Situacija je takva da ukoliko Bihać vas dobije - mi imamo veće šanse u 25 kolu protiv njih, jer koliko-toliko im neće gorit pod nogama. Da nisu dobili, izvlačili bi se protiv nas na sve moguće načine i nama bi bilo mnogo teže, ovako imamo gore šansi. Vama nije trebalo, vi ste sigurni, da je drugačije vjerovatno bi mi navijali za vas u ovoj utakmici. Daleko od toga da smo mi nešto protiv vas. Toliko. Sretno u nastavku.7aprildomemoj je napisao/la:Većina se već okrenula i navija srcem za Jedinstvo danas. Ti zarađuješ kruh u Gračanici pa možda i navijaš za nas
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
1921
1989
1989
- 7aprildomemoj
ma tako je prijatelju, u pravu si 100 % sretno vam do krajaVolimRadnicki je napisao/la:Situacija je takva da ukoliko Bihać vas dobije - mi imamo veće šanse u 25 kolu protiv njih, jer koliko-toliko im neće gorit pod nogama. Da nisu dobili, izvlačili bi se protiv nas na sve moguće načine i nama bi bilo mnogo teže, ovako imamo gore šansi. Vama nije trebalo, vi ste sigurni, da je drugačije vjerovatno bi mi navijali za vas u ovoj utakmici. Daleko od toga da smo mi nešto protiv vas. Toliko. Sretno u nastavku.7aprildomemoj je napisao/la:Većina se već okrenula i navija srcem za Jedinstvo danas. Ti zarađuješ kruh u Gračanici pa možda i navijaš za nas

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Bratstvo - Jedinstvo (1-2) VIDEO
http://lukavac-x.ba/video/nk-bratstvo-n ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvinjavam se na nešto lošijem kvalitetu videa, uploadovan je pogrešan fajl
, a mrsko mi ponovo sve raditi ispočetka
.
http://lukavac-x.ba/video/nk-bratstvo-n ... video.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izvinjavam se na nešto lošijem kvalitetu videa, uploadovan je pogrešan fajl

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
- badblueboylivno
- Kontakt:
ALBOX i p0skok123, nastavite preko privatnih poruka ovu diskusiju!
moderator
moderator
Hayley <3
Vi sto pricate da je prodano za 6 bodova naredne sezone prevarili ste se jer je prodano za dobar kes 

www.nkbratstvogracanica.com
- 7aprildomemoj
Ako će pare klubu onda OK mada ne podržavam takav odnos prema sportu ali ako će pare vidit samo Nusret i Nusreta i to prokockat ondacesc4 je napisao/la:Vi sto pricate da je prodano za 6 bodova naredne sezone prevarili ste se jer je prodano za dobar kes

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Eh to dal pare idu u klub ili Imenjacima to ti ne bi znao reci , al mucni malo glavom i razmisli gdje su isle pare od dosad prodanih utakmica jer ovo nije prva7aprildomemoj je napisao/la:Ako će pare klubu onda OK mada ne podržavam takav odnos prema sportu ali ako će pare vidit samo Nusret i Nusreta i to prokockat ondacesc4 je napisao/la:Vi sto pricate da je prodano za 6 bodova naredne sezone prevarili ste se jer je prodano za dobar kes

- 7aprildomemoj
Nemoj tako, uvrijedit ćeš nam Brku Veličanstvenog a onda dežurni dupelisci počet će nas ovdje prozivati i svrstavati u stranačke torove. A ja vrlo dobro znam gdje te pare idu ali namjerno tako pišem jer znam da ovi požarni stražare i iste sekunde prenose svom Voždu
Ma care ne znam ja nisam u tim igrama ne zanima mene previse uprava, a to da smo uzeli pare pa zar je to nesto novo u nasem klubu ? hahah7aprildomemoj je napisao/la:Nemoj tako, uvrijedit ćeš nam Brku Veličanstvenog a onda dežurni dupelisci počet će nas ovdje prozivati i svrstavati u stranačke torove. A ja vrlo dobro znam gdje te pare idu ali namjerno tako pišem jer znam da ovi požarni stražare i iste sekunde prenose svom Voždu

Smiješno je kada prvo gol Jedinstvo zabije samo se raduje onaj lik što ga je zabio. Ostali ono nekako ne formalno mu nabacuju.Zoom088 je napisao/la:Bratstvo - Jedinstvo (1-2) VIDEO
Izvinjavam se na nešto lošijem kvalitetu videa, uploadovan je pogrešan fajl, a mrsko mi ponovo sve raditi ispočetka
.

Mora da smo imali 99% utakmice. Onaj drugi 3% nas je koštao utakmice. - Ruud Gullit
- 7aprildomemoj
A još je smješnije bilo kad Mujkić daje gol za Bratstvo i stimuliše saigrače da zaigraju a Predsjednik kluba koji inače sjedi na klupi i rukovodi taktikom i izmjenama ga poziva do aut linije i galami na njega. Mogu mislit šta mu je sve sasuo. Očito našeg napadača niko nije informiso da je dogovorena tekma i da se džaba ne trudi. Od tog momenta Mujka se samo šeto po terenu 

- samo_lijevo
- Kontakt:
E vala mogli ste i protiv Bosne igrati barem s pola snage da im je lakse osvojiti 3 boda.
Ono ne treba pustati ali barem pod rucnom da se i igraci Bosne jednom ne oznoje a da pobijede.

Ono ne treba pustati ali barem pod rucnom da se i igraci Bosne jednom ne oznoje a da pobijede.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Kontakt:
Kako smo krenuli dobro će biti da se nebudemo borili za opstanak katastrofa.
- 7aprildomemoj
Ma ispast ne možemo. Dovoljno je da dobijemo Troglava kući i to je to
Ali nije fer play i sportski ovo što se radi. Trebalo je pošteno odigrat do kraja bez obzira što se nema šanse za ulazak. Ovako smo se zamjerili i sa Banovićima a otprije imamo aferima sa nekim drugim klubovima. Na taj način nikada a možda ni tada nećemo moći do PL. To je samo utopija ili za Brkine dupeuvlakače priča za malu djecu
Meni ova liga tamam i plafon. Još kad dođe i Gradina a eventualno i Zvijezda, još Orašje uđe u ovu ligu imaćemo 7 klubova od 16 u Prvoj ligi FBiH pod uslovom da Banovići ostanu.

Imal neko da je bio na sastanku prije utakmice u Visokom,da li su se primjetile naznake debakla u Visokom
...

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Gledajući formu, i nije neko čudo. Pored toga, nedostajali su Šuša, Diabang i Pantić (svi zbog kartona).
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
- samo_lijevo
- Kontakt:
Bosna je na brzinu dala 2 gola i tu ste pali,da se to nije desilo Bosna do sutra ne bi dala gol.
Prvo poluvrijeme izjednaceno cak ste bili i bolji.U drugom Istuk ubaci Arnauta i momak dade 3 gola.Pred kraj ste mogli dati gol(ove) ali su Bosnini igraci sa linije skidali lopte.Meni se dopao vas igrac sa brojem 20 igrao na krilu neki junior.
Prvo poluvrijeme izjednaceno cak ste bili i bolji.U drugom Istuk ubaci Arnauta i momak dade 3 gola.Pred kraj ste mogli dati gol(ove) ali su Bosnini igraci sa linije skidali lopte.Meni se dopao vas igrac sa brojem 20 igrao na krilu neki junior.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
-
- Kontakt:
Amir Mrkovic 16-17 godinasamo_lijevo je napisao/la:Bosna je na brzinu dala 2 gola i tu ste pali,da se to nije desilo Bosna do sutra ne bi dala gol.

hajmo malo pisati na temi jedne od najslabijih ekipa u proljetnom dijelu prvenstva
više od mjesec dana bez pobjede, zadnja je bila 30.3. protiv Krajine u gostima
Podgrmeč mora pasti
i to sa stilom

više od mjesec dana bez pobjede, zadnja je bila 30.3. protiv Krajine u gostima

Podgrmeč mora pasti

i to sa stilom

Undici stelle - ACM 1899
Baš nije i njima prodato ??? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.