Zvjezdan Misimović

tropico
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la tropico » 22 nov 2009, 19:42

Kaže se u narodu "neka komšiji crkne krava". E u našoj nam lijepoj i "ponosnoj" i "prkosnoj" i "dragoj" nam BiH ima mnogo ljudi koji u suštini jedva čekaju da se nekome desi loš dan, da se neko oklizne pa da se kao MUHE NA **** odmah obruše na sve ono što je pozitivno, na sve ono što nam bar malo pažnje odvuće od ove jadne i čemerne nam svakodnevnice...Nekad se zapitam da li bi danas ovi balavci sakriveni iza monitora bili toliko smjeli da udare recimo i po jednom Mirzi Delibašiću (vjerovatno i bi ali nikad na sreču nisu ni čuli za njega)...
Po riječniku i formi pisanja, kod mnogih ovih "hrabrih" kritičara se mogu prepoznati neke zajedničke karakteristike: ljubomora, zavist, frustriranost, "nevjerovatan" patriotizam(fanatičan ali u polumraku svoje sobe), velika "stručnost" i jedna kameleonska sposobnost da u kratkom roku napišu milion postova nakon što ih admin banuje pa oni časkom promjene nick...prepoznačete ih i po "agresivnosti" na netu, po psovkama, uvredama,
Njihovo sportsko znanje je naravno ravno nuli, argumenti su im tipa "brojanje krvnih zrnaca, rekao mi rođak od komšije, pročitao na forumu, čuo na sjelu itd, itd," njihov cilj je da nam ogade sve ono što valja u Bosni, sve ono što nas na momente čini ponosnim...

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 22 nov 2009, 19:44

tropico je napisao/la:Kaže se u narodu "neka komšiji crkne krava". E u našoj nam lijepoj i "ponosnoj" i "prkosnoj" i "dragoj" nam BiH ima mnogo ljudi koji u suštini jedva čekaju da se nekome desi loš dan, da se neko oklizne pa da se kao MUHE NA **** odmah obruše na sve ono što je pozitivno, na sve ono što nam bar malo pažnje odvuće od ove jadne i čemerne nam svakodnevnice...Nekad se zapitam da li bi danas ovi balavci sakriveni iza monitora bili toliko smjeli da udare recimo i po jednom Mirzi Delibašiću (vjerovatno i bi ali nikad na sreču nisu ni čuli za njega)...
Po riječniku i formi pisanja, kod mnogih ovih "hrabrih" kritičara se mogu prepoznati neke zajedničke karakteristike: ljubomora, zavist, frustriranost, "nevjerovatan" patriotizam(fanatičan ali u polumraku svoje sobe), velika "stručnost" i jedna kameleonska sposobnost da u kratkom roku napišu milion postova nakon što ih admin banuje pa oni časkom promjene nick...prepoznačete ih i po "agresivnosti" na netu, po psovkama, uvredama,
Njihovo sportsko znanje je naravno ravno nuli
, argumenti su im tipa "brojanje krvnih zrnaca, rekao mi rođak od komšije, pročitao na forumu, čuo na sjelu itd, itd," njihov cilj je da nam ogade sve ono što valja u Bosni, sve ono što nas na momente čini ponosnim...
Profilirao si ih maestralno...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 22 nov 2009, 19:48

tropico je napisao/la:Kaže se u narodu "neka komšiji crkne krava". E u našoj nam lijepoj i "ponosnoj" i "prkosnoj" i "dragoj" nam BiH ima mnogo ljudi koji u suštini jedva čekaju da se nekome desi loš dan, da se neko oklizne pa da se kao MUHE NA **** odmah obruše na sve ono što je pozitivno, na sve ono što nam bar malo pažnje odvuće od ove jadne i čemerne nam svakodnevnice...Nekad se zapitam da li bi danas ovi balavci sakriveni iza monitora bili toliko smjeli da udare recimo i po jednom Mirzi Delibašiću (vjerovatno i bi ali nikad na sreču nisu ni čuli za njega)...
Njihovo sportsko znanje je naravno ravno nuli, argumenti su im tipa "brojanje krvnih zrnaca, rekao mi rođak od komšije, pročitao na forumu, čuo na sjelu itd, itd," njihov cilj je da nam ogade sve ono što valja u Bosni, sve ono što nas na momente čini ponosnim...
Svaka cast.Nakon ovog ne bi imao obraza vise nista napisati...

A za ove debile koji napadaju jednog od najboljih i postenih,neka vas je stid.Da nam nije bilo tog Misimovica zavrsili bi mi iza Belgije u ovoj grupi,a u iducim kvalifikacijama u 4 sesiru.Zato maistore neka ti je sa srecom u prvenstvu da nam budes zdrav i da ponovis proslu sezonu.A ovi misevi koji pisu protiv njega kad tad ce se pokriti po glavi.

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 22 nov 2009, 20:49

Najgore je da su medije se upetljale u ovoj prici!!!! Ovo vam je direktno sa Dzekinog facebook-a:

PODRZIMO MISKETA SVI ZAJEDNO! Ovim putem bih zamolio sve prave navijace BIH da se ne obaziru na nebulozne price(lazi) kako je MISKE prodao utakmicu protiv Portugala. MISKE nije zasluzio da se nesto ovakve lazi pricaju o njemu i ovom prilikom pozivam svu raju koja voli MISKETA i BIH da ga PODRZE!!

Ljudi otvorite oci i prestanite blatit naseg najboljeg igraca! Na kraju cemo ostat bez njega jer njemu ce dosadit da radi sve za BiH a medije ga blate. MISKE JE POSTEN COVIJEK usred seljacke Bosne!

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 22 nov 2009, 20:54

fico45 je napisao/la:Najgore je da su medije se upetljale u ovoj prici!!!! Ovo vam je direktno sa Dzekinog facebook-a:

PODRZIMO MISKETA SVI ZAJEDNO! Ovim putem bih zamolio sve prave navijace BIH da se ne obaziru na nebulozne price(lazi) kako je MISKE prodao utakmicu protiv Portugala. MISKE nije zasluzio da se nesto ovakve lazi pricaju o njemu i ovom prilikom pozivam svu raju koja voli MISKETA i BIH da ga PODRZE!!

Ljudi otvorite oci i prestanite blatit naseg najboljeg igraca! Na kraju cemo ostat bez njega jer njemu ce dosadit da radi sve za BiH a medije ga blate. MISKE JE POSTEN COVIJEK usred seljacke Bosne!
Ma ne treba meni ni Facebook ni Dzeko da nešto porucuje...ko da mi ne znamo ko je i šta je Miske sa jedne strane,a ko su podanicki novinarski od NS placeni pacovi sa druge strane.
Samo cu još reci,onaj ko okrivljuje Misketa za prodaju utakmice daBogda nikad srece u životu ne imao,jer takav zaslužuje samo javni prezir.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 nov 2009, 21:01

Jedan Članak u novinama i sl, uradi takvu stvar da je to nevjerovatno.

Zar niko ne gleda malo šta je Miske uradio za BiH, u kvalifikacijama odigrao hrpu utakmica na visokom nivou i onda neki novinar napiše nešto protiv njega, a glupi narod odmah povjeruje.

Smradovi...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

roki_ze
Kontakt:

Post Postao/la roki_ze » 22 nov 2009, 21:03

AYAN je napisao/la:Jedan Članak u novinama i sl, uradi takvu stvar da je to nevjerovatno.

Zar niko ne gleda malo šta je Miske uradio za BiH, u kvalifikacijama odigrao hrpu utakmica na visokom nivou i onda neki novinar napiše nešto protiv njega, a glupi narod odmah povjeruje.

Smradovi...

slazem se u potpunosti ali neki portali pisu ili istinu ili dezinformacije pa se ovo sve i desava ,evo jos jednog takvog

Protiv Portugala sam bio povrijeđen, a u subotu spreman

Uoči utakmice u Zenici nisam bio spreman i kada sam takav, ne želim ni sebe ni ekipu izlagati naporima * Nisam folirant - kaže Misimović.
>>>
jedna i jedina bih

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 nov 2009, 21:07

"Zvjezdan Misimović nije mogao nastupiti za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u srijedu na revanš utakmici baraža za odlazak na Mundijal protiv Portugala!", tvrde izvori iz ljekarskog tima Wolfsburga i kao razlog navode povredu koljena zadobivenu u prošlosubotnjem duelu ove dvije ekipe u Lisabonu.

Naime, Zvjezdan Misimović odmah je po dolasku sa reprezentativnog okupljanja u četvrtak u Wolfsburgu bio podvrgnut specijalnim ljekarskim tretmanima koji su ga osposobili da nastupi u jučerašnjem duelu protiv ekipe Nurnberga. Popularni Miske sve do subote i same utakmice nije trenirao sa ostatkom ekipe, te je za to vrijeme prolazio intenzivni ljekarski tretman od strane najboljih njemačkih ortopeda, tvrde njemački elektronski mediji. Samu utakmicu odigrao je pod uticajem injekcija.

Njemačke kolege sa Sky televizije iznjele su činjenicu da je Zvjezdanu Misimoviću, zbog ozbiljnosti povrede u srijedu mogla biti posljednja utakmica da ga je selektor Miroslav Blažević uvrstio u početnih jedanaest fudbalske reprezentacije BiH u duelu protiv Portugala na Bilinom Polju.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

nixo
Kontakt:

Post Postao/la nixo » 22 nov 2009, 21:09

Sto ja nevolim ove prasinare, stvarno mi nije jasno kako mi mozemo padati na svakojake gluposti. Danas svako moze napisati novinski clanak i pametovati...daj te ljudi malo ohladite... nama nikad nista nije dobro...pred utakmice baraza svi igraci su toliko dignuti u nebesa a sad niko ama bas niko nevalja...

elvir75
Kontakt:

Post Postao/la elvir75 » 22 nov 2009, 21:10

Miske je pametan momak vjerujem da se ne obazire na kritike i prozivanja raznih zgubidana i kokosara i da zbog toga nece napustiti reprezentaciju.
Igraj Miske, igraj i je.bi im mater

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 22 nov 2009, 21:11

rob do bagro je napisao/la:"Zvjezdan Misimović nije mogao nastupiti za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u srijedu na revanš utakmici baraža za odlazak na Mundijal protiv Portugala!", tvrde izvori iz ljekarskog tima Wolfsburga i kao razlog navode povredu koljena zadobivenu u prošlosubotnjem duelu ove dvije ekipe u Lisabonu.

Naime, Zvjezdan Misimović odmah je po dolasku sa reprezentativnog okupljanja u četvrtak u Wolfsburgu bio podvrgnut specijalnim ljekarskim tretmanima koji su ga osposobili da nastupi u jučerašnjem duelu protiv ekipe Nurnberga. Popularni Miske sve do subote i same utakmice nije trenirao sa ostatkom ekipe, te je za to vrijeme prolazio intenzivni ljekarski tretman od strane najboljih njemačkih ortopeda, tvrde njemački elektronski mediji. Samu utakmicu odigrao je pod uticajem injekcija.

Njemačke kolege sa Sky televizije iznjele su činjenicu da je Zvjezdanu Misimoviću, zbog ozbiljnosti povrede u srijedu mogla biti posljednja utakmica da ga je selektor Miroslav Blažević uvrstio u početnih jedanaest fudbalske reprezentacije BiH u duelu protiv Portugala na Bilinom Polju.
Dzaba pisati nepismenim ljudima.Vjerovatno su i njemacki mediji korunpirani pa neistine govore...
MISKE KRALJ!!!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 nov 2009, 21:13

Mislim da nije toliki papak da ovako postupi tj. neigranjem protiv Portugala...tako da nelaprdajmo bezze...kad ne znamo jos nista

SMRT FASIZMU!!!

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 22 nov 2009, 21:24

rob do bagro je napisao/la:Mislim da nije toliki papak da ovako postupi tj. neigranjem protiv Portugala...tako da nelaprdajmo bezze...kad ne znamo jos nista
Pitanje je hocemo li i saznati pravu istinu toga svega ?

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 nov 2009, 21:28

AeroPlus je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Mislim da nije toliki papak da ovako postupi tj. neigranjem protiv Portugala...tako da nelaprdajmo bezze...kad ne znamo jos nista
nadajmo se...mozda da mozda ne...volio bi da hoce rec jednom nesto konkretno pa da prestanemo vise sa ovim,ja sam vec pomalo iznerviran nakon svega ovoga...ovaj kaze ovo ovaj ono...sta i kome da sad ja da vjerujem

SMRT FASIZMU!!!

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 22 nov 2009, 21:33

AeroPlus je napisao/la:
naravno da ce se istina saznati.. kakvo je to pitanje?? :roll:
ako ne za par dana ili 1 mjesec onda ce sigurno za 20 godina :D

@rob
i mene sve to muci.. a jos mi na muku prisjedaju vecina ovih forumasa koji sada nesto pocinju pricati i protiv Misketa a i protiv Spahe.. Da je Spahic igro' ili Misimovic u srijedu i da su dali golove, onda bi ovi isti njih dizali u nebesa.. al' mi smo takav narod.. mora neko na kraju biti odgovoran.. steta sto se optuzuju (po mom misljenju) pogresni ljudi.
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 22 nov 2009, 21:34

Citajte SAN veceras ( tj sutra u jutro ) u 02:00, interviju sa Misimovicem izmedju ostalog: Uoči utakmice u Zenici nisam bio spreman i kada sam takav, ne želim ni sebe ni ekipu izlagati naporima * Nisam folirant - kaže Misimović...

Ja ne sumnjam u Misimovica, a vi koji sumnjate mislim da vas treba bit sram.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 22 nov 2009, 21:36

elvir75 je napisao/la:Ko sumnja u Misimovica isto ko da sumnja imal Boga
Evo ja nevjerujem u Boga, a vjerujem u Misimovica... sta ces sad logiko?
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

AeroPlus
Kontakt:

Post Postao/la AeroPlus » 22 nov 2009, 21:38

seha je napisao/la:Citajte SAN veceras ( tj sutra u jutro ) u 02:00, interviju sa Misimovicem izmedju ostalog: Uoči utakmice u Zenici nisam bio spreman i kada sam takav, ne želim ni sebe ni ekipu izlagati naporima * Nisam folirant - kaže Misimović...

.
Treba razumijeti ako nije spreman ali nerazumijem sto je naveo bol koljena ako vec tako nije ? :roll:

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 22 nov 2009, 22:26

ako svi kazemo i složimo se u jednom..a to je da Savez ne valja (a razloge necu navoditi)..zašto onda igrači igraju za te ljude,a mi navijamo za reprezentaciju BiH i za te momke?! onda ti isti igrači traže od tih "ljudi" u Savezu premije. Čim igraju za reprezentaciju koju vode ovi "ljudi" iz Saveza..onda igaju za njih..a mi za njih navijamo..toliko toga mi je kontradiktorno..nikako da povežem neke stvari..potpisali su pismo da nece igrati dok su isti na na čelu Saveza..i opet su igrali..i opet RAZOČARENJE!! Imaju li ti ljudi karaktera??..mnogi su bili protiv Saveza a opet su dali podrsku (npr. Barbarez)a on dobro zna kakve nemani sjede u Savezu..razumijem došao zbog momaka..ali opet je u neku ruku došao i zbog ovih foteljaša!
Svaka čast Papcu..a mi se svi pitamo što čovjek neće da igra!!
Brzo smo mi zaboravili Kodru i Bolu..ali ni oni nisu dovoljno uradili protiv Saveza..niko javno,al do kraja ne smije da kaze konačno ŠTA JE U PITANJU?! Mada ih razumijem, kada je jedan od članova upravnog odbora TIGAR..kakvi li su tek ostali...

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 22 nov 2009, 22:31

rob do bagro je napisao/la:"Zvjezdan Misimović nije mogao nastupiti za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u srijedu na revanš utakmici baraža za odlazak na Mundijal protiv Portugala!", tvrde izvori iz ljekarskog tima Wolfsburga i kao razlog navode povredu koljena zadobivenu u prošlosubotnjem duelu ove dvije ekipe u Lisabonu.

Eto vidite da imamo papke od doktora u repki koji nisu sposobni osposobit igraca za tekmu. a oni ga silili na treninzima, umjesto da ga podvrgnu "specijalnim ljekarskim tretmanima" za koje oni nemaju pojma. Da se zna da su oko repke ljudi koji nisu sposobni biti za to sto su postavljeni. Nema tu nikakve urote niti ima bilo sta drugo sto neki piskaraju ovdje. Jednostavno: JEDAN JE MISKE
Dragon Town

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.