FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- Ultras1921
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Održava li iko ovu livadu, što ga terenom zovu? Ja lošijeg terena nisam vidio (možda Lukavica).
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Bravo... Ovaj sto prenosi, doslovno svrsava na teren, a ono grbavo da ne moze grbavije biti... Sramota...avlami97 je napisao/la:Održava li iko ovu livadu, što ga terenom zovu? Ja lošijeg terena nisam vidio (možda Lukavica).
Trebao bi savez vise zaista poceti voditi racuna o uslovima za igru... Moramo vise tome stati u kraj..
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
Moram da istaknem da je Bilbija vrlo inteligentno postupio.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
Odavno bolja tekma nije bila na ovim terenima. rezultat je realan.
Želim čestitati domaćoj ekipi na veoma korektnoj utakmici i podršci sa obje strane . Veoma zanimljiva utakmica za nase prostore i uslove s mnogo prilika. Puno sreće u nastavku 
po cemu realan ?fowler je napisao/la:Odavno bolja tekma nije bila na ovim terenima. rezultat je realan.
Realan rezultat je 1-3
Nevjerovatno je da ovakva ekipa cini sve da udje u Evropu! Sretno u nastavku i hvala na korektnosti!
Zar je Zeljo spao na to da ima podrsku od takvih cccccccccccccccUltras1921 je napisao/la:Fakat, sta ono bi?
A danas se Adilovic na Hayatu raspucao pricajuci, kako Bilbija psuje Zeljinim igracima tursku i balijsku majku.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
EE drug čestitam dobro odrađena utakmica bila super za naše uslove i navijanje nije bilo baš loše mislio sam da neče biti niti jedno niti drugo. Sretno i vama u nastavku prvenstva pošteno se borite do kraja pa šta bude.Armageddon2012 je napisao/la:nedjelja 19h30 min,zadnji info.
Sarajevo ljubavi moja!
Zeljo momak koga je mucki prebila policija,nije tema ovde da se o tome prica ali da odgovorim na pitanje pa neka moderatori obrisu i pitanje i odgovor.....Sta ovo navijaju lesinari ''Jeb.at ce vam Željo..?''![]()
banjalučani s kojom postavom dolazite u mostar, pošto vam je bilbija isključen?
Posto Bilbija ne igra,onda smo u najjacoj postavi 
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Šta ono kod vas, na početku šačica ljudi a onda u narednih desetak minuta uđu 3-4 hiljade?
Nešto slično i protiv Čelika...
? је " " $. ... $ пун, то је $ & 3000, ? " ?-попуњен, то је % " 3000...
На сјеверу $, " & 100...
Па ? је % ? " & " ' " " " " $ то " ?. & " $ " не $ "
% $ & % " $ " у ?. На ? ' % " - не $, " % ' $ по $ & " то све на $ ? на ". На ? ?/? не % & " " по % &, него опет " на тај $. $ су ?, ? $ 35. "...
" ? (% $ на ?) нас је с*& ?. & ? "
$ се све & " $, $ $ је ?.
Ово је ? & 13-та узастопна " & пораза. " "!
П.С. " % се ? на терен, ' &` $ своје "$"
На сјеверу $, " & 100...
Па ? је % ? " & " ' " " " " $ то " ?. & " $ " не $ "
" ? (% $ на ?) нас је с*& ?. & ? "
? своје, % туђе!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
ris je napisao/la:? је " " $. ... $ пун, то је $ & 3000, ? " ?-попуњен, то је % " 3000...
На сјеверу $, " & 100...
Па ? је % ? " & " ' " " " " $ то " ?. & " $ " не $ "% $ & % " $ " у ?. На ? ' % " - не $, " % ' $ по $ & " то све на $ ? на ". На ? ?/? не % & " " по % &, него опет " на тај $. $ су ?, ? $ 35. "...
" ? (% $ на ?) нас је с*& ?. & ? "![]()

Samo da se sjetim najmilijih Banjaluckoj policiji za ono bezpotrebno udaranje prilikom pretresanja na ulazu. I interesuje me, sta je uvredljivo ili politicki u ova dva transparenta pa nisu prosla na tribinu.
Svako gostovanje me podsjeti u kakvoj drzavi zivimo i kakva nas policija "stiti". Fuj!
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
-
Banjalucki lesinar 2
- Kontakt:
?, " & ' $ - $, ' & ? $ " сав свој """, наравно жртве су " "!Hordas Doboj je napisao/la:
Samo da se sjetim najmilijih Banjaluckoj policiji za ono bezpotrebno udaranje prilikom pretresanja na ulazu. I interesuje me, sta je uvredljivo ili politicki u ova dva transparenta pa nisu prosla na tribinu.
Svako gostovanje me podsjeti u kakvoj drzavi zivimo i kakva nas policija "stiti". Fuj!
? " ?
- SarajlijaTM
Bas me cudi sto vas rove do gaca i maltretiraju na ulazu i nekima ne daju uci.Inace mirna,tolerantna i sportska publika u bl,stvarno nema smisla...ris je napisao/la: Па ? је % ? " & " ' " " " " $ то " ?. & " $ " не $ "% $ & % " $ " у ?. На ? ' % " - не $, " % ' $ по $ & " то све на $ ? на ". На ? ?/? не % & " " по % &, него опет " на тај $. $ су ?, ? $ 35. "...
A onaj goman da vam inace brani imali bi ste maximalni niz od 2 utakmice bez poraza. btw.sta je s avdukicem,sto nije branio?
- storm_raider
- Kontakt:
Avdukic je povrijedio misic prije 2-3 kola.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.