FK Radnički Lukavac

nkvitez
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 19:59

MirzaLukavac je napisao/la:
kaskader52 je napisao/la:
Ultra THC je napisao/la:Kakve su ovo prevare bile, jel moguće ?
pa ljudi moji ovo je nogomet ne bojno polje pozz iz Viteza
Ti izgleda nisi nikad na utakmici bio :shock: Kakav nogomet kad te iskastriraju kartonima i faulima?

Sve ja razumijem,mozda ste i osteceni,necu da nista pisem dok ne vidim snimak ,ali nisu vam nista nasi igraci krivi da ih napadate i ozlijedujete..i kad smo mi bili pokradeni protiv krajine prosle sezone kuci,napali smo sudiju a ne gostujuce igrace kojima nista nije bilo,cak su dobili aplauz ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 28 apr 2013, 20:03

Ja samo od jednog forumaša pročitah da su SIOUX-i napali igrače Viteza. :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 28 apr 2013, 20:04

2000 ljudi danas u Lukavcu, cestitke
FKŽ !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 28 apr 2013, 20:05

Monolog je napisao/la:Ja samo od jednog forumaša pročitah da su SIOUX-i napali igrače Viteza. :roll:
Svi su igraci uspjeli pobjeci i uci u svlacionicu kada su siuksi krenuli u teren,domaci igraci su pokusali da zaustave siukse. Niko od viteza nije ozlijedjen bar se nije vidjelo da je doslo do kontakta.

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 20:06

@nkvitez, nakon što ste izjednačili na 2:2 vaš igrač trči prema južnoj tribini, psuje i provocira, i ko je god dobio od vaših neka je!
1921
1989

pipe11
Kontakt:

Post Postao/la pipe11 » 28 apr 2013, 20:14

Taman sam pomislio da se u nasem fudbalu desava nesto pozitivno,ali danas sam nazalost demantovan od strane sudije Edina Jakupovica iz Bihaca koji je sudio danasnju utakmicu Izmedju Radnickog i Viteza!
Pored igraca Viteza nije smjeo ni vjetar puhnut jer za to je davao zute kartone.Prvi crveni karton dodijeljen Redzicu iz Radnickog,,,,,klizeci start,lopta odlazi u aut i aut za Vitez,ali Redzicu crveni,,zasto?????,jer nije svirao prekrsaj!?
Penal za Radnicki i Vitez opravdano dosudjeni.Jaranovicev Crveni opravdan jer je dobio dva zuta,,,treci crveni samo sudija vidio?On je danas i kamenje iznervirao,,,i neka je na cast ljudima koji mesetare i ubijaju fudbal,,,ovako svi zajedno idemo u provaliju.Pitamo se sutra gdje je publika gdje je igra,,,,pa ubijaju je neki tamo,tzv biznismeni,neskolovani mesetari i slicni njima!?Danas je ubijen sport od strane tzv sudije i ako taj sudija bude i dalje na nekoj listi za sudjenje onda koji je smisao ici i nesto dledati a zove se fudbal!? Za kog god je danas sudio i stelio ni taj se nece usrecit je to je kratkog daha.Ubijamo sve sto treba da bude normalno!?Radnicki je danas igrao bez pet standardnih prvotimaca i opet se nosio sa Vitezom a da je sudjenje bilo korektno,,lagano se moglo pobijediti,ali????
Ako Fs bih neosudi i nekazni ovog sudiju sa dozivotnom zabranom,onda nevidim svrhu postojanja istog!!!!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 28 apr 2013, 20:15

terabajt je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Ja samo od jednog forumaša pročitah da su SIOUX-i napali igrače Viteza. :roll:
Svi su igraci uspjeli pobjeci i uci u svlacionicu kada su siuksi krenuli u teren,domaci igraci su pokusali da zaustave siukse. Niko od viteza nije ozlijedjen bar se nije vidjelo da je doslo do kontakta.

veceras ce biti objavljene slike,i ima jedna zanimljiva kako sam cuo na kojoj se vidi da Jurčevića navijac udara palicom,pa cemo vidjeti :D

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 28 apr 2013, 20:17

Žao mi je što nisam vidio te "nerede" jer sam nakon onog cirkusa u režiji Jakupovića osjetio potrebu da ranije izađem sa Jošika.
Drago mi je ako je neko od službenih lica iz saveza dobio batine i nadam se da nije istina (a po informacijama koje sam dobio i NIJE!) da su napadnuti igrači Slobode.
Mene bi bilo stid da moj klub ide u viši rang na način na koji će vjerovatno ići Vitez.
Zadnja izmjena: m1x, dana/u 28 apr 2013, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 28 apr 2013, 20:19

Pipe11 neće ga ništa sankcionisat budi uvjeren. Još će biti pohvaljen za dobro suđenje. Nas godinama zakida Denijal Zrnić a nikada nije bio sankcionisan. Sudije su u talu sa delegatima i posmatračima suđenja a i komisijom za delegiranje sudaca tako da od toga nažalost nema ništa. Nego pamtite pa kad bude prilike jedan klizeći mu uletit ko Hadžialagišć u nadrealistima :mrgreen:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 28 apr 2013, 20:24

Posto je utakmica bila veoma vazna ,a koliko pratim forum vi u Lukavcu imate snimke utakmica cini mi se i na nekoj lokalnoj TV jel tako.Lijepo bi bilo da neko postavi snimak utakmice ovdje.Velika je razlika izmedju sudjenja u Premijer i Prvoj Federalnoj ligi.U Premijer ligi domacin kod sudija nema vise ni onih minimalnih 1 posto prednosti.Edin Jakupovic nije los sudac i iznenadjuju me ti navodi.Gledao sam ga vise puta i iznenadilo bi me da je uradio takvo nesto.
Znaci najbolje je ljudi da nako postavi snimak.Jer nije ni Vitez levatska ekipa i niste vi bolji nogometno od nje garantujem.
Hajde snimak da se svi uvjerimo pa da onda to zajedno komenarisemo...Jer znam po sebi kada moj tim igra vaznu tekmu onda cesto vidim stvari koje bas i nisu puno realne,pogotovo kod sudjenja... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 apr 2013, 20:29

Nisam pročitao sve komentare, evo tek sad sa stadiona jer je gospoda iz Saveza tražila snimke odmah. Ipak, zahvaljujući kolegama sa RTV Lukavac imaćemo i sažetak utakmice večeras, nadam se.

Inače, ono majmunče Jakupović je dobio ocjenu 8,2.

Ovom prilikom čestitam fudbalerima Radničkog koji su i pored masakra od strane Saveza i već spomenutog Jakupovića sa 8 igrača iznijeli utakmicu do kraja i uspjeli ostati neporaženi.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 28 apr 2013, 20:31

Zoom088 je napisao/la:Nisam pročitao sve komentare, evo tek sad sa stadiona jer je gospoda iz Saveza tražila snimke odmah. Ipak, zahvaljujući kolegama sa RTV Lukavac imaćemo i sažetak utakmice večeras, nadam se.

Inače, ono majmunče Jakupović je dobio ocjenu 8,2.

Ovom prilikom čestitam fudbalerima Radničkog koji su i pored masakra od strane Saveza i već spomenutog Jakupovića sa 8 igrača iznijeli utakmicu do kraja i uspjeli ostati neporaženi.
Kako je prošao gospodin koji ga je ocjenio?

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 20:33

SVAKA ČAST NAŠIM IGRAČIMA, PONOS STE GRADA! HVALA VAM!
1921
1989

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 apr 2013, 20:34

Ako misliš na Piku Ćemalovića, on je bio pogrešan čovjek na pogrešnom mjestu.

Posmatrač suđenja je bio Dragan Anđelić.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 28 apr 2013, 20:37

vidovitadjemila je napisao/la:Posto je utakmica bila veoma vazna ,a koliko pratim forum vi u Lukavcu imate snimke utakmica cini mi se i na nekoj lokalnoj TV jel tako.Lijepo bi bilo da neko postavi snimak utakmice ovdje.Velika je razlika izmedju sudjenja u Premijer i Prvoj Federalnoj ligi.U Premijer ligi domacin kod sudija nema vise ni onih minimalnih 1 posto prednosti.Edin Jakupovic nije los sudac i iznenadjuju me ti navodi.Gledao sam ga vise puta i iznenadilo bi me da je uradio takvo nesto.
Znaci najbolje je ljudi da nako postavi snimak.Jer nije ni Vitez levatska ekipa i niste vi bolji nogometno od nje garantujem.
Hajde snimak da se svi uvjerimo pa da onda to zajedno komenarisemo...Jer znam po sebi kada moj tim igra vaznu tekmu onda cesto vidim stvari koje bas i nisu puno realne,pogotovo kod sudjenja... ;)
vise puta je dokazano da ljudi koji vise godina prate nize rangove (ovo ne mora biti istina u svim slucajevima, ali u vecini jest) normalnim sudjenjem ustvari smatraju lagano navlacenje za njih. ljudi potpuno izgube osjecaj sta je normalno sudjenje, pa onda ono pravo normalno sudjenje smatraju kradjom!

zato bih i ja volio pogledati snimak CIJELE UTAKMICE da, kao objektivan posmatrac, procijenim da li je stvarno u pitanju kradja! dakle, Zoom, ako je ikako moguce da se postavi cijela utakmica, jer u tim sazecima ko zna sta je sve isjeceno.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 28 apr 2013, 20:38

Zoom088 je napisao/la:Ako misliš na Piku Ćemalovića, on je bio pogrešan čovjek na pogrešnom mjestu.

Posmatrač suđenja je bio Dragan Anđelić.
Eh nisam htio nista komentarisati, jer sam ceka tebe ZOOM, ti si mi uz caspera jedini realan lukavcan a znam te i sa utakmica u Gracanici ;) Hocel uskoro bit kakav izvjestaj, i sta je bilo poslije utakmice jel ko bio "bjen" ? :D
www.nkbratstvogracanica.com

VolimRadnicki
Kontakt:

Post Postao/la VolimRadnicki » 28 apr 2013, 20:39

Desni klik -> Open image in new tab
slika
1921
1989

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 28 apr 2013, 20:41

VolimRadnicki je napisao/la:slika
Svaka čast momci,respect!!!
Sad mi je još više žao što sam bio spriječen gledat utakmicu

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 28 apr 2013, 20:50

studeni je napisao/la:
VolimRadnicki je napisao/la:slika
Svaka čast momci,respect!!!
Sad mi je još više žao što sam bio spriječen gledat utakmicu
Prelijepo

Ljudi snimak ne mora biti mjerilo znamo mi to
inace ?

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 28 apr 2013, 20:51

Ovako nakon što su se tenzije malo spustile, i smirile strasti da dam i ja svoj komentar... Iskreno veliki sam navijač Radničkog i bojao sam se ove utakmice danas, na nama je bio veliki pritisak sa kojim se nismo znali nositi (slično se desilo Slobodi juče kad u glavi si pobijedio, a da utakmicu nisi ni odigrao) što se tiče sudije po meni zasluženo su dobijeni svi kartoni, to je ljudi sudac koji sudi našu najjaču ligu pa kakva god da je, prvi karon Redžića on mlad, neiskusan, željan igre i dokazivanja jer je većinu utakmica zamjena napravio je čisti prekršaj za crveni karton, Jaranović njemu svaka čast za nova dva gola danas, ali slabe živce ima nažalost, Halilagić isto momak junior nema ni 17 godina mislim čist crveni karton, možemo se mi ljutiti koliko god hoćemo ali tako nam je, Vitez kao ekipa jak svaka čast, zasluženo su prvi, i ako samo žele prvaci su na kraju, (jedino nakon penala i pogotka Viteza loše je ono od strijelca gola doći iza gola blizu Južne tribine gdje su Siouxi i psovati i smijati se), takođe i ulazak navijača na teren poslije završetka utakmice kad su se svi pozdravljali ne opravdavam, ali takav je naš mentalitet kad se gubi svima nam je kriv neko drugi, a ne mi sami, nadam se da su svi dobro prošli i da nije bilo težih povreda, Radnički oslabljen maksimalno ide u goste Jedinstvu, ko će igrati pojma nemam, ja sam rekao i prije da sve osim pobjede danas nas udaljava od prvog mjesta, i ponavljam opet ako Vitez samo želi u Premier ligu oni su prvaci nakon današnje utakmice, naredno kolo sa Slobodom to samo ovjeravaju......:)

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.