KHL Medveščak

Alpsko i nordijsko skijanje, snowboard, hokej, klizanje...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Sportfanatik
Kontakt:

Re: KHL Medveščak

Post Postao/la Sportfanatik » 23 feb 2013, 20:23

SiamoNoi je napisao/la:Kreće i playoff.Sutra u ledenoj sa RBS-om od 17.30.Bit će i prijenos na HRT2.Sad se treba odlučit hoće se gledat hokej ili ipak derbi u Splitu.A nakon svega na kraju dana još i milanski derbi.Kakav dan. :mrgreen:

Inače,ova međurunda je skroz nepotrebna stvar. :?
yebo ih Medveščak, za derbi moram tražiti link. Red Bull prolazi ovo
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 25 feb 2013, 00:39

Medvjedi poveli 1-0 u seriji na 4 pobjede. 8-)

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 06 mar 2013, 19:17

Nažalost jučer smo izgubili od Red Bulla i sada vodi Red Bull u seriji 3-2 idemo Medvjedi po pobjedu u Salzburg pa da ih na domaćem trenu rasutrimo
slika
!!!KEEP CALM AND LOVE TOTENHAM!!!
!!!Yids Army!!!

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 08 mar 2013, 21:29

sad je 3/3 i rezultat je 2:1 za Red Bull ostalo je još 16 min do kraja.

ali suci nas kradu i kradi i ja mislim da više nema smisla gledat ovaj ebel kad jedino austrijanci smiju bit u finalu katastrofa
!!!Yids Army!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 08 mar 2013, 22:42

Poceo sam da gledam pocetkom 2/3,tada sam stigao kuci i legao.Ono je strasno sta su sudije uradile,potpuno je neverovatno da za onaj udarac nad Martinovicem ne secam se ko je to bio,sudci daju samo dve minute.Iako je ono po svim parametrima bilo najmanje 5 minuta,a onaj na HRT rece i 5+20 jer je ovo jedan od najtezih udaraca u hokeju.Onda kasnije jos jedan lakat,pa potkacivanje palicama.Salzbur jednostavno obilatu pomoc imao od sudija i ovo nije smeo da izgubi.Da su ovo uspeli izgubiti trebali su odma' izaci u javnost sa saopstenjem da oni propustaju sledecu sezonu. :oops:
Medvescak igrao srcem i iznad svojih mogucnosti.Mnogo kratka klupa,dosta povredjenih igraca,jos se na to nadovezao i odlazak Martinovica sa utakmice koji nije mogao da nastavi od siline tog udarca i uspeli su da se vrate na 2:2,i odlicno udju u produzetak,no Duncan majstorski nakon greske Serica cini mi se,ulazi prema golu i lepo pogadja za 3:2 i pobedu te samim tim i prolaz Salzburga u narednu rundu.

Cestitke Medvedima na borbenosti veceras,cestitke na jednoj sasvim dobroj sezoni i sta drugo vise da im se kaze.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 09 mar 2013, 00:39

Ma katastrofa navijam za Villach da prođe i neka bude prvak pošto u EBELU nemože niko doć do finala osim Austrijskih klubova,a kako sam ćuo komentatora ni sam klub ne zna u kojoj će ligi nastavit sezonu.U EBELU neće više bit ja mislim osobno da budu išli u KHL ili u neku gore ligu tipa slovača i tako to,možda uđu i u SLOhockey.
Ja im isto čestitam na borbenosti,ali protiv sudaca se ne može.
!!!Yids Army!!!

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 09 mar 2013, 14:45

svake godine ista priča...EBEL liga je bila i ostače austrijska.Neče dopustiti da bude prvak neko drugi,ako ne ide na lijep način onda počni igrat prljavo.Osetili su to slovenci a več dvije godine i Medveščak.I neče se ništa promjenit dok su glavni sponzor i večina sudaca iz Osterajha :D
Trebala bi se ustanovit sasvim nova liga ali problem su financije.

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 09 mar 2013, 14:47

Pa baš radi toga više nebude Medveščak igrao EBEL pošto prvak mora biti Austrijanac.Zapravo nigdje u niti jednoj lizi ti neće dopustit da budeš prvak ako si stranac.
!!!Yids Army!!!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 20 mar 2013, 14:06

MEDVEŠČAK je u potrazi za novim trenerom. Marty Raymond napustio je klupu zagrebačkog kluba.

Ispadanje u četvrtfinalu četvrte sezone EBEL-a nije bilo ono čemu su se nadali u Medveščaku nakon sjajnog regularnog dijela sezone u kojoj su veći dio prvoveli u vrhu.

Nakon poraza od Red Bull Salzburga sezona je završena, a Raymond nije trebao niti čekati istek ugovora.

"U Zagrebu sam proveo dvije nezaboravne godine u kojima sam doživio uistinu nevjerojatne stvari. Želim zahvaliti svim navijačima na fantastičnoj podršci na svakoj domaćoj utakmici Medveščaka, predsjedniku Damiru Gojanoviću i vodstvu kluba što su mi dali priliku da budem trener Medveščaka i svim igračima koji su u posljednje dvije sezone igrali pod mojim vodstvom. Zagreb i Zagrepčani će mi uvijek ostati u srcu zbog svoje srdačnosti, ljubaznosti i načina na koji su prihvatili moju obitelj i mene", rekao je Raymond, prenosi službena stranica kluba.

"Život sportskih profesionalaca je nepredvidiv, stoga su ovakve stvari u sportu očekivane i uobičajene. Marty Raymond je u Medveščaku učinio puno dobrih stvari. Klub i Raymond se razilaze u dobrim odnosima, a mi mu ispred Medveščaka želimo sve najbolje u daljnjoj karijeri vjerujući da će iskustvo i sve što je doživio u Zagrebu u posljednje dvije sezone pamtiti cijeli život. Od njega smo također puno naučili te se radujemo njegovim posjetima Zagrebu", rekao je glasnogovornik KHL Medveščak Zagreb Ranko Vučinić.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 20 mar 2013, 18:32

Gdanjsk otpao, Medveščak ima vrlo dobre izglede ući u KHL
Pred Medveščakom i Milanom je još dosta posla, ali imaju vremena da ispune sve uvjete do 1. svibnja i postanu članovi naše lige, kaže predsjednik KHL-a Medvedev

Iz Moskve su stigle dobre vijesti za hokejaški klub Medveščak. Predsjednik KHL-a Aleksandar Medvedev izjavio je da poljski Gdanjsk, zbog premalog proračuna, sigurno neće ući ove sezone u ligu, a dodao je i da Medveščak zasad ide u dobrom smjeru.
– Pred Medveščakom i Milanom je još dosta posla, ali imaju vremena da ispune sve uvjete do 1. svibnja i postanu članovi naše lige – izjavio je Medvedev.
Više će se znati za dva tjedna, kada delegacija Medveščaka putuje na opsežne pregovore.

A Raymond mislim jako dobro zašto je otišo
!!!Yids Army!!!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 21 mar 2013, 21:13

ROBERT KRISTAN, vratar Medveščaka, poručio je u intervjuu za Dnevnik.si da se ne želi vratiti u klub u kojem se ne razumije s ljudima.

Posebno je ljut na sad već bivšeg trenera Martyja Raymonda.

"Trener Raymond imao je 80 posto momčadi, forsirao je svoje igrače. S takvim vođenjem momčadi nije se mogao napraviti rezultat. Amerikanci su vodili klub, a ne znam kako je uopće do toga i došlo", rekao je Kristan koji je suspendiran nakon što je na trening došao pijan.

"Cijeli život zagovaram stajalište da svatko mora priznati svoje pogreške i odgovarati za njih. S tim nemam problema, ali cijela je situacija ostavila gorak okus. Smatram da se klub ponio neprofesionalno. Ne bih sad o imenima, ali i za to će doći vrijeme."

Kristan nakon četiri godine napušta Medvjede.

"Imam želju da se iduće sezone okušam u jačoj ligi od Ebelove. Za daljnju karijeru se ne bojim. Posljednji događaji u Medveščaku su ostavili mrlju na mom imenu, no doći će dan kad ću podrobno objasniti što se dogodilo."
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

MikiHJ
Kontakt:

Post Postao/la MikiHJ » 29 mar 2013, 11:26

Eto članka iz Gol.hr

slika
!!!Yids Army!!!

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 29 mar 2013, 17:20

nadam se da ce doc do toga,igrati u 2. najboljoj ligi je velika stvar

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 23 apr 2013, 14:02

PREDSJEDNIK KHL-a Aleksander Medvjedjev objavio je da u njihovo društvo, kao 27. klub, ulazi Vladivostok.

Liga bi se trebala podijeliti u tri divizije, sa po devet klubova, a Hrvati i Talijani mogu razmišljati o ulasku u bližoj budućnosti. Ovom objavom, nakon sastanka koji je Medvjedjev održao s s guvernerom regije Vladimirom Mikluševskijem, Medveščak je automatizmom ostao bez svoje ulaznice. No, službena potvrda kluba još se čeka.

Medvjedi su poslali prijavu, obavili su u Moskvi razgovore u najjačem sastavu i nadali se da će biti jedan od projekata Gaszproma u Hrvatskoj.

"Ne možemo komentirati izjave gospodina Medvjedjeva. Mi u Medveščaku još uvijek nismo obaviješteni o ovoj odluci te ćemo s primitkom iste izvijestiti i javnost. Za sada nemamo nove informacije niti odgovor na našu kandidaturu oko pridruživanja KHL ligi", rekao nam je Ranko Vučinić, glasnogovornik kluba koji je također prisustvovao pregovorima.

Delegacija KHL-a trebala je obići Zagreb početkom svibnja.

Vijest o odluci Medvjedjeva i KHL-a prvi su prenijeli slovački mediji.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 27 apr 2013, 12:30

Sportske pisu da ce u utorak biti sluzbeno da je Medvescak novi clanog velikog KHL-a.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 27 apr 2013, 12:54

Ako Medjvedi uđu u KHL,imat če financijsko osiguranje barem tri godine....a u Ebel-u se ne zna dali če izdržat do kraja sezone.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 29 apr 2013, 19:40

Medveščak u KHL-u!

http://www.khl.ru/news/2013/04/29/128623.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.medvescak.com/hrv/novosti_20 ... ti451.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Hayley <3

arfi
Kontakt:

Post Postao/la arfi » 29 apr 2013, 19:49

Dakle sada uradno
Medveščak u ligi KHL! :mrgreen:

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 29 apr 2013, 21:06

svaka cast medvjedima...budzet ce im biti negdje oko 10 mil. eura, a vecinu igraca ce dovoditi iz sj.amerike jer su na trzistu tamo najeftiniji.

jos jednom, svaka cast ;) uzivat cu gledajuc najbolje europske momcadi u zagrebu 8-)
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Razbojnik
Kontakt:

Post Postao/la Razbojnik » 03 maj 2013, 17:58

Velika stvar, 10.000.000€ je velik budzet pa bi ekipa trebala biti puno jaca.
Mogli bi igrati vise utakmica u Areni.

Odgovori

Natrag na “Zimski sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.