Vedad Ibisevic

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

secer
Kontakt:

Re: Vedad Ibisevic

Post Postao/la secer » 22 nov 2009, 11:09

luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
haj zdrao :roll:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 nov 2009, 11:17

secer je napisao/la:luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
Bio :lol: Proslo vrijeme :D
Bice i nas neko nista se ti nebrini,ali niko iz iz Minhenske pivare..Samo da Bayern neispadne iz lige :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 nov 2009, 11:29

Ponos Torina je napisao/la:
secer je napisao/la:luca toni je bio najbolji strijelac u seriji a i u bundes ligi
Bice i nas neko nista se ti nebrini,ali niko iz iz Minhenske pivare..Samo da Bayern neispadne iz lige :mrgreen:
Mi ne kupujemo utakmice. :mrgreen: :mrgreen: Pazi da vas ne izbace, poznati ste po tome. ;) ;) ;)
Vidjecemo tu Minhensku pivaru.

Vedo ja majstor, i na kraju ove sezone ce biti najbolji strijelac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 22 nov 2009, 11:47

omerbavarac je napisao/la:
Ponos Torina je napisao/la:
Mi ne kupujemo utakmice. :mrgreen: :mrgreen: Pazi da vas ne izbace, poznati ste po tome. ;) ;) ;)
Vidjecemo tu Minhensku pivaru.

Vedo ja majstor, i na kraju ove sezone ce biti najbolji strijelac.
Bogami losi ste samo igrace upropastite moras se tu sloziti sa mnom :mrgreen: :mrgreen:

I ja se nadam da ce nasi explodirati,ili ce Miske biti prvi strijelac i asistent lige :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 22 nov 2009, 12:04

evo razvaljivanje Kolna

[youtube][/youtube]

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 22 nov 2009, 12:08

Treba razumjeti Vedada nije mu lako ona povreda je ucinila svoje i nevjerujem da ce ikada vise biti onaj pravi, ali treba mu dati podrsku da u dogledno vrijeme vrati bar dio sjaja sa kojim je nekada igrao ;) pozZz
mB!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 14:52

to vedo kraljuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu nek si ti njega dao sad cijela bosna je uz tebe samo naprijed

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 22 nov 2009, 16:34

celikjecelik je napisao/la:
Mukiol je napisao/la:Treba razumjeti Vedada nije mu lako ona povreda je ucinila svoje i nevjerujem da ce ikada vise biti onaj pravi, ali treba mu dati podrsku da u dogledno vrijeme vrati bar dio sjaja sa kojim je nekada igrao ;) pozZz
Ma treba njemu dati batina sto nas je izbacio iz baraza..Igrao je 180 minuta a poteza nije napravio da valja..Sram da ga bilo, znao je da nije spreman, sto nije rekao pa da neko drugi igra..
Da li ti to pozivaš na nasilje? Čovjek je tu bio, na raspolaganju, na Ćiri je da odluči da li da igra ili ne. Nije Vedad ništa pokazao ali to opet nije njegova krivica nego krivica onoga ko ga ubacuje u igru znajuči da mu koncepcija igre ne leži.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 17:07

ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 22 nov 2009, 17:22

bossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule
ali isplatnije je da ti razgulis s foruma sta kazes
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 22 nov 2009, 17:26

mdss je napisao/la:
bossna je napisao/la:ibisevicu i misimovicu se treba zahvalit za ovo sto su napravili za reprezentaciju i dat im zlatnu cokoladu mikado i neka razgule
e ti ces mi rec da ja razgulim jel te to ibisevic nagovorio hehehehehehhe :D :D treba i tebi jedna mikado cokoladica u tu tvoju njusku

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 22 nov 2009, 17:27

bossna je napisao/la:
mdss je napisao/la:
e ti ces mi rec da ja razgulim jel te to ibisevic nagovorio hehehehehehhe :D :D treba i tebi jedna mikado cokoladica u tu tvoju njusku
razguli
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 22 nov 2009, 17:40

kakva je ovo zivotinja mala

DENZEL1
Kontakt:

Post Postao/la DENZEL1 » 22 nov 2009, 18:15

Obrisi sline,popi meko i mas na pavanje....

vOluMme
Kontakt:

Post Postao/la vOluMme » 22 nov 2009, 18:25

Kako možete pljuvat po drugom strijelcu Bundeslige...To sve govori...

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 22 nov 2009, 22:39

Birmingham City dovodi i Ibiševića?

Engleski sedmičnik News of the World piše o interesima premierligaških nogometnih klubova uoči januarskog prijelaznog roka.
U velikom tekstu o stanju u svlačionici prvaka Manchester Uniteda novinar Neil Ashton ekskluzivno piše da bi se već dolazeće zime Ferguson mogao riješiti četvorice standardnih prvotimaca, sve redom reprezentativaca, s kojima je krajnje nezadovoljan: Nemanje Vidića, Michaela Carricka, Bena Fostera i Nanija.

NOTW piše da posebno za svoju poziciju mora biti zabrinut bivši veznjak West Hama i Tottenhama Michael Carrick. Mogao bi se, navodi se, vratiti na White Hart Lane jer su u Tottenhamu još uvijek zainteresirani za igračku zamjenu Carrick za Modrića, uz odgovarajuću naknadu.

S druge strane, za veliku se zimsku kupnju sprema Birmingham City, klub koji je preuzeo tajkun Carson Yeung i u njega spremno uštrcao injekciju od 45 miliona eura. Menadžer Alex McLeish tako sada ugodno može birati na tržištu.

Već se bio interesirao za Edina Džeku, no sada se okrenuo drugome bosanskom napadaču: Vedadu Ibiševiću. Za Ibiševića je, tvrdi isti izvor, McLeish spreman odmah platiti 12 miliona eura, s tim da bi ponudu mogao još za nijansu podići.

Ibišević s Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2013. godine. Hoffenheim, također, nije finansijski ugrožen klub i prodaja ponajboljeg igrača, tako se barem realno čini, nije im u interesu.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

steve-o
Kontakt:

Post Postao/la steve-o » 22 nov 2009, 23:02

volio bih vidjeti vedu na otoku, to odavno tvrdim, a birmingham hoce da stvore tim koji ce se boriti da bude top 6 u engleskoj....

BHFAN22
Kontakt:

Post Postao/la BHFAN22 » 22 nov 2009, 23:06

sad ja s Vedom prico...kaze ne ide iz Hoffenheim-a ;)
I Krv Svoju Za Bosnu Moju!

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 22 nov 2009, 23:07

BHFAN22 je napisao/la:sad ja s Vedom prico...kaze ne ide iz Hoffenheim-a ;)
Je li pozdravio raju sa foruma?

A sta ce sa Salihovicem, ide li i on na otok??
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 nov 2009, 23:15

Sigy=uran sam da bi bio medju najboljim napadacima u EPL. Dosta igraca koji su presli iz Njemackih u Engleske klubove uspjelo je, odnosno cvjetali su. Primjer su Berbatov, Santa Cruz, Hammann, Ballack.... Prema tome, Vedo hajde ti na otok.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: meecko, Sheyi i 18 gostiju.