Ako sam dobro upratio Bilderi se novom pobjedom vratili na prvo mjesto u drugoj ligi, ali jos uvijek je gusto. Kapiten @aldin-8 i kolega @el-fighter proradili u pravo vrijeme
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Dajte ljudi kad ce vise te tabele
Ako sam dobro upratio Bilderi se novom pobjedom vratili na prvo mjesto u drugoj ligi, ali jos uvijek je gusto. Kapiten @aldin-8 i kolega @el-fighter proradili u pravo vrijeme
- donCorleone1892
- Kontakt:
+1 hahah svi mi spasimo al za remi sto je najgoreanonimni je napisao/la:a i ko spašava u zadnje vrijeme ? (doduše, ja kad zabijem, obično bude remi)
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Valjda ćemo vas ispratit. Dva teška kola su pred nama...Donnie Darko je napisao/la:Tek sad vidim da smo i matematicki osigurali drugu ligu.
Cestitke kolegama, abd sljedece sezone i u prvu.
Izgleda Cartman u pravu cijelo vrijeme bio, sudjeno nam je zajedno ispadati i vracati se
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
16 kolo - GOOL kola -S-Y-L-A-R (Crazy Legs) - Valenciennes-Nancy 0:0
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
obavezno !donCorleone1892 je napisao/la:+1 hahah svi mi spasimo al za remi sto je najgoreanonimni je napisao/la:a i ko spašava u zadnje vrijeme ? (doduše, ja kad zabijem, obično bude remi)
daj ba da tu 3. poziciju izborimo
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Izgleda da Stolac ostaje u zweiti jer bi u barazu isli na smijesne Kockare
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cuj smijesne Kockare. E svasta cujes na ovom forumu.Otelo je napisao/la:Izgleda da Stolac ostaje u zweiti jer bi u barazu isli na smijesne Kockare
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
istinu ti kazemMaestro^^ je napisao/la:Cuj smijesne Kockare. E svasta cujes na ovom forumu.Otelo je napisao/la:Izgleda da Stolac ostaje u zweiti jer bi u barazu isli na smijesne Kockare
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma nismo mi losi , samo sto ja nisam u formi. aBd ovo kolo cu proraditi.Otelo je napisao/la:istinu ti kazemMaestro^^ je napisao/la:Cuj smijesne Kockare. E svasta cujes na ovom forumu.Otelo je napisao/la:Izgleda da Stolac ostaje u zweiti jer bi u barazu isli na smijesne Kockare
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Pa 3. ligu da rezultate bubas mozes osvojit

Otelo je napisao/la:Pa 3. ligu da rezultate bubas mozes osvojit![]()
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
prodje sad po arhive da nadjem tablicu kad je Stolac protutnjao 3. ligom i nema je (msm ima al nestala slika str 26 il 27 pocetak)Maestro^^ je napisao/la:Otelo je napisao/la:Pa 3. ligu da rezultate bubas mozes osvojit![]()
![]()
.. cini ti se , cini.
Ovdje je treća liga haman kao Cvajta u mačkaNje... prošle sezone mi dugo prvi i par kikseva sredina tabele... ove pobijedimo tricom pa nam ''zbombaju'' četiri komada... dno tabele...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Zato je ovo najuzbudljivija liga. Do kraja se uvijek nekoliko ekipa bori za prolaz. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ko se bori za prolaz?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
6 ekipa ti se bori za 2. i 3. mjesto.LBJ MVP je napisao/la:Ko se bori za prolaz?
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- badblueboylivno
- Kontakt:
Naravno , tu se najbolji fudbal igra. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
šta ovaj priča Kockari smiješni ? hajmo pitat' Savez da odigramo neku (ne)prijateljsku nekad kad svima odgovara, pa da vidite koga zovete smiješnim 
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
moze samo ova dvojica mojih havera mi sumljivi pa ce namjerno da me sabotirajuanonimni je napisao/la:šta ovaj priča Kockari smiješni ? hajmo pitat' Savez da odigramo neku (ne)prijateljsku nekad kad svima odgovara, pa da vidite koga zovete smiješnim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.