Evo jedan tek uplacen , Brazilci

Corinthians daje go
Sao Paulo 1
Fluminense 1
Ulog 28 km i nesto feninga , dobitak 75 i nesto feninga

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
jozinho je napisao/la:HajdukS(rbg)-HNK Rijeka 1,90 2-3![]()
Glandorf H.(-3,5+)-HSV-Fle 1,85 više![]()
Kielce(1.p.)-MetSkopje 1,35 1![]()
Palermo(rbg)-Inter Milano 1,95 2-3![]()
NMojsovski(-4,5+)-KSK-Met 1,85 više![]()
Štrlek M.(-2,5+)-KSK-Met 1,65 manje
Nadam se da je netko bio pametan, pa odigrao dvoznak X2 na NY, a ne kao ja kretenAdebayor je napisao/la:Boston - New York 2 @ 1,85
Hajduk - Rijeka over 2,5 @ 2,05
lavezzi izašao u 70'bevanda4 je napisao/la:lavezzi gol @2,90
soldado gol @2,90
Ukupna kvota: 8,4100
U španiji očekujem koji gol viška, a ne sumnjam da će se i soldado upisat u strijelce ako bude otvorenija utakmica.
Lavezzi ću odigrat samo zato šta je na Ibru 1,80
Mislio se dodat i Milana hendikep, al odustao.. Talijanski gadovi su to, ne bi me čudilo da u iksu završe...
ADIER je napisao/la:Hellou boys ' ..![]()
~ Malo je falilo da Man.UTD donese novce, ali nažalost popravni je tu. Svašta nešto sam odigrao, da se može pratiti, odma da kažem da su niski ulozi, a za NBA će biti malo veći ulog; do tad ovako :
@Tiket #1
~Taj prgavi nogomet u Italiji, po meni je ovo najgrublja liga u Evropi, Catania je gladna golova, dok Milanu trebaju bodovi za 3. Mjesto. Odigrao sam ovo samo da pratim utakmicu za pravi dobitak, a ne da igram pobjedu Milana, i da strijepim ^^ mada bi po meni Milan trebao ovdje do pobjede, ali ne lahko kako i koef. govori.
@Tiket#2
~ Što reći za ovo ? HAHA! Ako prođem vodim vas sve sa foruma za 1.Maj na roštilj ^^ @ Po meni bi se moglo probati odigrati ovog PSG prelaz - 1/2, jer je dva puta dolazio prelaz, pa možda i bude treći večeras
@Tiket#3
~ Probati vratiti ovo uloženo, možda i koju markicu više !?![]()
@Good Luck !
Titova-Juga je napisao/la:ned 14:00 Lyon-St.Etienne 1X
ned 14:30 Reading-QPR X2
ned 14:30 Feyenoord-Heracles 1
ned 15:00 Chievo-Genoa X2
ned 15:30 Mainz-Frankfurt 3+
ako ti je lakse nisi jedini kretenAdebayor je napisao/la:Nadam se da je netko bio pametan, pa odigrao dvoznak X2 na NY, a ne kao ja kretenAdebayor je napisao/la:Boston - New York 2 @ 1,85
Hajduk - Rijeka over 2,5 @ 2,05
MilanMilanista92 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Za danas
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.