Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Papastathopoulos
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 apr 2013, 00:12

emir79 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: 5 :) i to u berlinu, ne sarajevu ;)
Da,da u Berlinu, pogresno sam napisao domacina, znaci 5. U Sarajevu smo ih razvalili +15 ako se ne varam i prosli dalje.
tako je, 15 razlike, a sto je jos zanimljivije, mislim da nam je tad trebala pobjeda (taj mec je bio zadnje kolo) od 14 razlike da bi prosli u drugi krug i tako ih dobijemo 15 razlike :) gledao sam na hajatu taj mec, skakao sam k'o tele :D
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 28 apr 2013, 00:25

Pa nmgu da vjerujem da su uspjeli prokockati onakvu prednost pred kraj ovako vazne utakmice :roll: :roll:

Bullsima cestitke na velikom povratku u mec i na pobjedi. Nakon sto je regularni dio zavrsen nerijeseno, znalo se da Bullsi ovo nmgu izgubiti, pa makar se igralo do nove godine. Netsi veceras iznenadjujuce dobri sve do pred kraj kada su potpuno pali. Falilo im je svjezine jer su samo Blatche i Watson imali znacajniju minutazu od svih igraca sa klupe. Hump i Stack su odigrali po 3-4 minute dok je Brooks igrao i manje. Mislim da je ovaj dvoboj sada i definitivno odlucen, jer Netsi su psiholoski "ubijeni" veceras i tesko da se mogu vratiti.

Mirza ni veceras nije dobio priliku i tesko ce je dobiti i u sljedecoj utakmici, s obzirom da se rotacija tesko mijenja u PO. Evans je veceras bio odlican, ali nije imao dostojne zamjene pa se mnogo istrosio. Hump za 4 minute uspio napraviti 2 faula i to je bilo sve od njega vcrs.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 apr 2013, 00:41

Papastathopoulos je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la: 5 :) i to u berlinu, ne sarajevu ;)
Da,da u Berlinu, pogresno sam napisao domacina, znaci 5. U Sarajevu smo ih razvalili +15 ako se ne varam i prosli dalje.
tako je, 15 razlike, a sto je jos zanimljivije, mislim da nam je tad trebala pobjeda (taj mec je bio zadnje kolo) od 14 razlike da bi prosli u drugi krug i tako ih dobijemo 15 razlike :) gledao sam na hajatu taj mec, skakao sam k'o tele :D
Ma sta ko tele, skako sam ko june :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jeste bilo je na Hayatu.Tad je bio dobar onaj crnac, mislim da se Bailey zvao 12-ku nosio ?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 apr 2013, 00:58

emir79 je napisao/la:Ma sta ko tele, skako sam ko june :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jeste bilo je na Hayatu.Tad je bio dobar onaj crnac, mislim da se Bailey zvao 12-ku nosio ?
bryan bailey, bio play :) i nenadjebivi centar lance williams :D njih dvojica ponajbolji bili..

Adibhf88
Kontakt:

Post Postao/la Adibhf88 » 28 apr 2013, 01:05

jesu to slucajno netsi igrali veceras, hahahahahahahahahahahahahahahah :DDDD dodjite na forum da se druzimo kad bude 4:1, bit ce pravo veselo, rostilj cemo raspaliti...
Kindže, kindže...

MT3
Kontakt:

Post Postao/la MT3 » 28 apr 2013, 01:09

" onclick="window.open(this.href);return false; STA RECI :?: :?: :lol: :lol: :lol:
Ispred zgrade sa parkinga klepili mi Forda
šteta baš sam naš'o kome dobro da ga prodam
Neko drugi sad će moje auto da voza
dlanovi se znoje brate stigla me nervoza

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 apr 2013, 11:01

Sinoc ga je kostalo to sto ne daje sansu drugim igracima. Na kraju ni Lopez ni Deron ni Redjo nisu imali snage. To ga je kostalo poraza. Kad skonta da mora davati sansu i drugim igracima, onda mozda i pobjedi a to tad mrka kapa

Nadam se da ce Mirza mjenjati sredinu naredne sezone, nema hljeba u ovoj ekipi. Jer Teletovic ne zasluzuju ovako ponasanje, on ima izgradjeno ime u Europi, valjda to nesto znaci u NBA, ne bi trebalo da se onaj ko nije nista u Europi napravio i ovaj sto je postigao nesto, bio jedan od najboljih igraca, da se prema njima isto odnose. To prema meni nije posteno.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 28 apr 2013, 11:11

Unofficialpage je napisao/la:Sinoc ga je kostalo to sto ne daje sansu drugim igracima. Na kraju ni Lopez ni Deron ni Redjo nisu imali snage. To ga je kostalo poraza. Kad skonta da mora davati sansu i drugim igracima, onda mozda i pobjedi a to tad mrka kapa

Nadam se da ce Mirza mjenjati sredinu naredne sezone, nema hljeba u ovoj ekipi. Jer Teletovic ne zasluzuju ovako ponasanje, on ima izgradjeno ime u Europi, valjda to nesto znaci u NBA, ne bi trebalo da se onaj ko nije nista u Europi napravio i ovaj sto je postigao nesto, bio jedan od najboljih igraca, da se prema njima isto odnose. To prema meni nije posteno.
Europa je jedno,NBA je drugo i ne gledaju toliko Ameri na to
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 28 apr 2013, 11:22

Otelo je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:Sinoc ga je kostalo to sto ne daje sansu drugim igracima. Na kraju ni Lopez ni Deron ni Redjo nisu imali snage. To ga je kostalo poraza. Kad skonta da mora davati sansu i drugim igracima, onda mozda i pobjedi a to tad mrka kapa

Europa je jedno,NBA je drugo i ne gledaju toliko Ameri na to
Misle da samo oni znaju kosarku igrat :D

Sinoc su mi zivce digli s onim time-outima. Oni su 2 sata igrali a 2 sata proveli na TO :lol:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 28 apr 2013, 11:38

MT3 je napisao/la: STA RECI :?: :?: :lol: :lol: :lol:
koji idiot od trenera moras biti da imas 109:95 (14 razlike) i napad od 19sec i to 3m:11s do kraja utakmice!

teoretski gledano...da ne upute loptu na kos i iskoriste 24sec napada ne bi izgubili ovaj mec:
3:11 = 190sec
imaju napad od 19sec.......igraju do isteka napada - ostalo 171sec.
protivnici idu u napad - prenose loptu i zabijaju tricu - kroz 6sec - ostalo 165 sec (109:98)
imaju napad do kraja 24sec - ostaje 141 sec
protivnici idu u napad - prenose loptu i zabijaju tricu - kroz 6sec - ostalo 135 sec (109:101)
imaju napad do kraja 24sec - ostaje 111sec
protivnici idu u napad - prenose loptu i zabijaju tricu - kroz 6sec - ostalo 105 sec (109:104)
imaju napad do kraja 24sec - ostaje 81sec
protivnici idu u napad - prenose loptu i pravi se faul - kroz 6sec - ostalo 75 sec (109:106)
imaju napad do kraja 24sec - ostaje 51sec
protivnici idu u napad - prenose loptu i pravi se faul - kroz 6sec - ostalo 45 sec (109:108)
imaju napad do kraja 24sec - ostaje 21sec
protivnici idu u napad - prenose loptu i pravi se faul - kroz 6sec - ostalo 15 sec (109:110)
imaju napad do kraja za pobjedu!!!

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 28 apr 2013, 12:05

Pa dzaba ti to teoretski pišeš kad CJ ne zna da zakuca, a onda Nejt pobudali i razbije Mrezice na proste faktore. 8-)

Inače, utakmica sinoć počela prije tekme Partizan - Zvezda, a trajal 2 sata duže. :lol:
4 sata igrali Bokte. :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 apr 2013, 12:16

Za njega bi najbolje bilo da predje u neki tim tipa cleveland, washington, minnesota i sl..tu ne bi igrao PO, al bi barem imao 20+ minuta na terenu..

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 apr 2013, 14:38

FOURTHOFFICIAL je napisao/la:Pa dzaba ti to teoretski pišeš kad CJ ne zna da zakuca, a onda Nejt pobudali i razbije Mrezice na proste faktore. 8-)

Inače, utakmica sinoć počela prije tekme Partizan - Zvezda, a trajal 2 sata duže. :lol:
4 sata igrali Bokte. :mrgreen:
Mogo je laganini poloziti loptu, al frajer hoce da glumi facu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nets je karikatura od ekipe, sa jos vecom karikaturom od trenera. U pravu je Bosa Tanjevic kada je opisao trenera kao kretene koji veze nemaju, izuzev njih par.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 apr 2013, 14:53

Papastathopoulos je napisao/la:Za njega bi najbolje bilo da predje u neki tim tipa cleveland, washington, minnesota i sl..tu ne bi igrao PO, al bi barem imao 20+ minuta na terenu..
I hiljadu vas je ovakvih strucnjka,da vam je da igra Mirza u Minnesoti koja ima Love-a koji igra 40 minuta u prosjeku pa onda dodje na red Derrick Williams ili sta ti ja znam ko i Mirza nema minute..U Clevland da ode da grije klupu Tristanu i Varejao koji ce vjerovatno igrati dosta minuta na cetvorci..Njemu bi najvise odgovarala ekipa poput Portlanda,koja nema klupe,ima jednu cetvorku a to je Hickson,mozda cak i Sacramento koji ima samo Cousinsa,ove ekipe sto vi nabrajate on tu nebi minute imao..Mozda bi mu sljedece sezone najvise Lakersi odgovarali ako bi Gasol otisao i slozila se ekipa oko Dwighta i njegovih povratnih lopti al vi strucnjaci to ne kontate.Pa lik bi u Bostonu imao vise minuta nego u gore nabrojanim ekipama..U Netsima mu je extra situacija,pogotovo sto ce GM gledati da uvali Humpa nekome a tu ti onda dodje Teletovic kao druga cetvorka..I onda se neki pitaju zasto neno i ostali ne pisu na ovoj temi...
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 apr 2013, 15:23

Mislio sam na ekipe slabih kvaliteta kao sto su cleveland il minnesota..kao sto kazes, portland, sacramento, samo nek ide negdje gdje ce igrat..

emko1995
Kontakt:

Post Postao/la emko1995 » 28 apr 2013, 20:29

pozdrav ljudi,evo i ja odlucio da s vama pratim Mirzu.Nego,da vas pitam,evo Bullsi vode 3-1i garant ce proc,kolike su sanse da ovaj PJ dobije otkaz u Netsima.Znam da je rus gradio sampionski tim,a Netsi nisu ni blizu toga.Kontam,pokusace nesto sa novim trenerom.Pozz

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 28 apr 2013, 21:50

emko1995 je napisao/la:pozdrav ljudi,evo i ja odlucio da s vama pratim Mirzu.Nego,da vas pitam,evo Bullsi vode 3-1i garant ce proc,kolike su sanse da ovaj PJ dobije otkaz u Netsima.Znam da je rus gradio sampionski tim,a Netsi nisu ni blizu toga.Kontam,pokusace nesto sa novim trenerom.Pozz
Dobit ce otkaz garant!Problem je u Netsima sto igraci koje oni imaju su dovedeni kad su vec izasli iz svojih najboljih godina a imaju ogromne ugovore,pa nece biti bas nesto preaktivni na ljeto,sto bi Mirzu moglo dovesti u situaciju da opet "presjedi" sezonu,jer im Evans treba,Hump ce se pokusati dokazati,sve zavisi i od sistema igre koju novi trener bude forsirao..Dugo je ljeto da bi se nesto sada raspravljalo..
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 apr 2013, 22:22

Problem nisu igraci sa prevelikim ugovorima nego je problem ocajan trener ... Svako ko dodje napravit ce od wallace opet masinu kakva je bio citavu karijeru , hump mi je bio ok igrac ( a stvarno ga mrzim iz dna duse ne samo radi mirze nego inace me nervira ) al ne znam dal njega bas mogu iscupat. Blatche je imao finu sezonu sa njim bi mogao praviti okosnicu rotacije sve u svemu ova ekipa igracki je jako dobra a to sto ih trenira pomocni trener trenera koji nije uradio bas nista sa ovom ekipom to ej vec druga prica... Na ljeto ce bit samo aktivni po tom pitanju osim ako ne pristane na neki lud trade oko wallace ili humpa , tesko da ce oni pustit lopeza koji je odigrao fantasticnu sezonu... Inace ne znam sta ce bit sa evansa on ima neki mizeran ugovor predpostavljam da bi on mogao otic s obzirom da su malo prepoteretili salary al pojma nemam nisam pratio njihove finansije siguran sam da su wallaceu dali 40 mill i neki pick na draftu tj onog lika rukija iz portlanda ubi me ako znam ime a odigrao je fantasticnu sezonu. PJ sigurno ide sa klupe iako mislim da bi mogo ostat pomocni trener ... Meni su oni po kvalitetu 3 ca ekipa istoka racunajuci da nije bilo pola bostona , filadelfije i da su mnoge ekipe muku mucile sa povredama pa tako da ova plasman sa 4 tog mjesta i govori o nekom realnom omjeru snaga na istoku gdje oni realno ove sezone su mogli mozda i na 3 ce mjesto. Inace ovom igrom da je bio boston full filadelfija bgm grcevito bi se cupali i za playoff

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 28 apr 2013, 22:31

P.J ima ugovor do kraja sezone,pa mu slijedi noga.Hump ide u neki trade,njima treba neki S.G kao zamjena za Joea.Mirza ostaje u Netsima,dobice on svoju sansu naredne godine.

Bademluk
Kontakt:

Post Postao/la Bademluk » 29 apr 2013, 11:12

Večeras aBd Netsi završavaju playoff i nadam se da je konačno kraj P.J-a i da će Mirza konačno dobit priliku da igra ko čovjek. Nadam se da ćemo sledeću sezonu za sve ove neodspavane noći biti nagrađeni :D

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: L-Train i 18 gostiju.