Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

Gorki
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la Gorki » 27 apr 2013, 20:07

FALKAOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
Pobjeda je bolja od orgazma!

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 apr 2013, 21:54

Loše.Costa loš,Garcia promašio onaj zicer i onda primili 2.gol.Šteta.
Ništa,pobjeda dolazi u kupu. :mrgreen:

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 27 apr 2013, 22:25

SiamoNoi je napisao/la: Ništa,pobjeda dolazi u kupu. :mrgreen:
Koje godine? :mrgreen:
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 27 apr 2013, 22:27

Ma nece Atletico nikada dobiti Reala.
Koliki kompleks imaju to nije normalno.
Veceras dosta bolji od ''kraljeva'', ali ni to nije bilo dovoljno.

Filipe me iz utakmice u utakmicu odusevi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 27 apr 2013, 23:08

Ne znam sta vise napisati poslije utakmica s Realom . Sve sam fraze ja mislim potrosio :mrgreen: ali ovo je bilo ocekivano ,tako da nisam previse razocaran . Iako ostaje ukus u ustima iz razloga sto je ovo najbolji Atletico u posljednjih 10-15 godina ,a Real demoralisan i bez nekoliko prvotimaca,pa je valjda bio red prekinuti prokletstvo u ovoj utakmici . Odicno je ekipa usla u mec. Osim tog gola Falcaa,u prvih 10-tak minuta,konstantan presing i protivnk satjeran na svoju polovinu ...U tom periodu Real prakticno nije presao centra . I pored toga ,oni nekako zabijaju iz prekida uz dosta srece .

U tom trenutku ekipa je psihicki pala,a ruku na srce i ne krivim ih previse,jer znam kako sam se ja osjecao i nema svete stvari koje nisam imenovao u onom smislu . Onda mogu misliti kako je igracima bilo . Nema se prosto ni srece u ovim dvobojima . Ne znam koji je put da se to desava . Nista ,ostaje taj Cup gdje statistika ide u korist Atletica,a vidimo da statistike itekako igraju bitnu ulogu u ovim mecevima . Stoga postoji neka bolesna nada za taj mec :roll: 8-) cestitke madristima na pobjedi . :ugeek:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 apr 2013, 01:09

Ma nemas se cemu nadat ni u kupu tu ce svakako Ronaldo igrat' a zna se kako on igra protiv Atletica. :oops:

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 28 apr 2013, 01:43

Atletico Patetico :lol: :lol: :lol:

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 28 apr 2013, 12:25

soe je napisao/la:Ma nemas se cemu nadat ni u kupu tu ce svakako Ronaldo igrat' a zna se kako on igra protiv Atletica. :oops:
Nikad necu izgubiti nadu, pa cak iako je Real izraziti favorit za osvajanje. Atletico igra najbolje ova finala,Falcao pogotovo . U ove dvije utakmice mogli su dosta toga nauciti ,na greskama se uci svakako I dok postoji i najmanja sansa za osvajanje Cupa,moramo to iskoristiti, tako da, Cholo mora ispraviti mnoge stvari, RG nikada vise ne smije zaigrati protiv Reala, on je dobar igrac za gostovanja protiv manjih ekipa ,ali u velikim utakmicama on se gubi . Ne bi bilo lose da igraci pogledaju neke utakmice Atletica protiv Reala,preporucujem dva derbia protiv Madrida na Bernabeu. Prvu kada je trener bio Abel . Tu utakmicu nisu pobijedili zbog Casillasa koji je radio cuda na golu , i na kraju Huntelaar zabija iz zaleđa i osobito im treba pustit isnimku tekme iz 92 god i finala Kupa :!: Inace,Colo kaze da je bolje sto malo ljudi vjeruje da Atletico moze pobijediti u finalu . Hocu taj 10 Cup Carajo !!!!!!!!!
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 28 apr 2013, 12:58

Ma da igraju sa Bayernom koji je trenutno najjaca ekipa na svijetu vjerovo bih u pobjedu ali protiv Reala ne vjerujem jbg iskustvo me uci tome :D.

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 28 apr 2013, 14:03

juznjak> je napisao/la:Prvu kada je trener bio Abel . Tu utakmicu nisu pobijedili zbog Casillasa koji je radio cuda na golu , i na kraju Huntelaar zabija iz zaleđa
Da, samo je problem sto je to ponajslabiji Madrid u zadnjih pedeset godina, a nasuprot njega "Champions" Atletico. Uzimaj recept iz 2006-07, druga utakmica kad je Perei ponisten cist gol.

Jos jedan od vasih problema je sto ste ukleti. Pa i kad se spremite na svaki moguci detalj u utakmici onda Ronaldo ima simultanku i svoj dan, a u drugom slucaju vas uvijek neke gluposti i idiotarije kostaju dobrog ishoda, kao npr. penal Heitinge nad Drentheom u 95. minuti, autogol od sinoc, ili kao u razdoblju 2003-2009 gol u prvih 13 do 90 sekundi. A u Kupu brat bratu, nemate sansi jer igra Ronaldo, a kada igra protiv vas, gol van 87 metara je zaragantovan :mrgreen:

slika
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 28 apr 2013, 14:45

Gorki je napisao/la:FALKAOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
zipa ovog jadova :lol: :lol: :lol: :lol:
naprijed rejal

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 apr 2013, 20:34

:mrgreen:

slika
Pobjeda je bolja od orgazma!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 29 apr 2013, 11:03

Portillo,kako nemamo sanse,brate . Pa Eno Cerezo izjavio da uzimamo Cup :mrgreen:
slika
Ova slika gore me podsjeti ustvari kako Borussia treba biti primjer Atleticu u mnogim stvarima.
Kao sto vidimo, Falcao vrijedi otprilike isto kao cijeli tim Borusie. Atletico je ulozilo puno vise novca nego Borusia, ali razlika u igri između dva tima je ogromna. Klub treba da trosi pametno i da planira na duge staze , to ce se jednom jednom sigurno isplatiti .

Inace,povremeno pratim sta se desava s Borjom Bastonom . Evo ide mu dobro u Huesci . Zabio je 9 golova u odigranih 1000 minuta (1 gol svake 110 minute ), ali mnogo mu bolje ide u drugoj polivici sezone jer je zabio 7 golova u 520 minuta (1 gol svake 75 minute) . Vidjecemo sta Colo planira s njim i Pedrom Martinom koji takodje dobro igra u Numanciji .

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 29 apr 2013, 11:09

Sta ima veze sto Falcao vrijedi kao cijela Borussia,pare za Falcaoa su predobro utrosene,za ovo sto Borssija radi treba vremena i dobrih mladih igraca Atletico ih ima nekoliko trenutno i vidjecemo na kraju na sta ce to ispasti.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 01 maj 2013, 17:06

Kazu da je Oliver briljirao jucer u prijateljskoj tekmi protiv All star Azerbejdzanske lige . Bio je strijelc jednog gola,ostala dva utrpao je Raul Garcia . Colo je inace odrzao trening nekim klincima iz Baku FC-a ,tu su bili Falcao,Tiago ,Gabi i Costa .Colo im ne podjelio par savjeta, malo su se druzili sa djecom i tak . Dobar marketinski potez kluba,valjda im daju jos para ovi iz Azerbejdzana - :mrgreen:

Btw,nove kope Falcaa
slika
slika

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 maj 2013, 18:26

juznjak> je napisao/la: Btw,nove kope Falcaa
slika
slika
[youtube][/youtube]

:lol: :lol: :lol:

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 02 maj 2013, 00:31

Ima li kakve istine oko prelaska Falce u Celzi??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 02 maj 2013, 15:29

zeljocity je napisao/la:Ima li kakve istine oko prelaska Falce u Celzi??
Koliko si puta u proteklih godinu dana procitao da Falcao ide u Chelsea slika Ja nemam nista protiv da to bude istina jer Atelticu treba napadac koji malo vise ucestvuje u igri .

Mandrax , doduse bilo je i gorih. Da su ruzne ruzne su, ali za pare koje on dobija obukao bi i opanke .

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 02 maj 2013, 23:19

De juzni iskopaj nekako podatak u kojem ce te sesiru naredne sezone u Ligi prvaka biti.

I nemoj se nadati za finale Kup nicemu, lakse ces preboliti poraz :mrgreen:

Enjoy
Kontakt:

Post Postao/la Enjoy » 02 maj 2013, 23:20

JohnLennon je napisao/la:De juzni iskopaj nekako podatak u kojem ce te sesiru naredne sezone u Ligi prvaka biti.

I nemoj se nadati za finale Kup nicemu, lakse ces preboliti poraz :mrgreen:
Nije valjda oni ocekuju titulu u kupu? :D

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.