Poželio sam malo koju odvaliti. Samo lagano.

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 03 maj 2013, 16:18

Mancini je napisao/la:
ivan.balic je napisao/la:Vrijeme je za povratak. Vratio se trener Jusufbegović, evo i mene.
Drago mi je što si se vratio,naljutiše te bezveze. :D Još da se vrati ekran i herbion i svi na broju. :)
Jako mi je drago--Cijela ekipa na forumu bice ubrzo a imamo realne šanse za EVROPU.Ja se nadam dolasku u BiH krajem avgusta i zato na kraju VELIKI pozdrav iz Australije.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 03 maj 2013, 21:16

steta sto nismo ranije obezbjedili titulu, da vam sutra poklonimo 3 bobe :D
NO PYRO NO PARTY

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 03 maj 2013, 21:37

Buu je napisao/la:steta sto nismo ranije obezbjedili titulu, da vam sutra poklonimo 3 bobe :D

Šteta brate, ali nema veze. Uzmite vi 3 bobe, a mi ćemo preko licence u Evropu ;)

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.