9 utakmica bez poraza...ovim bodom smo skoro pa sigurno opstali, uh kakva nervoza...
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
FT' 0:0..
9 utakmica bez poraza...ovim bodom smo skoro pa sigurno opstali, uh kakva nervoza...
5 utakmica bez primljenog gola , a 9 utakmica bez poraza. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dokazali smo da nas niko ne može dobiti, samo fali još koji gol za potpunu relaksaciju. 
Kraj o-o,bravo momci serija bez poraza se nastavlja,lagano se okrenuti utakmici sa Borcem.Bravo Ibro ti si ono što nam je falilo.Uglavnom mislim da je sada briga oko opstanka puno manja.VELEŽ DO GROBA
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ali smo postali majstori za umrtvit igru to je cudo jedno! nije samo da samo nerijeseno igramo nego i nerijeseno bez golova! sve kontam uz ovako dobru odbranu da ce i odcepit prema naprijed ali nikako! hajde ako nista valja serija od 9 tekma bez poraza!
Nije bitan ovaj bod koliko je važno da smo Travnika zakinuli za dva boda tako da smo ih maltene gurnuli da se hrvu oni sa GOŠK-om do kraja sezone za opstanak jedino ako ''nekim čudom'' ne počnu karati sve redom u gostima. I ne sviđa mi se ovo što ne možemo dati gola. Nekad bili majstori za to a sad mrtvaci pravi, samo se branimo u gostima ali hajde- mane veze, o tome ćemo sljedeće sezone.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
zaboravio sam napisati, ovo je 12 rekordni bod u gostima, otkad smo se vratili u PLBiH...
dosad smo izgubili 22 boda kod kuće....
brate mi kao olimpic postali
, bolje vani igramo nego kući... 
dosad smo izgubili 22 boda kod kuće....
brate mi kao olimpic postali
Catenaccio or The Chain is a tactical system in football with a strong emphasis on defence. In Italian, catenaccio means "door-bolt", which implies a highly organized and effective backline defence focused on nullifying opponents' attacks and preventing goal-scoring opportunities.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
To je to.zizu1991 je napisao/la:Catenaccio or The Chain is a tactical system in football with a strong emphasis on defence. In Italian, catenaccio means "door-bolt", which implies a highly organized and effective backline defence focused on nullifying opponents' attacks and preventing goal-scoring opportunities.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
mozemo poducavat italiane u catenacciu, golemo je 5 kola bez primljenog gola!zizu1991 je napisao/la:Catenaccio or The Chain is a tactical system in football with a strong emphasis on defence. In Italian, catenaccio means "door-bolt", which implies a highly organized and effective backline defence focused on nullifying opponents' attacks and preventing goal-scoring opportunities.
Ma bitno je da nismo izgubili,jest problem što ne dajemo golove,ali bar je odbrana na nivou.Sjetite se kako je ta odbrana izgledal u pripremnim utakmicama.Ovu sezonu treba privesti kraju,a na upravi je da zadrži trenera,i igrače za narednu sezonu,naravno uz par pojačanja i bez previše odlazaka, napraviti ekipu za vrh tabele.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma slabo je ovo, lose skroz, nismo dali gola ne pamtim, Ibro odlazi
Ironija naravno, svaka cast citavoj ekipi, od Ostrog do Ibre. Mirno mozemo igrati do kraja, mozda forsirati neke igrace malo vise ( Nuhica npr.), da bi otprilike imali taj neki kostur ekipe za sljedecu sezonu aBd. Sve u svemu, ovo jako fino izgleda, dobro smo popunjeni na vecini pozicija, zna se otprilike ko ide a ko ostaje, tako da bi vec trebalo razmisljati o mogucim zamjenama i pojacanjima.
I ono sto bi mi bilo posebno drago, imamo finu sansu da ostavimo Svinjski iza sebe, taman u zadnjem kolu da ih namirimo
Forza Velez ljubavi moja !
I ono sto bi mi bilo posebno drago, imamo finu sansu da ostavimo Svinjski iza sebe, taman u zadnjem kolu da ih namirimo
Forza Velez ljubavi moja !
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
Ako uprava odradi dobar posao na ljeto, ne bi nas trebao niko napustiti osim Vladavica koji je na posudbi. Produzit ugovor igracima kojima ce brzo isteci, dovest par dobrih pojacanja i to je to. Nadam se da ce se nastaviti radovi na stadionu kad bude pauza.
valjda nećemo praviti novu ekipu na ljeto, a što se stadiona tiče, ako bude love, onda će se i raditi...
trenutno je u toku akcija za pomoć omladinskoj školi, isto kao što je bilo i za bus...a još crvena noć, u veležu se uvijek nešto radi...
trenutno je u toku akcija za pomoć omladinskoj školi, isto kao što je bilo i za bus...a još crvena noć, u veležu se uvijek nešto radi...
- el-fighter
- Kontakt:
I danas nastavljen niz utakmica bez poraza, ali i bez datog i primljenog gola
Vise stvarno ne sjecam naslova "Velez porazen" i to je svakako dobro. Igramo jako dobro u odbrani i zaista je steta sto nemamo jednog pravog centarfora, jer ova ekipa bi mogla daleko dogurati ove sezone, a ne jos uvijek brinuti brige za opstanak.
Pohvalno je sto vec dugo nismo primili gol (msm 5 utakmica zaredom), ali realizacija se mora popraviti i to je prica koja nam je svima dosadila. Ibro radi veoma dobar posao i bilo bi steta ne zadrzati ga i naredne sezone, naravno pod uslovom da se kostur ove ekipe zadrzi. Dati mu da sa 10 ili vise novih igraca opet ovako nesto ponovi je nerealno za ocekivati. Vidjeli smo koliko mu je trebalo da sve ovo uveze i slozi u jednu dobru ekipu i stvarno bi bilo steta da se ova ekipa raspe. Svim silama se treba boriti da ovi momci ostanu na okupu, jer zaista ovakva ekipa moze puno u ovoj ligi.
FORZA VELEZ
Pohvalno je sto vec dugo nismo primili gol (msm 5 utakmica zaredom), ali realizacija se mora popraviti i to je prica koja nam je svima dosadila. Ibro radi veoma dobar posao i bilo bi steta ne zadrzati ga i naredne sezone, naravno pod uslovom da se kostur ove ekipe zadrzi. Dati mu da sa 10 ili vise novih igraca opet ovako nesto ponovi je nerealno za ocekivati. Vidjeli smo koliko mu je trebalo da sve ovo uveze i slozi u jednu dobru ekipu i stvarno bi bilo steta da se ova ekipa raspe. Svim silama se treba boriti da ovi momci ostanu na okupu, jer zaista ovakva ekipa moze puno u ovoj ligi.
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Ha ja bola mi smo bosanski Stoke zadnje 4 utakmice 0:0
Dobro je , al je Vlada mogo bolje uposlit Ševku u onoj prilici al sta je tu je
9 utakmica bez poraza , nastavi niz protiv Borca
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
Dobro je , al je Vlada mogo bolje uposlit Ševku u onoj prilici al sta je tu je
9 utakmica bez poraza , nastavi niz protiv Borca
niko ne spominje da Ostrakovic nije primio gol 450 min,a nedaj boze spomenut 8 tekmi bez poraza,pa ni ovaj portal,da je Guso u pitanju,ili Antolovic,sad bi nam mozak popili kako gola nije primio 1121223 minuta ali nema veze FORZA VELEZ...
AMADUDI je napisao/la:niko ne spominje da Ostrakovic nije primio gol 450 min,a nedaj boze spomenut 8 tekmi bez poraza,pa ni ovaj portal,da je Guso u pitanju,ili Antolovic,sad bi nam mozak popili kako gola nije primio 1121223 minuta ali nema veze FORZA VELEZ...
Griješiš 9 tekmi bez poraza
Ma ne moze Oštriju niko gola zabit
Nadam se da možemo iduće kolo svladati Borca. Zašto ne biti optimističan i ovaj niz nepobjedivosti zadržati do kraja regularnog djela sezone 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
ANTIFA ! je napisao/la:AMADUDI je napisao/la:niko ne spominje da Ostrakovic nije primio gol 450 min,a nedaj boze spomenut 8 tekmi bez poraza,pa ni ovaj portal,da je Guso u pitanju,ili Antolovic,sad bi nam mozak popili kako gola nije primio 1121223 minuta ali nema veze FORZA VELEZ...
Griješiš 9 tekmi bez poraza![]()
![]()
Ma ne moze Oštriju niko gola zabit
oK 9 tekmi,ali o tome se ne prica na portalima,ni o Ostriju koji je svoju mrezu sacuvao 5 kola tj,450 min,to je uspijeh,nedo bog da je Zeljo ili Sarajevo u pitanju to bi hit bio,to me sekira :)ali eto ih tamo FORZA VELEZ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.