FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovo je pod Husrefovom palicom najbolje 1 prvo poluvrijeme . Samo borbeno i hrabro 

- Robijas007
- Kontakt:
pobijedite molim vas

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Iskreno da vam kazem. Ne volim ni njih, a posebno vas koje sam zamrzio kao nikoga i najvise od svega bi volio da oplacete titulu na Grbavici.
Sarajevo dobro stoji, imali ste cak par mrtvih prilika iz cega se moglo nesto stvoriti ali se niste snasli najvise radi onog Todorovica, pa frajer sta je god primio u noge, zasrao je, ali doslovno, jos uzvraca suigracima sa "STA JE"?
Druga stvar, koje me najvise brine, to je sudenje. Mislim da ce se sudija izgubiti, jer sam uociio opet onog malog supcica Bilbiju kako sudiji "mamu priziva", a ovaj gleda. Onda slijedi start na Suljica koji je po meni za crvenog kartona jer je bilo sa leda...Volio bih da uzmete cisto da imate jos malo nada, pa da vam se sve srusi, gdje najvise volite...

Sarajevo dobro stoji, imali ste cak par mrtvih prilika iz cega se moglo nesto stvoriti ali se niste snasli najvise radi onog Todorovica, pa frajer sta je god primio u noge, zasrao je, ali doslovno, jos uzvraca suigracima sa "STA JE"?
Druga stvar, koje me najvise brine, to je sudenje. Mislim da ce se sudija izgubiti, jer sam uociio opet onog malog supcica Bilbiju kako sudiji "mamu priziva", a ovaj gleda. Onda slijedi start na Suljica koji je po meni za crvenog kartona jer je bilo sa leda...Volio bih da uzmete cisto da imate jos malo nada, pa da vam se sve srusi, gdje najvise volite...

Sarajevo, na moje licno iznenadjenje, uopste ne stoji lose, naprotiv - rekao bih da ste i bolji rival na sredini terena prvenstveno. Borac iznenadio bezidejnoscu i sebicnoscu pojedinih igraca. Grehota ih je ovakve ne dobiti. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
realno ako je ono start za crvenog , onda su i ona dva zuta sarajeva crveni kartoni. volio bih da sarajevo dobije samo iz razloga da ovi ne odu u evropu i da se raspadnu abdDzoleZeljo je napisao/la:Iskreno da vam kazem. Ne volim ni njih, a posebno vas koje sam zamrzio kao nikoga i najvise od svega bi volio da oplacete titulu na Grbavici.![]()

auuu sto todorovic promasi
umalo 0-2
p.s.Iz FK Sarajeva porucili da su fantasticno primljeni, bez ikakvih zamjerki, pohvalili Borcevo domacinstvo, tako kaze ovaj sa arene

p.s.Iz FK Sarajeva porucili da su fantasticno primljeni, bez ikakvih zamjerki, pohvalili Borcevo domacinstvo, tako kaze ovaj sa arene
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"
- savatihotece
- Kontakt:
- MajklRounder
- Kontakt:
Fino igraju mogli bi vi ovo i uzeti aBd 

Na staroj Blatuši zastava viori i ona govori Čelik je najbolji,ja volim KPD-om i njegov bjeli sjaj,ja volim Čelika i nikog vise znaj !
Borac zreo da bude pregažen. Nadam se samo da vas neće kazniti za ove propuštene prilike.
Nema vise :P
- sagitarius
- Kontakt:
Ajdee Sarajevoooooooooooooo !!
Zenica uz vas HAHAH 

..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
e jebote ovo nema nigdje umjesto da vodimo 0-3, daje nam nas igrac go tuga 

Koje je g.ov.no ovaj Bilbija ... 

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Sudija **** li ti pleme! Pa cist penal... 

Jao penala.... **** li ti sudija kompletnu porodicu... ovo je ba smijesno vise !!!! SMIJESNO !!!
nevjerovatno da ovo nije svirao boze imal te
steta je sto se ovakve stvari dogadjaju...sramota!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, JavierBosnia, plisek, Rajvosa4ever, Tatamata1946, Varijantas8 i 93 gosta.