RK Borac

Trigger
Moderator
Kontakt:

Re: RK Borac

Post Postao/la Trigger » 30 avg 2009, 14:31

Simpatizer je napisao/la:Malo si se nalupetao! I u KK Borac je bilo onih koji nisu Srbi( Garma i Puljko), trenutno je klub pred raspadom pa ima samo 3 igraca.
U fudbalskom klubu direktor je Damir Spica pa njega pitaj zasto nema vise igraca drugih nacionalnosti u klubu! On je bio i menadzer nekim igracima pa smo zbog njegove "duple" funkcije i izvisili i nismo mogli u Evropu.Tu je i Dedukic u uzem rukovodstvu pa mozes i njega pitati. Trenutno u klubu ima nekoliko Hrvata, mladji igraci. Inace, u klubu je do prije nekoliko godina igrao i Damir Memisevic. Otisao je u njemacku regionalnu ligu pa se smucao u Zelji, Slobodi itd.

Moras imati kompletne informacije a ne citati samo (H)avaz! ;)
?!
" се ја % & '? ?“ у $ на твој & " '"', па " & с ', а $ " ја ' " (" се " ") с '!
Ја " '& & зрнца' – ' ' навео ", с & - " $ " (у % " ?).

Ето, не " $ је & & " (? & " то & 16 $) " & % / " ' (& је отјерао у ? сезоне, & ? " % су ?!?), а & % ? је $ $-" ' 3 '"'!!!!
& ? то 'растура' & &?

% се " & & " ' се " не зна „& " а & ?“ (" знааа..).
" са СФП (&-$ $) & " & & је $ $ $, јер $ " " $ & – СФП & " & &!!!
Зато $ " хрпа " '$' " " органа " ' Онај Горе зна & " & ? " у &!?
$ " " ? ? ($ " ") $ $ $ & " % је $ $ " у ??
% $ у & $ " " " ? " ? " ? " " " ? "... све ? $ "?
Све се то " " ? ", &, за $, " &'о „" сат“, ? се ? $ се „"“ " $ не $ " на ", $ се $ -.

А % " & ? " & су ($ ? су ?) у & &, а " " '& зрнца' & " а не ја – % " $ $ је (" $ ", & су - $ ", $ &, $ ', & сва, ?!) све ? ? " '"', " управо $, " " ? ? о " ? " $ зна & су " " су...
" " на ", јер зна се & је " он " " &.

$, „"“ ове сезоне – & 17 $ – су у ? ? " " '$ $ $' – ", ?, %. " то је &, јер то је & $ $ се " & & ' " у своје $ $ стање – ?-? – & ? „" "“ 1992. $ " $ & стања, ето све $ &!

", на &, на твоју ? ја не " (Х)аваз, тј. Аваз, & % не " & " ? С. " ?.
А не ' % " хтјео " с ", ", (Х)аваз? ", & '$' ? са ? " ? „Х“!?
& ? " $ " " " "....?

$ за ? „" "“
Bosno moja poharana....

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 30 avg 2009, 16:04

Nisam bas siguran da Coric nije Srbin,a ovo za duplu upravu i meni nista nije jasno,sve funkcije po dva-tri lika,postavio sam upravo takvo pitanje na temi FK Borac prije 10-tak dana,jedan dobro informisani clan ovog foruma mi je objasnio da je primopredaja tih dana,ali koliko mogu vidjeti Janjetovic jos sjedi u lozi kao predsjednik,Spica prije utakmice sa Sirokim daje izjavu u funkciji sportskog direktora, tako da se slazem s tobom da se zaista ne zna ko pije a ko placa...strasno

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 30 avg 2009, 16:31

Schlager je napisao/la:Nisam bas siguran da Coric nije Srbin,a ovo za duplu upravu i meni nista nije jasno,sve funkcije po dva-tri lika,postavio sam upravo takvo pitanje na temi FK Borac prije 10-tak dana,jedan dobro informisani clan ovog foruma mi je objasnio da je primopredaja tih dana,ali koliko mogu vidjeti Janjetovic jos sjedi u lozi kao predsjednik,Spica prije utakmice sa Sirokim daje izjavu u funkciji sportskog direktora, tako da se slazem s tobom da se zaista ne zna ko pije a ko placa...strasno
Leonid Ćorić!?
Zaista ne znam njegovo porijeklo (osim da rođenjem potice iz ili oko B.Luke), niti me interesuje ali sam refleksno napisao i njegovo prezime iz prostog razloga što "po sluhu" znam da je u BiH (ustvari Hercegovini) prezime Ćorić najčešće kod hrvatskog, a dobrim dijelom i bošnjačkog (muslimanskog) stanovništva.
To ti je ona "naša muka" kad ljudi krenu s 'brojanjem krvnih zrnaca' - npr. prezimena Kovačević, Kurtović, Filipović, Bašić, Marić...naći češ kod sva tri konstitutivna naroda u BiH, pa i kod "ostalih" ;)
Otišli smo skroz od Teme, zato se zaista izvinjavam svima - Forumašima, adminima, moderatorima i posjetiocima ovog Foruma. :cry:
Bosno moja poharana....

thenoke
Kontakt:

Post Postao/la thenoke » 14 sep 2009, 16:28

Najava drugog kola Premijer lige BiH: RK KONJUH - RK BORAC

[youtube][/youtube]

zivinice rkk
Kontakt:

Post Postao/la zivinice rkk » 19 sep 2009, 22:39

thenoke je napisao/la:Najava drugog kola Premijer lige BiH: RK KONJUH - RK BORAC

[youtube][/youtube]
RK Konjuh - RK Borac 25:24

bolju utakmicu dugo nisam gledao stvarno..Prvo poluvrijeme je pripalo Konjuhu i imali su jedan gol razlike...U drugom poluvremenu veoma malo golova..Konjuh je vodio i 5 golova razlike ali na kraju "infarkt zavrsnica".. Borac je imao loptu za nerijesen rezultat ali je golman Konjuh zaustavio sut jednog od rukometasa Borca..

Svaka cast za obje ekipe koje su prikazale izvrstan i cvrst rukomet...Rukometasi Borca su se izvrsno drzali i borili ali mislim da je bolja odbrana Konjuha i odlica publika dovela do pobjede Konjuha...

Svaka cast i navijacima Konjuha, koji nisu napravili nijedan incident ili bili bili fer prema rukometasima Borca...Na kraju igraci Borca su dobili zasluzeni aplauz od domace publike....Nadamo se istom GOSTOPRIMSTVU u BL
Rukometasima Konjuha cestitamo na pobjedi i idemo dalje..2 kola- 2 pobjede...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 17 okt 2009, 23:05

" ? & " ? $ се ? у - ? & EHF. " су ? у % % ' $ ? " $ $ ? 33:29, тај " " " " $ за & ? % су $ у ' ', на ' терену, ? $ $ 6 ? $ (36:30).

" тренера $ $ су нервозно ? у ", % су " " Црне Горе ? $ " " - на старту " $ са +3 (1:4). " $ првог ? " су ? у $, ? је &, & је " $, успјевао $ " " са $ " " " $ $ ? (12:12). ", " $ су " ? $ прво ? " у своју ". ? & " 30 " " је 16:18.

& су ? прво, & су " " $ ? " у $ ?. / ", & у $, & " у $, $ су $ ? +5 (18:23). ", & је $ " & & је " 2000 $ ?. ", у $ ? " "црвено-?" праве ? " " $ $ +4 (28:24) $ " " &. $ """ је $ ?, " су ? на ' $ ? $ " ". У " " ? се $ " & ' у " ? $ " ? се у - ? & EHF, ? & " ? " " " " " везана ? " ' на 28:27. $ & " & је поново $ $ +4, ? ' " " ?, & $ $ $ у $ фазу ".

" & $ се & & у $ ", $ " - у $, 21. &, & ' 6. ? " $. " се " у $ """ са & у 18 ¥.

$ ' ",% % " ? $.? ' $ се " & " +5," ? са 28:24 " ту ' ? ? %,? % %," $ $." - " у Европу $ $,за % не " ;)
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 17 okt 2009, 23:26

Moram i ja malo oftopicariti po krvnim zrncima,,,,
nerviram se kad neko iznosi podatke bez cinjenica.
Fk Borac nema duplu upravu, zna se ko je predsjednik, direktor, sportski direktor...
RK borac je multietnicki tim... Dado Mulabdic, Blazevic, Ilic, Karacic, Faruk, Kulenovic su tu i nikom ne smetaju...
Garma i Puljko su otisli iz KK Borca ali samo i iskljucivo jer ih je idiot od direktora Simovic zeznuo za pare..

O utakmici protiv Buducnosti, glavni krivac za eliminaciju je trener Budisa nazalost, na pocetku losa postavka igre,nepripremljenost psihicka. Faruk je non stop previse dryao loptu u cetiri situacije nije dodao loptu slobodnim igracima na crti. Panic se uplasio i morao ga je ranije vaditi iz igre vidjelo se koliko Malic znaci timu. Takodje je morao ranije vratiti Blazevica na gol . Borac je lose igrao i to je jedini razlog poraza
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

ranijeri
Kontakt:

Post Postao/la ranijeri » 21 okt 2009, 13:48

Biće bolje...Napred Borac!!!1

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 26 okt 2009, 16:32

Subota 31.10. u 18:00 _h Gračanica (dvorana Luke) Prijateljska humanitarna utakmica između ekipa
RK Gračanica Index i RK Borac m:tel ;)
da i mi malo vidimo atomskog rukometa :)

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 01 nov 2009, 01:10

no rules je napisao/la:
Subota 31.10. u 18:00 _h Gračanica (dvorana Luke) Prijateljska humanitarna utakmica između ekipa
RK Gračanica Index i RK Borac m:tel ;)
da i mi malo vidimo atomskog rukometa :)
mogu samo reći hvala Banja Luko !!! Hvala Mikić , Ilić , Halilbegović , Pjetlović , Garić , Blažević , Panić , Mulabdić i ostali...šta reći o utakmici na kojoj je svaki potez prompraćen aplauzom...inače utakmica je završena rezultatom RK Gračanica INDEX - RK Borac M-Tel 22-37 ...Hvala bivšim evropskim prvacima ;)

decko
Kontakt:

Adnan Jaškić,Nebojša golić Edhem Sirćo

Post Postao/la decko » 22 nov 2009, 22:01

evo vracamo se opet na istu temu Golic,Jaskic i Sirco!!!
imali kakvih novosti...Osim jucerasnjeg ponovnog poraza od Madara...Mozda je to uprevo zbog nedostatka ovih spomenutih igraca...Nasih sampiona...kojima ne moze niti Melic,niti mladi Vrazalic stati na put...Mladi Ovcina treba da se pogura jer je izvrstan momak i moze mnogo toga izgubljenog nadoknaditi...
A plate!??hmmm
kada ce im se to ubrzati...Uprava losa...Propadamo....
Golic prekinuo ugovor???
a Jaskic i Sirco??? to ne znamo..
Smajlagic odlazi iz kluba...jer ovo je kriza...
MEDO BRUNDO ja te podrzavam...
pozrdav

thunder
Kontakt:

Re: Adnan Jaškić,Nebojša golić Edhem Sirćo

Post Postao/la thunder » 22 nov 2009, 22:06

Jesi ga napisao svaka ti cast, ko pravi knjizevnik! :lol:

decko
Kontakt:

Post Postao/la decko » 22 nov 2009, 22:09

:D pa da brate...tako je kako je...takva nam je RK BOSNA BH GAS....u krizi...u propastu...Kakav si mi ti po pitanju odnosa Smajlagica trenera i uprave..prema nasim sampionima...!???

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 22 nov 2009, 22:20

Cuo sam da Jaskic prelazi u Borac ne znam jel istina?

decko
Kontakt:

Post Postao/la decko » 22 nov 2009, 22:28

gavra je napisao/la:Cuo sam da Jaskic prelazi u Borac ne znam jel istina?
o tome ja nista ne znam...ali moguce je..jer da Jaskic ostane u tim 2..mislim da je to dno...ali neka pokajat ce se oni za gubitak ovih momcadi...
Golicu svaka cast ipak on ima titulu olimpijade, pa da ostane u tim 2.neka im..svaka mu cast pa je prekinuo ugovor...
a sta je sa ostalim igracima..dokle ih vodite,dokle to sve,decki se bore koliko mogu!!!

Психијатрија
Kontakt:

Post Postao/la Психијатрија » 25 nov 2009, 16:11

' се ? " , ? ' ову ' & ... ¥ & - & ... !!! Ае $ ' % " ... ?
$ ? ногу ја ' " с & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 25 nov 2009, 17:01

& јасно:$ & " јесења ?...
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 25 nov 2009, 18:31

Dragan-BL je napisao/la:& јасно:$ & " јесења ?...
potpisujem!
TREĆI PUT ČASTIMO

samba
Kontakt:

Post Postao/la samba » 25 nov 2009, 19:39

borac_sampion je napisao/la:
potpisujem!
Borac - Bosna = 25:26

Ciudad Bosna protutnjala Banja Lukom.

Valjda će sada BH šampion doći na Turnir šampiona u Banja Luci.

zeljo_shampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljo_shampion » 25 nov 2009, 20:03

samba je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:
potpisujem!
Borac - Bosna = 25:26

Ciudad Bosna protutnjala Banja Lukom.

Valjda će sada BH šampion doći na Turnir šampiona u Banja Luci.

NISTA OD JESENJE TITULE, A BOGA MI NI PROLJETNE.

Odgovori

Natrag na “Rukomet”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.