ŠB_Fidelis je napisao/la:Naravno da je kao cifra ogromna brojka, ja prvi kao navijac Lakersa bi volio da imaju svi po 10 maksimalno, ali to je njegov ugovor koji vazi jos neko vrijeme i Boga mi ga je na terenu zasluzio i Lakerse zaduzio kroz godine i zato ga ima i zato i treba ispostovati, a ja cu jos samo reci, pogledaj evo samo ovu sezonu pa reci tko je bio bolji od Bryanta u Lakersima ove sezone, odnosno tko to je zasluzio veci ugovor u datoj fransizi? Pa covjek je i sa tih 35 godina jedan od najboljih u ligi, jedan od najdugovjecnijih, i jos uvijek se oko toga lome koplja? Kad ode, slijedi financijsko restrukturiranje i sto sve ne, ali ove gluposti tipa nezasluzeno ili amnestirati, pa to su teski proseri.
I kakve su to usporedbe sa Jamesom ili Durantom, pa place igracima rastu uz staz u NBA ligi i daljnim potpisivanjima, tko kaze da James ili Durant nece dobiti ubrzo nekad ugovor od 30 milijuna fakticki? Ta nisu startali sa 19 milijuna niti ce na tome ostati.
Ocigledno ne kapiras ono sto sam pisao. Pojednostavicu: K.Bryant je jedan od glavnih razloga zasto su LAL tu gde jesu, na kraju ove sezone. Tim je ocigledno lose selektiran, sa gomilom preplacenih igraca, koje treba cim pre rasterati. Jedan od onih koji kostaju mnogo, a ne mogu da daju toliko je i sam K.Bryant. On sa limitiranom minutazom i duplo manjom platom bi bio vazan igrac u rotaciji sampionskog tima. Sa ogromnom platom i sa 40 mpg zagarantovanih je 1 problem vise u timu, a ne resenje istog. E o tome se radi, a ne o necijem animozitetu, kompleksastvu ili cemu vec.
To nikako ne znaci da su MWP, Gasol ili Howard OK sa svojim izdanjima, a da KB24 ne vredi, kako se vec ovde dalo imputirati.