Ccc jad cemer bijeda tuga da niko od ovih sa TK ne ode u PLJTS je napisao/la:stiče se dojam da je ovom liku gore više drago što Sloboda i Radnički neće u PL, nego što će Vitez (vjerovatno) ..
PS
U Tuzli jucer 1500+ ljudi
u Lukavcu danas 2000+ ljudi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Ccc jad cemer bijeda tuga da niko od ovih sa TK ne ode u PLJTS je napisao/la:stiče se dojam da je ovom liku gore više drago što Sloboda i Radnički neće u PL, nego što će Vitez (vjerovatno) ..
nkvitez je napisao/la:JTS je napisao/la:pa najbliži su PL, pa sad provociraju navijače Slobode, kao i navijače Radničkog .. isto kao da su LP osvojili, a ne kao da će vjerovatno odmah napolje iz PL, al' otom potomGorki je napisao/la:Ne znam zašto vitežani pišu na temi Slobode a igrali su danas protiv radničkog?
Neznam cemu tolika zavist s vase strane? tesko priznati da je netko bolji?
Jarane puna Zapadna tribina, i kad se zaleti masa od 200 ljudi svi bježe da je izvući živu glavu pa tako su oni samo pobjegli, kazna slijedi mi imamo svega dvije utakmice kući do kraja (Iskra i Goražde) tako da ćemo obje sigurno da igramo bez gledalaca, plus novčana kazna, paljenje baklji kod prvog našeg gola, popušit ćemo mi lijepo, a što se tiče igrača ko će igrati pojma nemam.......fukaratz je napisao/la:hajde nek ste se malo istresli na tu bagru jest da valja popusiti kaznu al nema veze barem se ljpse osjecatea dzaba se dizu tenzije pred kantonalni derbi ako niko nije dirao nase momke ne znam sto su pojedini pisali! jbg
Hoće da nas zavade sa komšijamafukaratz je napisao/la:hajde nek ste se malo istresli na tu bagru jest da valja popusiti kaznu al nema veze barem se ljpse osjecatea dzaba se dizu tenzije pred kantonalni derbi ako niko nije dirao nase momke ne znam sto su pojedini pisali! jbg
Gorki je napisao/la:Hoće da nas zavade sa komšijamafukaratz je napisao/la:hajde nek ste se malo istresli na tu bagru jest da valja popusiti kaznu al nema veze barem se ljpse osjecatea dzaba se dizu tenzije pred kantonalni derbi ako niko nije dirao nase momke ne znam sto su pojedini pisali! jbg
![]()
želimo vam lijep boravak u Vitezu i povratak sa 5 komada pozz iz Vitezastaragarda je napisao/la:e sad kad je sumirano kolo hladne glave da prokomentarisem...znaci..stvari stoje ovako...mi i lukavac smo kiksali u ovom kolu...ako se sutra aBd stari rijese u nasu korist a trebalo bi 2 sljedece tekme su kljucne...vitez na 4 i lukavac na bod...racunica je jasna...mora nas bruka otic u vitez i maksimalno dat podrsku igracima da pobjede..poslije toga nam dolazi desetkovani lukavac i tako ranjen i iskartoniran bi se trebao uzet...ako iz ove 2 tekme prodzemo sa 6 boba kladim se u sta hocete da smo prvi...nije lako,nece ni biti al se moramo borit do zadnjeg daha jer MI SMO SLOBODA...NEMA PREDAJE
Jucer mi je bilo drago sto je sloboda prosula bodove, zna se zasto, a danas mi je jaaako zao! steta!staragarda je napisao/la:e sad kad je sumirano kolo hladne glave da prokomentarisem...znaci..stvari stoje ovako...mi i lukavac smo kiksali u ovom kolu...ako se sutra aBd stari rijese u nasu korist a trebalo bi 2 sljedece tekme su kljucne...vitez na 4 i lukavac na bod...racunica je jasna...mora nas bruka otic u vitez i maksimalno dat podrsku igracima da pobjede..poslije toga nam dolazi desetkovani lukavac i tako ranjen i iskartoniran bi se trebao uzet...ako iz ove 2 tekme prodzemo sa 6 boba kladim se u sta hocete da smo prvi...nije lako,nece ni biti al se moramo borit do zadnjeg daha jer MI SMO SLOBODA...NEMA PREDAJE
Imas brate ovde na ss.ba...UltraTz je napisao/la:I ako neko moze napisati koliko imaju Sloboda,Radnicki i Vitez utakmica kuci a koliko u gostima.
Radnički 2 kući i 4 na strani; Vitez 4 kući i 2 na strani; Sloboda 3 kući i 3 na straniUltraTz je napisao/la:I ako neko moze napisati koliko imaju Sloboda,Radnicki i Vitez utakmica kuci a koliko u gostima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.