NBA Playoffs

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Carlo
Kontakt:

Re: NBA Playoffs

Post Postao/la Carlo » 30 apr 2013, 00:12

Shaq i Smith su inžinjeri za klauna Barkleyja.

Usput, ovaj Collins radi ovo između ostalog da privuče pažnju na sebe, a ne znam koji ga vrag cijela javnost podržava. Čovjek je jutros imao 13k followera na twitteru, sad ima blizu 50k. Čisti self-marketing mada mi nije jasno kako to i neki crnci podržavaju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 apr 2013, 00:25

Carlo je napisao/la:Shaq i Smith su inžinjeri za klauna Barkleyja.

Usput, ovaj Collins radi ovo između ostalog da privuče pažnju na sebe, a ne znam koji ga vrag cijela javnost podržava. Čovjek je jutros imao 13k followera na twitteru, sad ima blizu 50k. Čisti self-marketing mada mi nije jasno kako to i neki crnci podržavaju.
Ma kao prvi je da je izaso iz klozeta u historiji americkih glavnih sportova a da je jos aktivan.

Zato je big deal

ja se sjcam da je i onaj WR iz Dallasa u nfl-u, da se saznalo da je derpe ali doduse nakon sto je zavrsio karijeru
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 30 apr 2013, 00:29, ukupno mijenjano 1 put.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 apr 2013, 00:29

Dal ce se moci gledaet i danas tekme free on LP

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 apr 2013, 00:32

alemsa je napisao/la:
Carlo je napisao/la:Shaq i Smith su inžinjeri za klauna Barkleyja.

Ma kao prvi je da je izaso iz klozeta u historiji americkih glavnih sportova a da je jos aktivan.

Zato je big deal

ja se sjcam da je i onaj WR iz Dallasa u nfl-u, da se saznalo da je derpe ali doduse nakon sto je zavrsio karijeru
A ne znam kako im može biti normalno da čovjek voli muškarce, daj ba treba to sve na robiju na kubu.

postavite league pass ako bude večeras kao sinoć free :D

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 30 apr 2013, 00:35

Carlo je napisao/la: A ne znam kako im može biti normalno da čovjek voli muškarce, daj ba treba to sve na robiju na kubu.

postavite league pass ako bude večeras kao sinoć free :D
A stas blokada u glavi

Jos posebno sad u kongresu polemisu da naprave brak izmedju derpea legalan po cijeloj Americi, i on je naso pravi trenutak da "izadje", prica mu dobija nacionalnu paznju, pa ce i oni koji podrzavaju brak istog pola, podrzati ga svakako.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 apr 2013, 00:36

Chuck je bolji stručnjak od Smitha,Shaq je klaun koji je tu samo zbog one njegove glupe emisije posvećene McGeeju.Barkley ima argumente za svoje predikcije,jbg fula se ponekad ali zato to i jeste predikcija.Shaqu je argument to što nekog voli ili ne voli.

Barkleyeva izjava za Netse je usljovljena racionalnim razmišljanjem jer fkt imaju jak roster,druga je stvar što imaju klauna na klupi koji je dozvolio da Pacersi i Knicksi budu ispred njih i koji će ispasti od Bullsa bez Rosea i tako uništiti mojih savršenih 8 od 8 :mrgreen:

Inače @Carlo baš na mene navalio jedva čekam da mu ispadnu Knicksi :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 apr 2013, 00:38

Ma joj. Ako zeli da gleda svoj odraz na tudjem glavicu, neka ga, zaboli me. Druga stvar je kad podju trazit nekakva prava i retardirane parade pravit, takve treba nabit na ko... tacnije treba ih spalit, posto im godi nabijanje.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 apr 2013, 00:40

LBJ MVP je napisao/la:Chuck je bolji stručnjak od Smitha,Shaq je klaun koji je tu samo zbog one njegove glupe emisije posvećene McGeeju.Barkley ima argumente za svoje predikcije,jbg fula se ponekad ali zato to i jeste predikcija.Shaqu je argument to što nekog voli ili ne voli.

Barkleyeva izjava za Netse je usljovljena racionalnim razmišljanjem jer fkt imaju jak roster,druga je stvar što imaju klauna na klupi koji je dozvolio da Pacersi i Knicksi budu ispred njih i koji će ispasti od Bullsa bez Rosea i tako uništiti mojih savršenih 8 od 8 :mrgreen:

Nisam ja ništa navalio na tebe. Ti si rekao da će Knicksi završili maksimalno 5. i da neće imati prednost domaćeg terena u playoffu.
Onda za OI si rekao da je Melo obični šuter i onda si nedavno rekao da si trolao mada meni nije izgledalo tako.

A što se tiče ispadanja Knicksa, ti si prije par mjeseci rekao da će ispasti u prvoj rundi ili nešto slično dok si pred playoff rekao da će proći prvu rundu, odluči se za šta si :D Baš mi ličiš na Barkleyja :D

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 30 apr 2013, 00:51

Carlo je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Chuck je bolji stručnjak od Smitha,Shaq je klaun koji je tu samo zbog one njegove glupe emisije posvećene McGeeju.Barkley ima argumente za svoje predikcije,jbg fula se ponekad ali zato to i jeste predikcija.Shaqu je argument to što nekog voli ili ne voli.

Nisam ja ništa navalio na tebe. Ti si rekao da će Knicksi završili maksimalno 5. i da neće imati prednost domaćeg terena u playoffu.
Onda za OI si rekao da je Melo obični šuter i onda si nedavno rekao da si trolao mada meni nije izgledalo tako.

A što se tiče ispadanja Knicksa, ti si prije par mjeseci rekao da će ispasti u prvoj rundi ili nešto slično dok si pred playoff rekao da će proći prvu rundu, odluči se za šta si :D Baš mi ličiš na Barkleyja :D
Za Mela sam trolao,nije mi jasno kako ste vi uletili u raspravu Iggy vs Melo.Ove LBJ vs Kobe/MJ/Durant,CP3 vs ostali playmakeri i shvatam,ali Iggy vs Melo :lol:
Za prednost domaćeg terena fulao,još mi nije jasno kako su drugi i pored svih povreda u drugim ekipama.Prije par mjeseci je bio Rondo zdrav,kao i neki važni igrači za Hawkse i Bullse te Amare koji je smetalo u Knicksima tako da sam očekivao lako ispadanje od jedne od ovih ekipa.
Na kraju sam se dozvao pameti,mada bih da je Rondo tu prognozirao prolazak Celticsa :D

Čovjek uči dok je živ,pa tako nauči i da Knicksi mogu biti ozbiljna playoff ekipa,Melo me s ovih 30 i nešto šuteva još drži na granici da vjerujem da može biti ozbiljan lider ekipe :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 30 apr 2013, 01:09

Stream dobar za Nets-Bulls

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 apr 2013, 01:13

Normalno je bilo misliti da su Netsi jaci od Knicksa. Imaju fakticki tri all-star igraca, dok je drugi najbolji igrac New Yorka yebeni J.R. Smith.

Chuck je daleko bolji od Shaqa i Smitha. Pa on ima bukvalno izvlaci emisiju. Shaq rijetko i progovara. Bice steta ako ode. Sta ce u propaloj fransizi. :mrgreen:

Ped.eri mi se gade.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 30 apr 2013, 01:20

soxx je napisao/la:Stream dobar za Nets-Bulls
sopcast link
[url]sop://broker.sopcast.com:3912/143877[/url]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 apr 2013, 01:21

Greivis je napisao/la:Normalno je bilo misliti da su Netsi jaci od Knicksa. Imaju fakticki tri all-star igraca, dok je drugi najbolji igrac New Yorka yebeni J.R. Smith.

Chuck je daleko bolji od Shaqa i Smitha. Pa on ima bukvalno izvlaci emisiju. Shaq rijetko i progovara. Bice steta ako ode. Sta ce u propaloj fransizi. :mrgreen:

Ped.eri mi se gade.
Uporedi statistike Johnsona i JRa pa ćeš vidjeti. Johnson nije all-star igrač, on je bivši all-star isto kao i Amare.
JR nije drugi najbolji igrač Knicksa, to je Amare, a treći je Tyson. Plus, Knicksi imaju puno bolju klupu od Netsa, boljeg trenera, više iskusnih igrača.
Čuj Amare ubica Knicksa, pa čovječe @lbj ti nisi pogledao ni jednu utakmicu Knicksa s Amarejem. Ako jesi onda samo bljuješ gluposti.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 30 apr 2013, 01:28

Lako je sada govoriti. 99% ljudi bi prije sezone reklo da je Johnson bolji igrac od Smitha.

slika
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 apr 2013, 01:36

Greivis je napisao/la:Lako je sada govoriti. 99% ljudi bi prije sezone reklo da je Johnson bolji igrac od Smitha.
Zanemari Johnsona, prihvati se ostatka posta.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 apr 2013, 01:50

Što Nate zalomi Derona, slomi mu svaku košćicu :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 apr 2013, 02:19

Sta rece sad crni Barkley :shock: :lol: :lol:
Kardashian je trebao prijasnjih sezona biti allstar. WHAT A FAK??? :roll:
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 30 apr 2013, 02:23

BIHfan je napisao/la:Sta rece sad crni Barkley :shock: :lol: :lol:
Pa stručnjak je to burazeru :D

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 30 apr 2013, 02:28

Carlo je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Sta rece sad crni Barkley :shock: :lol: :lol:
Pa stručnjak je to burazeru :D
Barkley i Shaq strucnjaci, to ti je isto da se Nate Robinson penzionise i bude dio tima TNT-i i komentarise. Bili bi sva trojica u istom nivou, cisti klauni sto i jesu. Zabavljaci.

Ova ekipa komentatora, Kerr, Miller, Van Gundy, Fratello to su moze se reci strucnjaci.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 30 apr 2013, 02:42

Ostade ti kora sine Evans :lol:

Jo oče !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.