FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

JohnLowe
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la JohnLowe » 28 apr 2013, 19:39

staragarda je napisao/la:
Kapellen je napisao/la:nasa tri igraca, kapiten grado, serif, i tino divkovic su nakon utakmice morali se skloniti u slacionici lukavca, i nakon toga su sanitetom izvuceni sa stadiona, a nakon toga kolima kapitena domacina prebaceni dalje.. Incidente su izazvali navijaci siuxi koji su dosli na neutralnu tribinu i trazili ljude koji su dosli iz tuzle da gledaju utakmicu, hvalal Bogu sve se dobro zavrsilo...

e moji siouxi sami sebi napraviste problem :roll:
samo lakapo..eto tih strasnih lukavcana za 2 hefte...pa cemo se ganjat
Da se ne dize funta ljudi, te slobodine igrace niko nije imao namjeru dirati niti slicno...

Oni su na zapadu bili kod svlacionica, Siouxi na dr kraju terena
inace ?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 19:40

Polako komšije, ja sam bio i na tribini, i kad su bili neredi i to nisam čuo. Sačekajte još malo.
1921
1989

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 19:42

Na zapadnoj tribini par navijača je tražilo posmatrača utakmice koji je i bio bjen kako sam sada čuo.
1921
1989

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 apr 2013, 19:43

treba na ljeto vratit' Peju i Mujkića ako je moguće .. ako ne, onda vratiti Tinu na gol .. jeste nas koštao bodova ove sezone, al' bez sumnje je bolji golman od Ribića
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 apr 2013, 19:45

Bilo je dosta ljudi iz Tuzle , mojih prijatelja isto tako nije im niko rijeci reko nit su sudjelovali u funti...

Svijet je bjezo na sve strane mozda su igraci kroz svlacione izabrali sto je sigurno sigurno je -

To ne znam ni da je se desilo a bio sam u centru svega tako da .... :?

Sudija je bio jedina meta , i na zapadu posmatrac sudjenja

Bilo bi fino da se ne sire ostale neistine :) LP
inace ?

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 28 apr 2013, 19:52

Bio sam na utakmici,i ono što sam danas doživio kao veliki Slobodaš je ljudi moji za najgoru moguću kaznu glavnom sudiji.Sve je bilo extra,navijači za poželjet,tribine pune sa svih strana,ali ako uzmemo u obzir da su za Radnički igrala djeca i ako je sudija podijelio 4 crvena,ne znam koliko žutih onda skidam svima kapu šta su sve izdržali.Sudija je sve svirao za Vitez,na sve moguće načine opstrujirao igru Radničkog.Vitezu i najmanji faul svirao i opet na kraju momci su i sa 7 igrača ostali neporaženi.Nikad u svom životu nisam digao ruku na bilo koga,ali da sam danas imao mogućnosti to bih uradio vjerujte mi glavnom sudiji.Onakav ambijent,onakvu borbu momaka koji žele da igraju,ginu za svoj klub, nisam viodio niti doživio.Eh sada mogu da kažem da naši momčići imaju šta naučiti od djece Radničkog.
Neće nam biti lahko, jer je očigledno da se Vitezu štima.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 19:54

joksimovic je napisao/la:Bio sam na utakmici,i ono što sam danas doživio kao veliki Slobodaš je ljudi moji za najgoru moguću kaznu glavnom sudiji.Sve je bilo extra,navijači za poželjet,tribine pune sa svih strana,ali ako uzmemo u obzir da su za Radnički igrala djeca i ako je sudija podijelio 4 crvena,ne znam koliko žutih onda skidam svima kapu šta su sve izdržali.Sudija je sve svirao za Vitez,na sve moguće načine opstrujirao igru Radničkog.Vitezu i najmanji faul svirao i opet na kraju momci su i sa 7 igrača ostali neporaženi.Nikad u svom životu nisam digao ruku na bilo koga,ali da sam danas imao mogućnosti to bih uradio vjerujte mi glavnom sudiji.Onakav ambijent,onakvu borbu momaka koji žele da igraju,ginu za svoj klub, nisam viodio niti doživio.Eh sada mogu da kažem da naši momčići imaju šta naučiti od djece Radničkog.
Svaka čast na komentaru.
1921
1989

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 apr 2013, 19:55

joksimovic je napisao/la:Bio sam na utakmici,i ono što sam danas doživio kao veliki Slobodaš je ljudi moji za najgoru moguću kaznu glavnom sudiji.Sve je bilo extra,navijači za poželjet,tribine pune sa svih strana,ali ako uzmemo u obzir da su za Radnički igrala djeca i ako je sudija podijelio 4 crvena,ne znam koliko žutih onda skidam svima kapu šta su sve izdržali.Sudija je sve svirao za Vitez,na sve moguće načine opstrujirao igru Radničkog.Vitezu i najmanji faul svirao i opet na kraju momci su i sa 7 igrača ostali neporaženi.Nikad u svom životu nisam digao ruku na bilo koga,ali da sam danas imao mogućnosti to bih uradio vjerujte mi glavnom sudiji.Onakav ambijent,onakvu borbu momaka koji žele da igraju,ginu za svoj klub, nisam viodio niti doživio.Eh sada mogu da kažem da naši momčići imaju šta naučiti od djece Radničkog.

Cijelo vrijeme cekam neki komentar od Tuzlaka , i eto kad je tako u tvojim ocima zamisli u mojim :)

Svaka cast na komentaru ipak.. Eto mi smo sa 7 igraca uzeli bod "prejakom vitezu", sad je na vas red. Sretno ;)
Zadnja izmjena: JohnLowe, dana/u 28 apr 2013, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
inace ?

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 19:56

VolimRadnicki je napisao/la:
Svaka čast na komentaru.

Samo neznam sto nam nisu štimali kuci protiv Rudara i Troglava da rijesimo pitanje prvaka ranije,a ne da daba gubimo boodove,stvarno si smijesan :)

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 28 apr 2013, 20:02

Da si danas bio u Lukavcu ,ja mislim da bih se zastidio svojih.Toliko

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 28 apr 2013, 20:13

Ne znam zašto vitežani pišu na temi Slobode a igrali su danas protiv radničkog?
Pobjeda je bolja od orgazma!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 28 apr 2013, 20:14

Ovo Vitez dobio i drugog forumaša :lol: čestitke napredujete. Možda čak na utakmicama PL bude i svih 100 gledatelja na stadionu :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 apr 2013, 20:16

Gorki je napisao/la:Ne znam zašto vitežani pišu na temi Slobode a igrali su danas protiv radničkog?
pa najbliži su PL, pa sad provociraju navijače Slobode, kao i navijače Radničkog .. isto kao da su LP osvojili, a ne kao da će vjerovatno odmah napolje iz PL, al' otom potom

NON MOLLARE MAI

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 28 apr 2013, 20:17

Kapellen je napisao/la:nasa tri igraca, kapiten grado, serif, i tino divkovic su nakon utakmice morali se skloniti u slacionici lukavca, i nakon toga su sanitetom izvuceni sa stadiona, a nakon toga kolima kapitena domacina prebaceni dalje.. Incidente su izazvali navijaci siuxi koji su dosli na neutralnu tribinu i trazili ljude koji su dosli iz tuzle da gledaju utakmicu, hvalal Bogu sve se dobro zavrsilo...

e moji siouxi sami sebi napraviste problem :roll:
Druze nije niko trazio ljude iz Tuzle,nego je posmatrac neki lafo iz saveza fasovo na zapadu,ne sirite suplje ;)
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 20:18

JTS je napisao/la:
Gorki je napisao/la:Ne znam zašto vitežani pišu na temi Slobode a igrali su danas protiv radničkog?
pa najbliži su PL, pa sad provociraju navijače Slobode, kao i navijače Radničkog .. isto kao da su LP osvojili, a ne kao da će vjerovatno odmah napolje iz PL, al' otom potom

Neznam cemu tolika zavist s vase strane? tesko priznati da je netko bolji? :roll:

pipe11
Kontakt:

Post Postao/la pipe11 » 28 apr 2013, 20:20

Taman sam pomislio da se u nasem fudbalu desava nesto pozitivno,ali danas sam nazalost demantovan od strane sudije Edina Jakupovica iz Bihaca koji je sudio danasnju utakmicu Izmedju Radnickog i Viteza!
Pored igraca Viteza nije smjeo ni vjetar puhnut jer za to je davao zute kartone.Prvi crveni karton dodijeljen Redzicu iz Radnickog,,,,,klizeci start,lopta odlazi u aut i aut za Vitez,ali Redzicu crveni,,zasto?????,jer nije svirao prekrsaj!?
Penal za Radnicki i Vitez opravdano dosudjeni.Jaranovicev Crveni opravdan jer je dobio dva zuta,,,treci crveni samo sudija vidio?On je danas i kamenje iznervirao,,,i neka je na cast ljudima koji mesetare i ubijaju fudbal,,,ovako svi zajedno idemo u provaliju.Pitamo se sutra gdje je publika gdje je igra,,,,pa ubijaju je neki tamo,tzv biznismeni,neskolovani mesetari i slicni njima!?Danas je ubijen sport od strane tzv sudije i ako taj sudija bude i dalje na nekoj listi za sudjenje onda koji je smisao ici i nesto dledati a zove se fudbal!? Za kog god je danas sudio i stelio ni taj se nece usrecit je to je kratkog daha.Ubijamo sve sto treba da bude normalno!?Radnicki je danas igrao bez pet standardnih prvotimaca i opet se nosio sa Vitezom a da je sudjenje bilo korektno,,lagano se moglo pobijediti,ali????
Ako Fs bih neosudi i nekazni ovog sudiju sa dozivotnom zabranom,onda nevidim svrhu postojanja istog!!!!

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 apr 2013, 20:22

Ma jel to 2 forumasa iz Viteza provociraju Tuzlake i Lukavcane :lol: :lol: :lol:
inace ?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 28 apr 2013, 20:23

JTS je napisao/la:
Momak napisao jedan post na ovoj temi. :?
Hayley <3

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 apr 2013, 20:25

nkvitez je napisao/la:
JTS je napisao/la:

Neznam cemu tolika zavist s vase strane? tesko priznati da je netko bolji? :roll:
nikakva zavist jarane, bolji ste od Slobode i na osnovu igara ove sezone zaslužujete plasman u PL .. ne znam čemu ove gluposti i piskaranja po temi Slobode? konkretna diskusija je uvijek dobrodošla i od svakoga, al' ne ovakve gluposti .. stiče se dojam da je ovom liku gore više drago što Sloboda i Radnički neće u PL, nego što će Vitez (vjerovatno) ..

NON MOLLARE MAI

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 28 apr 2013, 20:27

badblueboylivno je napisao/la:
JTS je napisao/la:
Momak napisao jedan post na ovoj temi. :?
kakav post? je l' tebi to izgleda kao normalan post iole kvalitetne diskusije? meni izgleda kao post običnog paćenika, da ne kažem retardosa

NON MOLLARE MAI

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.