Nema on ni p od potencijala za repke. Nije uspio u Vojvodini dok je lutala ligom a ovdje glumeta neku zvijezdu.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
A odkud znas da Adilovic govori istinu? Zato Bosna i je gdje je ( u k****) jer vecina vas u Bosni sve vjeruje sta vam se prica vazno je samo da ta osoba ima istu vjeru kao vi ( i to se odnosi na sve vas u Bosni bez obzira koje vjere)...Mislim da na svijetu nema naroda kojem se lakse moze isprat mozak....U svakom slucaju, Biblja je nevin dok mu se suprotno ne dokaze a Adilovic nije bas osoba koja se moze uzet ozbiljno jer mu je rivalemir79 je napisao/la:Upravo sad bi Glam Blam na Hayat TV-u, sokiran onim sto je Eldin Adilovic fudbaler Zelje rekao. Igrac koji se ovdje spominjao kao treca opcija u napadu BIH, kapiten mlade reprezentacije Nemanja Bilbija, na utakmici izmedju Zelje i Borca, psovao igracima Zelje tursku i balijsku majku.
Eto ko je nama bio kapiten, sestru mu yebem.
Ako nije Budo kriv nije ni Bilbija.nevera je napisao/la:A odkud znas da Adilovic govori istinu? Zato Bosna i je gdje je ( u k****) jer vecina vas u Bosni sve vjeruje sta vam se prica vazno je samo da ta osoba ima istu vjeru kao vi ( i to se odnosi na sve vas u Bosni bez obzira koje vjere)...Mislim da na svijetu nema naroda kojem se lakse moze isprat mozak....U svakom slucaju, Biblja je nevin dok mu se suprotno ne dokaze a Adilovic nije bas osoba koja se moze uzet ozbiljno jer mu je rivalemir79 je napisao/la:Upravo sad bi Glam Blam na Hayat TV-u, sokiran onim sto je Eldin Adilovic fudbaler Zelje rekao. Igrac koji se ovdje spominjao kao treca opcija u napadu BIH, kapiten mlade reprezentacije Nemanja Bilbija, na utakmici izmedju Zelje i Borca, psovao igracima Zelje tursku i balijsku majku.
Eto ko je nama bio kapiten, sestru mu yebem.
Cartman je napisao/la:Adilovic je uvijek na tom glam blamu.
Bravo!Cartman je napisao/la:Taj klip:
[youtube][/youtube]
Pa kakve su to picke u mladoj tolerisale to?voltron30 je napisao/la:To u vezi Bilbije je bila javna tajna, što ti može potvrditi bilo koji mladi reprezntativac. (ja lično čuo od jednog) Meni se on više ne sviđa zbog onog seljačkog mentaliteta, što je večeras i potvrdio.
A jbg, znaš i sam da je on bio kapiten. Nije se nikada pred Vladom tako izražavao. Znači hinjo žešći.Cartman je napisao/la:Pa kakve su to picke u mladoj tolerisale to?voltron30 je napisao/la:To u vezi Bilbije je bila javna tajna, što ti može potvrditi bilo koji mladi reprezntativac. (ja lično čuo od jednog) Meni se on više ne sviđa zbog onog seljačkog mentaliteta, što je večeras i potvrdio.
Kapiten ili ne, jos su "nasi" bili u vecini i to kakvoj...Nije valjda i Grahovac ista sorta?voltron30 je napisao/la:A jbg, znaš i sam da je on bio kapiten. Nije se nikada pred Vladom tako izražavao. Znači hinjo žešći.Cartman je napisao/la:Pa kakve su to picke u mladoj tolerisale to?voltron30 je napisao/la:To u vezi Bilbije je bila javna tajna, što ti može potvrditi bilo koji mladi reprezntativac. (ja lično čuo od jednog) Meni se on više ne sviđa zbog onog seljačkog mentaliteta, što je večeras i potvrdio.
Moze i meni? Interesuje mevoltron30 je napisao/la:@Cartman
Imaš PP.
Goalgetter je napisao/la:Moze i meni? Interesuje mevoltron30 je napisao/la:@Cartman
Imaš PP.
Moze i meni.Zanima me basvoltron30 je napisao/la:@Cartman
Imaš PP.
+1Adi_Zepce je napisao/la:Moze i meni.Zanima me basvoltron30 je napisao/la:@Cartman
Imaš PP.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, denza, Google [Bot], Normus90 i 14 gostiju.