FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako Inter dobije uopste nije nerealno da uzmu titulu,a to znaci da smo nosioci (naravno da Ludogorets ne izradi) 
SLOBODA NAVIJAČIMA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A ti moraš svakom loncu bit poklopac, ovdje bi uvodio norme ponašanja, jel? Utroši ti svoje vrijeme na šta god hoćeš i prestani govorit drugim šta drugi rade. Koja bahatost, nevjerovatno.Oxidenks je napisao/la:Utrosite vrijeme u neke pametnije stvari.Naprimjer, statistiku nasih igraca ili nesto slicno.
Ovo sto nesto kontate da cemo biti nosioci niste dobri nikako, dzaba to pratite.
Ma samo ga ignore to je poznati spamer pod nikom DonaDukeOfWellington je napisao/la:A ti moraš svakom loncu bit poklopac, ovdje bi uvodio norme ponašanja, jel? Utroši ti svoje vrijeme na šta god hoćeš i prestani govorit drugim šta drugi rade. Koja bahatost, nevjerovatno.Oxidenks je napisao/la:Utrosite vrijeme u neke pametnije stvari.Naprimjer, statistiku nasih igraca ili nesto slicno.
Ovo sto nesto kontate da cemo biti nosioci niste dobri nikako, dzaba to pratite.
Nego gdje pratis te rezultate,kakva je situacijaDukeOfWellington je napisao/la:Qarabag dobio 0:2, Neftchi i Inter trenutno 0:0 nakon 25 minuta igre.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- DukeOfWellington
- Kontakt:
http://www.flashscore.com/ennis je napisao/la:Nego gdje pratis te rezultate,kakva je situacijaDukeOfWellington je napisao/la:Qarabag dobio 0:2, Neftchi i Inter trenutno 0:0 nakon 25 minuta igre.
Tu ima sve živo
koji peh samo sto ovori link Neftci ga dade ocamDukeOfWellington je napisao/la:http://www.flashscore.com/ennis je napisao/la:Nego gdje pratis te rezultate,kakva je situacijaDukeOfWellington je napisao/la:Qarabag dobio 0:2, Neftchi i Inter trenutno 0:0 nakon 25 minuta igre.
Tu ima sve živoI dalje 0:0, 55. minuta.
SLOBODA NAVIJAČIMA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Neftchi Vs Inter Baku Azerbaijan Premier League Football Live Stream Vivo Watch Online Free TV
http://www.day.to/vivo/directa/diretta/ ... tball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.streamhunter.eu/free-live-vi ... 48237.html" onclick="window.open(this.href);return false;
EDIT: Prvi link ne radi vise, drugi 100% radi...
http://www.day.to/vivo/directa/diretta/ ... tball.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.streamhunter.eu/free-live-vi ... 48237.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I ja sad naletih na ovaj drugi link, treba instalirat ovaj program. Koji su koji ovdjeDzoleZeljo je napisao/la:Neftchi Vs Inter Baku Azerbaijan Premier League Football Live Stream Vivo Watch Online Free TV
EDIT: Sad znam, 2:0
-
samozeljo1921
- Kontakt:
u 18:00 je tako bar kazu, a ako ima neko valjan na ovom forumu da neku sliku napravi sa najavom pa da mozemo, ako nista po po fejsu djelitDonPippo9 je napisao/la:Apsolutno se slažem.samozeljo1921 je napisao/la:Sto se tice finala kupa mislim da bi se od danas trebalo pocet furat, sutra dosta intenzivnije, da bude raje bar ko protiv celika
Kad smo već kod Finala, jel' u 17:00 ili 18:00 ?
1921
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Prati li iko tu utakmicu,moze li se izvuc kakva razlika u kvalitetu igranja izmedju nas i njih?
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bolji je Željo od ovih, po meni.PlaviSaJUGA je napisao/la:Prati li iko tu utakmicu,moze li se izvuc kakva razlika u kvalitetu igranja izmedju nas i njih?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iskreno, kako god da okrenes velika je razika, ali opet nije nista nemoguce. Sve je u nasim glavama. Pruzili bi mi i dobar otpor Mariboru, da smo imali u glavama sto smo trebali imati, ako nista... Nemoj nista ocekivati od evrope, da se ne bi razocarao, ipak velika je razlika izmedu Lige Prvaka i Lige Evrope, gdje se svi doslovno pripremaju za utakmice, dok bar u Evropa ligi, mozes naletiti na nekoga tko se nada da moze proci kvalifikacije sa ne uigranim timom. (Tipa Sherif; Levski, itd)PlaviSaJUGA je napisao/la:Prati li iko tu utakmicu,moze li se izvuc kakva razlika u kvalitetu igranja izmedju nas i njih?
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Ljudi hajmo realno ima puno puno i do terena,da nam je teren da zadovoljava neke normalne uslove,ne mislim ko u Reala i Bayerna teren,vec neki srednje normalan teren ja mislim da bi puno puno bolje igrali i dosta atraktivnije za oko,boljih/brze akcije sve bi drugacije izgledalo al elhamdulillah ,treba bit zadovoljan i sa ovim sto trenutno Zeljeznicar ima!DukeOfWellington je napisao/la:Bolji je Željo od ovih, po meni.PlaviSaJUGA je napisao/la:Prati li iko tu utakmicu,moze li se izvuc kakva razlika u kvalitetu igranja izmedju nas i njih?
Ma vi stvarno niste normalni !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidis, bas sam na ovo sada pomislio.. Eto u Ivicnom mandatu, klubovi su morali imati 3.000 sjedeci mjesta da bi dobili licencu. Da hoce sada uvesti da se moraju tereni srediti. (Jbg, ako ne mozes odrzaviti, postavi plastiku i gotova stvar)PlaviSaJUGA je napisao/la:Ljudi hajmo realno ima puno puno i do terena,da nam je teren da zadovoljava neke normalne uslove,ne mislim ko u Reala i Bayerna teren,vec neki srednje normalan teren ja mislim da bi puno puno bolje igrali i dosta atraktivnije za oko,boljih/brze akcije sve bi drugacije izgledalo al elhamdulillah ,treba bit zadovoljan i sa ovim sto trenutno Zeljeznicar ima!DukeOfWellington je napisao/la:Bolji je Željo od ovih, po meni.PlaviSaJUGA je napisao/la:Prati li iko tu utakmicu,moze li se izvuc kakva razlika u kvalitetu igranja izmedju nas i njih?
jest, ko i od maribora. ljudi igrali EL, nisu se sramotili. zeljo ove godine, sa par povrijedjenih igraca i nekoliko njih sa crvenim kartonom, moze proci pretkolo samo uz nevjerovatnu dozu srece. to je realnost, al ipak nada je uvijek tu i razmisljanja "eh kad bi prosli, pa..."...DukeOfWellington je napisao/la:Bolji je Željo od ovih, po meni.PlaviSaJUGA je napisao/la:Prati li iko tu utakmicu,moze li se izvuc kakva razlika u kvalitetu igranja izmedju nas i njih?
Sasa Kajkut pitarima tabut!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Razlika između Maribora i ove dvije ekipe je ogromna.SB90 je napisao/la: jest, ko i od maribora. ljudi igrali EL, nisu se sramotili. zeljo ove godine, sa par povrijedjenih igraca i nekoliko njih sa crvenim kartonom, moze proci pretkolo samo uz nevjerovatnu dozu srece. to je realnost, al ipak nada je uvijek tu i razmisljanja "eh kad bi prosli, pa..."...
e ne znam ko tebi tako rečesamozeljo1921 je napisao/la:u 18:00 je tako bar kazu, a ako ima neko valjan na ovom forumu da neku sliku napravi sa najavom pa da mozemo, ako nista po po fejsu djelitDonPippo9 je napisao/la:Apsolutno se slažem.samozeljo1921 je napisao/la:Sto se tice finala kupa mislim da bi se od danas trebalo pocet furat, sutra dosta intenzivnije, da bude raje bar ko protiv celika
Kad smo već kod Finala, jel' u 17:00 ili 18:00 ?

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- champions1921
Jeli neko upucen da moze odgovoriti koliko bi odprilike kostala izgradnja jedne tribine poput centralne stadiona Zvijezde iz Gradacca??
BUDI ŽELJO !!!
e ne znam ko tebi tako reče
[/quote]
Ma zar nisu rekli da je u 18:00 utakmica !?
[/quote]Ma zar nisu rekli da je u 18:00 utakmica !?
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Volim te Željo !
Hajde Laaaaazareee ...
Ma zar nisu rekli da je u 18:00 utakmica !?[/quote]fsdghdsfs je napisao/la:e ne znam ko tebi tako reče![]()
jesu i bice u 18 tekma
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.