Ma neka hoce, ali nece uspjet. Koga ce izbacit? Veliku cetvorku mogu zaboravit, City ima 10 puta vise para od njih, Villa i Tottenham su isto puno bolji od njih. Steta bi bila da ode u Birmingham, taj klub nece ni Europa Ligu izborit u blizoj buducnosti, iako su sad ko dobili bogatog vlasnika. Ali nista to nije stabilno.steve-o je napisao/la:volio bih vidjeti vedu na otoku, to odavno tvrdim, a birmingham hoce da stvore tim koji ce se boriti da bude top 6 u engleskoj....
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Vedad Ibisevic
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pa moze covjek jednu sezonu odigrati u Biringhamu pa ako bude dobar uzet ce ga neki jaci tim 100% on odlicno govori engleski jezik i mislim da ima sve predispozicije da tamo i ode,ali cisto sumnjam da ce on bez Salihovica oticiCartman je napisao/la:Ma neka hoce, ali nece uspjet. Koga ce izbacit? Veliku cetvorku mogu zaboravit, City ima 10 puta vise para od njih, Villa i Tottenham su isto puno bolji od njih. Steta bi bila da ode u Birmingham, taj klub nece ni Europa Ligu izborit u blizoj buducnosti, iako su sad ko dobili bogatog vlasnika. Ali nista to nije stabilno.steve-o je napisao/la:volio bih vidjeti vedu na otoku, to odavno tvrdim, a birmingham hoce da stvore tim koji ce se boriti da bude top 6 u engleskoj....

Engleska je Engleska vrijedi ona vrijedi miliona

Poz
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kako ja prcita taj clanak koji se spominje na ovom portalu, kazu da Birminghamu ne godi cijena koju su postavili celnici hoffenheima a to je 10 miliona funti....znaci ne nude oni 12 miliona vec im ne godi ta cijena od 12 miliona....kako god ja bi volio da neki od nasih napadaca odu u englesku...Birmingham ima jake planove za buducnost, i ne bi to bio los potez...Ponos Torina je napisao/la:Pa moze covjek jednu sezonu odigrati u Biringhamu pa ako bude dobar uzet ce ga neki jaci tim 100% on odlicno govori engleski jezik i mislim da ima sve predispozicije da tamo i ode,ali cisto sumnjam da ce on bez Salihovica oticiCartman je napisao/la:Ma neka hoce, ali nece uspjet. Koga ce izbacit? Veliku cetvorku mogu zaboravit, City ima 10 puta vise para od njih, Villa i Tottenham su isto puno bolji od njih. Steta bi bila da ode u Birmingham, taj klub nece ni Europa Ligu izborit u blizoj buducnosti, iako su sad ko dobili bogatog vlasnika. Ali nista to nije stabilno.steve-o je napisao/la:volio bih vidjeti vedu na otoku, to odavno tvrdim, a birmingham hoce da stvore tim koji ce se boriti da bude top 6 u engleskoj....![]()
Haveri su to veliki
![]()
Salu na stranu ako ode i odigra prvu sezonu dobro ode on u veci engleski klub ..
Engleska je Engleska vrijedi ona vrijedi miliona![]()
![]()
![]()
![]()
Poz
nebi bila steta uopste, pod prvo igrao bi u najjacoj ligi na svijetu, pod drugo ako bi odigrao odlicnu sezonu u birminghamu(za to ima odlicne predispozicije) otisao bi garant u veci engleski klub. plus on nebi imao nikakvi problema da se adaptira engleskom zivotu, znaci uklopio bi se on tu skoro odmah....Cartman je napisao/la:Ma neka hoce, ali nece uspjet. Koga ce izbacit? Veliku cetvorku mogu zaboravit, City ima 10 puta vise para od njih, Villa i Tottenham su isto puno bolji od njih. Steta bi bila da ode u Birmingham, taj klub nece ni Europa Ligu izborit u blizoj buducnosti, iako su sad ko dobili bogatog vlasnika. Ali nista to nije stabilno.steve-o je napisao/la:volio bih vidjeti vedu na otoku, to odavno tvrdim, a birmingham hoce da stvore tim koji ce se boriti da bude top 6 u engleskoj....
- ibrakadabra
- Kontakt:
Vedo uzmi ti lovu,pusti ove kokuze da trabunjaju.
Meni rekao da ide, i poslamio sve na ss.ba forumuBHFAN22 je napisao/la:sad ja s Vedom prico...kaze ne ide iz Hoffenheim-a

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ne znam, ali ja Vedu ne mogu i ne smijem zamisliti na Otoku. Taj fudbal je idealan za Edina, koji je snažan i robusan napadač, Vedo je nekako za švabske teritorije, daleko od Engleza.
Al' ko zna, možda bi upravo Vedo briljirao u jednom od engleskih timova?
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
A Vedin stil je nesto tipa Nistelrooya, snaci se u sesnaestercu , a svi znamo kako je RvN igrao na otokuMinistaR je napisao/la:Ne znam, ali ja Vedu ne mogu i ne smijem zamisliti na Otoku. Taj fudbal je idealan za Edina, koji je snažan i robusan napadač, Vedo je nekako za švabske teritorije, daleko od Engleza.

Ipak transferi u zimskom prelaznom roku su rijetko kad isplativi jer jednostavno poremete planove koje sebi igraci svjesno i nesvjesno "zacrtaju". Bolje sacekati da vidimo kako ce Hoff zavrsiti sezonu , ukoliko budu u top 3 neka ostane, ako ne mozda neka trazi nafak negdje drugo ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ma kakav on i Engleska..Pa pogledajte tamosnje napadace i stopere...Pogledajte im ramena, ruke i vratove...Njega bi otpuhali...Dzeko moze jer se razvio, no ovog bi skroz neutraliasli van igre, ne bi ga bilo na terenu....No svakako ni ovdje golove ne daje, tako da ne bi kvario nikakav prosjek jer nema prosjeka trenutno..Stroga neka uzme lovu dok moze i neka ide....
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
a nas Vedo samo guzove zapustio,**** on sebeBob_Rock je napisao/la:Ma kakav on i Engleska..Pa pogledajte tamosnje napadace i stopere...Pogledajte im ramena, ruke i vratove...Njega bi otpuhali...Dzeko moze jer se razvio, no ovog bi skroz neutraliasli van igre, ne bi ga bilo na terenu....No svakako ni ovdje golove ne daje, tako da ne bi kvario nikakav prosjek jer nema prosjeka trenutno..Stroga neka uzme lovu dok moze i neka ide....

Koliko ja znam , Vedo ima 6 golova na kontu, a Džeko 4 u Bundesligi. I mislim da je dosta više minuta proveo Edin na terenu nego Vedo. Zato nemojte pisati gluposti kako se jedan razvio a drugi nije. Prošle godine niko nije spominjao Edina dok Je Vedo zabijao, a sada najednom sve suporotno. Zabio je i prekučer, jeste da je iz penala, ali zabio je, dok je Edin propuštao 100% prilike, i upravo radi njega su Vukovi i izgubili. Ja obadvojici želim puno sreće i uspjeha, ali ostavite se tih stvari ko je za koje lige. Jedan Santa Cruz nije imao mjesta u Bayernu otišao u Blackburn i bio u idealnih 11 ČITAVE Engleske lige na kraju sezone.
za veliku se zimsku kupnju sprema Birmingham City, klub koji je preuzeo tajkun Carson Yeung i u njega spremno uštrcao injekciju od 45 milijuna eura. Menadžer Alex McLeish tako sada ugodno može birati na tržištu.
Već se bio interesirao za Edina Džeku, no sada se okrenuo drugome bosanskom napadaču: Vedadu Ibiševiću. Za Ibiševića je, tvrdi isti izvor, McLeish spreman odmah platiti 12 milijuna eura, s tim da bi ponudu mogao još za nijansu podići.
Ibišević s Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2013. godine. Hoffenheim, također, nije financijski ugrožen klub i prodaja ponajboljeg igrača, tako se barem realno čini, nije im u interesu.
Već se bio interesirao za Edina Džeku, no sada se okrenuo drugome bosanskom napadaču: Vedadu Ibiševiću. Za Ibiševića je, tvrdi isti izvor, McLeish spreman odmah platiti 12 milijuna eura, s tim da bi ponudu mogao još za nijansu podići.
Ibišević s Hoffenheimom ima ugovor do ljeta 2013. godine. Hoffenheim, također, nije financijski ugrožen klub i prodaja ponajboljeg igrača, tako se barem realno čini, nije im u interesu.
vedo zna igrati kad se igra brzo po zemlji, a to i jest najveca mana branica na otoku, jednostavno imaju velike probleme s takvim napadacima(vidic, ferdinand itd.)MinistaR je napisao/la:Ne znam, ali ja Vedu ne mogu i ne smijem zamisliti na Otoku. Taj fudbal je idealan za Edina, koji je snažan i robusan napadač, Vedo je nekako za švabske teritorije, daleko od Engleza.
-
- Kontakt:
On je vec izgubio prvo mjesto u ekipi a vi ga dizete u nebesa sto je zabio penal. Juce je Musli dao 2 gola i to nijedan nije bio iz penala. Vedo je najveci razlog sto smo ispali iz baraza, da je Musli poceo u Portugalu bilo bi kao Belgija. Vedo se nevraca iz one povrede i njegova karijera je na zalasku, ali dok god vas expert forumasa ima on ce kod nas igrati i nikad necemo sa njim pobjediti jacu ekipu, kao sto do sada nismo, nikad. Veze frajer nema.
Ne odlucujemo mi forumas hocel on igrat.
Zlatan ( je zabio dva gola, sto stoji i nemam namjeru to podcjenjivat ) ali da je Ibisevic zabio onakva dva u proslom kolu rekli bi ste lopta na tanjir...
Zato zlonamjernici od*ebite u skokovima sa tema sto se tice nasih reprezentativaca !!!
Zlatan ( je zabio dva gola, sto stoji i nemam namjeru to podcjenjivat ) ali da je Ibisevic zabio onakva dva u proslom kolu rekli bi ste lopta na tanjir...
Zato zlonamjernici od*ebite u skokovima sa tema sto se tice nasih reprezentativaca !!!
Zadnja izmjena: seha, dana/u 23 nov 2009, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
-
- Kontakt:
ZagorTeNej je napisao/la:On je vec izgubio prvo mjesto u ekipi a vi ga dizete u nebesa sto je zabio penal. Juce je Musli dao 2 gola i to nijedan nije bio iz penala. Vedo je najveci razlog sto smo ispali iz baraza, da je Musli poceo u Portugalu bilo bi kao Belgija. Vedo se nevraca iz one povrede i njegova karijera je na zalasku, ali dok god vas expert forumasa ima on ce kod nas igrati i nikad necemo sa njim pobjediti jacu ekipu, kao sto do sada nismo, nikad. Veze frajer nema.

Mo bogati, pakad je toliko bolji od Vede, kako to da promasi onaj zicer u Lisabonu, i on I Edin.ZagorTeNej je napisao/la:On je vec izgubio prvo mjesto u ekipi a vi ga dizete u nebesa sto je zabio penal. Juce je Musli dao 2 gola i to nijedan nije bio iz penala. Vedo je najveci razlog sto smo ispali iz baraza, da je Musli poceo u Portugalu bilo bi kao Belgija. Vedo se nevraca iz one povrede i njegova karijera je na zalasku, ali dok god vas expert forumasa ima on ce kod nas igrati i nikad necemo sa njim pobjediti jacu ekipu, kao sto do sada nismo, nikad. Veze frajer nema.
Svi nasi napadaci su tu negdje, i nemojte vise baljezgati. Sest golova do sada, za jednog napadaca, solidan ucinak i to eto od jednog igraca koji ulazi s klupe. Pozz
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Za ovaj post imate 0 bodova.ZagorTeNej je napisao/la:On je vec izgubio prvo mjesto u ekipi a vi ga dizete u nebesa sto je zabio penal. Juce je Musli dao 2 gola i to nijedan nije bio iz penala. Vedo je najveci razlog sto smo ispali iz baraza, da je Musli poceo u Portugalu bilo bi kao Belgija. Vedo se nevraca iz one povrede i njegova karijera je na zalasku, ali dok god vas expert forumasa ima on ce kod nas igrati i nikad necemo sa njim pobjediti jacu ekipu, kao sto do sada nismo, nikad. Veze frajer nema.
- Principatus
- Kontakt:
Ma nema covjek pojma, samo poslije teske povrede je na 2. mjestu Bundeslige sto se tice golova i na 3. mjestu sto se tice scorer poena.
Ali kako smo do sada mogli ovdje procitati, imamo dovoljno forumasa koji su bolji od njega. 
Birmingham izgleda razmislja da poveca ponudu za Ibisevica, ali Hoffenheim je financijski jak i nije ovisan o tom novcu. http://www.fussballtransfers.com/kampf- ... e3084.html

Birmingham izgleda razmislja da poveca ponudu za Ibisevica, ali Hoffenheim je financijski jak i nije ovisan o tom novcu. http://www.fussballtransfers.com/kampf- ... e3084.html
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 23 nov 2009, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
5 bodovaPrincipatus je napisao/la:Ma nema covjek pojma, samo poslije teske povrede je na 2. mjestu Bundeslige sto se tice golova i na 3. mjestu sto se tice scorer poena.Ali kako smo do sada mogli ovdje procitati, imamo dovoljno forumasa koji su bolji od njega.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.