FK Crvena zvezda
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Crvena zvezda
iskreno da kažem drhtao sam zbog vas... jedan sigurica tiket mi umalo sje.baste... sva sreća te nisam gledao....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Jbg da nam je sudija svirao cist penal na 0:0 manje bi drhtao. Samo ne cujem i ne vidim da neko spominje tu situaciju,verovatno zato sto nije bilo prenosa, inace mediji su uvek realni.DANTES je napisao/la:iskreno da kažem drhtao sam zbog vas... jedan sigurica tiket mi umalo sje.baste... sva sreća te nisam gledao....

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma sjajan tiket bio... Atletiko M da gol, Atletik B da gol, još neki fiksevi i zvezda... finih 50 eurica... inače raduje me vaša loša igra... šok terapija sa trenerom je izgubila svoje dejstvo...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Zasto te raduje ?
Zar ti ne bi voleo kao ljubitelj naseg fudbala da Zvezda igra dobro i da se pripremi dobro za te kvalifikacije za LP u kojima cemo ucestvovati kao sampioni drzave nakon sto nam je Vucic sredio titulu ?
Zar ti ne bi voleo kao ljubitelj naseg fudbala da Zvezda igra dobro i da se pripremi dobro za te kvalifikacije za LP u kojima cemo ucestvovati kao sampioni drzave nakon sto nam je Vucic sredio titulu ?

pošto je nas fudbal bivši, nešto se ne sekiram oko viših ciljeva...Devil je napisao/la:Zasto te raduje ?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
A zbog ovog sporazuma koji su potpisali sa Briselom, pominje se da nam je Vucic obezbedio i prolece u LS u sezoni 2013/14DANTES je napisao/la:pošto je nas fudbal bivši, nešto se ne sekiram oko viših ciljeva...Devil je napisao/la:Zasto te raduje ?

Sto se utakmice tice , sta reci ?

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- alan_kardec
- Kontakt:
izdržala bunkerica u Novom Pazaru.
Na -2 smo. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jel moze info koliko je iznosila najveca prednost Partizana?
Nadam se da ce te uzeti titulu, nekako ste mi drazi od parnog valjka
. Imate dobre sanse, ali i pretezak raspored. Kuci dvije onako na oko lagane utakmice i tri teska, da ne kazem paklena gostovanja, ali bas ono jedno, Partizanu, bi moglo da bude presudno. Ako dobijete Jagodinu iduce kolo sve je otvoreno. Partizan ima mnogo laksi raspored i zato vam je svaki bod bitan.
Nadam se da ce te uzeti titulu, nekako ste mi drazi od parnog valjka

11 bodova je bilo prije 6 kola... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nadam se da će te na derbiju okrenuti sve u svoju korist te da ćete uzeti titulu.Nikako ne volim one crno-bele.Sretno vam.
PS dobra noga kod ove gore sto drži pehar
PS dobra noga kod ove gore sto drži pehar

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
$ $, ? СЕ - $ ЈОЈ ЈЕ '

Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
mislim da ipak ostaje tu gdje jeste....incident je napisao/la:$ $, ? СЕ - $ ЈОЈ ЈЕ '![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Moze' bit a i ne mora.
Zvezda sada sama odlucuje o svojoj sudbini,a ako nista istorija nas je naucila da smo sami sebi najveci neprijatelji. Tako da sada sledi najtezih pet kola od pocetka sezone, a bgm i protivnici za respekt...

Zvezda sada sama odlucuje o svojoj sudbini,a ako nista istorija nas je naucila da smo sami sebi najveci neprijatelji. Tako da sada sledi najtezih pet kola od pocetka sezone, a bgm i protivnici za respekt...
" те " " за " !DANTES je napisao/la:mislim da ipak ostaje tu gdje jeste....incident je napisao/la:$ $, ? СЕ - $ ЈОЈ ЈЕ '![]()
![]()
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !
i ne mora... to je ljepota foruma...incident je napisao/la:" те " " за " !DANTES je napisao/la:mislim da ipak ostaje tu gdje jeste....incident je napisao/la:$ $, ? СЕ - $ ЈОЈ ЈЕ '![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
UEFA pomerila utakmicu u Jagodini sa 20:30 na 19:00.
Kakvi kreteni jbt.

Kakvi kreteni jbt.

- alan_kardec
- Kontakt:
ja kad sam pročitao tu vijest nisam sebi mogao doći.
UEFA štiti polufinale Lige Evrope od supergledane JSL.
Idiotizam.
UEFA štiti polufinale Lige Evrope od supergledane JSL.

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Sve bi to bilo u redu da se tako postupa i prema ostalim ligama koje normalno mogu da igraju u trenucima LP i EL.
Sto je najgore sada verovatno nece biti na prenosa jer je unapred dogovoreni termin bio da Arena prenosi Partizan-Radnicki od 18:30 pa nas od 20:30 ali sada ce ili oni pomeriti dodatno neku od ove dve utakmice za ranije ili prenosa nece nikako biti.
Cak i da bude prenosa ja sam opet u dilemi da li gledati Partizan-Radnicki uzivo ili Jagodina-Zvezda na TV.

Sto je najgore sada verovatno nece biti na prenosa jer je unapred dogovoreni termin bio da Arena prenosi Partizan-Radnicki od 18:30 pa nas od 20:30 ali sada ce ili oni pomeriti dodatno neku od ove dve utakmice za ranije ili prenosa nece nikako biti.

Cak i da bude prenosa ja sam opet u dilemi da li gledati Partizan-Radnicki uzivo ili Jagodina-Zvezda na TV.
Kako se možeš dvoumiti između Partizana i Zvezde?
Prenos je na Areni 3.

Kakva bre dilema Kolega prijatelju i brateDevil je napisao/la: Cak i da bude prenosa ja sam opet u dilemi

A ovo oko pomeranja termina,ne bih da komentarisem

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.