FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

voltron30
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la voltron30 » 30 apr 2013, 23:12

old school je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Nažalost pitarska paranoja o namještanju se proširila i na pojedince koji ''k'o biva'' (što bi rek'o rahmetli Džanko) navijaju za Želju. Žalosno!!! To kao zadnje utakmice na Grbavici ove sezone igramo perfektno, pa ovu podbacili, te se odmah ispostavlja da je prodato? Ja koliko znam, mi cijelu ovu polusezonu na Grbavici igramo jadno. Jedino ako je nekim mjerilo Gradina, pa se umislili da smo super jaki. Ja ovo što sam danas gledao, gledam cijelu ovu polusezonu, gdje nam Čelik i Zrinjski uzimaju bodove, a danas Široki odigra neriješeno.

I onako, čisto informativno, zašto bi mi ''prodali'' Širokom KUP?
neka bude da nije nista prodato,ali sta je bil osa borcem prije koju godinu zasto su oni morali uzeti neki pehar,zasto smo im morali pustiti ;)
Šta je bilo prošle sezone, što smo mi ''morali'' uzet obje titule, što to nismo prepustili nekome bar kup? Daj ba ljudi, ne mogu vjerovati da sada moram i s našim navijačima pričati o ovome, samo dajete municiju ostalim teoretičarima da nam se naklate na temu.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 apr 2013, 23:13

KrajPrice je napisao/la:Mozda zelite vremena Hotica,Krunica????
Ja nevidim da je ovdje iko uzeo u usta Amara tako da vam je ta suplja sa Hoticima,Krunicima i ostalim smjesna,isto kao sto su i pojedini igraci smjesni
Muharemovicu odlazi iz Zelje

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 apr 2013, 23:14

A vidi bogati kako su se svi aktivirali na forum nakon utakmice LP. Nagledali se vrhunskog nogometa pa sad dosli srati po zelji i losoj igri hahaha.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 30 apr 2013, 23:14

slika

neki su izgleda zaboravili ...
Željeznicar za život cijeli !

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 apr 2013, 23:16

terabajt je napisao/la:A vidi bogati kako su se svi aktivirali na forum nakon utakmice LP. Nagledali se vrhunskog nogometa pa sad dosli srati po zelji i losoj igri hahaha.
Pa banuj nas vidim da si ti ovdje glavni

kemo10
Kontakt:

Post Postao/la kemo10 » 30 apr 2013, 23:16

mija je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Mozda zelite vremena Hotica,Krunica????
Ja nevidim da je ovdje iko uzeo u usta Amara tako da vam je ta suplja sa Hoticima,Krunicima i ostalim smjesna,isto kao sto su i pojedini igraci smjesni
Stvarno je ove suplje sa Hoticem i Krunicem na vrh glave

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 30 apr 2013, 23:18

[youtube][/youtube]
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 30 apr 2013, 23:19

mija je napisao/la:
terabajt je napisao/la:A vidi bogati kako su se svi aktivirali na forum nakon utakmice LP. Nagledali se vrhunskog nogometa pa sad dosli srati po zelji i losoj igri hahaha.
jedno iskreno pitanje jesil bio na tekmi ili gledao na tv-u.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 apr 2013, 23:19

Bez ikakve potrebe se stvaraju tenzije medu navijacima. Eto recite vi mene, da li smo mi ove sezone ista odigrali kako treba protiv Sirokog ili je bilo doslovno sve na vrat-not?

Malo realnije gledajte na to. Ne mozemo mi igrati istu igru Sirokom i Gradini, jer ce nam se odbiti od nos. Isto se ovako zaletimo u evropi pa pusiona. E tu lezi pravi problem, a ne u nekim teorijama zavjera. Siroki se zna postaviti, i ono jos gore po nas, zna veoma dobro uzvratiti, a u vecini slucajeva veoma dobro nas odmah u startu procitaju...

Dakle, samo opusteno. Sljede nam dvije utakmice od VITALNOG ZNACAJA.

EDIT: B. Colicu samo naci adekvatnu konkurenciju i rijesili smo problem.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 30 apr 2013, 23:22, ukupno mijenjano 1 put.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 30 apr 2013, 23:20

fedeltafrotta je napisao/la:al je kerla tragican, mati moja sta bi od onog igraca :x

mani se teretane kerla :roll:

ostali, prosjecno, niko vrijedan pomena, osim u prvom poluvremenu nekih akcija...

samo jos nesto, kada ne pobjedimo zrinjski sa pola juniora tada nije namjesteno, a kada sa istom postavom ne mozemo pobjediti siroki tada je namjesteno :?:

mnogo ste smijesni, pitarkluk je prelazna bolest ;)

igraci su dobili na kraju aplauz od mene, i od 90% juga, idemo dalje :arrow:
buraz nije stvar u tome,dobili su i od mene aplauz,ali ne za ovo danas nego za utakmice do sad i pobjede i ako su limitirani igraci,sta reci o dva Colica,eto ako se ista moze reci,pa onda o Selimovicu nikad goru utakmicu nije odigrao u dresu Želje,sta reci za smijesnog Kerlu ili Jamaka koji protura lopte,samo kome?ali nikako ne ide u glavu adilovicevo dodavanje golmanu sirokog,i ono kad je Svraka blizi lopti uspori lik da bi ga onaj njihov stizao,jel trebam zatvarati oci i na Kerlino pustanje igraca,mislim da je Urdinov najbolje igrao jer ga niko nije mijesao ni u sta,izvinite ali ja na to ne mogu zazmiriti,zelim Želju koji izgara na terenu 90+ minuta pa makar izgubili 0:4,ne zelim Želju koji ce se sklanjati sa terena,odavno gore utakmice nisam pogledao sa nase strane,kaze uzeli su zrinjski i ostali bod jesu pasa moj ali su taj bod zasluzili do kraja jer su se borili a nasi jednostavno nisu znali,i siroki je danas zasluzio nema tu sta,ali pored neznanja nasi danas su pruzili sebi oduska i da se sklone koji put od lopte da dodaju njihovim igracima,da sami sebi zabiju go prakticno,da dodaju golmanu u sto postotnoj sansi,oprostite ali ja necu da sutim,i ako ova ekipa bude evropu igrala sakricu se u misju rupu da ne vidim rezultat ;)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 30 apr 2013, 23:21

fedeltafrotta je napisao/la: igraci su dobili na kraju aplauz od mene, i od 90% juga, idemo dalje :arrow:
to je to medjutim zivimo u ovakvom vremenu gdje saka ljudi dodje do izrazaja neki tamo na sjeveru nesto navijali a pojave se svaku drugu utakmicu , ovdje raja prica o namjestanju a nije dvije utakmice pogledala od zelje nego culi od drugih :lol: , nekoliko stranica unazad lik pise a vidim hz mu u nazivu prodali utakmicu ko u zadnjem kolu idemo njima i da ce nam dati tri boda a ono necemo obezbjediti titulu prije toga :lol: :lol: a kad se sjetim prosle godine kad su mi pricali nastimano sirokom kup nama titula a svi znamo kako zavrsi :lol: , realno nama se desilo ko sto se kaze sreca u nesreci , komsijama zbog sposobne uprave otisli najbolji igraci iz prvog dijela da su ih zadrzali sad bi bilo bare bare ako ne bi cak oni imali + naravno sa ovakvim stanjem u zelji tj. ova nesreca i neki peh sto nam se desio gdje pola momcadi nemamo , jedan broj se povrijedio drugi otisao treci haman svaku drugu neigra zbog kartona itd. i na kraju ljudi kod nas ne zadovoljni :lol: **** ti demokratiju i slobodu izrazavanja kadd svaki glupan i papak zeli da bude in :lol: :lol:

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 30 apr 2013, 23:21

terabajt je napisao/la:
mija je napisao/la:
jedno iskreno pitanje jesil bio na tekmi ili gledao na tv-u.
Iskreno-bio na tekmi kao i stotine puta do sada,i zbog toga mi jos teze pada njihovo nezalaganje

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 30 apr 2013, 23:31

Oxidenks je napisao/la:O kakvom vi umoru pricate molim vas. Jamak pola posljednih tekmi nije igrao, Tomic nije igrao nikako tek sad poceo, Urdinov tek poceo igrati, Kerla tek poceo igrati, Svraka isto bio izvan terena 4 utakmice i da ne navodim dalje igraci. O cemu vi pisete ??

Dajte molim vas cuj umor. Pomirite se svi da je ova ekipa katastrofa ziva i da molimo Boga da osvojimo prvenstvo da ne gledamo vise ovu patnju. Hebe mi se za kup, samo daj prvenstvno. Onda sve otjerati i praviti ponovo ekipu, sta drugo, nema druge?

Ova ekipa ne smije pomisliti da igra evropu nema sanse. Samo njih petorica mozda zasluzuju da igraju ostalo sve otjerati. Molim Boga da Adilovic ode, molim Boga da Svraka ode takoder i Jamak.

Jednostavno ovi momci ne mogu vise nista dati osim ovog danas sto smo gledali i sto se pomirimo prije s tim svima ce lakse biti.

Traziti izgovore umorni, ovo ono ne ide nikako. Pola ih tek pocelo igrati par kola i vec umorni. Ne ide.
Da znas da se ovaj post moze uzeti u ozbiljnu analizu,al fakat ozbiljan sam.Ovo za umor igraca si upravu,ekipa se dosta rotirala svi u odmarali sto zbog povreda sto zbog drugih stvari.
Al ovo za reprezentativca i za najboljeg strijelca kluba ne mogu da se slozim,Adilovic kakav god da je,covjek trpa dovoljno,dao je on dosta i ove sezone i bez njegovih golova bi to bilo katastrofa obzirom da nema pravog Bekrica a Zebu da ne spominjemo kojeg je Lazo imao,pa sta je napravio,nista.Svraka takodje,solidna brojka golova (8 u ligi),sto ce reci da bi mi bez ove dvojce bili pravo nisko na tabeli.Dok ne budemo imali novaca za bolje,ovo su nase "zvijezde" i tako nam je kako nam je,titula je tu a Evropa...
SLOBODA NAVIJAČIMA

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 30 apr 2013, 23:33

pa dajte ljudi koji vam je ****, sta serete odmah, da se zna nisam pljuvac, volim zelju vise od sebe ali budite realni, ne kazem da titula nije zasluzena ili bilo sta slicno, ali ovo je danas klasicni primjer KUPLJENE UTAKMICE. Pa sta je problem priznat i reci ino sto smo vidjeli nemojte biti TELAD, ko god kaze suprotno on SERE, igraci zelje nisu jaci start napravili, uopste ne napadaju kada siroki ima loptu u svojim nogama, igrac sir vodi loptu 20 m po sredini a nasi coporativno trce za njim i niko nece da mu pridje ili napravi kakav start, mali benjo se budala pravi lafo se nesto okrece, izlazi prema sjev i prilika cista ili dodaj ili pucaj onda je on onako nabi preko gola, nemojte beze lagatti sami sebe ko god gleda utakm konst onda ne moze reci suprotno od ovog sta sam napisao, **** kup ja bih potpisao da svake god uzmemo titulu a kup halalimo ali me ovo vec iznerviralo da i sada strepim budalama nas OFIRNO pravili, samo kazem ovu utakmicu A ZA SVE DO SADA SVAKA IM CAST NEMA SE STA RECI, zato Bd u ligi druga prica treba stisnut do kraja da nam se ovo ne bi obilo o glavu, SLAVIT CEMO TVOJE IME DOK U NAMA SRCE BIJE... :oops: ;)
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 apr 2013, 23:36

Zasto bi prodali Sirokom utakmicu, kojem se **** za kup, kojem je primarni cilj evropa ? Zasto bi na kraju se mucili da im zabijemo gol ? Ako je kupljena zasto nismo napravili ni jedan penal da im olaksamo stvar ? Zasto smo ulijetali u blok za svaki njihov sut iz sesnaesterca ? I na kraju zasto bi prodali trofej ?
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 30 apr 2013, 23:37, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 30 apr 2013, 23:37

Ja da sam siguran da se kupuju utakmice ne bih ni pratio ovo. Samo budala može pratit kupljene utakmice.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 30 apr 2013, 23:38

Izvještaj: Željezničar - Široki Brijeg 1:1 (FOTO)

http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... brijeg-1-1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 apr 2013, 23:40

DukeOfWellington je napisao/la:Ja da sam siguran da se kupuju utakmice ne bih ni pratio ovo. Samo budala može pratit kupljene utakmice.
BRAVO! ;)

Ako znate da je namjesteno, ZASTO ONDA ZAISTA PRATITE NAS NOGOMET?

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 30 apr 2013, 23:42

Buu je napisao/la:Zasto bi prodali Sirokom utakmicu, kojem se **** za kup, kojem je primarni cilj evropa ? Zasto bi na kraju se mucili da im zabijemo gol ? Ako je kupljena zasto nismo napravili ni jedan penal da im olaksamo stvar ? Zasto smo ulijetali u blok za svaki njihov sut iz sesnaesterca ? I na kraju zasto bi prodali trofej ?
samo ne znam koju si utakmicu gledao,pa sto je siroki odmarao igrace par kola nego da budu svjezi za kupa,joj djeteta **** ti i ligu i sve kud komentarisem i jos se vise iznerviram,i opet najgore od svega opet cu otici zauzeti svoje mjesto i poderati grlo da bi debili ponizili i mene i cijeli stadion
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 30 apr 2013, 23:43

i jest se pjevalo prodane duse, pola sjevera znalo prije utakmice bogom se dragim kunem i prvo se nerviraj, kosu cupaj i onda im **** sve jer znas i vidis, nije to pa ljudi ko god je igrao fudbal ili pregledao hiljadu utakm moze zakljuciti sta je problem kada oigrac nece da napada, kada se budala pravi, nece da suta ali svakakve raje ima samo ne mogu da vjerujem kako sebe mozete lagati i pustiti da vas levate pred ocima a vi kao ma lose smo odigrali, ne SERITE bezveze, i ne radi se ovdje o nikakvim teoret zavjere vec se samoprica sta se vidjelo i to je to, nije problem lose odigrat ali je fol samo OVO STO SMO VIDJELI, valjda ce me proci, **** mu mater, i ovo je sstavni dio fudbala, uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh VOLIM TE ZELJO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nindza i 14 gostiju.