FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Oxidenks
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Oxidenks » 30 apr 2013, 23:45

ennis je napisao/la:
Oxidenks je napisao/la:O kakvom vi umoru pricate molim vas. Jamak pola posljednih tekmi nije igrao, Tomic nije igrao nikako tek sad poceo, Urdinov tek poceo igrati, Kerla tek poceo igrati, Svraka isto bio izvan terena 4 utakmice i da ne navodim dalje igraci. O cemu vi pisete ??

Dajte molim vas cuj umor. Pomirite se svi da je ova ekipa katastrofa ziva i da molimo Boga da osvojimo prvenstvo da ne gledamo vise ovu patnju. Hebe mi se za kup, samo daj prvenstvno. Onda sve otjerati i praviti ponovo ekipu, sta drugo, nema druge?

Ova ekipa ne smije pomisliti da igra evropu nema sanse. Samo njih petorica mozda zasluzuju da igraju ostalo sve otjerati. Molim Boga da Adilovic ode, molim Boga da Svraka ode takoder i Jamak.

Jednostavno ovi momci ne mogu vise nista dati osim ovog danas sto smo gledali i sto se pomirimo prije s tim svima ce lakse biti.

Traziti izgovore umorni, ovo ono ne ide nikako. Pola ih tek pocelo igrati par kola i vec umorni. Ne ide.
Da znas da se ovaj post moze uzeti u ozbiljnu analizu,al fakat ozbiljan sam.Ovo za umor igraca si upravu,ekipa se dosta rotirala svi u odmarali sto zbog povreda sto zbog drugih stvari.
Al ovo za reprezentativca i za najboljeg strijelca kluba ne mogu da se slozim,Adilovic kakav god da je,covjek trpa dovoljno,dao je on dosta i ove sezone i bez njegovih golova bi to bilo katastrofa obzirom da nema pravog Bekrica a Zebu da ne spominjemo kojeg je Lazo imao,pa sta je napravio,nista.Svraka takodje,solidna brojka golova (8 u ligi),sto ce reci da bi mi bez ove dvojce bili pravo nisko na tabeli.Dok ne budemo imali novaca za bolje,ovo su nase "zvijezde" i tako nam je kako nam je,titula je tu a Evropa...
Postujem naravno tvoje misljenje ali ja se ne mogu sloziti ovo za NAJBOLJEG napadaca. Momak jednostvano nije
kvalitet. Samo pogledaj njegov ucinak od kad je ovdje na najvaznijim tekmama, bar one koje ja gledam kao vazne a to su derbi( ne sjecam se da se ikad nasao u sansi), finale kupa Siroki ( s 11 metara ne moze da zabije gol sam, samcat nek se ubije odmah), Borac(zatvorili ga meda nije mogao na kasiku). Eh sad uzmi evropu gdje mu evropski stoperi ne daju da prne, a o sansama ne zelim ni da sanjam. Svaka cast za golove protiv Radnika, Slavije itd. ali nama treba pravi vise golgeter koji zna igrati lopte a ne da zavisi od Bekrica, Zebe itd.

Pa ne zna covjek osutati sa 16 metara u okvir gola. U sesnestercu je pipka po milion puta.

Samo je njegovo sansa sto nam je liga -0 bodova i sto pola ovaih seoski ekipa nemaju stopere pa ga on i zabije nekako i nekad, a kad bi se ova liga smanjila na 12 ekipa i kad bi imali svako kolo derbi kunem ti se zivotom da on ne bi dao ni 5 golova.

Svraka je talenat uvijek bio, ali ne kontam sta se desava s njim ili nece da igra ili je stvarno bezobrazan pa onako hoda po terenu. Mozda nema s kim da igra, ne znam vise.

Znam samo da ove sezone mi na Grbavici nismo pogledali posteno utakmice. Pehova smo imali, ali umjesto da napredujemo mi duboko stagniramo.

Osima postujem, ali njegov inat mi nekad ide opasno na zivce. Sad bi nam Beslija znacio mnogo da ude po 20 min posljednih a mogao je jos biti u klubu. Iz inata otjerati Zebu znajuci da ces biti nula ekipa. Ne svida mi se to.

Uostalom ko mene pita. Osvajaju se titule, u vrhu smo BH-a fudbala ali vec iduce sezone nas nece biti negdje ako se nesto ne promijeni.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 30 apr 2013, 23:53

old school je napisao/la:
Buu je napisao/la:Zasto bi prodali Sirokom utakmicu, kojem se **** za kup, kojem je primarni cilj evropa ? Zasto bi na kraju se mucili da im zabijemo gol ? Ako je kupljena zasto nismo napravili ni jedan penal da im olaksamo stvar ? Zasto smo ulijetali u blok za svaki njihov sut iz sesnaesterca ? I na kraju zasto bi prodali trofej ?
samo ne znam koju si utakmicu gledao,pa sto je siroki odmarao igrace par kola nego da budu svjezi za kupa,joj djeteta **** ti i ligu i sve kud komentarisem i jos se vise iznerviram,i opet najgore od svega opet cu otici zauzeti svoje mjesto i poderati grlo da bi debili ponizili i mene i cijeli stadion
Nemoj ovo citat iznervirat ces se.

Sta su odmarali majketi ? Ljudi ko i mi pun ku.rac povrijedjenih igraca i sa zabranom igranja.
I svi znate da je Sirokom primarni cilj evropa, ali kad im je vec iskocila sansa za osvojiti nesto zasto je i ispustiti ?
I sad lafo ovdje glumimo neke razocarane navijace gdje smo odigrali sa Sirokim 1:1, a citava jeb.ena sezona nam je takva. Fenjerasi su nas znali nagu.ziti. Pa je.beni Celik nam zabije gol na skoro isti nacin kao i Siroki, a mogli smo im zabiti najmanje 2-3 gola. Jeli to isto prodano ?
NO PYRO NO PARTY

RNK Split1912
Kontakt:

Post Postao/la RNK Split1912 » 30 apr 2013, 23:56

Split danas otpustio Zebu veliko razočarenje dosta navijača je očekivalo puno više od njega

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 30 apr 2013, 23:59

RNK Split1912 je napisao/la:Split danas otpustio Zebu veliko razočarenje dosta navijača je očekivalo puno više od njega
Pero lozac.

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 30 apr 2013, 23:59

Buu je napisao/la:
Buu je napisao/la:Zasto bi prodali Sirokom utakmicu, kojem se **** za kup, kojem je primarni cilj evropa ? Zasto bi na kraju se mucili da im zabijemo gol ? Ako je kupljena zasto nismo napravili ni jedan penal da im olaksamo stvar ? Zasto smo ulijetali u blok za svaki njihov sut iz sesnaesterca ? I na kraju zasto bi prodali trofej ?
samo ne znam koju si utakmicu gledao,pa sto je siroki odmarao igrace par kola nego da budu svjezi za kupa,joj djeteta **** ti i ligu i sve kud komentarisem i jos se vise iznerviram,i opet najgore od svega opet cu otici zauzeti svoje mjesto i poderati grlo da bi debili ponizili i mene i cijeli stadion

Sta su odmarali majketi ? Ljudi ko i mi pun ku.rac povrijedjenih igraca i sa zabranom igranja.
I svi znate da je Sirokom primarni cilj evropa, ali kad im je vec iskocila sansa za osvojiti nesto zasto je i ispustiti ?
I sad lafo ovdje glumimo neke razocarane navijace gdje smo odigrali sa Sirokim 1:1, a citava jeb.ena sezona nam je takva. Fenjerasi su nas znali nagu.ziti. Pa je.beni Celik nam zabije gol na skoro isti nacin kao i Siroki, a mogli smo im zabiti najmanje 2-3 gola. Jeli to isto prodano ?
kume ne bih da se raspravljamo imaj svoje misljenje, nije problem lose odig, isfulat se ok ,ali problem je kad te budalom pravi i svi smo na stadionu to vidjeli i to je jasno ko dan, a sad zasto sirokom ovo ono, u to ne bih ulazio to su njihovi talovi i to samo oni znaju, NASI I NJIHOVI i to je to, ali ljudi smo i ljude ne mozes isfolirati danas smo vidjeli utakmicu i ko god se razumije u fudbal nema se vise sta pricati, jasno je bilo ko dan
ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 01 maj 2013, 00:02

Pricat cemo poslije revansa
NO PYRO NO PARTY

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 01 maj 2013, 00:07

to ti je problem finala i derbi utakmica, dolaze ti debili kojim je sve sumnjivo

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 01 maj 2013, 00:09

samir_tm87 je napisao/la:to ti je problem finala i derbi utakmica, dolaze ti debili kojim je sve sumnjivo
ne propustam utakmice godinama ;)
Buu je napisao/la:

evo prijatelju sa ovim i zavrsavam,Celik nam zabije gol,fenjerasi nas naguzili ali se nikad nisam naljutio jer smo bili nemocni od neznanja,a danas ...... MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 01 maj 2013, 00:10

Buu je napisao/la:Pricat cemo poslije revansa
ma pusti levate mos misliti kako je nasim igracima i pod kakvim pritiskom oni igraju kad ti tvoji navijaci seru da je prodata utakmica , ne znam majke mi kod nas je fakat sve ili crno ili bijelo , jbt i sta da se desi da izgubimo u sirokom a moguce je jbga lopta je okrugla , cirkus zivi ...

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 01 maj 2013, 00:13

Gledao sam utakmicu sa sjevera, ali ću odmah reći da mi se gade neki komentari sa sjevera, tako da me ne svrstavate u tu grupu..
Eh ovako, nakon utakmice ja sam OSTAO ZBUNJEN!
zašto?
Logike mi nema da prodamo kup, zašto da ga prodamo?
Ali zbunjuju me neke druge stvari koje da je neki laik gledao utakmicu koji ne prati BH fudbal bi sigurno rekao: "ma namješteno, šta se ima ovdje pričat"..
Prvo, krenimo od sudije: nije previše oštetio nijedne ni druge, al je svirao neke glupe faulove i prekidao kontre naše vraćanjem na mjesto faula 20 metara iza, a pri tome nije dao žuti ako je već prekinuo napad. Sviranje poluvremena u 44. minuti je za mene kriminalno jer ako je to slučajno uradio, treba mu odmah oduzet pištaljku i vratit ga u kantonalnu ligu, a svirao je poluvrijeme (koliko se sjećam, ne uzimajte ovo što pišem ovdje 100 posto) onda kad su oni izbili naš korner na prsa našem igraču na 25-30 metara od gola gdje je on mogao nastavit OPASAN napad..
Drugo, gol Širokog, mi je koliko god htio da ne vjerujem u te namještaljke i zavjere, OFIRAN!
Znamo mi da je Vasilić krampa, da je Kerla bolji za bodibildera i da osim Bogija nemaš normalnog štopera, al da se onako ponašaju kod gola mi NIJE NORMALNO, da se bukvalno sklone i onakve greške prave kao zadnji igrači tu u onakvoj situaciji.. Ako je slučajno, sutra im ispisnice dat, ono se ni zadnjoj Gradini ne dešava!
Treće, znamo mi ko je Adilović, ali igrač Željezničara koji je dao toliko golova, i koji je prvi špic osvajača duple krune bi morao zabit ono PETOM, a ne u situaciji gdje se namješta na šut 3 sekunde.. Al opet kažem, znamo ko je Adilović, ali mi nekako ono preofirno bi, da se onoliko namještao i na kraju bukvalno DODAO loptu Bilobrku, jače mu šuta trener golmana na zagrijavanju.. I zaista, koliko god vi proklinjali sjevernu tribinu, u onoj situaciji je i meni bilo presmiješno i definitivno sam ostao zbunjen jer bi ono dao drugi špic Bracine Vrbanjuše da mu daš vremena onoliko koliko se on namještao.. Onda, Selimović nije u formi, ali je frajer u svakoj izglednoj situaciji dao loptu u noge štoperima, a onda u drugim gdje je imao POTPUNO SAME IGRAČE frajer slao loptu na drugu stranu gdje je najčešće završavala u nogama igrača Širokog.. Vidio sam da mu je i mladi Hodžić dosta mahao rukama jer nikom osim Selimoviću nije bilo jasno zašto je poslao pas na drugu stranu.. Al eto i to u neku ruku pravdam nekvalitetom, al nekako mi previše ofirno izgledalo laički gledano.
i na kraju, daj Osime, majku mu više, hoćemo Bekrića u prvoj, jedini koji zna igrat trenutno u Želji!
žao bi mi bilo da je to namješteno, sumnjam zaista da jeste, al laički gledano, stvarno ima tih situacija NENORMALNIH.. s obzirom šta se dešava u našoj ligi, savezu i s obzirom na mentalitet naših šmokljana od igrača (Adilović bi prodao majku i svu rodbinu za cvaju, a Jamak za karton pive) ne isključujem nijednu opciju..
VOLIM TE ŽELJO!

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 01 maj 2013, 00:15

samir_tm87 je napisao/la:to ti je problem finala i derbi utakmica, dolaze ti debili kojim je sve sumnjivo
brate da bi mi sudio moras me poznavati, a da me znas ne bi tako govorio, ja ti kazem da danas eto na forumu ti se mogu samo zakleti drugog nacina nemam, ALLAHAMI danas pred utakmicu znalo se za ovo i pola raje sa juga me iznen jer nisam znao, govori mi oko 3 sata da ce biti OVO i da nece ni dolaziti, a ti ako ne vidis pored svojih ociju tesko tebi, i brate ne znam te ali sam odgledao mnogo utakmica necu reci vise od tebe ali svaku sam tu tako da ne pricas bezveze

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 01 maj 2013, 00:15

kako se sjecam ni prosle godine prva utakmica finala nije prosla puno bolje a na kraju smo ipak slavili. Sabura malo nije na odmet.

Oxidenks
Kontakt:

Post Postao/la Oxidenks » 01 maj 2013, 00:16

Ovi vjerovatno ne misle da je finale prodato od strane kluba, Amara, niti bilo kakav dogovor, vec vjerovatno misle da je tekma prodata od strane par igraca. Predpostavljam ili sam pofresno shvatio?
Amar to nikad ne bi uradio gatantujem zivotom, ali da igraci muljaju to da.

vulkan
Kontakt:

Post Postao/la vulkan » 01 maj 2013, 00:18

ma pusite ga
---"Kakva bi tisina nastala, kad bi ljudi govorili samo ono sto znaju"---

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 01 maj 2013, 00:20

Oxidenks je napisao/la:Ovi vjerovatno ne misle da je finale prodato od strane kluba, Amara, niti bilo kakav dogovor, vec vjerovatno misle da je tekma prodata od strane par igraca. Predpostavljam ili sam pofresno shvatio?
Ako je i namješteno druže (opet molim Boga da nije) sto posto nije klub ni Amar učestvovao u tome!
Niti svi igrači, Urdinov i Hodžić su poginuli danas bili,onaj mali zamalo nije sebe sklupčao pa otkotrljao u gol Širokog, al ima ovih futavaca od kojih možeš svašta očekivat!

QWERTZ
Kontakt:

Post Postao/la QWERTZ » 01 maj 2013, 00:22

Oxidenks je napisao/la:Ovi vjerovatno ne misle da je finale prodato od strane kluba, Amara, niti bilo kakav dogovor, vec vjerovatno misle da je tekma prodata od strane par igraca. Predpostavljam ili sam pofresno shvatio?
u to ne ulazim, mada mislim da je to dogovor dva kluba, sta je pozadina iza ovoga to samo oni znaju, AMARA podrzavam dabogda nam bio trener 100 god ali mislim da je ovo odradjeno sto da ne, nauzimali smo se a oni znaju sta i kako ugl ovo je zavrs tekma, 100%, jer sam toliko ljut da ne mogu dopustiti da me neki likovi poput Kerle, Colica, Vasilica itd budalam prave, OK jesi fudbaler ali nisi Ajnstajn tako da me ne mozes levatit a to smo svi vidjeli, bio je i vise nego OFIRNO

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 01 maj 2013, 00:22

Sumnjivo je nama druže u ovoj državi sve. STalno neke teorije zavjere. Prošle godine je Željo prodao jedno pet tekmi OD SLobode do SLavije i onda se na kraju potrefi Leotar i niko više ne priča o ovim ranije za koje nisu pogodili da su namještene. Mene samo jedno interesuje (mada su neki ovdje naveli još dosta razloga po kojima nije pordato) kako možete misliti da su i Amar i igrači i Široki kompletan tako glupi da na ovaj način namjeste tekmu a igraju se dvije. I kako to da su svi na minut prije tekme čuli da je namješteno. Pa valjda bi se znalo i ranije.
Ovi što pljuju Adila samo nek pogledaju ponovo Real - Dortmund i nek vide šta su sve večeras promašili igrači koji zarađuju trilione. Toliko od mene.
Nit je kup gotov, a prije svega prvenstvo je bitnije mnogo bitnije. Davno sam rekao s obzirom na sve što nas prati pehove i sl da mi super guramo. Loše smo odigrali pa dešava se to ljudi i Barsi. Protiv Bajerna su recimo ozgledali kao mi večeras bezvoljno, traljavo itd. Jel to i Barsa prodala?
Edit: I HUmelsa sam zaboravio iz prve tekme . Čak i gori od Vase

_plavac_
Kontakt:

Post Postao/la _plavac_ » 01 maj 2013, 00:28

Evo po ovome pisanju se tacno vidi kakvi smo mi i da smo sami sebi najveci dusmani,nezahvalnici..
Nema kluba u ovoj ligi koji ne bi volio da je na nasem mjestu ali dzaba. Koji smo mi hajvani :twisted:

Neko napisa, valja pitama doc na Grbavicu,na noge SAMPIONU,eeeej zamisli njihove muke! Ja znam kako bi meni bilo da je obrnuto.
Ali **** ga ne igramo ko Bayern, ne uvaljujemo po pet,sest golova... Ne moze se u finalu rutinski pobijediti ko da ovi drugi ne igraju itd...
Ovaj se smori pisajuci o prodaji,pa sto ne rece danas oko tri sata da i mi znamo ziv bio.
Cuj prodano :o :o :o dusmanluk brate
-MI SMO ZELJINI,ZELJO JE NAS-

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 01 maj 2013, 00:30

Svasta.

Adilovic se nadavao golova i svaka mu cast. Ljude koji njega poljuju ne treba smatrati za ozbiljno.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 01 maj 2013, 00:32

vulkan je napisao/la:ma pusite ga
Ne isplati se crtati druze...
Sport je lijek za tijelo i duh.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Samba71 i 11 gostiju.