Ako neko ima vremena i morala, volio bih da neko namontira sliku od naseg Ivice sa Zeljinim grbom u pozadini (bilo bi idealno kad bi sve bilo black-n-white).. Volio bih tu sliku staviti kao "cover" sliku na facebooku..
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Ako prođemo nekog nosioaca u 2. pretkolu automatski smo nosioci u 3. pretkolu, ali treba nam sreca pa da dobijem nekog poput Sherifa pretprosle godine. Al đaba, mi i kad smo nosioci izraelce izvucemo
TeaM87 je napisao/la:Ako prođemo nekog nosioaca u 2. pretkolu automatski smo nosioci u 3. pretkolu, ali treba nam sreca pa da dobijem nekog poput Sherifa pretprosle godine. Al đaba, mi i kad smo nosioci izraelce izvucemo
Nosioci smo ako prođemo neki tim koji bi eventualno bio nositelj u trećem pretkolu, to je manje od pola nositelja iz drugog pretkola, najbolji po koeficijentu.
TeaM87 je napisao/la:Ako prođemo nekog nosioaca u 2. pretkolu automatski smo nosioci u 3. pretkolu, ali treba nam sreca pa da dobijem nekog poput Sherifa pretprosle godine. Al đaba, mi i kad smo nosioci izraelce izvucemo
Mislim da se preuizima koeficijent onog kojeg pobijedis i nema sanse da budemo nosioci u 3.
Mislim da se preuizima koeficijent onog kojeg pobijedis i nema sanse da budemo nosioci u 3.
maloprije citam na Sehica ne racunaju u Mersinu vise....sta ce biti sa kesa sto nam dodju? i ako Antolovic ne ostane sljedece sezone bilo bi lijepo vidjeti opet Sehica u dresu Zelje