NBA Playoffs
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: NBA Playoffs
Koliko se boriš za PO i onda zijaniš 4:0 (Bucksi i Lakersi). I ovaj PO postao dosadan. Da nije bilo jučer 3x OT-a moglo bi se reći da je ova 1 runda totalno nezanimljiva. Izdvojio bi još 2 utakmici i Paul-a, te iznenađenje Warriorsa.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne samo 20/20 igrac,vec bi se savrseno uklopio u stil igre,jer moze i unutra,a i velika je prijetnja sa perimetra.Ne znam,po meni ce Morey pogrijesiti bude li ganjao C,jer je meni Asik odlican defanzivni C,a napreduje i u napadu,jer sigurno radi sa McHaleom.PF ganjati,Aldridge,Love i sl!alemsa je napisao/la:@nezalaganje
Znam da pratis desavanja mimo SA. Tako da znas da ce Rocketsi uvjek pokusati dovest C kad god imaju priliku. Tako da ce vjerovatno Morey ktenut za Howardom. Upravu si Love bi bio 20/20 igrac u Rocketsima

@nezelaganje
upravo ali sa Minestom se mora pravit trade ili eventualo 3 way trade dok Hiwarda samo potpises.
Rekoh ti ja da pripremis lopaticu Popvich te cek s metlom
upravo ali sa Minestom se mora pravit trade ili eventualo 3 way trade dok Hiwarda samo potpises.
Rekoh ti ja da pripremis lopaticu Popvich te cek s metlom
pisem s telefona izvibite na gramatckim greskama
- Titova-Juga
- Kontakt:
Za 3 zadnje minute, ne pada niti jedan jbn poen... a fali mi 5 da prodjem. Bravo ja i moja kladionica sto je igram 

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Bogut over McGee!

Golden State igra odličnu košarku mora se priznati.NEZALAGANJE je napisao/la:Bogut over McGee!![]()
![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Da mi je znat sta je sa League Passom danas...
Evo Warriors - Nuggets.
http://watch.nba.com/nba/video/130202?tab=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo Warriors - Nuggets.
http://watch.nba.com/nba/video/130202?tab=3" onclick="window.open(this.href);return false;
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Mora da je neki bug vidiš da se može ući bez loginaPirke je napisao/la:Da mi je znat sta je sa League Passom danas...
Evo Warriors - Nuggets.

Pa to ti kazem.Carlo je napisao/la:Mora da je neki bug vidiš da se može ući bez loginaPirke je napisao/la:Da mi je znat sta je sa League Passom danas...
Evo Warriors - Nuggets.
A kad sam uzeo "free one week trial" nije nista radilo...

U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Šuti, ako bude sreće možda budemo gledali cijeli playoff preko ovog league passaPirke je napisao/la:Pa to ti kazem.Carlo je napisao/la:Mora da je neki bug vidiš da se može ući bez loginaPirke je napisao/la:Da mi je znat sta je sa League Passom danas...
Evo Warriors - Nuggets.
A kad sam uzeo "free one week trial" nije nista radilo...

SA sam pogodio, Gsw cu pogodit, Memphis pogadjam
Dosta od mene u prvoj rundi
Dosta od mene u prvoj rundi
Pogodio si i Rocketse
Curry uništio u trećoj četvrtini.

Znaci citavu zapadnu konferenciju?Carlo je napisao/la:Pogodio si i Rocketse![]()
A i Knickse, Miami, i Indianu

Dobro ovi su bili lahki.....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Joj deracine GSW!

NEZALAGANJE je napisao/la:Joj deracine GSW!![]()
alemsa je napisao/la:GSW ako ovo dobije, a vode 16 razlike nakon 3-e cetvrtine. Uzimaju seriju
Bravo GS, Denver je nadigran i pitanje je koliko je ta ekipa opasna u playoffu jer im fali napadačkih opcija. Na njima je sada da pokažu karakter, mada će im biti teško jer GS igra odlično.
NBA fantasy king for 2014/15 (ss.ba, sa-x)
veoma su mi draga ekipa GS ali nisam vjerovao da mogu proci Denver, jos nista nije gotovo ali cak i da ne prodju dalje svaka im cast, Curry je masina!
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Kako mi imamo glupog trenera...citavu hebenu sezonu igra sa istom postavom i Chandlerom sa klupe sto nas je i vadilo u nekim utakmicama kad bi ovaj poludio i sad je nasao da eksperimentise u PO-u!!Nek nas dobiju i sljedecu ako to znaci da ovaj leti s klupe!! 

- elninho_resTO
- Kontakt:
Rekoh ti ja da Curry to rjesavaJHam je napisao/la:Kako mi imamo glupog trenera...citavu hebenu sezonu igra sa istom postavom i Chandlerom sa klupe sto nas je i vadilo u nekim utakmicama kad bi ovaj poludio i sad je nasao da eksperimentise u PO-u!!Nek nas dobiju i sljedecu ako to znaci da ovaj leti s klupe!!

"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.