Zvjezdan Misimović

Bob_Rock
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la Bob_Rock » 23 nov 2009, 09:12

Ma da li njih neko opere na sudu za milion eura, vidio bi ti realnih i primjerenih naslova...no oni znaju kako stvari funkcionisu u drzavi pa mogu izmisljati sta zele...

Mediji su najgori u drzavi, od njih potice svo smece...Prvo bih zakon sredio o medijima pa onda ostalo...
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............

Zarulja
Kontakt:

Post Postao/la Zarulja » 23 nov 2009, 09:23

mi smo balkanci... treba li sta vise reci...? a posteno... da je miske i igrao koda bi mi nesto vise napravili... a-ha...
Miske majstore ko ih **** gledaj samo svoje guzove kao sto svi rade...

samricak
Kontakt:

Post Postao/la samricak » 23 nov 2009, 09:59

NEKI SU sumnjali pa jebote s razlogom....bilo nam je svima sve nejasno.....no sho su se drugi svega nagovorili a istinu nisu znali to je nesh drugo.....vazda se sve na nekog mora skriviti......
tezak smo mi narod.....ovdje se nesh mora promjenit al stvarno.....nigdje nam ne ide....ova vlast i ovo sve......dokle vise.....................volim svoju drzavu u volim sho sam bosanac al nekad kad sagledas svi nekako idu prema gore....a mi idemo ocito prema dolje......

zehha
Kontakt:

Post Postao/la zehha » 23 nov 2009, 10:46

A ovi iz 60. minuta veceras nece donjeti nista novo sto mi vec ne znamo.Ali Bakir i Avdo Avdic su ****, koja ce samo dolijevati ulje na vatru.Oni samo kritikuju pa dajte neko rjesenje kad ste vi toliko pošteni i pametni.Najlakše se praviti pametan i laprdati kako nista ne valja.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 23 nov 2009, 10:56

Neki su ovdje jedva docekali da cuju nesto ruzno o Misketu pa da ga vrijedjaju po nacionalnoj osnovi...
Svaka vam cast.
slika
100% sportski i krajnje opušten potpis

den
Kontakt:

Post Postao/la den » 23 nov 2009, 11:14

...i haj da samo cujem da neko nesto kaze Salihamidzicu!!!! On je sa ovog supka misimovica Gospidin, sa velikim G!
Ovaj je bio ocajan u Portugalu a onda se iznenada "povrijedio" pa je onda jos "iznenadnije" izlijecen i onda je takav preporodjen odigrao ni manje ni vise nego svih 90. minuta...pas mater!
Dobar je taj doktor, maher neki preje8eni!....Miske je su.pak....kraj price.

den

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 23 nov 2009, 11:16

den je napisao/la:...i haj da samo cujem da neko nesto kaze Salihamidzicu!!!! On je sa ovog supka misimovica Gospidin, sa velikim G!
Ovaj je bio ocajan u Portugalu a onda se iznenada "povrijedio" pa je onda jos "iznenadnije" izlijecen i onda je takav preporodjen odigrao ni manje ni vise nego svih 90. minuta...pas mater!

den
E koji si ti degenerik, od takvih kao sto si ti su i mentalne bolnice digle ruke ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Zarulja
Kontakt:

Post Postao/la Zarulja » 23 nov 2009, 11:26

den je napisao/la:...i haj da samo cujem da neko nesto kaze Salihamidzicu!!!! On je sa ovog supka misimovica Gospidin, sa velikim G!

den

vjerujem da taj doktor tebi ne moze pomoci... takvi se ne ljce ni za 3333 dana a kamo li za 3 dana... po toj logici je spahic napravio namjerno zuti...? da ne igra e moj ti sramota je da nasi igraci prvotimci nemaju mjesta u svecanoj lozi ako se moze nazvati svecana... nek je premier imao gdje da sjedne... SRAMOTA!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 23 nov 2009, 11:31

- Jeste li razgovarali sa selektorom u međuvremenu?

Nisam, zar sam trebao? Mislim da je selektor, ako je već imao primjedbe na moj račun, trebao to kazati interno, u svlačionici, a ne javno. Tako se to radi u ozbiljnim klubovima.

- Osim povrvrede, da li je bilo nekih drugih razloga za Vaše nezadovoljstvo?

Bilo je tu dosta tih sitnica, koje nisu valjale, koje su se sakupljale, a koje su stvarale lošu sliku i atmosferu.

- Možete li konkretnije reći o kojima se sitnicama radi?

Mi smo na treninzima više pozirali kada su dolazili predsjednici, političari, nego što se radilo. Na treninzima su se snimali spotovi, morali smo ići driblati neku djecu za spotove... Toga nema u ozbiljnim reprezentacijama. A, tek u hotelu. Pa, u Lisabonu mi je trebalo pola sata da se probijemo od restorana do lifta. Želio sam svima udovoljiti, slikati se, potpisati autogram. Bilo je kao na vašaru. Slično je bilo u "Hercegovini".

- Da ste predsjednik Saveza da li bi ste dali Blaževiću novi mandat. Javnost je uz Ćiru?

Nažalost, ili na sreću, nisam predsjednik... Drugi odlučuju o tome.

- Ako bi kojim slučajem sutra, ili za mjesec dana bila neka utakmica, da li bi ste odazvali?

To je teško pitanje. Treba se od svega odmoriti, razmisliti o svemu. Ovako, sa ovim načinom rada i razmišljanja, reprezentacija nikad neće otići na veliko takmičenje. Slovenija ima ozbiljan savez, zato su otišli na Svjetsko prvenstvo, kaže Misimović za "San".

- U savezu nema mjesta za Barbareza, Konjića, Kodru, Bolića...

Svi su oni zadužili naš fudbal. Konkretno za Barbareza znam koliko voli ovu zemlju, reprezentaciju. Bili smo i ostali prijatelji. On je veliko fudbalsko ime, ne samo kod nas, nego i ovdje u Njemačkoj. Eto, on u Hamburgu može dobiti poziciju, a kod nas ga nema. Lično mislim da Sergej treba biti selektor, sportski direktor, ili predsjednik saveza. Vjerujem da mnogi misle tako, ali mi o tome ne odlučujemo.
Ako neko hoće da pročita ove izjave mnoge stvari će da mu budu jasnije.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 23 nov 2009, 11:35

ljudi mi smo previse digli sve reprezentativce do neba a pitam se samo sta su to oni toliko napravili sto nisu ovi prije............prije smo pobjedzivali dansku,norvesku,tursku i sa spanijom u po spanije ih napatili da moraju uz pomoc sudija da izjednace u 97 minuti..........sad pobjedili armeniju,estoniju i belgiju i dizemo ih u nebesa dosta je vise da budemo sa sicom zadovoljni neka nas odvedu na neko veliko takmicenje i onda cemo rec da su dobri a do tada prosjek nista extra

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 23 nov 2009, 11:40

smijesni_ste je napisao/la:ljudi mi smo previse digli sve reprezentativce do neba a pitam se samo sta su to oni toliko napravili sto nisu ovi prije............prije smo pobjedzivali dansku,norvesku,tursku i sa spanijom u po spanije ih napatili da moraju uz pomoc sudija da izjednace u 97 minuti..........sad pobjedili armeniju,estoniju i belgiju i dizemo ih u nebesa dosta je vise da budemo sa sicom zadovoljni neka nas odvedu na neko veliko takmicenje i onda cemo rec da su dobri a do tada prosjek nista extra
Potpisujem za izrazitim zadovoljstvom...

Pa gdje si ti kralju..Dugo te nije bilo..Jesi dobar??

Ti i onaj sa nickom bossna ste jedni od rijetkih cije se izjave na svaku temu moze uzeti u razmisljanje...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 23 nov 2009, 11:42

Bob_Rock je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:ljudi mi smo previse digli sve reprezentativce do neba a pitam se samo sta su to oni toliko napravili sto nisu ovi prije............prije smo pobjedzivali dansku,norvesku,tursku i sa spanijom u po spanije ih napatili da moraju uz pomoc sudija da izjednace u 97 minuti..........sad pobjedili armeniju,estoniju i belgiju i dizemo ih u nebesa dosta je vise da budemo sa sicom zadovoljni neka nas odvedu na neko veliko takmicenje i onda cemo rec da su dobri a do tada prosjek nista extra
Potpisujem za izrazitim zadovoljstvom...

Pa gdje si ti kralju..Dugo te nije bilo..Jesi dobar??

Ti i onaj sa nickom bossna ste jedni od rijetkih cije se izjave na svaku temu moze uzeti u razmisljanje...
ma tu sam ja jarane nekad samo citam mrsko mi vise pisat vise proucavam sta je za bana a sta nije pa kako god stontam da su pogresno napisali sve ovdje izgleda na svakoj temi samo smijes govorit e super.cestitam,to je nas dijamant a sve ostalo sto napises 7 dana hladzenje smjesno

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 23 nov 2009, 11:43

Realno Zvjezdan Misimović je mozak reprezentacije BiH i bez njega naša reprezentacija je kao kokoš bez glave, a kokoš bez glave samo zna trčati u krug dok ne prestane a tako je naša reprezentacija i odprilike izgledala protiv Portugala u Zenici.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 23 nov 2009, 11:46

Pauk je napisao/la:Realno Zvjezdan Misimović je mozak reprezentacije BiH i bez njega naša reprezentacija je kao kokoš bez glave, a kokoš bez glave samo zna trčati u krug dok ne prestane a tako je naša reprezentacija i odprilike izgledala protiv Portugala u Zenici.
pa dobro drug imali smo ga u lisabonu pa jeli tamo kokos imala glavu pusti bolan lako je pokazivati znanje na estoniji i armeniji a kada te zapadne portugal,spanija,turska useru se u gace pusti bolan pa jedna albanija je sa portugalom igrala nerjeseno

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 23 nov 2009, 11:47

Ovo sam ja sve znao sto je Misimovic rekao. Ja sam to na forumu napisao odmah dan nakon utakmice. To je najveci krivac sto nismo prosli Portugal, dakle mediji, reklame, menadzeri, ljubitelji BH fudbala i kvazi navijaci (krema navijaci)..od ovih ljudi reprezentativci nisu mogli da disu 10 dana..

Nas nije Portugal izbacio, mi smo imali srecu da su oni u losoj formi i da nisu imali Boswingu i Ronalnda, no ni to nam nije pomoglo, sami smo sebe izbacili, zapravo najveci krivci su ovi bezveznjaci sto su se motali po hotelima i trenizima..

Pa covjekce kad sam vidio na facebooku koji se seljak slikao sa svim igracima u Portugalu..Nevjerovatno...Pa samo na tog snoba su utrosili sat vremena da se po jednom uslikaju...Ma kupleraj je to zivi bio i shvatam Misketa, on je rodjen u Njemackoj i profesionalac je ko zna koliko godina i normalno da mu smetaju ovi nasi seljacki vaseri...

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 23 nov 2009, 11:50

Bob_Rock je napisao/la:Ovo sam ja sve znao sto je Misimovic rekao. Ja sam to na forumu napisao odmah dan nakon utakmice. To je najveci krivac sto nismo prosli Portugal, dakle mediji, reklame, menadzeri, ljubitelji BH fudbala i kvazi navijaci (krema navijaci)..od ovih ljudi reprezentativci nisu mogli da disu 10 dana..

Nas nije Portugal izbacio, mi smo imali srecu da su oni u losoj formi i da nisu imali Boswingu i Ronalnda, no ni to nam nije pomoglo, sami smo sebe izbacili, zapravo najveci krivci su ovi bezveznjaci sto su se motali po hotelima i trenizima..

Pa covjekce kad sam vidio na facebooku koji se seljak slikao sa svim igracima u Portugalu..Nevjerovatno...Pa samo na tog snoba su utrosili sat vremena da se po jednom uslikaju...Ma kupleraj je to zivi bio i shvatam Misketa, on je rodjen u Njemackoj i profesionalac je ko zna koliko godina i normalno da mu smetaju ovi nasi seljacki vaseri...
miske jest profesionalac i svaka mu cast igracina je al ako mu je ista smetalo moglo je to sve sacekat poslije utakmica sa portugalom pa se rjesavati al sta je tu je gotovo je sad vise me ni neinteresuje sta je bilo svejedno mi

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 23 nov 2009, 11:50

smijesni_ste je napisao/la:
Pauk je napisao/la:Realno Zvjezdan Misimović je mozak reprezentacije BiH i bez njega naša reprezentacija je kao kokoš bez glave, a kokoš bez glave samo zna trčati u krug dok ne prestane a tako je naša reprezentacija i odprilike izgledala protiv Portugala u Zenici.
pa dobro drug imali smo ga u lisabonu pa jeli tamo kokos imala glavu pusti bolan lako je pokazivati znanje na estoniji i armeniji a kada te zapadne portugal,spanija,turska useru se u gace pusti bolan pa jedna albanija je sa portugalom igrala nerjeseno
U Lisabonu smo lahko mogli dati gol ili dva i onda niko nebi spominjao Misimovica i nije samo on zakazao u Lisabonu nego i nas napad pogotovo koji nam vec vise utakmica duguje puno golova pogotovo Dzeko koji fula i fula.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

smijesni_ste
Kontakt:

Post Postao/la smijesni_ste » 23 nov 2009, 11:53

Pauk je napisao/la:
smijesni_ste je napisao/la:
U Lisabonu smo lahko mogli dati gol ili dva i onda niko nebi spominjao Misimovica i nije samo on zakazao u Lisabonu nego i nas napad pogotovo koji nam vec vise utakmica duguje puno golova pogotovo Dzeko koji fula i fula.
e zato ti i kazem ova reprezentacija nista nije bolja od one sto je prije bila samo sto ove previse dizemo u nebesa i njima onda svejedno kako ce igrat vazno je da oni znaju snimat reklame po konzumu i smijat se cirinim budalastinama

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 23 nov 2009, 11:57

NoName je napisao/la:
- Jeste li razgovarali sa selektorom u međuvremenu?

Nisam, zar sam trebao? Mislim da je selektor, ako je već imao primjedbe na moj račun, trebao to kazati interno, u svlačionici, a ne javno. Tako se to radi u ozbiljnim klubovima.

- Osim povrvrede, da li je bilo nekih drugih razloga za Vaše nezadovoljstvo?

Bilo je tu dosta tih sitnica, koje nisu valjale, koje su se sakupljale, a koje su stvarale lošu sliku i atmosferu.

- Možete li konkretnije reći o kojima se sitnicama radi?

Mi smo na treninzima više pozirali kada su dolazili predsjednici, političari, nego što se radilo. Na treninzima su se snimali spotovi, morali smo ići driblati neku djecu za spotove... Toga nema u ozbiljnim reprezentacijama. A, tek u hotelu. Pa, u Lisabonu mi je trebalo pola sata da se probijemo od restorana do lifta. Želio sam svima udovoljiti, slikati se, potpisati autogram. Bilo je kao na vašaru. Slično je bilo u "Hercegovini".

- Da ste predsjednik Saveza da li bi ste dali Blaževiću novi mandat. Javnost je uz Ćiru?

Nažalost, ili na sreću, nisam predsjednik... Drugi odlučuju o tome.

- Ako bi kojim slučajem sutra, ili za mjesec dana bila neka utakmica, da li bi ste odazvali?

To je teško pitanje. Treba se od svega odmoriti, razmisliti o svemu. Ovako, sa ovim načinom rada i razmišljanja, reprezentacija nikad neće otići na veliko takmičenje. Slovenija ima ozbiljan savez, zato su otišli na Svjetsko prvenstvo, kaže Misimović za "San".

- U savezu nema mjesta za Barbareza, Konjića, Kodru, Bolića...

Svi su oni zadužili naš fudbal. Konkretno za Barbareza znam koliko voli ovu zemlju, reprezentaciju. Bili smo i ostali prijatelji. On je veliko fudbalsko ime, ne samo kod nas, nego i ovdje u Njemačkoj. Eto, on u Hamburgu može dobiti poziciju, a kod nas ga nema. Lično mislim da Sergej treba biti selektor, sportski direktor, ili predsjednik saveza. Vjerujem da mnogi misle tako, ali mi o tome ne odlučujemo.
Ako neko hoće da pročita ove izjave mnoge stvari će da mu budu jasnije.
i ako cemo sad realno, glavni krivac za svo ovo cigancenje oko reprezentacije je ciro. on je taj koji je tu "bratsku" atmosferu zaveo i logicno je da je ista nekim igracima zasmetala... i upravo je ta njegova doza "neprofesionalizma" ono sto me najvise nervira i zbog toga bi volio da u ovom mandatu ipak vidimo nekoga drugog...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Bob_Rock
Kontakt:

Post Postao/la Bob_Rock » 23 nov 2009, 11:57

Ma vala i nije...6 velikih utakmica i samo jedan poen..Imali smo recu sto je Turska kiksala, inace ne bi vidjeli baraza..Ne znam zasto smo to tako dobri....

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.