Olimpik Sarajevo

TNT
Kontakt:

Re: Olimpik Sarajevo

Post Postao/la TNT » 22 nov 2009, 15:16

Da nebude zabune ovo je bilo za ovog banjalucanina..

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 22 nov 2009, 15:17

ultra@rajvosa je napisao/la:
zli mrkvić je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:samo da pozelim olimpiku sve najgore u nastavku sezone...i aBd da ispadnu u drugu ligu...izgubili su od listice,selje i sada od ovih koji su vec dva puta ispadali u drugu ligu....a sarajevu su uzeli dva boda.....mrs u p.m. gracicu i tvoji vukovi...
NK OLIMPIK IMA JEDNU OD BOLJIH EKIPA U PL, TO ŠTO SU VAS POBJEDILI I NIJE NEKO ČUDO. MISLILI STE DA ĆETE UZETI BODOVE KOD KUĆE S OBZIROM DA OD 30 UTAKMICA 8 IGRATE U TEH..........., PARDON SARAJEVU. LJUDI SU MLAD KLUB KOJI JE BRZO NAPREDOVAO- FINANSIJSKI. KAPA DOLE. JA SE NADAM DA ĆE I MOJ BSK ISTO TAKO!
Ma dao dodik pare gracicu da daju borcu bodove,uvjek mi je olimpik bio odvratan,a od sad mi je najodvratniji tim u ligi,daBogda ispali u prvu ligu fed.,gdje im je i mjesto :!:
% ? "???? % " ? попут & " & $ " $??????

Па зар не ? $ ' је ? ? $ " " " $ " $, $ је - " $ ".

а & јесте $ " са $... & $, ? - + / " $ ? " то је то, " везе то са $ '
"" ПУТ ""

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 22 nov 2009, 15:26

TNT je napisao/la:Da nebude zabune ovo je bilo za ovog banjalucanina..
Edit:

1.Iskljuci Caps Lock
2.Mani se price o glavnom gradu Irana
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 nov 2009, 15:36

Kakve crne pare i kupovina bodova danas na Grbavici. Nemojte lupati zivi bili. Olimpik danas jednostavno nije imao ni glave ni repa a dovoljno je samo reci da ih vodi Prljaca jedan "vrsni strateg".

@zli mrkvić

Ne kaki ziv bio i ne vezi ni u za.ebanciji Zelju i Dodika.

A to o Srbiji, BEK i Borcu pisi na temama adekvatnim za to, nemoj se s.ati u svaku temu.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 22 nov 2009, 15:50

Ja u zadnje vrijeme pocinjem da favoriziram Olimpik. Ti kad se uigraju nece im moci niko nista.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 22 nov 2009, 15:51

Hellas je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme pocinjem da favoriziram Olimpik. Ti kad se uigraju nece im moci niko nista.
Ako se ikad uigraju nema od ove ekipe nista vidis sam u zadnjih 5 kola
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 nov 2009, 15:56

FK Sarajevo je napisao/la:
Hellas je napisao/la:Ja u zadnje vrijeme pocinjem da favoriziram Olimpik. Ti kad se uigraju nece im moci niko nista.
Ako se ikad uigraju nema od ove ekipe nista vidis sam u zadnjih 5 kola
Dok je Prljaca na klupi nece se uigrati .. 8-)
AMAR OSIM

TNT
Kontakt:

Post Postao/la TNT » 22 nov 2009, 16:00

Tu pricu slusamo evo pola godine postali su dosadni, a malo ih i dizete svi u nebesu koga to imaju nesto Spalevic igracina, Rajovic ahaaaa bola nije to nekadasnji igrac.Ako ostanu u ligi ove godine neka smatraju uspjehom.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 nov 2009, 22:48

AMAR OSIM

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 22 nov 2009, 22:59

Je li bio ovaj tip u Fk Sarajevo neka faca? Sportski direktor,trener ili tako nesto....poznat mi je,cini mi se da je on bio najzastupljeniji u medijima kad je bila ona velika frka ovde kod nas,kad je neki narkoman uletio sa zapadne tribine i udario jednog fudbalera Sarajeva.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 22 nov 2009, 23:05

Schlager je napisao/la:Je li bio ovaj tip u Fk Sarajevo neka faca? Sportski direktor,trener ili tako nesto....poznat mi je,cini mi se da je on bio najzastupljeniji u medijima kad je bila ona velika frka ovde kod nas,kad je neki narkoman uletio sa zapadne tribine i udario jednog fudbalera Sarajeva.
Jeste, nekad je nesto bio u upravi ali nemam pojma sta. Moguce je da je bio i pomocni trener ili trener golmana jer je i sam nekad bio golman.
AMAR OSIM

sasatm87
Kontakt:

Post Postao/la sasatm87 » 22 nov 2009, 23:19

ovaj neki tipa Simo Krunic
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 22 nov 2009, 23:49

Schlager je napisao/la:Je li bio ovaj tip u Fk Sarajevo neka faca? Sportski direktor,trener ili tako nesto....poznat mi je,cini mi se da je on bio najzastupljeniji u medijima kad je bila ona velika frka ovde kod nas,kad je neki narkoman uletio sa zapadne tribine i udario jednog fudbalera Sarajeva.

Sportski direktor i trener i pomocni trener :mrgreen:

Svestran tip :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

savke-bl
Kontakt:

Post Postao/la savke-bl » 23 nov 2009, 08:46

sarajlija89 je napisao/la:samo da pozelim olimpiku sve najgore u nastavku sezone...i aBd da ispadnu u drugu ligu...izgubili su od listice,selje i sada od ovih koji su vec dva puta ispadali u drugu ligu....a sarajevu su uzeli dva boda.....mrs u p.m. gracicu i tvoji vukovi...
& ? ' је " % је & $ " % је у врху. $ $ - $ по " $ ¥ " у " ? ". 8-)

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 23 nov 2009, 13:18

savke-bl je napisao/la:
:D :D :D po usima nego sta ;)

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 nov 2009, 15:03

opusteno je napisao/la:
savke-bl je napisao/la:
:D :D :D po usima nego sta ;)

nije mi ba krivo radi borca...ipak je to klub sa nekom tradicijom na odnosu nekih ostalih...al krivo mi sto je olimpik izgubio od svih nasih konkurenata a nama uzeo 2 boda eto to....nemam ja nista protiv borca,ako je najbolji nek bude prvak i to je to..................a ovo po usima...za to nisam siguran,ako bude sve regularno a nadam se da hoce...nek pobjedi bolji.vama ne treba poseban motiv,dolazi vam najveci klub u drzavi a jos imate sansu za jesenju titulu dok i mi sa eventualnim bodom ili 3 ostajemo sa sansama za titulu...pun stadion i spektakl..pa nek bolji pobjedi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 23 nov 2009, 15:10

Dobio sam jednu informaciju u vezi Olimpika a rekao mi je covjek koji je usko vezan za klub.
Izgleda da igracima kasne plate i da jedva cekaju kraj, da se uhvate noge. Neki vec pregovaraju sa Sarajevom i Zeljom jer su ljudi shvatili da je Olimpik samo instant projekat.
Zadnja izmjena: Stole iz Bora, dana/u 23 nov 2009, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
AMAR OSIM

opusteno
Kontakt:

Post Postao/la opusteno » 23 nov 2009, 15:15

Stole iz Bora je napisao/la:Dobio sam jednu informaciju u vezi Olimpika a rekao mi je covjek koji je usko vezan za klub.
Izgleda da igracima kasne plate i da jedva cekaju kraj, da se uhvate noge. Neki vec pregovaraju sa Sarajevom i Zeljom jer su ljudi shvatili da je Olimpik samo instant projekat.
Navodno je Pelak vrlo blizu povratka u Zelju, sto mene nikako ne veseli.
uf,kad bi boras spalevica doveo...a vec i ranije smo bili u dogovoru sa njim...zaista odlican igrac (za nasu ligu i nas fudbal-nogomet)

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 23 nov 2009, 15:17

Dobio sam jednu informaciju u vezi Olimpika a rekao mi je covjek koji je usko vezan za klub.
Navodno je Pelak vrlo blizu povratka u Zelju, sto mene nikako ne veseli.
I ja sam to cuo ,cak sam cuo da je jedan nama omiljeni :D igrac na vratima Borca.

gavra
Kontakt:

Post Postao/la gavra » 23 nov 2009, 15:19

uf,kad bi boras spalevica doveo...a vec i ranije smo bili u dogovoru sa njim...zaista odlican igrac (za nasu ligu i nas fudbal-nogomet)
E jbga kasnim 8-)

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.