FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
kako ja ne znam?
moram priznati da me nisi bas ubjedio....
moram priznati da me nisi bas ubjedio....
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne budi smijesan psihijatrija. Kako se lijepo vi osigurate... Dobio Zrinjski, namjesteno, dobio Široki, opet namjestano.
Znaci mi, koji imamo BOLJU momcad, iskusniju, momke koji su duze na okupu, nekoliko najboljih pojedinaca ove lige (Wagner koji je najbolji stranac, Silic koji je vjerojatno i ove godine vodeci za ''mvp''-a lige, Varea koji je klasa za ovu ligu), bez ozljeda u momcadi za razliku od njih, ne mozemo normalno dobiti taj Zrinjski u gostima, kojeg smo uostalom vec dobivali dole i imamo bolji skor, ili bilo koga u ovoj ligi?
O cemu vi pricate? Ovdje svatko tupi o regularnosti lige i trazi to, a onda kad netko nedajboze u gostima dobije, a trebaju mu bodovi i ima visak motivacije, npr., e to se odmah kroz povecalo gleda? Lupas na isti nacin na koji bi netko rekao, ne znam, ''Borac sigurno dobiva u Trebinju, to se zna''.
Sta Zrinjski ima od tog pustanja osim sto ce jos vise zaostajati od mjesta koje vode u Europu? Sta, osvojiti ce kup, jesu to u finalu pa vec osigurali to sve?
Smijesno.
Znaci mi, koji imamo BOLJU momcad, iskusniju, momke koji su duze na okupu, nekoliko najboljih pojedinaca ove lige (Wagner koji je najbolji stranac, Silic koji je vjerojatno i ove godine vodeci za ''mvp''-a lige, Varea koji je klasa za ovu ligu), bez ozljeda u momcadi za razliku od njih, ne mozemo normalno dobiti taj Zrinjski u gostima, kojeg smo uostalom vec dobivali dole i imamo bolji skor, ili bilo koga u ovoj ligi?
O cemu vi pricate? Ovdje svatko tupi o regularnosti lige i trazi to, a onda kad netko nedajboze u gostima dobije, a trebaju mu bodovi i ima visak motivacije, npr., e to se odmah kroz povecalo gleda? Lupas na isti nacin na koji bi netko rekao, ne znam, ''Borac sigurno dobiva u Trebinju, to se zna''.
Sta Zrinjski ima od tog pustanja osim sto ce jos vise zaostajati od mjesta koje vode u Europu? Sta, osvojiti ce kup, jesu to u finalu pa vec osigurali to sve?
Smijesno.
...Život za Široki...
- bistrikboy
- Kontakt:
@Borac_u_srcu
Smatraj se opomenutim
Ostali nastavite raspravu sa normalnim tonom ne vrijeđajuci nikoga
Smatraj se opomenutim
Ostali nastavite raspravu sa normalnim tonom ne vrijeđajuci nikoga
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kad je Borac izgubio zadnji put kući? Mislim da je sličan skor na domaćim utakmicama. Prošle smo vas godine dobili u obje utakmice,a penal za pobjedu od 3-2 je bio nakon što je vaš igrač igrao rukom u šesnaestercu.Schlager je napisao/la:Cekaj....zar zrinjski moze izgubiti u mostaru?
kad se to zadnji put desilo?
moram priznati da je to da zrinjski moze izgubiti u mostaru za mene novost...
mi prosle godine kad je zrinjski bio prvak izjednacimo na 2-2,krenemo po pobjedu a sudija iz sirokog brijega pokaza na penal za zrinjski...na stadionu ljudi se zgledaju,nikome nista nije jasno.....
Kako si ti vidio da se ljudi zagledaju i čude ako su Lešinari bili odvojeni na gornjoj tribini?
Ako te baš zanima najgori skor kući imamo sa ŠB i Željom.
" $ & на " освојена $ на % гостовању
" " је & у срцу & $ $ $ $( не ' $ ? је & ? $ у ") " Сарајева " $ $ свој ?.
Стварно % & ? " ? " ? ?, јер - " % $ $, & $ - " % " у врху & $ ¥.
% се " $ на ?, стварно је то $ $, & $ је то $.

Стварно % & ? " ? " ? ?, јер - " % $ $, & $ - " % " у врху & $ ¥.

% се " $ на ?, стварно је то $ $, & $ је то $.

Pozicija na "vječnoj" tabeli zajedničke Premijer lige (2003-2009):
1. SARAJEVO.....232...119...52...61...386:226...409
11. Borac..........172....78...19...75...233:211...252
nadam se da ce najveci BH klub opravdati ovo za Bajram u nedelju!
1. SARAJEVO.....232...119...52...61...386:226...409
11. Borac..........172....78...19...75...233:211...252
nadam se da ce najveci BH klub opravdati ovo za Bajram u nedelju!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Психијатрија
- Kontakt:
Не " $ ? % успјехе , " , ? $ се зна & " освајате првенство ... НА ? ... !!! & је 2 пута $ " ? , " ? , $ " & & % " , & $ % " не " $ " ? , " " $ знају $ - " ове $ " првенство , $ ствар оно за $ " & ? $ , " за оно % сте " ? ' $ " ? у Европу , све " о ? ... !!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne budi smijesan psihijatrija. Kako se lijepo vi osigurate... Dobio Zrinjski, namjesteno, dobio Široki, opet namjestano.
Smijesno.
А % се " & & - Сарајево , " то $ / $ $ , $ се $ - $ $ $ $ $ " $ $ & , " наравно $ $ " " , на % $ фер " & " ... !!! Поззз
$ ? ногу ја ' " с & , % & $ " $ све , сву своју / " % $ " " & " ¥ све ... !!! &
ajd nas prosvijetli" je napisao/la:Не " $ ? % успјехе , " , ? $ се зна & " освајате првенство ... НА ? ... !!! & је 2 пута $ " ? , " ? , $ " & & % " , & $ % " не " $ " ? , " " $ знају $ - " ове $ " првенство , $ ствар оно за $ " & ? $ , " за оно % сте " ? ' $ " ? у Европу , све " о ? ... !!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne budi smijesan psihijatrija. Kako se lijepo vi osigurate... Dobio Zrinjski, namjesteno, dobio Široki, opet namjestano.
Smijesno.
А % се " & & - Сарајево , " то $ / $ $ , $ се $ - $ $ $ $ $ " $ $ & , " наравно $ $ " " , на % $ фер " & " ... !!! Поззз
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ja fakat gotivim Borac, ali sam isto tako pun hvale za Vulturese..." je napisao/la:Не " $ ? % успјехе , " , ? $ се зна & " освајате првенство ... НА ? ... !!! & је 2 пута $ " ? , " ? , $ " & & % " , & $ % " не " $ " ? , " " $ знају $ - " ове $ " првенство , $ ствар оно за $ " & ? $ , " за оно % сте " ? ' $ " ? у Европу , све " о ? ... !!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne budi smijesan psihijatrija. Kako se lijepo vi osigurate... Dobio Zrinjski, namjesteno, dobio Široki, opet namjestano.
Smijesno.
I dobro se osjecam kad procitam dobar odgovor ovim iz Listice i iz Mostara - zna se koji su u pitanju.
Cestitke na novim gostujućim odovima, samo tako nastavite...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Психијатрија
- Kontakt:
? на " ... !!! Поззз за &ackeey je napisao/la:Ja fakat gotivim Borac, ali sam isto tako pun hvale za Vulturese..." je napisao/la:Не " $ ? % успјехе , " , ? $ се зна & " освајате првенство ... НА ? ... !!! & је 2 пута $ " ? , " ? , $ " & & % " , & $ % " не " $ " ? , " " $ знају $ - " ове $ " првенство , $ ствар оно за $ " & ? $ , " за оно % сте " ? ' $ " ? у Европу , све " о ? ... !!!ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne budi smijesan psihijatrija. Kako se lijepo vi osigurate... Dobio Zrinjski, namjesteno, dobio Široki, opet namjestano.
Smijesno.
I dobro se osjecam kad procitam dobar odgovor ovim iz Listice i iz Mostara - zna se koji su u pitanju.
Cestitke na novim gostujućim odovima, samo tako nastavite...
- Barney Stinson
- Kontakt:
evo sve ali meni nije jasno, svugdje citam ovo lištica, pa sto se to toliko događa na našoj rijeci, jel učite plivati što li već...
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Evo danas sam se vratio iz sarajeva.
Bio sam na utakmici, pa evo kako sam je vidio.
Moram na pocetku da prtiznam da me olimpik u prvih pola sata pozitivno iznenadio, i bio sam ubijedjen da bi velika sreca bila da broac odnese kuci jedan bod , s obzirom na prvih pola sata.
Borac je u tih prvih pola sata, djelovao nekako izgubljen na terenu, nije kontrolisao igru , i tesko je uopste prelazio centar, dok je olimpik osvajao teren sa lakocom, i to posbno po napadckoj olimpikovoj desnoj strani, gdje mi se cini da borac ima ozbiljan problem u odbrani, jer su konstatno tokom cijele utakmice tu bili nadtrcavani, i sve opasnosti sto je odlazilo uglavnom je dolalzilo odatle. Sa izuzetkom glola koji je dosao bas sa suprotne strane
Kasnije nakon jedno pola sata igre, borac pred kraj prvog poluvremena uspoistavlja ravnotezu, i pocinje lagano da kontrolise igru, dok olimpik cini mi se pada kondiciono, jer su se narocito u drugom pioluvremenu, vukli po terenu, i bivali su lako nadtrcani od borca.
Go olimpika dosao je bez prave sanse, bez izradjene prilike, i radi se po meni o klasicnoj gresci odbrane, jer je napadac olimpika dosao iza ledja desnog bocnog poptuno neometan na petarac i samo stavio loptu u mrezu.
Kasnije borac se znacajnije otvara, i to rezultira stalnim pritiskom, koji je bez obzira sto je doslo iz autogola proizvelo zasluzeno izjednacenje, i kasnije pobjedu.
Po cmeni, premda je dao gol, bilbija nije pokazao neku strasnu igru, i prilicno sam bio razocaran, sem gola, namjestio je jednu dobru povratnu loptu, tamo negdje oko 87 minuta, i toi je sve.
Poprilicno je slabasan u duelu, slabo se krece, i poprilicno je spor.
Ono so je jako dobro, izuzetno se dobro namjesta u sansu, i bez panike odigrava zadnji pas ili realizaciju.
Po meni, kljucni igrac borca od kojeg definitvno zavisi igra borca u napadu je stojan vranjes, i mislim da se taj decko mora po svaku cijenu zadrzati, jer bez njega borac je druga ekipa.
Da, sasvim sam siguran da vise stete puno ima eventualni odlazak vranjesa nego bilbije.
Kada je navijanmje u pitanju, znaci borac je igrao kao kod kuce, onih 100 ak lesinara, pravilo je domacu atmosdeferu borcu, ocito jako dobro istrenirano navijaju, medjuti m definitvno ne prate igru, navijanje je monolitno i ne prati desavanja na terenu.
vidio sam na sjevernoj tribini, blitzu lesinara, grupu mladica koji su dosli da provociraju lesinare koji e na srecu nisu primili na psovke i provokacije, i onda je nakon toga isla pjesma bosna nije nasa drzava.
Sve u svemu, olimpik je jako dobra ekipa koja nije bas dozvolila borcu da se naigra, i borac je imao poprilicnio i srece u ovoj utakmici.
Bio sam na utakmici, pa evo kako sam je vidio.
Moram na pocetku da prtiznam da me olimpik u prvih pola sata pozitivno iznenadio, i bio sam ubijedjen da bi velika sreca bila da broac odnese kuci jedan bod , s obzirom na prvih pola sata.
Borac je u tih prvih pola sata, djelovao nekako izgubljen na terenu, nije kontrolisao igru , i tesko je uopste prelazio centar, dok je olimpik osvajao teren sa lakocom, i to posbno po napadckoj olimpikovoj desnoj strani, gdje mi se cini da borac ima ozbiljan problem u odbrani, jer su konstatno tokom cijele utakmice tu bili nadtrcavani, i sve opasnosti sto je odlazilo uglavnom je dolalzilo odatle. Sa izuzetkom glola koji je dosao bas sa suprotne strane

Kasnije nakon jedno pola sata igre, borac pred kraj prvog poluvremena uspoistavlja ravnotezu, i pocinje lagano da kontrolise igru, dok olimpik cini mi se pada kondiciono, jer su se narocito u drugom pioluvremenu, vukli po terenu, i bivali su lako nadtrcani od borca.
Go olimpika dosao je bez prave sanse, bez izradjene prilike, i radi se po meni o klasicnoj gresci odbrane, jer je napadac olimpika dosao iza ledja desnog bocnog poptuno neometan na petarac i samo stavio loptu u mrezu.
Kasnije borac se znacajnije otvara, i to rezultira stalnim pritiskom, koji je bez obzira sto je doslo iz autogola proizvelo zasluzeno izjednacenje, i kasnije pobjedu.
Po cmeni, premda je dao gol, bilbija nije pokazao neku strasnu igru, i prilicno sam bio razocaran, sem gola, namjestio je jednu dobru povratnu loptu, tamo negdje oko 87 minuta, i toi je sve.
Poprilicno je slabasan u duelu, slabo se krece, i poprilicno je spor.
Ono so je jako dobro, izuzetno se dobro namjesta u sansu, i bez panike odigrava zadnji pas ili realizaciju.
Po meni, kljucni igrac borca od kojeg definitvno zavisi igra borca u napadu je stojan vranjes, i mislim da se taj decko mora po svaku cijenu zadrzati, jer bez njega borac je druga ekipa.
Da, sasvim sam siguran da vise stete puno ima eventualni odlazak vranjesa nego bilbije.
Kada je navijanmje u pitanju, znaci borac je igrao kao kod kuce, onih 100 ak lesinara, pravilo je domacu atmosdeferu borcu, ocito jako dobro istrenirano navijaju, medjuti m definitvno ne prate igru, navijanje je monolitno i ne prati desavanja na terenu.
vidio sam na sjevernoj tribini, blitzu lesinara, grupu mladica koji su dosli da provociraju lesinare koji e na srecu nisu primili na psovke i provokacije, i onda je nakon toga isla pjesma bosna nije nasa drzava.
Sve u svemu, olimpik je jako dobra ekipa koja nije bas dozvolila borcu da se naigra, i borac je imao poprilicnio i srece u ovoj utakmici.
ajde da prvo dobijemo sarajevo...pa cemo onda diskutovati o daljoj polusezoni,mnogo toga zavisi od prelaznog roka...od rasporeda...tacno je da cemo mi imati utakmicu vise kod kuce...a do sad imamo 100% ucinak kod kuce... al takodje imamo i tezak gosujuci raspored... 2 mostar, 1 trebinje, 2 sarajevo... 1 siroki...tezak rasporedi za igrace a i za mene redovnog navijaca...a ova desavanja iz sarajeva od juce...necu komentarisati.... manijaci-smjesni ste
sad je svima jasno zasto imamo parolu "nabijamo komplekse". i jos jedna stvar, drago mi je sto je Biki na korak od Vose
"BANJA LUKA-NOVI SAD-JEDNA DUSA JEDAN GRAD"

sad je svima jasno zasto imamo parolu "nabijamo komplekse". i jos jedna stvar, drago mi je sto je Biki na korak od Vose

- Психијатрија
- Kontakt:
opusteno je napisao/la:ajde da prvo dobijemo sarajevo...pa cemo onda diskutovati o daljoj polusezoni,mnogo toga zavisi od prelaznog roka...od rasporeda...tacno je da cemo mi imati utakmicu vise kod kuce...a do sad imamo 100% ucinak kod kuce... al takodje imamo i tezak gosujuci raspored... 2 mostar, 1 trebinje, 2 sarajevo... 1 siroki...tezak rasporedi za igrace a i za mene redovnog navijaca...a ova desavanja iz sarajeva od juce...necu komentarisati.... manijaci-smjesni ste![]()
sad je svima jasno zasto imamo parolu "nabijamo komplekse". i jos jedna stvar, drago mi je sto je Biki na korak od Vose"BANJA LUKA-NOVI SAD-JEDNA DUSA JEDAN GRAD"
Ја се ? са ' ", ? ' везано за ? не $ " , ? ? " " ја , $ пређе у & % , ? не $ , & % $ остане у & , % & 2 $ ' , ' $ ' & , ' - се " $ за " пара , & " са " " ... !!!
a dobro,to se podrazumjeva...naravno svi mi bi voljeli da ostanu i on i vranjes...al i licno sam dobar sa nemanjom...pa i prebacimo koju na tu temu...sanse su veoma male...
@jovanbl
hvala za detaljan izvjestaj....
@opusteno
to sto je milorad bilbija vidjen u hotelu park sa batom butorovicem jos ne znaci da ce njegov sin u vojvodinu...
svejedno mi je gdje ce otici,ali ipak mi je muka kad procitam da ide za 250 000 euro a toliko je placeno samo za onu smrdljivu noc sampiona i lepu brenu...umjesto da se taj novac i 6 miliona za rafting ulozi u borac,napravi respektabilan klub evropskog formata iz kojeg bi igraci odlazili za milionske cifre,mi smo docekali da nam vojvodina bude zapad....
hebo im rafting mamu seljacku....
@opusteno
to sto je milorad bilbija vidjen u hotelu park sa batom butorovicem jos ne znaci da ce njegov sin u vojvodinu...
svejedno mi je gdje ce otici,ali ipak mi je muka kad procitam da ide za 250 000 euro a toliko je placeno samo za onu smrdljivu noc sampiona i lepu brenu...umjesto da se taj novac i 6 miliona za rafting ulozi u borac,napravi respektabilan klub evropskog formata iz kojeg bi igraci odlazili za milionske cifre,mi smo docekali da nam vojvodina bude zapad....
- Психијатрија
- Kontakt:
Schlager je napisao/la:@jovanbl
@opusteno
& ? , ? $ она ствар за & , $ " " га ? се " зањега , & " $ ' , ? $
jes jbt...upravu si...na sta ljudi bacaju pare...samo kad skontam...jadno-al opet realno
hajde malo pustite masti na volju pa vidite na kakve se temelje klub mogao postaviti i kakvi bi igraci igrali sada u borcu da je tih 6 miliona usmjereno u borac umjesto za 3 dana izmisljenog sporta koji nikoga na svijetu ne zanima i nijedna tv ni u regionu ni u svijetu nije ni rezultate tog takmicenja objavila....
ali normalno,da su te pare date na upravljanje dobronamjernoj upravi,a ne bilo kome....
ali normalno,da su te pare date na upravljanje dobronamjernoj upravi,a ne bilo kome....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.