Boston Celtics
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- Paraglajder
- Kontakt:
Re: Boston Celtics
Druze mojne se nervirat,kad nemoze sacuvat 19 razlike nisi zasluzio nista drugo nego ponizenje,na ljeto krenuti u rebuilding nema nam druge.Paraglajder je napisao/la:Deduka ne može loptu u rukama držati...![]()
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Uzet cemo ovo, ali ne bi mi bili mi da nesto ne zakomplikujemo 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
sta cemo uzet drug nema ova ekipa onog zara od prosle godineasunsao je napisao/la:Uzet cemo ovo, ali ne bi mi bili mi da nesto ne zakomplikujemo
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
ekipa koja je najvise produzetaka igrala ove sezone i najvise dobila tekmi u produzetcima...ovo je 12 produzetak ove sezone....do sada 7-4 omjer
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Napokon Jet...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Da mi je ko pred pocetak plejofa reko da ce nas Terry spasiti metle ja bi ga pitao kad je iz Jagomira pobjegao ? 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Zilavi su Celticsi.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Lijepo, legende se opraštaju od TD Gardena uz pobjedu
Imali smo priliku uživati uz njih sve ove godine i hvala im na svemu tome
Nismo dopustili metlu, sačuvali smo čast i sad bez ikakvog pritiska idemo u MSG oprostit se sa stilom

Nismo dopustili metlu, sačuvali smo čast i sad bez ikakvog pritiska idemo u MSG oprostit se sa stilom
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Spustamo na 3:2. Pobjeda u gardenu!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
penzija ili?rio_Ferdy88 je napisao/la:Lijepo, legende se opraštaju od TD Gardena uz pobjedu![]()
zasluzili ste da ne bude metla, cestitke 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Najvjerovatnije peMzija, iako ni mogućnost trejda nije isključenaJHam je napisao/la: penzija ili?
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Garnett je takav covjek da ce ili ostati u Bostonu ili nece ni igrati i za Piercea isto mislim, mada on moze jos jednu sezonu, ali za manju platu da se otvori mogucnost da dovedemo kvalitetna pojacanja.rio_Ferdy88 je napisao/la:Najvjerovatnije peMzija, iako ni mogućnost trejda nije isključenaJHam je napisao/la: penzija ili?
Nisu svi kao Allen
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
- Paraglajder
- Kontakt:
Garnett penzija, Pierce ostaje.
To je ono o čemu sam pričao i što mi je bila želja, oproštaj od TD Gardena sjajnom pobjedom, na stranu sve što smo mogli bez trzavica riješiti ovo itd. ali ovako je najljepše. Opet smo pokazali da ima vatre u starcima iz Bostona, da ova ekipa ma ko god igrao za nju, ima neki šmek, prepoznatljivi ponos i inat!
To bi trebalo biti to, previše smo kikseva napravili u ovoj seriji da bi se nadali potpunom povratku u istu.
To je ono o čemu sam pričao i što mi je bila želja, oproštaj od TD Gardena sjajnom pobjedom, na stranu sve što smo mogli bez trzavica riješiti ovo itd. ali ovako je najljepše. Opet smo pokazali da ima vatre u starcima iz Bostona, da ova ekipa ma ko god igrao za nju, ima neki šmek, prepoznatljivi ponos i inat!
To bi trebalo biti to, previše smo kikseva napravili u ovoj seriji da bi se nadali potpunom povratku u istu.
YNWA
Ako Garnett ode u penziju, treba dobro razmisliti kojeg super stara dovest!
Mozda Smith-a?
Mozda Smith-a?
- Paraglajder
- Kontakt:
Slazem se moze i ta vrijanta i on je FA konacno da ubodemo dobrog centra,uz to jos OJ Mayo i ja prezadovoljan jer na treba SG!Paraglajder je napisao/la:Samo ne tog indijanca. Moja želja je povratak Big Ala.
Ma i ne treba bas, ovako ja nekako ocekujem za sljedecu sezonu iako je dosta rano pricati o tome : Rondo, Bradley, Green/Pierce, Sullinger i potpisati nekog centra, uz to jos dovesti nekoliko mladih, talentovanih igraca za klupe i ja prezadovoljan.emir18 je napisao/la:Slazem se moze i ta vrijanta i on je FA konacno da ubodemo dobrog centra,uz to jos OJ Mayo i ja prezadovoljan jer na treba SG!Paraglajder je napisao/la:Samo ne tog indijanca. Moja želja je povratak Big Ala.
Sad koga dovesti, ne znam stvarno, ja bih najsretniji bio kad bi doveli nekog od 3 visoka igraca iz Utaha
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Drug ako ode KG u penziju i rijesimo se trojca Bass,Terry,Lee imamo 29 milionceka za nabavku igraca tj mozemo 2 super stara Big Al ima ugovor na 15 mil, Mayo na 4 ( nek mu daju 5 ko nas) i ostane nam jos 9 milioncica na raspolaganju bice burno ljeto ovo sto se nas ticeasunsao je napisao/la:Ma i ne treba bas, ovako ja nekako ocekujem za sljedecu sezonu iako je dosta rano pricati o tome : Rondo, Bradley, Green/Pierce, Sullinger i potpisati nekog centra, uz to jos dovesti nekoliko mladih, talentovanih igraca za klupe i ja prezadovoljan.emir18 je napisao/la:Slazem se moze i ta vrijanta i on je FA konacno da ubodemo dobrog centra,uz to jos OJ Mayo i ja prezadovoljan jer na treba SG!Paraglajder je napisao/la:Samo ne tog indijanca. Moja želja je povratak Big Ala.
Sad koga dovesti, ne znam stvarno, ja bih najsretniji bio kad bi doveli nekog od 3 visoka igraca iz Utaha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.