Postujem naravno tvoje misljenje ali ja se ne mogu sloziti ovo za NAJBOLJEG napadaca. Momak jednostvano nijeennis je napisao/la:Da znas da se ovaj post moze uzeti u ozbiljnu analizu,al fakat ozbiljan sam.Ovo za umor igraca si upravu,ekipa se dosta rotirala svi u odmarali sto zbog povreda sto zbog drugih stvari.Oxidenks je napisao/la:O kakvom vi umoru pricate molim vas. Jamak pola posljednih tekmi nije igrao, Tomic nije igrao nikako tek sad poceo, Urdinov tek poceo igrati, Kerla tek poceo igrati, Svraka isto bio izvan terena 4 utakmice i da ne navodim dalje igraci. O cemu vi pisete ??
Dajte molim vas cuj umor. Pomirite se svi da je ova ekipa katastrofa ziva i da molimo Boga da osvojimo prvenstvo da ne gledamo vise ovu patnju. Hebe mi se za kup, samo daj prvenstvno. Onda sve otjerati i praviti ponovo ekipu, sta drugo, nema druge?
Ova ekipa ne smije pomisliti da igra evropu nema sanse. Samo njih petorica mozda zasluzuju da igraju ostalo sve otjerati. Molim Boga da Adilovic ode, molim Boga da Svraka ode takoder i Jamak.
Jednostavno ovi momci ne mogu vise nista dati osim ovog danas sto smo gledali i sto se pomirimo prije s tim svima ce lakse biti.
Traziti izgovore umorni, ovo ono ne ide nikako. Pola ih tek pocelo igrati par kola i vec umorni. Ne ide.
Al ovo za reprezentativca i za najboljeg strijelca kluba ne mogu da se slozim,Adilovic kakav god da je,covjek trpa dovoljno,dao je on dosta i ove sezone i bez njegovih golova bi to bilo katastrofa obzirom da nema pravog Bekrica a Zebu da ne spominjemo kojeg je Lazo imao,pa sta je napravio,nista.Svraka takodje,solidna brojka golova (8 u ligi),sto ce reci da bi mi bez ove dvojce bili pravo nisko na tabeli.Dok ne budemo imali novaca za bolje,ovo su nase "zvijezde" i tako nam je kako nam je,titula je tu a Evropa...
kvalitet. Samo pogledaj njegov ucinak od kad je ovdje na najvaznijim tekmama, bar one koje ja gledam kao vazne a to su derbi( ne sjecam se da se ikad nasao u sansi), finale kupa Siroki ( s 11 metara ne moze da zabije gol sam, samcat nek se ubije odmah), Borac(zatvorili ga meda nije mogao na kasiku). Eh sad uzmi evropu gdje mu evropski stoperi ne daju da prne, a o sansama ne zelim ni da sanjam. Svaka cast za golove protiv Radnika, Slavije itd. ali nama treba pravi vise golgeter koji zna igrati lopte a ne da zavisi od Bekrica, Zebe itd.
Pa ne zna covjek osutati sa 16 metara u okvir gola. U sesnestercu je pipka po milion puta.
Samo je njegovo sansa sto nam je liga -0 bodova i sto pola ovaih seoski ekipa nemaju stopere pa ga on i zabije nekako i nekad, a kad bi se ova liga smanjila na 12 ekipa i kad bi imali svako kolo derbi kunem ti se zivotom da on ne bi dao ni 5 golova.
Svraka je talenat uvijek bio, ali ne kontam sta se desava s njim ili nece da igra ili je stvarno bezobrazan pa onako hoda po terenu. Mozda nema s kim da igra, ne znam vise.
Znam samo da ove sezone mi na Grbavici nismo pogledali posteno utakmice. Pehova smo imali, ali umjesto da napredujemo mi duboko stagniramo.
Osima postujem, ali njegov inat mi nekad ide opasno na zivce. Sad bi nam Beslija znacio mnogo da ude po 20 min posljednih a mogao je jos biti u klubu. Iz inata otjerati Zebu znajuci da ces biti nula ekipa. Ne svida mi se to.
Uostalom ko mene pita. Osvajaju se titule, u vrhu smo BH-a fudbala ali vec iduce sezone nas nece biti negdje ako se nesto ne promijeni.