NK Vitez

fukara87
Kontakt:

Re: NK Vitez

Post Postao/la fukara87 » 29 apr 2013, 11:51

Iskreno da vam kazem mi nemamo sta trazit sa igrom protiv Rudara u Vitezu, ako budu igrali kao protiv Rudara glatko ce Vitez pobijedit u Subotu siguran sam, ali opet ostaje nada kao u svakoj utakmici da bi mogli nesto napravit dole u Vitezu i nekim slucajem da pobijedimo i tako ostanemo u utrci za 1 mjesto ,ali opet kazem cisto sumnjam ali se nadam. Sto se tice navijaca docemo svakako da podrzimo svoj klub mozda i u vecem broju.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 29 apr 2013, 14:20

Fukare dolaze sigurno a vjerovatno doće i nekolicina momaka iz Zenice da pruže podršku crveno crnoj braći.
Pobjeda je bolja od orgazma!

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 apr 2013, 15:53

staragarda je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:Cestitke komsije.Nadam se da ulazite.A to sto je bilo gore -bilo i proslo vazno je bilo ne izgubiti.A krkan ostaje krkan ... ;)
a vi letite :lol: :lol: :lol: ...eto opet PL na 20 km :lol: :lol:
17 km tacno :D ...A ja sam dolje vec u subotu i navijam naravno protiv vas.... :D ;) idemo komsije....
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 apr 2013, 22:43

Badrov: Vojvodić nas je spasio od linča domaćih navijača!

Šta se događalo sve jučer na utakmici Radničkog i Viteza u okviru Prve lige FBiH još dugo će se prepričavati. Kako je došlo do nereda na stadionu i šta se to sve dešavalo za SportSport.ba otkrio nam je vezni igrač gostiju Stjepan Badrov koji je na kraju izvukao deblji kraj.

"Nakon što je jedna sjajna utakmica puna preokreta završila, te nakon što je glavni sudija Jakupović odsvirao kraj domaći navijači su jednostavno krenuli sa utrčavanjem u teren. Sigurno da je večina ljudi koji su bili na utakmici utrčalo na teren i ne znam iz kojih razloga krenulo je prema našim igračima. Pored nas na meti su bile i sudije, a osim mene najgore su prošli Jurčević i Živković. Mi nismo bili tako brzi kao večina naših igrača i dobili smo nekoliko udaraca palicama i metalnim dijelovima po tijelu. Sigurno da nije bilo trenera Radničkog Darka Vojvodića koji nas je spasio od potpunog linča domaćih navijača pitanje je kakve bi povrede na kraju zaradili", još u šoku nam preprićava jučerašnja dešavanja bivši igrač Travnika i Goška.

Nevjerovatno da je utakmica koja je imala epitet derbija bila loše obezbjeđenja

"Obezbjeđenje i policija koja je osiguravala utakmicu se također prepala i večina ih se povukla da ne bi ušli u direktan kontakt sa navijačima. Nisam nigdje vidio da je toliko ljudi imalo fantomke na glavi i ubilački jurišalo da se obračuna sa nama. Žao mi je domaćih igrača i trenera Vojvodića koji su bili korektni i žao im je zbog svega što smo doživili u Lukavcu. Nakon skoro dva sata smo napustili stadion s razbijenim autobusom uz ogromno obezbjeđenje. Svakako da ću jučerašnji dan kao i moji saigraći pokušati zaboraviti, a sada je na potezu naš savez i organi reda i mira koji će nadam se povući prave odluke", nada se 26-godišnji Badrov.

Naredno kolo u Vitez dolazi tuzlanska Sloboda

"Sigurno da smo još u šoku nakon jučerašnje utakmice, ali nadam se da će nam ovo biti samo motiv da pobjedimo jednog od konkurenata za Premijer ligu. Uzeli smo bod u Lukavcu, ako pobjedimo Slobodu sigurno da smo na korak od našeg sna zvanog Premijer liga. Očekujem veliku podršku navijača i sjajnu utakmicu bez ikakvih incidenata u što ne sumnjam kada su u pitanju utakmice na našem terenu", završio je rođeni Vitežanin.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 apr 2013, 22:48

Hoće l' ta galerija sa slikama više ? Neko je pisao mislim na temi Radničkog, uskoro velika fotogalerija

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 apr 2013, 22:52

jedan je od vas pisao kako ima slika gdje palicom navijac udara igraca ,pa gdje je to da vidimo ???

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 apr 2013, 22:55

terabajt je napisao/la:jedan je od vas pisao kako ima slika gdje palicom navijac udara igraca ,pa gdje je to da vidimo ???
Lokalni portal je u textu sinoc obecao to objaviti.To i video snimke neke.Vjerovatno cekaju da se objavi na portalu... ;)
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 29 apr 2013, 22:56

vidovitadjemila je napisao/la:
terabajt je napisao/la:jedan je od vas pisao kako ima slika gdje palicom navijac udara igraca ,pa gdje je to da vidimo ???
Lokalni portal je u textu sinoc obecao to objaviti.To i video snimke neke.Vjerovatno cekaju da se objavi na portalu... ;)
Ili je sve laz bila :? :? :? .

m1x
Kontakt:

Post Postao/la m1x » 29 apr 2013, 22:58

Coraco je napisao/la:Hoće l' ta galerija sa slikama više ? Neko je pisao mislim na temi Radničkog, uskoro velika fotogalerija
Mislim da su shvatili da fotografije nisu toliko "ekskluzivne" i da ne pokazuju ništa od onoga što je najavljivano pa ih neće ni objaviti.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 29 apr 2013, 23:00

Fotografije ce biti,samo je do portala malo pa cu postaviti.nebrinite se ;)

vidovitadjemila

Post Postao/la vidovitadjemila » 29 apr 2013, 23:02

terabajt je napisao/la:
vidovitadjemila je napisao/la:
Ili je sve laz bila :? :? :? .
Ma koja bolan laz pa imas na temi NK.Radnicki sliku gdje navijaci na terenu jure igrace Viteza.Cak se lijepo vidi da su pojedine i stigli.Pogledaj onu sliku malo bolje.Ljudima je razbijen i autobus.Imam druga koji radi na pumpi kod covjeka ciji je bus .On mi danas kaze da je sajba razbijena.Ma izice to sto posto.Pa zar ne vidis da na sve i jednom snimku iz Lukavca nema djela kada uljecu navijaci...sta mislis zasto.Nije ni Stipe lud da prica bezveze tako nesto...

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 29 apr 2013, 23:11

nkvitez je napisao/la:Fotografije ce biti,samo je do portala malo pa cu postaviti.nebrinite se ;)
Hoće li biti večeras ? i ima li kakvih "kvalitetnih" da ne očekujem puno :mrgreen:

Kapellen
Kontakt:

Post Postao/la Kapellen » 30 apr 2013, 00:38

jel moze neko nabacit sliku stadiona i gdje vam budu gostujuci navijaci?
Poziv za jaču Slobodu!
-- 090/291-054 --
Cijena poziva je 2 KM.

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 apr 2013, 00:39

Slika ima svakakvih i definitivno ima kvalitetnih kao sto si pitao :D nazalost adminisstratoru portala vitez.info je bio pokvaren net pa nije mogao ranije da objavi,vcrs je stavio da se loguju,ima i videa par ,pa cu da postavim to cim bude u mogucnosti.mozda vec vcrs,ujutro 100%. Slike su inace poslane i za Večernji list koji je trazio obavezno,jer ce biti clanak o tome,nazalost nasi igraci nisu zasluzili da ih onako docekaju.njihovi su korektno i dobro primljeni kako navijaci tako i igraci ali eto bagra seljacka! zbog takvih i nema napretka u ovoj drzavi nazalost :oops:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 apr 2013, 01:03

de neko od vas dvojice sto ovdje pisete i navijate za vitez stavite sliku tog stadiona u vitezu...cisto da znamo sta nas ceka...mada predpostavljam....ako vas ne mrzi..hvala unaprijed
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 30 apr 2013, 01:21

m1x je napisao/la:
Coraco je napisao/la:Hoće l' ta galerija sa slikama više ? Neko je pisao mislim na temi Radničkog, uskoro velika fotogalerija
Mislim da su shvatili da fotografije nisu toliko "ekskluzivne" i da ne pokazuju ništa od onoga što je najavljivano pa ih neće ni objaviti.
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... -u-lukavcu" onclick="window.open(this.href);return false;

E ajde gospodo iz Lukavca, kažite nam tko su ovi divni mladići koji vas ovako lijepo s palicama prezentiraju?! :P
Valjda će nekome od vas iz Lukavca pasti na pamet i ispričati se zbog napada na Vitežane. Oni koji su bili u Vitezu igrači i navijači neka kažu jesu li imali neugodnosti?

p.s. svaka čast onim pravim navijačima koji su kako vidim i pohvaljeni u tekstu :)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 apr 2013, 01:34

vitez01 je napisao/la:
m1x je napisao/la:
http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... -u-lukavcu" onclick="window.open(this.href);return false;

E ajde gospodo iz Lukavca, kažite nam tko su ovi divni mladići koji vas ovako lijepo s palicama prezentiraju?! :P
Valjda će nekome od vas iz Lukavca pasti na pamet i ispričati se zbog napada na Vitežane. Oni koji su bili u Vitezu igrači i navijači neka kažu jesu li imali neugodnosti?

p.s. svaka čast onim pravim navijačima koji su kako vidim i pohvaljeni u tekstu :)
mozes li mi reci na kojoj slici se vide navijaci sa palicama...da ih ganjaju je evidentno..ali sam ja ocito preskocio te slike gdje su lukavcani sa palicama pa te molim da napises broj te slike
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

vitez01
Kontakt:

Post Postao/la vitez01 » 30 apr 2013, 01:45

[/quote]mozes li mi reci na kojoj slici se vide navijaci sa palicama...da ih ganjaju je evidentno..ali sam ja ocito preskocio te slike gdje su lukavcani sa palicama pa te molim da napises broj te slike[/quote]
Odmah na naslovnoj!

moSabodaSlo
Kontakt:

Post Postao/la moSabodaSlo » 30 apr 2013, 01:46

slika broj 1 brate,teleskopska palica u desnoj ruci!

nkvitez
Kontakt:

Post Postao/la nkvitez » 30 apr 2013, 08:15

Eto cijeli izvjestaj s utakmice s Fotogalerijom,a uskoro ce biti stavljeno i bar videa,pa nek mi netko iz lukavca jos jednom kaze da nije bilo problema,i da nas nisu naapali tamo.sve su mucki sakrili,snimke nisu objavili kao ni slike,cuj nije bilo na kaseti mjesta jbt :evil: http://www.vitez.info/sport/vijesti-iz- ... -u-lukavcu" onclick="window.open(this.href);return false;

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.