haj zdrao

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Biosecer je napisao/la:luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
haj zdrao
Mi ne kupujemo utakmice.Ponos Torina je napisao/la:Biosecer je napisao/la:luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
haj zdraoProslo vrijeme
![]()
Bice i nas neko nista se ti nebrini,ali niko iz iz Minhenske pivare..Samo da Bayern neispadne iz lige
Bogami losi ste samo igrace upropastite moras se tu sloziti sa mnomomerbavarac je napisao/la:Mi ne kupujemo utakmice.Ponos Torina je napisao/la:Biosecer je napisao/la:luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
haj zdraoProslo vrijeme
![]()
Bice i nas neko nista se ti nebrini,ali niko iz iz Minhenske pivare..Samo da Bayern neispadne iz lige![]()
Pazi da vas ne izbace, poznati ste po tome.
![]()
![]()
![]()
Vidjecemo tu Minhensku pivaru.
Vedo ja majstor, i na kraju ove sezone ce biti najbolji strijelac.
Da li ti to pozivaš na nasilje? Čovjek je tu bio, na raspolaganju, na Ćiri je da odluči da li da igra ili ne. Nije Vedad ništa pokazao ali to opet nije njegova krivica nego krivica onoga ko ga ubacuje u igru znajuči da mu koncepcija igre ne leži.celikjecelik je napisao/la:Ma treba njemu dati batina sto nas je izbacio iz baraza..Igrao je 180 minuta a poteza nije napravio da valja..Sram da ga bilo, znao je da nije spreman, sto nije rekao pa da neko drugi igra..Mukiol je napisao/la:Treba razumjeti Vedada nije mu lako ona povreda je ucinila svoje i nevjerujem da ce ikada vise biti onaj pravi, ali treba mu dati podrsku da u dogledno vrijeme vrati bar dio sjaja sa kojim je nekada igraopozZz
ali isplatnije je da ti razgulis s foruma sta kazesbossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule
e ti ces mi rec da ja razgulim jel te to ibisevic nagovorio hehehehehehhemdss je napisao/la:ali isplatnije je da ti razgulis s foruma sta kazesbossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule
razgulibossna je napisao/la:e ti ces mi rec da ja razgulim jel te to ibisevic nagovorio hehehehehehhemdss je napisao/la:ali isplatnije je da ti razgulis s foruma sta kazesbossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule![]()
treba i tebi jedna mikado cokoladica u tu tvoju njusku
Obrisi sline,popi meko i mas na pavanje....bossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule
Je li pozdravio raju sa foruma?BHFAN22 je napisao/la:sad ja s Vedom prico...kaze ne ide iz Hoffenheim-a