Ma sta ti je, Dzeko prelazi u boksere, potpisao za Adin Sturmboxing. Kaze ,posto je teskas, ima sansu odma za titulu protiv KlickeGoalgetter je napisao/la:Ma sutra potpisuje za Fortunu Düsseldorf

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Ma sta ti je, Dzeko prelazi u boksere, potpisao za Adin Sturmboxing. Kaze ,posto je teskas, ima sansu odma za titulu protiv KlickeGoalgetter je napisao/la:Ma sutra potpisuje za Fortunu Düsseldorf
Iskreno, ja bi volio ,da dobiju ponovo u grupi City, pa nek njih silujePrincipatus je napisao/la:Kako bi to bilo sjajno kada bi Dzeko presao u Dortmund i nazad u Bundesligu. Pa sljedecu sezonu ponovo u Champions League i silovati spanske klubove.
link?brzitesanj je napisao/la:I kladionice su daju najviše šanse Dortmundu da u svoje redove za isuću sezonu dovedu Džeku, kvota 1.25 za Džeko u Dortmundu.
Pola sata trazim tweet i nistaCartman je napisao/la:To mu Dzeko preuzeo twitter.Goalgetter je napisao/la:Felix Sturm @SturmBoxing 3h
ma Mancini je glupan teski....
![]()
https://twitter.com/SturmBoxing/status/ ... 7429045248ibish1995 je napisao/la:Pola sata trazim tweet i nistaCartman je napisao/la:To mu Dzeko preuzeo twitter.Goalgetter je napisao/la:Felix Sturm @SturmBoxing 3h
ma Mancini je glupan teski....
![]()
uhvatilo ga strah kad je zaznao ko je i sta je rusilac izbjegavao je i muamera hukica koji ima lika dragog kolasinca a za dzeku mislim najbolje borussia DORTMUND tu ima dosta nas narod zlatan alomerovic na primjer treci golman za BVB iz priboja kaze hoce da igra za bosnu a igranje protiv schalke-a protiv rusilca bolje receno bi bio pravi spektakl inace momak je legenda mislim na sealevat je napisao/la:Ma Džeko i Ćatić su trebali da ugovore bokserski meč između Vladimira Klička i Sea (prijevod Seje) Kolašinca. Zato je Džeko doletio u Dortmund. To je već sve bilo gotovo, međutim onda je Kličko upratio ko je u stvari Seo i odustao kad je skontao da će 100% biti srušen.
Inače Seo je legenda.
Ih to bi bio citav film.viKK je napisao/la:A imal gdje video sa svim golovima Edina dok je igrao za Wolfsburg ? Oduvijek sam tražio , ali nigdje ga nije bilo..
nije ovo promocija neka momciluko ovo se zove majstorija a zivio i ti meni braco inace mpmak je legendaDonCorleone je napisao/la:Forumas Kolasinac je pravi pokazatelj kako treba marketing sluzba 21. vijeka da radi svoj posao. Bravo majstore, zivio Kolasinac Seo aka legenda.
dobar je muamer huck, ima i onaj enad l. sve rusiociKOLASINAC je napisao/la:uhvatilo ga strah kad je zaznao ko je i sta je rusilac izbjegavao je i muamera hukica koji ima lika dragog kolasinca a za dzeku mislim najbolje borussia DORTMUND tu ima dosta nas narod zlatan alomerovic na primjer treci golman za BVB iz priboja kaze hoce da igra za bosnu a igranje protiv schalke-a protiv rusilca bolje receno bi bio pravi spektakl inace momak je legenda mislim na sealevat je napisao/la:Ma Džeko i Ćatić su trebali da ugovore bokserski meč između Vladimira Klička i Sea (prijevod Seje) Kolašinca. Zato je Džeko doletio u Dortmund. To je već sve bilo gotovo, međutim onda je Kličko upratio ko je u stvari Seo i odustao kad je skontao da će 100% biti srušen.
Inače Seo je legenda.