ma joj jarane smijesno zamene je isto bit u barazu i ispast i bit zadnji na tabeli sta smo to mi bolje prosli od zadnje plasiranogBob_Rock je napisao/la:Ma vala i nije...6 velikih utakmica i samo jedan poen..Imali smo recu sto je Turska kiksala, inace ne bi vidjeli baraza..Ne znam zasto smo to tako dobri....
Zvjezdan Misimović
- smijesni_ste
- Kontakt:
Re: Zvjezdan Misimović
Mnogo je bolja sada nego prije, ja pratim nasu repku od 1997 godine.
Samo imamo kratku klupu, prvih 11 igraca nasih su vrlo dobri ali cim bude povreda i par zutih kartona onda slijede veliki problemi kao u Zenici protiv Portugala.
Samo imamo kratku klupu, prvih 11 igraca nasih su vrlo dobri ali cim bude povreda i par zutih kartona onda slijede veliki problemi kao u Zenici protiv Portugala.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Bob_Rock je napisao/la:Ma vala i nije...6 velikih utakmica i samo jedan poen..Imali smo recu sto je Turska kiksala, inace ne bi vidjeli baraza..Ne znam zasto smo to tako dobri....
100% nema sta... hvala njima i na onom jednom danu srece pred tekmu u zenici...
- NoName
- Kontakt:
To je suština. Ali Ćiri je glavno da su mediji zadovoljni, rezultat je u drugom planu. Jednom profesionalcu, kakav je Miske sigurno, je normalno da je to zasmetalo._dreamer_ je napisao/la:i ako cemo sad realno, glavni krivac za svo ovo cigancenje oko reprezentacije je ciro. on je taj koji je tu "bratsku" atmosferu zaveo i logicno je da je ista nekim igracima zasmetala... i upravo je ta njegova doza "neprofesionalizma" ono sto me najvise nervira i zbog toga bi volio da u ovom mandatu ipak vidimo nekoga drugog...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Imamo bolju gol razliku .........................smijesni_ste je napisao/la:ma joj jarane smijesno zamene je isto bit u barazu i ispast i bit zadnji na tabeli sta smo to mi bolje prosli od zadnje plasiranogBob_Rock je napisao/la:Ma vala i nije...6 velikih utakmica i samo jedan poen..Imali smo recu sto je Turska kiksala, inace ne bi vidjeli baraza..Ne znam zasto smo to tako dobri....

Mi smo iz Zenice, neka se ori,
Robijas samo Celika voli.
Imamo baklje, imamo sake,
imamo grla i pivske flase..............
- Ponos Torina
- Kontakt:
Sad slusam na radio kameleon i javio se jedan clan foruma i neka je spomenuo sve one koje pljuju po Misketu svaka ti cast..
Stidite se pljuvaci
Stidite se pljuvaci
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ponos Torina je napisao/la:Sad slusam na radio kameleon i javio se jedan clan foruma i neka je spomenuo sve one koje pljuju po Misketu svaka ti cast..
Stidite se pljuvaci
Nista to nije novo nas narod je taki,dobar je dok igra i zvjezda i kralj,zmaj itd a dok jednom neodigra vec je pljuvanje krenulo..
Nema razloga da se po nekome pljuje ako se nezna prava istina,a u svakom slucaju o cemu se god radilo Zvijezdan nezasluzuje da se pljuje po njemu..
Pozdrav
MA NIJE TO NAS NAROD
TO SU POJEDINI IZDAJNICI NASE ZEMLJE
KOJI SVAKI SLUCAJ IZKORISTAVAJU DA NAS STETE !
NEDAJ SE BOSNO !!!!MISKE NE BRINI PUSTI BUDALE NEKA PRICAJU !!!!
Ovaj savez jeli stvarno njih toliko tesko izbaciti ?MUSA je napisao/la:MA NIJE TO NAS NAROD
Zadnja izmjena: AeroPlus, dana/u 23 nov 2009, 13:13, ukupno mijenjano 1 put.
Hej Musa, zaboravio si zarez.....MUSA je napisao/la:MA NIJE TO NAS NAROD
Mi smo iz Zenice, neka se ori,
IGRAJ MISKE NE DAJ SE
IGRAJ SVI SMO UZ TEBE (mani se papaka)
evo u mom signature pise sta ja mislim o nasem misketu
IGRAJ SVI SMO UZ TEBE (mani se papaka)
evo u mom signature pise sta ja mislim o nasem misketu
There is only one Zvjezdan Misimovic
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno
Dzeko , Vedo, Miske , Sejo , Džezvica , Pjana , Spaha , Safet , Jaha , Keno

Za sve koji sumnjaju u Misketova patriotizam....sa utakmice Wolfsburg HSV.
Ovo mu ne treba i nema ako on ne traži da se maksuz ušije
"na stadionu se nalazi tacno 10 kilometara raznih vrsta kablova"
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
"Riješio Chielini da i večeras nešto ubode, mislim na terenu"
"Takvo je pravilo: u fudbalu, kao i u ljubavi, ko ga ne zabije, mora ga primit."
-Sasha Vugdalich
-
- Kontakt:
Ne sam Zvjezdane
Ne sam majstore
Vizije ko s televizije
Kome loptu sada dodat ces
Long live Miske
Ne sam majstore
Vizije ko s televizije
Kome loptu sada dodat ces
Long live Miske

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
smijesni_ste je napisao/la: miske jest profesionalac i svaka mu cast igracina je al ako mu je ista smetalo moglo je to sve sacekat poslije utakmica sa portugalom pa se rjesavati al sta je tu je gotovo je sad vise me ni neinteresuje sta je bilo svejedno mi
93,4 % " !!!
Zvjezdan Misimović nije mogao nastupiti za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine u srijedu na revanš utakmici baraža za odlazak na Mundijal protiv Portugala!", tvrde izvori iz ljekarskog tima Wolfsburga i kao razlog navode povredu koljena zadobivenu u prošlosubotnjem duelu ove dvije ekipe u Lisabonu.
Naime, Zvjezdan Misimović odmah je po dolasku sa reprezentativnog okupljanja u četvrtak u Wolfsburgu bio podvrgnut specijalnim ljekarskim tretmanima koji su ga osposobili da nastupi u jučerašnjem duelu protiv ekipe Nurnberga. Popularni Miske sve do subote i same utakmice nije trenirao sa ostatkom ekipe, te je za to vrijeme prolazio intenzivni ljekarski tretman od strane najboljih njemačkih ortopeda, tvrde njemački elektronski mediji. Samu utakmicu odigrao je pod uticajem injekcija.
Njemačke kolege sa Sky televizije iznjele su činjenicu da je Zvjezdanu Misimoviću, zbog ozbiljnosti povrede u srijedu mogla biti posljednja utakmica da ga je selektor Miroslav Blažević uvrstio u početnih jedanaest fudbalske reprezentacije BiH u duelu protiv Portugala na Bilinom Polju.
Sramite se svi koji ste i posumljali !!!
Naime, Zvjezdan Misimović odmah je po dolasku sa reprezentativnog okupljanja u četvrtak u Wolfsburgu bio podvrgnut specijalnim ljekarskim tretmanima koji su ga osposobili da nastupi u jučerašnjem duelu protiv ekipe Nurnberga. Popularni Miske sve do subote i same utakmice nije trenirao sa ostatkom ekipe, te je za to vrijeme prolazio intenzivni ljekarski tretman od strane najboljih njemačkih ortopeda, tvrde njemački elektronski mediji. Samu utakmicu odigrao je pod uticajem injekcija.
Njemačke kolege sa Sky televizije iznjele su činjenicu da je Zvjezdanu Misimoviću, zbog ozbiljnosti povrede u srijedu mogla biti posljednja utakmica da ga je selektor Miroslav Blažević uvrstio u početnih jedanaest fudbalske reprezentacije BiH u duelu protiv Portugala na Bilinom Polju.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Kaže se: "posumNJali".seha je napisao/la:[/color][/b]

Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Gledaj 60 minuta pa onda prićaj.jose je napisao/la:Kaže se: "posumNJali".seha je napisao/la:[/color][/b]
MANIJAK NE MOŽE BITI SVAK
AKo moze ko postaviti link od 60 min, bilo ni NICE 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Neznam sad sta da napisem na ovom forumu ima takvi profesinalaca da bi mogli Ciru i Muniba obmanuti pricom,,,,,,,,, godinu dana su pisali SAVEZ NAPOLJE,,,, SAVEZ NAPOLJE,,,,,,,,,,,, sad nakon baraza ispada Ciro za sve kriv a ne spominju savez,,,,,,,, NIJE CIRO KRIV,,,, ciro je takva osoba uvijek bio i ostace,,,,, SAVEZ JE TO ZNAO I ZAPOSLIO GA,,,,, jer im odgovara i tko je kriv,,,, PA NARAVNO SAVEZ A NE CIRO!!!!!!!!!!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.