Miralem Pjanić

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

KOLASINAC
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la KOLASINAC » 28 apr 2013, 15:37

cini mi se jedini kolasinac standardan za njegov klub hahaha

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 apr 2013, 15:39

KOLASINAC je napisao/la:cini mi se jedini kolasinac standardan za njegov klub hahaha
Begovic, mujdza, spahic, zukanovic, lulic, misimovic, ibricic, ibisevic ;) i svraka :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 28 apr 2013, 15:42

Papastathopoulos je napisao/la:
KOLASINAC je napisao/la:cini mi se jedini kolasinac standardan za njegov klub hahaha
Begovic, mujdza, spahic, zukanovic, lulic, misimovic, ibricic, ibisevic ;) i svraka :mrgreen:
pa dobro mujdza bio je nesto povrijedjen pa nekoliko utakmica bio na klupi spahic nesto mulja bio na klupi jedan dva puta zukanovic imo crveni karton lulic sad povrijedjen miske se ne broji on igra u kinu ibricic ponekad i on na klupi ibisevic nije zabio odavno znaci i on takodjer mogao na klupi svraku da ne spomenem znaci ostao samo rusilac

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 28 apr 2013, 15:44

:mrgreen: za svakog' se ponesto nadje, al rusilac nema mane :mrgreen:
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 28 apr 2013, 15:49

Papastathopoulos je napisao/la::mrgreen: za svakog' se ponesto nadje, al rusilac nema mane :mrgreen:
bgm imo je mane prosle hefte bio mi malo spor prejeo se i imo malo treme ali abd bice bolje danas i tako zelim pjanicu vidim vec dobio zuti

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 28 apr 2013, 16:27

pa da li pjanic ikad asistira/pogodi jbg

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 28 apr 2013, 16:47

Cudi me nesto kako svako pljuje po Manciniju kada Dzeki ne ide, a Pjana nema dobre igre od kako je novi trener Romu preuzeo i niko rijeci o ovome. Miralem je fakticki bio najbolji pod Zemanom. Od one igre protiv Lazija kada je zabio iz slobodnog sa 40+ metara pa sljedecih 7-8 igara do Zemanovog odlaska bio je fenomenalan i imao ulogu u svakom Rominom golu. Ali od prve igre sa ovim novim trenerom ko da je sjenka sebe.

Ipak ja kazem da je Miralem sam najvise kriv. Gubi loptu ko nista i pasovi mu ovjek kod protivnika zavrse. Nema nista jeftinije nego trenera krivit. Mora biti bolji i znam da je puno bolji nego sto pokazuje u zadnje vrijeme. Ne vjerujem ja da on ide u ikakav veliki klub jos neko vrijeme. Vidi se da ima talenta ali niko nece ulozit milione u igraca koji ce im biti povrijeden barem trecinu sezone. Sljedece sezone se mora dokazati. Nije on vise bas toliko mlad da mu se oprasta radi godina.

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 28 apr 2013, 16:52

tesko mi je ovo reci ali momak je stagnirao otkako je prvo otisao iz metza

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 28 apr 2013, 16:58

ZgemboAdislic je napisao/la:Cudi me nesto kako svako pljuje po Manciniju kada Dzeki ne ide, a Pjana nema dobre igre od kako je novi trener Romu preuzeo i niko rijeci o ovome. Miralem je fakticki bio najbolji pod Zemanom. Od one igre protiv Lazija kada je zabio iz slobodnog sa 40+ metara pa sljedecih 7-8 igara do Zemanovog odlaska bio je fenomenalan i imao ulogu u svakom Rominom golu. Ali od prve igre sa ovim novim trenerom ko da je sjenka sebe.

Ipak ja kazem da je Miralem sam najvise kriv. Gubi loptu ko nista i pasovi mu ovjek kod protivnika zavrse. Nema nista jeftinije nego trenera krivit. Mora biti bolji i znam da je puno bolji nego sto pokazuje u zadnje vrijeme. Ne vjerujem ja da on ide u ikakav veliki klub jos neko vrijeme. Vidi se da ima talenta ali niko nece ulozit milione u igraca koji ce im biti povrijeden barem trecinu sezone. Sljedece sezone se mora dokazati. Nije on vise bas toliko mlad da mu se oprasta radi godina.
A ti da pratis Pjanica, znao bi da je Pjanic bio povrijedjen i ispao iz forme, ne vraca se tek tako u formu nakon mjesec dana pauziranja.Cuj nije on vise tako mlad, da mu se oprasta radi godina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sta ba ima da se prasta, covjek sa 16 godina poceo da hara ligama petice.

@Kolasinac ,imas svog rusioca pa ga komentiraj, bitno je da je on sila od igraca, koji je tek prnuo u ligi.
Zadnja izmjena: emir79, dana/u 28 apr 2013, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

AllAbout
Kontakt:

Post Postao/la AllAbout » 28 apr 2013, 16:58

ZgemboAdislic je napisao/la:Cudi me nesto kako svako pljuje po Manciniju kada Dzeki ne ide, a Pjana nema dobre igre od kako je novi trener Romu preuzeo i niko rijeci o ovome. Miralem je fakticki bio najbolji pod Zemanom. Od one igre protiv Lazija kada je zabio iz slobodnog sa 40+ metara pa sljedecih 7-8 igara do Zemanovog odlaska bio je fenomenalan i imao ulogu u svakom Rominom golu. Ali od prve igre sa ovim novim trenerom ko da je sjenka sebe.

sta pricas kad pojma nemas..bas je kod aurelia dobijao najbolje ocjene svaku tekmu, osim ove 2 tekme poslije povrede sto je i logicno..danas je recimo bio super..sa par poteza obrukao protivnicke igrace
Unica grande amore

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 apr 2013, 16:59

KOLASINAC je napisao/la:tesko mi je ovo reci ali momak je stagnirao otkako je prvo otisao iz metza
:lol: :lol: :lol: :lol:

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 28 apr 2013, 17:55

emir79 je napisao/la:A ti da pratis Pjanica, znao bi da je Pjanic bio povrijedjen i ispao iz forme, ne vraca se tek tako u formu nakon mjesec dana pauziranja.Cuj nije on vise tako mlad, da mu se oprasta radi godina :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Sta ba ima da se prasta, covjek sa 16 godina poceo da hara ligama petice.
Pratio sam svaku minutu koju je Miralem igrao za Romu ove sezone. Poceo je igrati lose prije povrijede. Sjecam se i same utakmice gdje se povrijedio, nije bio dobar ni u njoj prvo poluvrijeme prije povrijede. Ocekujem velike stvari od Miralema zato jer mislim da ima vise talenta od bilo kojeg igraca na Balkanu.

I ima puno drugih igraca koji su poceli u ligama petice u istim godinama ko i Miralem. To je veliki uspjeh kada se poredi sa prosjecnim covjekom sa ulice, ali ja ne mjerim Miralema po tome. Njemu su sada 23 godine. Messi i Ronaldo su pobjedivali Ballon d' Orove i lige prvaka tada. Ne kazem da sada on treba da bude Ronaldo/Messi, ali je blizi po talentu njima nego nekom prosjecnom 16-17 godisnjaku koji pocne karijeru u nizim klubovima petice, a kojih ima puno vise nego sto ocito mislis.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 28 apr 2013, 18:31

Kakve gluposti ljudi pisu na ovom formu odakle vam snaga ?

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 apr 2013, 18:55

arelinho je napisao/la:
KOLASINAC je napisao/la:tesko mi je ovo reci ali momak je stagnirao otkako je prvo otisao iz metza
:lol: :lol: :lol:
oplakah
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 29 apr 2013, 02:43

ramiral je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
:lol: :lol: :lol:
oplakah
:o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pusti me dzoja :mrgreen: :lol: :lol:
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 29 apr 2013, 12:05

Definitivno lom noge je ostavi strasne psihicke poslijedice na njega... :(
U svakom duelu to se vidi.... :(

Pjani bi najbolje dosao Braco za trenera, da ga on nafura pa da postane kao Seo RUSILAC :lol: :lol: :lol:
[youtube][/youtube]
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

FOURTHOFFICIAL
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la FOURTHOFFICIAL » 29 apr 2013, 12:37

Jest i nagrada kod Brace će mu biti kilogram jabuka u najboljem slučaju. :mrgreen:
Seo rušilac - Inače,momak je legenda,mislim na Sea

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 09:13

sta je sa njim vise nije valjda da je na klupi sramota poceo je jako dobro pa onda usrao skroz njemu je najveci problem sto nije dovoljno jak inace je dobar onako kao igrac mora se skloniti iz rome to je mala ekipa za njega bio bi legenda za bajern gardiola inace obozava igrace poput pjanica

Denno
Kontakt:

Post Postao/la Denno » 04 maj 2013, 09:14

KOLASINAC je napisao/la:sta je sa njim vise nije valjda da je na klupi sramota poceo je jako dobro pa onda usrao skroz njemu je najveci problem sto nije dovoljno jak inace je dobar onako kao igrac mora se skloniti iz rome to je mala ekipa za njega bio bi legenda za bajern gardiola inace obozava igrace poput pjanica
:lol:
embrace the chaos

KOLASINAC
Kontakt:

Post Postao/la KOLASINAC » 04 maj 2013, 21:06

Denno je napisao/la:
KOLASINAC je napisao/la:sta je sa njim vise nije valjda da je na klupi sramota poceo je jako dobro pa onda usrao skroz njemu je najveci problem sto nije dovoljno jak inace je dobar onako kao igrac mora se skloniti iz rome to je mala ekipa za njega bio bi legenda za bajern gardiola inace obozava igrace poput pjanica
:lol:
eto klupa

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bavariapivo i 40 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []