FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- supermario
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
I dalje neki qvazieksperti tvrde da su 3 gola bila neregularna
Pozivaju se na Marcu
.... Dva neregulana gola Baye, dva nedosudjena penala za Bayu i tjt...........sudija grijesio, al je dobro izbalansirao greske

Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......
Napad prejak, samo ne znam u kakvoj je formi Villa. Očajan je bio u Minhenu.
Song je meni odličan igrač na zadnjem veznom.
Bayern mora iskoristiti ovu odbranu gdje samo Pique igra sam. Bartra je neiskusan. Što ne igra Busquests ?
Song je meni odličan igrač na zadnjem veznom.
Bayern mora iskoristiti ovu odbranu gdje samo Pique igra sam. Bartra je neiskusan. Što ne igra Busquests ?
Ljudi dragi, nije ovo oficijalni sastav, ovo su samo moje želje.
Čuj onog gore, katastrofa pozadi, pa šta ćeš drugo? Ovo im je jedino što imaju na raspolaganju.
Čuj onog gore, katastrofa pozadi, pa šta ćeš drugo? Ovo im je jedino što imaju na raspolaganju.
Vidim da nešto nema smisla 
9.30 Uhr: Barca gegen Bayern ohne Busquets und Abidal.
Je li Busquets igrač koji nikada nije imao povredu
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 01 maj 2013, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
ma jarane, mi samo i sa boljim odbrambenim igracima u timu primali golove od dosta lošijih timova od Bayerna.GAL je napisao/la:mandraX je napisao/la:Valdes; Alves, Pique, Bartra, Adriano; Song, Xavi, Fabregas; Iniesta, Messi, Villa.
odbrana ko svicarski sir ,jedan gol sa nase strane daje barci zadatka da 6 komad mentne ,a bayern nije celta vigo zaragoza.![]()
Bilo bi dobro kad bi se klubovi nekako mogli dogovoriti da odigraju miroljubivo 0-0 ili 1-1 (par golova radi raje koja dođe), da se bezveze igraci ne troše, kartoniraju, eventualne povrede itd.
Ovo je završena prica bila vec u prvom meču
Da ga *ebes odkud 12 godina? Prije 2006. ih nije bilo na mapi...bluemania je napisao/la:"Barcelona će u večerašnjoj utakmici zaista biti "osakaćena" povredama. Od prvotimaca, na raspolaganju Titu zbog povreda neće biti: Puyol, Mascherano, Busquets i Abidal, dok Jordi Alba nema pravo nastupa zbog žutih kartona. Odbrana Barçe će biti na posebnom iskušenju, jer su pobrojani igrači uglavnom braniči."
Guardiola: "Bayern i Barça igraju odlično. Sve je moguće u drugoj utakmici. Obje ekipe imaju dobru prednost u domaćem prvenstvu, i ono što su postigli ove sezone je vrijedno poštovanja."
"Španski nogomet je u vrh stigao zahvaljujući Luisu Aragonésu i Vicente del Bosqueu. Oni su najvažnije osobe u svemu ovome. Španija dominira svijetom već 12 godina. To nije mala stvar."
"Imao sam čast trenirati Lea Messija. Naučio sam mnogo od njega. Možete mu se samo diviti."
Ma mogu oni pokušavati, ali nema ništa od toga.Cautinho je napisao/la:Nece sigurno biti tako pasivni.Nije nitko glup.
Xavi i Iniesta ce biti iskljuceni i anulirani iz igre od strane Martineza i Svinje i to je to....gotova prica.
Njih dvojicu kad iskljuciš, Barca nema igre
Na to sve - Bayern napada
Bude li se Barca puno kofrcila i otvarala, opet ce primiti 2-3 gola 'ladno.
Messi isključiš iz igre. Najavio je Yupp poseban tretman za Lea. Pogledaj malo statistiku Barce koliko je golova dao Xavi a koliko Iniesta, te koliko nemilice trpa Messi
Očekujem uvijek 2-3 igrača na Messija čim primi loptu
Očekujem uvijek 2-3 igrača na Messija čim primi loptu
-
bacelonafan
- Kontakt:
docekah i ja Songa na defanzivnog veznog,sad smo 40 posto opasniji nego u Minhenu to je definitivno,nije po meni hendikep sto neigra BusketsmandraX je napisao/la:Valdes; Alves, Pique, Bartra, Adriano; Song, Xavi, Fabregas; Iniesta, Messi, Villa.
Neutral je napisao/la:Vidim da nešto nema smisla
Imao je sitnih povreda, ali nikada nesto ozbiljno.
Izgleda onako slabasno i uvije dobije najvise batina na utakmicama i nikad mu nista, fleksibilan pravo.
Eto jedino su ga u Munchenu nalupali da jos uvijek nije dosao sebi.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
-
bacelonafan
- Kontakt:
Sad ce Song koji je neopravdano zapostavljen da ga osveti,da vidimo kako se on sa bavarskim pit bulovima snalaziM4kaveli je napisao/la:Neutral je napisao/la:Vidim da nešto nema smisla
Imao je sitnih povreda, ali nikada nesto ozbiljno.
Izgleda onako slabasno i uvije dobije najvise batina na utakmicama i nikad mu nista, fleksibilan pravo.
Eto jedino su ga u Munchenu nalupali da jos uvijek nije dosao sebi.
Meni su uvijek dragi igrači koji ginu na terenu a nikada ne "popiju" neku povredu.
Javi je pitbull, da se tako izrazim a Bastian je evo drugu sezonu zaredom počeo da igra dosta mirnije.
Svi nešto 1 maj ovo-ono, dajte nam utakmicu koga briga za roštilje i te stvari
Javi je pitbull, da se tako izrazim a Bastian je evo drugu sezonu zaredom počeo da igra dosta mirnije.
Svi nešto 1 maj ovo-ono, dajte nam utakmicu koga briga za roštilje i te stvari
Song je jedino u dvije stvari bolji od Busquetsa, jači je i ima bolju frizuru.
U svemu ostalom, Sergio je profesor za njega.
mandraX je napisao/la:Song je jedino u dvije stvari bolji od Busquetsa, jači je i ima bolju frizuru.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
5. Iniesta, Villa, MessiGorki je napisao/la:šta kažete?
-
bacelonafan
- Kontakt:
Jest mozda tebi,posto posjedujes veliko znanje o fudbalu inace,ne samo na ovoj temi nego i na drugim da ne spominjem kojima,gdje mole boga da odes i da ne komentarises,jos samo ovdje imas prolaz sa tom pricom,Song je perfektan bio u Arsenalu,znaci prejak igrac,e sad sto kod nas nije dobio sansu to je druga prica,svaku tekmu koju je igrao dobar je bio,vidjecemo nocas ako bude igrao a nadam se da hoce!mandraX je napisao/la:Song je jedino u dvije stvari bolji od Busquetsa, jači je i ima bolju frizuru.
Koji si ti qrac zabrstio majke ti? Kakve teme, koje? Kakvi likovi? Banovi?
Jes' normalan ti?
Jel' to porediš Arsenal i Barcu, inžinjeru?
Ko mu je bio konkurencija u Arsenalu? - Diaby, koji je od 38 kola, 37 proveo u bolnici.
Koliko lik brani Songa, neb' da mu je rod.
Jes' normalan ti?
Jel' to porediš Arsenal i Barcu, inžinjeru?
Ko mu je bio konkurencija u Arsenalu? - Diaby, koji je od 38 kola, 37 proveo u bolnici.
Koliko lik brani Songa, neb' da mu je rod.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.