NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 27 apr 2013, 20:20

centarfor je napisao/la:Pokazalo je se da zadnje 3-4 domace utakmice a i evo ovu danas Odovic podlijeze pritisku publike...cim neko iz publike vikne vadi ovog los je,nemoze vise,nezna itd...a on jadnik odmah poseze za izmjenom i vadi iz igre bas tog igraca,cccc...eto koliki ima utjecaj i autoritet :oops: Pa njemu navijaci govore kad i koga treba da mijenja i kako da igra,boze sacuvaj :!:
E jbg kad nisiu vadili nije valjalo, sad kad ovaj vadi opet nevalja........ ma mi kao grad bolan nismo za ovog........
davno sam ja to rekao...... mi smo za onog brda iza gola, rostilj kraj nas, flasa rakija oho hebi milo kome sta stignes

centarfor
Kontakt:

Post Postao/la centarfor » 27 apr 2013, 20:35

Tkanton je napisao/la:
centarfor je napisao/la:Pokazalo je se da zadnje 3-4 domace utakmice a i evo ovu danas Odovic podlijeze pritisku publike...cim neko iz publike vikne vadi ovog los je,nemoze vise,nezna itd...a on jadnik odmah poseze za izmjenom i vadi iz igre bas tog igraca,cccc...eto koliki ima utjecaj i autoritet :oops: Pa njemu navijaci govore kad i koga treba da mijenja i kako da igra,boze sacuvaj :!:
E jbg kad nisiu vadili nije valjalo, sad kad ovaj vadi opet nevalja........ ma mi kao grad bolan nismo za ovog........
davno sam ja to rekao...... mi smo za onog brda iza gola, rostilj kraj nas, flasa rakija oho hebi milo kome sta stignes
Procitaj sta sam napisao,nisam rekao da ne treba mijnjat,nego da treba on i njegovi pomocnici da odluce kad i koga treba zamjenit u igri a ne da slusa ove djedove i starce iz publike,cim povicu mijanjaj on odmah reaguje,stvarno izgleda malo smijesno i jadno :D ...mi smo tu da gledamo utakmicu a on je taj koji treba da vodi tim,ha ja.. :!:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 27 apr 2013, 20:42

Pa ako 100 ljudi govori da ga mijenja a gubi, bolje ga zamijenit nego stvarat nervozu i da se psuje igracima.... i sigurno ga izvadi da mu skrati muke i njemu i navijacima......

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 apr 2013, 21:01

vatreni je napisao/la:Odović kaze da je ovo realnost Zvijezde.Pa kakav si Odoviću ti stručnjak ako realnost ne znas pretvoriti u nerealnost.Ako si znao za kvalitet Olimpika u odnosu na Zvijezdu što nisi svoje,već sumnjivo trenersko umijeće,na taktici pokazao.Igras otvoreno protiv po njemu bolje ekipe.Mora se braniti nečim,nesto reći,tražiti alibi....jadan si ti,a i Zvijezda s tobom.Ne znam samo kako te nije stid tolika primanja imati i prihvatit se posla za sto nisi sposoban :oops:
Pod HITNO da se vrati najbolji DIREKTOR KLUBA g.CVIK-LOŠE VAM SE PIŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

N5555
Kontakt:

Post Postao/la N5555 » 27 apr 2013, 21:03

ma sa odovicem bi se trebala nastaviti saradnja i iduce sezone mislim da ce potpisati novi ugovor i tek u toj dolazecoj sezoni trebamo ocekivati da njegov trenerski kvalitet izade na vidjelo dobar je on strucnjak ali trenutno mislim da nije mnogo do njega a i nema kvalitetan igracki kadar a i taj je suzen jer je pandza duze vremena ozlijeden kao i pilavdzic pa morankica nema zadnjih utakmica pa ni husic jos nije spreman bit ce sve ovo dobro samo mi zao sto se narod nervira ;)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 27 apr 2013, 21:45

pabizo je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Odović kaze da je ovo realnost Zvijezde.Pa kakav si Odoviću ti stručnjak ako realnost ne znas pretvoriti u nerealnost.Ako si znao za kvalitet Olimpika u odnosu na Zvijezdu što nisi svoje,već sumnjivo trenersko umijeće,na taktici pokazao.Igras otvoreno protiv po njemu bolje ekipe.Mora se braniti nečim,nesto reći,tražiti alibi....jadan si ti,a i Zvijezda s tobom.Ne znam samo kako te nije stid tolika primanja imati i prihvatit se posla za sto nisi sposoban :oops:
Pod HITNO da se vrati najbolji DIREKTOR KLUBA g.CVIK-LOŠE VAM SE PIŠEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: evo pabiza kao melem na ranu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 27 apr 2013, 22:48

astra1922 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Ma hajde bice bolje i danas je pobjedio bolji klub a to je OLIMPIC,jel dolazi g.CVIK za direktora.

TheAlchemistRD07
Kontakt:

Post Postao/la TheAlchemistRD07 » 27 apr 2013, 23:13

pabizo je napisao/la: Ma hajde bice bolje i danas je pobjedio bolji klub a to je OLIMPIC,jel dolazi g.CVIK za direktora.
cuj zar postoji neko ko navija za olimpic :D

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 27 apr 2013, 23:38

ludinjo22 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Koji primitivizam i vulgarizam na forumu.Ovo su samo hipotetičke činjenice koje su realne ludinjo22.
idi paćeniku jedan kako pratim ovaj forum nisam procito nijedan tvoj pozitivan post samo jedva cekas poraz ili losu igru da mozes kritikovat
Po tvom primitivnom riječniku vidi se ko je na kojem intelektualnom i moralnom nivou.Karakteristika malograđanskog maloumstva govori sve o tebi.Nemam potrebe da ti objasnjavam i onako tvoj količnik inteligencije ne razumije apstraktno,al pojasnit ću ti da se ne provaljujes,svaki pozitivan rezultat i sva desavanja respektujem u postovima.
Sve sto je lose u Zvijezdi svaki normalan čovjek koji voli klub će osuditi.

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 27 apr 2013, 23:47

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
pabizo je napisao/la: Ma hajde bice bolje i danas je pobjedio bolji klub a to je OLIMPIC,jel dolazi g.CVIK za direktora.

Hvala na čestitkama :lol: :lol: :lol:

ludinjo22
Kontakt:

Post Postao/la ludinjo22 » 28 apr 2013, 10:04

vatreni je napisao/la:
ludinjo22 je napisao/la:
vatreni je napisao/la:Koji primitivizam i vulgarizam na forumu.Ovo su samo hipotetičke činjenice koje su realne ludinjo22.
idi paćeniku jedan kako pratim ovaj forum nisam procito nijedan tvoj pozitivan post samo jedva cekas poraz ili losu igru da mozes kritikovat
Po tvom primitivnom riječniku vidi se ko je na kojem intelektualnom i moralnom nivou.Karakteristika malograđanskog maloumstva govori sve o tebi.Nemam potrebe da ti objasnjavam i onako tvoj količnik inteligencije ne razumije apstraktno,al pojasnit ću ti da se ne provaljujes,svaki pozitivan rezultat i sva desavanja respektujem u postovima.
Sve sto je lose u Zvijezdi svaki normalan čovjek koji voli klub će osuditi.
[youtube][/youtube]

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 apr 2013, 14:13

TheAlchemistRD07 je napisao/la:
Dosta raje OBOŽAVA OLIMPIC-a oni koji ga vole ,,,,VOLE GA DO GROBA

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 28 apr 2013, 14:15

astra1922 je napisao/la:
pabizo je napisao/la:
Astra jel obavljen razgovor sa g.Cvitkušicem i kada počinje da radi na mjestu SPOTSKOG DIREKTORA-Hvala

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 28 apr 2013, 14:28

Cvile je vec preuzeo radno mjesto :)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 28 apr 2013, 18:33

Rudar takođe nije baš tako daleko od zone ispadanja :) mislim da mi ne bi trebali imati razloga za brigu, šta više siguran sam! Dajte ljudi malo optimizma! NA NEBU MILION U SRCU JEDNA JE!!

gradacac10
Kontakt:

Post Postao/la gradacac10 » 28 apr 2013, 18:36

Ma dok je on bio, pa pred kraj tog mandata je islo samo nagore po nas... Necemo mi imat onu ekipu Djole, Smajlovic, Karic, Alimanovic, Cora, Pjanic, Reka, Veco, Mitic vise nikad... Huh kad vidim ova imena da su igrali za nas, tek vidim kakvi smo sad, ovi im nisu ni blizu kad su oni u najboljim danima bili...

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 28 apr 2013, 19:10

zvijezda u zadnjih par sezona je vecinom dovodila jeftinije igrace i uspijevali smo izboriti opstanak stavise zavrsavali smo u gornjem dijelu tabele.dosta se para ustedilo na igrackom kadru i ulozilo na stadion.sledece sezone se mora malo vise uloziti u igrace da se ne dovedemo u ovakve situacije.zvijezda mora dovesti skupog napadaca koji ce iz poluprilika davati golove to nam fali najvise.svi smo mi izrevoltirani kada nam klub igra lose krecem prvo od sebe,nadati se da ce se malo bolje odraditi prelazni rok jer nurdo vidi gdje je problem...sramota je na bekovskim pozicijama kako lose izgledamo kada mi naumpadne ivan dode mi da placem,kako je samo izgarao za nas dres.odovica ostaviti i dovesti mu pojacanja ne dopustiti da ih on dovodi .neka nam je sretno do kraja ove sezone
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 28 apr 2013, 19:47

astra1922 je napisao/la:zvijezda u zadnjih par sezona je vecinom dovodila jeftinije igrace i uspijevali smo izboriti opstanak stavise zavrsavali smo u gornjem dijelu tabele.dosta se para ustedilo na igrackom kadru i ulozilo na stadion.sledece sezone se mora malo vise uloziti u igrace da se ne dovedemo u ovakve situacije.zvijezda mora dovesti skupog napadaca koji ce iz poluprilika davati golove to nam fali najvise.svi smo mi izrevoltirani kada nam klub igra lose krecem prvo od sebe,nadati se da ce se malo bolje odraditi prelazni rok jer nurdo vidi gdje je problem...sramota je na bekovskim pozicijama kako lose izgledamo kada mi naumpadne ivan dode mi da placem,kako je samo izgarao za nas dres.odovica ostaviti i dovesti mu pojacanja ne dopustiti da ih on dovodi .neka nam je sretno do kraja ove sezone
Dok je ove lige ispast sigurno neće te,u Evropu još teže,sredina tabele i to je to....imate lijep stadion,,,nekad ove naše iz Bratstva posavjtujte kako se pravi klub,,,komšije smo ;)

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 28 apr 2013, 21:27

Znači Sarajevo- Zvijezda na Areni. Super dva kola dva prenosa i nula bodova :D
Dragon Town

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 28 apr 2013, 21:35

zmaj_Bosne je napisao/la:Znači Sarajevo- Zvijezda na Areni. Super dva kola dva prenosa i nula bodova :D
Ma to je naša tekma 1:2 :D

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.