LA Lakers

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

MaGiCa
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2013, 15:57

adnan24 je napisao/la:E nek' se ova sezona zavrsila...najgora svih vremena.

Vidim za ove strucnjake opet Bryant kriv...je l' on kriv sto je Howard uzeo sinoc samo 2 suta...znam da je bila furka kroz sezonu da Kobe uzima njegove suteve,ne znam kako je samo sinoc to uspio :idea:

Bice ljeto zanimljivo...najvaznije je rijesiti se trenera...u suprotnom svaka promjena u rosteru je apsolutno nebitna.
Sto se tice tih tvojih prozivki, koje se nizu na moj racun, onako redovno uvijene u oblande, hinjski, valjalo bi da znas da one vise govore o tebi no o onome kome si ih uputio.

Do sada na ovom forumu, ne secam se da li sam procitao 1 analiticni smisleni post, koji sagledava ozbiljno neke probleme, a da si ga ti napisao.

A tu sam vise od 2 godine. Toliko o tome.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 apr 2013, 15:59

ŠB_Fidelis je napisao/la: Tko god smatra da Bryant zaradjuje previse, nek samo pogleda ovu odigranu sezonu u 35oj godini, nek si skine i pogleda utakmice te vidi nacin i kvalitet igre, zar u dresu Lakersa i zelju za pobjedom nakon sto je s istima osvojio sve, te nek pogleda pritom ''ucinke'' suigraca i ostalih u ligi koje s 10 godina viska redovito posramljuje iz veceri u vecer.
Po mome mišljenju, 30 mil za god čovjeku u 35 god, pa kako god se on zvao je previše, pogledaj sezonu LeBrona, koji će po svemu sudeći biti MVP i pogledaj koliko će on uzeti love za ovu sezonu, duplo manje od Kobea :!:

On je svakako simbol Lakersa i čovjek koji je obilježio jednu eru, a i vaš najbolji igrač prošle godine, ali da on sam jede pola cap spacea vašeg tima je previše, jer bi mu nekih 17-19 mil bilo i sasvim dovoljno, a i vama bi to otvorilo mnogo više opcija u prijelaznom roku ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2013, 16:08

rio_Ferdy88 je napisao/la: Po mome mišljenju, 30 mil za god čovjeku u 35 god, pa kako god se on zvao je previše, pogledaj sezonu LeBrona, koji će po svemu sudeći biti MVP i pogledaj koliko će on uzeti love za ovu sezonu, duplo manje od Kobea :!:

On je svakako simbol Lakersa i čovjek koji je obilježio jednu eru, a i vaš najbolji igrač prošle godine, ali da on sam jede pola cap spacea vašeg tima je previše, jer bi mu nekih 17-19 mil bilo i sasvim dovoljno, a i vama bi to otvorilo mnogo više opcija u prijelaznom roku ;)
Dzaba to prijatelju pises. Neki ne mogu da shvate faktor vremena i prolaznosti, te razliku izmedju navijackog tj. neobjektivnog pristupa problemu i nekakve racionalne pristojnosti, za pocetak. Ovde je svako ko dovede bilo sta u vezi sa KB24 u pitanje - 1 automatski h8ter, troll, izdajica...., jbemliga sta vise, ali normalan covek nije.

A ako se neke cifre pogledaju i uporede, te sve to sagleda sa jedne druge strane, bude jasno da svaki poen Bryanta Lakerse kosta duplo vise od Lebronovog, Wadeovog i td. E sad, jel' zasluziJo?
Forumaska bratija kazu da jeste, i to je 1 aksiom u koji bolje da ne ulazimo, jer to (nase h8ovanje ili sada vec h24ovanje) vodi u kako oni kazu: trolovanje. :roll:

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 29 apr 2013, 16:16

Mozel mi neko objasniti kako to da Kobe ove godine prima 35 miliona ili koliko ste vec rekli kad je najveca plata u NBA propisima dozvoljena 20 mil?Jel to ona fora da ti njemu das 100 miliona za 5 godina pa sad mozes raspodjeliti na 10-15 u jednoj godini pa u sljedecoj 30 ili?
Sto se tice svega toga,Kobe,kao i uostalom pola lige ne zasluzuje plate kolike dobijaju ali eto,NBA nije NFL pa da se napravi nekako revizija ugovora,vec igraca mozes samo otpustiti pa ga isplatiti i onda ga opet potpisati za koliko god para hoces..Problem LAL je taj da i sa 30 miliona manje koje bi dobili nekim radom sa Koebeovim ugovorom opet su iznad hard capa sto im opet ne omogucava da dovedu bilo koga iznad minimalca..Kljuv ove sezone je da se ona nekako izdura sa postojecim kadrom uz trade Gasola a onda na ljeto pustiti Nasha i MWP-a,potpisat Kobea na ne znam ti ni ja koliko miliona,plata slicna Duncanovoj bi bila idealna i onda u napad na naslov..Druge jednostavno nema!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2013, 16:19

Niko nije ni rekao da prima tacno 35 miliona. Ja sam napisao da prima u svojih 35 godina skoro toliko miliona$, sto je 1 nonsens. Nekome "zasluzeno", nekome nonsens, ko ce ga znati sta je istina. :roll:

jose
Kontakt:

Post Postao/la jose » 29 apr 2013, 16:30

Pa koliko sam ja upućen, plata NBA vrhunskim igračima raste sa svakim narednim ugovorom. Ne znam šta je čudno što Kobe sad zarađuje toliku lovu!? Zarađuje je jer nije zarađivao dovoljno u svom prime-u, pošto je ekipa raspoređivala ugovor zbog salary cupa. Pa i LeBron će zarađivati puno više para u 35-toj nego sada. Živi bili pa vidjeli.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2013, 16:36

jose je napisao/la:Pa koliko sam ja upućen, plata NBA vrhunskim igračima raste sa svakim narednim ugovorom. Ne znam šta je čudno što Kobe sad zarađuje toliku lovu!? Zarađuje je jer nije zarađivao dovoljno u svom prime-u, pošto je ekipa raspoređivala ugovor zbog salary cupa. Pa i LeBron će zarađivati puno više para u 35-toj nego sada. Živi bili pa vidjeli.
Kad LBJ bude svojim ugovorom unazadjivao tim za koji bude nastupao, cenim da ce ga se nazivati "potrosacem", "ispusenom lulom" i sl. Posto ga se skoro pa univerzalno ne priznaje u ovom vremenu, tesko da ce biti drugacije kada zanemoca fizicki.

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 29 apr 2013, 16:37

Puno je što jest, jest, ali trebalo se o tome razmišljati kad se ugovor potpisivao s njim. Neki dan sam ja pisao o tome, višegodišnji ugovori i služe da bi se igrač zaštitio i kad ga ne ide ili kad je povrijedjen. Nema nijednog igrača u NBA da zaslužuje 30 milki (pa ni James), a vjerujte da nije samo Kobe taj kome bih ja kresao platu u Lakersima (problem je što se njegova najviše ističe).

I da, amnestiranje Kobe-a je pravo dobra opcija, al' u qrcu.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 29 apr 2013, 16:38

Sve sami objektivni komentari...samo jos cekam da neko napise kako je Kobe kriv za nesuglasice izmedju Sjeverne i Juzne Koreje.
Dok je igrao nije valjalo jer smeta protoku lopte...sad kad ne igra smeta jer ima veliku platu...kad se oprosti vjerovatno ce biti kriv jer je 17 godina u Lakersima pa ih je navikao na svoje prisustvo.

Ako je neko preplacen za ovu sezonu u Lakersima to su Howard i Gasol jer ako oni primaju 19 ,Kobe bi trebao primati 50 a ne ovih 27.
MaGiCa je napisao/la:Sto se tice tih tvojih prozivki, koje se nizu na moj racun, onako redovno uvijene u oblande, hinjski, valjalo bi da znas da one vise govore o tebi no o onome kome si ih uputio.
Koje prozivke ?
Malo si pomijesao stvari...ti si onaj koji svaki svoj "odgovor" pocinje omalovazavanjem...to sam ti vec cini mi se i napisao negdje.
MaGiCa je napisao/la:Do sada na ovom forumu, ne secam se da li sam procitao 1 analiticni smisleni post, koji sagledava ozbiljno neke probleme, a da si ga ti napisao.
A tu sam vise od 2 godine. Toliko o tome.
Hajd dobro je da si poslije 2 godine to i napisao...ne znam samo zasto si odgovarao na moje besmislene postove-nadam se da u buducnosti neces...budi mi pozdravljen.

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2013, 16:44

adnan24 je napisao/la: Koje prozivke ?
Malo si pomijesao stvari...ti si onaj koji svaki svoj "odgovor" pocinje omalovazavanjem...to sam ti vec cini mi se i napisao negdje.
Ajde :?:
A cinjenicu da uvek ti uletis, quotujes ili repliciras u 1om tonu koji je na granici bezobrazluka ne pominjes. :roll:
Hajd dobro je da si poslije 2 godine to i napisao...ne znam samo zasto si odgovarao na moje besmislene postove-nadam se da u buducnosti neces...budi mi pozdravljen.
Odgovarao sam jer su bili meni upuceni. Da sam cutao, verovatno bi izgledalo da si u pravu, docim bi ti nastavio sa takvom praksom. Naravno da necu da odgovaram na tvoje postove, dok nisam predmet istih. ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 29 apr 2013, 16:52

Naravno da je kao cifra ogromna brojka, ja prvi kao navijac Lakersa bi volio da imaju svi po 10 maksimalno, ali to je njegov ugovor koji vazi jos neko vrijeme i Boga mi ga je na terenu zasluzio i Lakerse zaduzio (vi svi ovdje taman kao da zaboravljate da ce Bryant otici u povijest kao jedan od najboljih Lakera ikad, a i ove sezone je pokazao da nije za staro zeljezo, odnosno MVP ekipe je i dalje, ne mozes to usporediti s igracima koji jos uvijek nista fakticki nisu napravili za svoju fransizu ili da uzivaju taj status ili s igracima koji igraju za minimalce jer vise ne mogu fizicki ili mentalno biti u vrhu, to slucaj kod Bryanta nije, to je cinjenica) kroz godine i zato ga ima i zato i treba ispostovati, a ja cu jos samo reci, pogledaj evo samo ovu sezonu pa reci tko je bio bolji od Bryanta u Lakersima ove sezone, odnosno tko to je zasluzio veci ugovor u datoj fransizi? Pa covjek je i sa tih 35 godina jedan od najboljih u ligi, jedan od najdugovjecnijih, to je rijetkost za pojmiti, kamoli za vidjeti s obzirom na kojoj razini igra, i jos uvijek se oko toga lome koplja? Kad ode, slijedi financijsko restrukturiranje i sto sve ne, ali ove gluposti tipa nezasluzeno ili amnestirati, pa to su teski proseri.

I kakve su to usporedbe sa Jamesom ili Durantom, pa place igracima rastu uz staz u NBA ligi i daljnim potpisivanjima, tko kaze da James ili Durant nece dobiti ubrzo nekad ugovor od 30 milijuna fakticki? Ta nisu startali sa 19 milijuna niti ce na tome ostati. I onda se pita sto ga nazivaju trollom.
...Život za Široki...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2013, 17:00

ŠB_Fidelis je napisao/la:Naravno da je kao cifra ogromna brojka, ja prvi kao navijac Lakersa bi volio da imaju svi po 10 maksimalno, ali to je njegov ugovor koji vazi jos neko vrijeme i Boga mi ga je na terenu zasluzio i Lakerse zaduzio kroz godine i zato ga ima i zato i treba ispostovati, a ja cu jos samo reci, pogledaj evo samo ovu sezonu pa reci tko je bio bolji od Bryanta u Lakersima ove sezone, odnosno tko to je zasluzio veci ugovor u datoj fransizi? Pa covjek je i sa tih 35 godina jedan od najboljih u ligi, jedan od najdugovjecnijih, i jos uvijek se oko toga lome koplja? Kad ode, slijedi financijsko restrukturiranje i sto sve ne, ali ove gluposti tipa nezasluzeno ili amnestirati, pa to su teski proseri.

I kakve su to usporedbe sa Jamesom ili Durantom, pa place igracima rastu uz staz u NBA ligi i daljnim potpisivanjima, tko kaze da James ili Durant nece dobiti ubrzo nekad ugovor od 30 milijuna fakticki? Ta nisu startali sa 19 milijuna niti ce na tome ostati.
Ocigledno ne kapiras ono sto sam pisao. Pojednostavicu: K.Bryant je jedan od glavnih razloga zasto su LAL tu gde jesu, na kraju ove sezone. Tim je ocigledno lose selektiran, sa gomilom preplacenih igraca, koje treba cim pre rasterati. Jedan od onih koji kostaju mnogo, a ne mogu da daju toliko je i sam K.Bryant. On sa limitiranom minutazom i duplo manjom platom bi bio vazan igrac u rotaciji sampionskog tima. Sa ogromnom platom i sa 40 mpg zagarantovanih je 1 problem vise u timu, a ne resenje istog. E o tome se radi, a ne o necijem animozitetu, kompleksastvu ili cemu vec.

To nikako ne znaci da su MWP, Gasol ili Howard OK sa svojim izdanjima, a da KB24 ne vredi, kako se vec ovde dalo imputirati.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 apr 2013, 17:02

Unazadjivao tim :lol: Uredu da je precijenjen i da realno ne bi trebao zaradjivati vise od Jamesa i Duranta, ali da je unazadjivao tim svojim igrama to je malo reci hejt..
Inace primjetio da ti vec godinama na ovom foruma hejtas jedne od najboljih u svojim sportovima ( iz samo tebi znanih razloga ) krenuvsi od fudbala, boksa pa evo i kosarke.. Vjerovatno imas i za ostale sportske discipline one koji su samo u tvojim ocima otpadnici od sporta
15.10 - 15.06 ...

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 apr 2013, 17:03

Citam ovdje o platama igraca i ne mogu da vjerujem sta pisu pojedinci,a prate NBA ligu.Pod broj jedan,da li znate o platama kojeg NBA kluba pricate?Ako znate,onda isto tako trebate znati da LAL nisu bilo koji NBA klub(a skoro svi ostali moraju paziti na salary cap zbog strasnog poreza koji stupa na snagu slijedece sezone)) i njima nikada u historiji nije bio problem ici preko tog luxury tax-a i dovoditi igrace koji oni zele...Pod broj dva,pred pocetak sezone potpisali su ugovor s jednom TV mrezom na MILIJARDU dolara u slijedecih 10 god,pa ima placanje tax-a nece biti nikakav problem,jer imaju 100mil godisnje samo od te TV kuce,a gdje su pare ostalih sponzora i Buss familije koja je jedan od najbogatijih!??Kakao vam se sada cini tih 27mil Bryanata po sezoni? :lol: :lol: Inace,strucnjaci vec racunaju,da, ako plate Howardu max . ugovor i sloze ostale kockice za slijedecu sezonu da ce samo tax placati 85mil,dakle bez plata igraca,sto nije ni najmanji problem,imajuci u vidu ovo sto sam ranije naveo.Da zakljucim,problem LAL nisu ugovori igraca,vec kvalitet i godine pojedinaca,te trener koji je upitan za ovu ekipu! ;)

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 29 apr 2013, 17:14

skyisthelimit je napisao/la:Unazadjivao tim :lol: Uredu da je precijenjen i da realno ne bi trebao zaradjivati vise od Jamesa i Duranta, ali da je unazadjivao tim svojim igrama to je malo reci hejt..
Ako je hejt to sto ne ejakuliram na slike pojedinih sportista - onda sam hejter.
Ako je hejt to sto pokusavam da sagledam situaciju, bez da cliche smatram za opsteprihvacenu istinu - onda sam hejter.
Ako je hejt to sto svoje misljenje branim, kao i pravo da mislim drugacije - onda sam hejter.

A ako je tebi sve u redu sa tim sto Bryant radi tokom karijere - onda si ti "vernik", a ja "hejter". Fer podela uloga, sto se mene tice.
Inace primjetio da ti vec godinama na ovom foruma hejtas jedne od najboljih u svojim sportovima ( iz samo tebi znanih razloga ) krenuvsi od fudbala, boksa pa evo i kosarke.. Vjerovatno imas i za ostale sportske discipline one koji su samo u tvojim ocima otpadnici od sporta
Da. Armstrong, Tyson, Vettel mi prvi padaju na pamet.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 29 apr 2013, 17:22

Mozda selektiranje igraca/trenera po Brayantovom ukusu ili njegova igra na samom terenu moze bit dovedena u pitanje , uzeci u obzir godine i ostalo..

ali tih 30 miliona ne moze
to sto kazete da jede pola salary cupa , ko da je on ikad bio bitan Lakersima
uvijek su ga probijali i uvijek placali porez na taxu koju uveliko je finansirao sam Brayant svojim sponzorskim ugovorima
koliko jezerasi izvade na njega , toliko on (il vise) vrati..

sad sto je mozda trebao na pocetku sezone biti taj play
pokusati napraviti od Dwighta go to covjeka i slicno je drugo i dalo bi se raspravljati..

samo bi rekao da trejd Gasola po meni ne bi bio dobar
nakon dugo vremena je imao neke probleme s povredama , valda se to moze istrpiti za tripel double igraca koji je u zadnjoj godini ugovora

ugovor Nashu je smijesan al to je vec krivica Lakersa sto nisu doveli Fenixov medicinski tim sa njim
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 apr 2013, 17:27

Ja ću uvijek reći da je to previše, bez obzira na to koliko i čime je on zadužio vašu franšizu, isto kao što ću reći da je i Piercovih 15 mil ove godine previše za njega, bez obzira kakve partije pružao i bez obzira što je on najbolji strijelac Kelta svih vremena, jednostavno ako su oni legende trebali bi prihvatiti i koji milion maanje i ispoštovati tim kako bi on bio kompetentan natjecati se na tržištu za druge igrače, a to u ovom slučaju i Lakersi kao i Celticsi nisu, a Heat jeste jer su i Lebron i ostali prihvatili da imaju manje plaće kako bi bili u mogućnosti osvojiti ili biti najvećim favoritom za titulu ;)

Niko ne traži od njih da igraju za kikiriki, ali ako sad (u 35 god) ne mogu pristati na smanjenje zbog dobra franšize, uredu da oni odu u neki tim gdje će dobiti te pare i neće biti contenderi, ali u timu koji uvijek cilja na titulu jedan igrač ne smije jesti pola cas spacea :!:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 29 apr 2013, 17:37

Lahko je sad palamuditi za Armstronga i ja bi iskreno.. A realno iako ne pratim, biciklizam je jedini sport u kojem su svi dopingovani ( sto pokazuje da nikome nisu dodjeljeni naslovi jer su prvih 10 onomad bilo pod drogama :lol: ) sorry za off

O cemu ti pricas, kakvo ejakuliranje na pojedince, kakav bezobrazluk :roll: ..

Igra za statistiku, sebican, mozda. Ali hajd mi objasni zasto ostali igraci ne (is)koriste tu sebicnost ( koja moze bit i prednost i mana, zavisno kad te ide sut a kad ne ) i zabijaju u prosjeku oko 27-28 poeana. Prvi na pamet mi pada Joe Johson igrc Netsa koji zaradjuje 20 miliona a ono sto pokazuje na terenu je malo reci smijesno. Sebican je do bola, ali za razliku od Bryanta ni blizu nije njegovom ucinku..Eh sad ne znam kako Bryant stigne biti i najbolji assitent ekipe od te sebicnosti ( Pored naravno sto je medju najbolji strijelcima lige )

Na kraju tvoj se odgovor i argument jedino sastoji u tome kako realno sagledavas situaciju.. Jos kad bi znali koja je to situacija..

P.s Zaboravio si Messija tu spomenuti
15.10 - 15.06 ...

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 29 apr 2013, 17:53

NEZALAGANJE je napisao/la:Citam ovdje o platama igraca i ne mogu da vjerujem sta pisu pojedinci,a prate NBA ligu.Pod broj jedan,da li znate o platama kojeg NBA kluba pricate?Ako znate,onda isto tako trebate znati da LAL nisu bilo koji NBA klub(a skoro svi ostali moraju paziti na salary cap zbog strasnog poreza koji stupa na snagu slijedece sezone)) i njima nikada u historiji nije bio problem ici preko tog luxury tax-a i dovoditi igrace koji oni zele...Pod broj dva,pred pocetak sezone potpisali su ugovor s jednom TV mrezom na MILIJARDU dolara u slijedecih 10 god,pa ima placanje tax-a nece biti nikakav problem,jer imaju 100mil godisnje samo od te TV kuce,a gdje su pare ostalih sponzora i Buss familije koja je jedan od najbogatijih!??Kakao vam se sada cini tih 27mil Bryanata po sezoni? :lol: :lol: Inace,strucnjaci vec racunaju,da, ako plate Howardu max . ugovor i sloze ostale kockice za slijedecu sezonu da ce samo tax placati 85mil,dakle bez plata igraca,sto nije ni najmanji problem,imajuci u vidu ovo sto sam ranije naveo.Da zakljucim,problem LAL nisu ugovori igraca,vec kvalitet i godine pojedinaca,te trener koji je upitan za ovu ekipu! ;)
Oni mogu Howarda potpisati i to je to. Kockice sigurno ne mogu slagati slijedece sezone, ako im Howard ostane, osim ako se ne rijese barem MWP i Gasolovog ugovora.

Bryant ce ukupno zaraditi 59.8 miliona ove godine, znaci plata (oko 30 miliona) i reklame.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 29 apr 2013, 18:05

alemsa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:Citam ovdje o platama igraca i ne mogu da vjerujem sta pisu pojedinci,a prate NBA ligu.Pod broj jedan,da li znate o platama kojeg NBA kluba pricate?Ako znate,onda isto tako trebate znati da LAL nisu bilo koji NBA klub(a skoro svi ostali moraju paziti na salary cap zbog strasnog poreza koji stupa na snagu slijedece sezone)) i njima nikada u historiji nije bio problem ici preko tog luxury tax-a i dovoditi igrace koji oni zele...Pod broj dva,pred pocetak sezone potpisali su ugovor s jednom TV mrezom na MILIJARDU dolara u slijedecih 10 god,pa ima placanje tax-a nece biti nikakav problem,jer imaju 100mil godisnje samo od te TV kuce,a gdje su pare ostalih sponzora i Buss familije koja je jedan od najbogatijih!??Kakao vam se sada cini tih 27mil Bryanata po sezoni? :lol: :lol: Inace,strucnjaci vec racunaju,da, ako plate Howardu max . ugovor i sloze ostale kockice za slijedecu sezonu da ce samo tax placati 85mil,dakle bez plata igraca,sto nije ni najmanji problem,imajuci u vidu ovo sto sam ranije naveo.Da zakljucim,problem LAL nisu ugovori igraca,vec kvalitet i godine pojedinaca,te trener koji je upitan za ovu ekipu! ;)
Oni mogu Howarda potpisati i to je to. Kockice sigurno ne mogu slagati slijedece sezone, ako im Howard ostane, osim ako se ne rijese barem MWP i Gasolovog ugovora.

Bryant ce ukupno zaraditi 59.8 miliona ove godine, znaci plata (oko 30 miliona) i reklame.
Itekako mogu sklapati,a kad kazem 'kockice' mislim na sve ostale igrace izuzev dvojca. ;) Mogu i otpustiti Igrace poput Meeksa i Jamisona i opet dovesti nekoga koga ce preplatiti,jer im to nije problem...Kad imas neogranicen limit,sve je moguce! ;)

Odgovori

Natrag na “LA Lakers”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.