i tako to.. 1-1handballman je napisao/la:Široki-Leotar X
Sretno ko isprati..
Nadam se da je neko ispratio..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
i tako to.. 1-1handballman je napisao/la:Široki-Leotar X
Sretno ko isprati..
Matador je napisao/la:Nije lose ..Matador je napisao/la:Lille - Sochaux oba daju go
Curry preko 25.5 poena
Curry preko 7.5 asistencija
Jeff Green preko 14.5 poena
7 km , dobitak 79 km
Za danas :
City 1
Dortmund 2
PSV 1
Napoli 2
Tottenham go
15 km , dobitak 74
Leverkusen 1
Bayern 1
Ajax 2
Botafogo 1
CZV 1
Bilbao - Barcelona oba daju go
Atletico - Real oba daju go
5 km , dobitak 56

2-0 Indiana vodi, meni jedna draga ekipa sa dobrim igracima.Tu su neke sanse 50% za obje ekipe.Vidi na sportlemon imal prenos kucaj na googlegundul je napisao/la:koliko je moguce da atalanta dobije u pitanju je 1100KM i ima li iko link od utakmice???
znam da indiana vodi 2:0 al moguce je da atalanta dobije veceras, a od 2006 nisi izgubili na svom terenu http://prntscr.com/12g37n" onclick="window.open(this.href);return false;EmirSioux89 je napisao/la:2-0 Indiana vodi, meni jedna draga ekipa sa dobrim igracima.Tu su neke sanse 50% za obje ekipe.Vidi na sportlemon imal prenos kucaj na googlegundul je napisao/la:koliko je moguce da atalanta dobije u pitanju je 1100KM i ima li iko link od utakmice???
nadam se da nisi ispratio, pao sam na poprilično velik ulog.reeds je napisao/la:kolko ti je siguran ovaj hokey drug?reus3 je napisao/la:http://pokit.org/get/?a1e5ab4b2ca1cdc77 ... 086ef8.jpg
Lagano, vjerujem da su mnogi ovo igrali dns.soxx je napisao/la:Evo jedan par koji ce svi trpati danas.
Durant 28,5 OVER
Proslu im zabio 29, al danas je situacija drugacija. Westbrook koji zna uzet vise suteva i od Duranta se povrijedio te ga nema vcrs na parketu(nazalost mozda do kraja sezone).
Ova granica je smijesna za duranta, vjerujem da ce houston drzati tekmu u egalu te nece biti blow outa. Durant je taj koji treba pokazati vcrs zasto ga smatraju najvecim talentom.

Lose iskombinovano.AgresivnoDjubre je napisao/la:MTK Budapest-DVTK 1![]()
Millwall-Nottingham 2
Peterborough-Sheffield Wed 1
Wolves-Burnley 1 1:2![]()
Barnsley-Hull 1 2:0
Brentford-Doncaster oba daju gol 0:1
Tranmere- Bournemouth 2 0:0![]()
Scunthorpe-Swindon 1 3:1
Crewe-Walsall 2 2:0
Cheltenham-Bradford 1 0:0
Wimbledon-Fleetwood 1 2:1
Northampton-Barnet x2 2:0
Falcaoo je napisao/la:Harden 27,5 over @1,85
zicer po meni veci nego Durant! Sretno!
Pročitaj iznad koga nema u Barseloni mozda se predomisliszgmiky je napisao/la:Real Madrid-Barcelona 1.pol. 2 2.80, 2 2.95, pol.kraj 2/2 3.70
Svaka čast Realu ali s druge strane ja Barcelona i ovaj koeficijent moram uzeti, kao da igraju sa Fuenlabradom ili Caja Solom mislim da su se kladionice malo za..bale.
Jest da je Real uvjerljivo vodeći i u odličnoj formi ali kad je riječ o ovakvoj utakmici ne može biti 2.95 na pobjedu Barce halo?! ja idem jače na ovo
sretno!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.