snooker (polufinale)
R. Walden - B. Hawkins 2 @1,80
Ako prođete par postova unazad vidjet ćete da sam Hawkinsa komentirao kao indijanca, ili "dark horse-a" ovog prvenstva, za kojega ne znate da postoji, a on se nađe u finalu nekog prestižnog turnira.. Upravo to se i desilo - polufinale svjetskog prvenstva!!! Momak igra u životnoj formi i ako nastavi u ovom ritmu, gazi Rickya bez greške! + kao podsjetnik, u zadnja 3 meča izbacio je imena poput: Selbya (trenutni broj 2. u svijetu), Junhuia (ludi kinez, mislim da je broj 5. na rang ljestvici) te Lisowskog (najperspektivnijeg mladog igrača trenutno)... Ovolika kvota na Hawkinsa me, malo je reć, iznenadila! Tako da uzimam bez puno razmišljanja, Walden je imao dosta lakši ždrijeb i što se njega tiče, napravio je više nego je itko očekivao. Mislim da će mu Hawkins bit zadnja stanica na ovogodišnjem SP-u i već bi lagano trebao pakovat kofere..
Što se tiče drugog polufinalnog meča: O'Sullivan - Trump - mnogi će reć "finale prije finala" i ne bi bili u krivu.. O'sullivan nakon godinu dana pauze došao branit titulu i zasada ide odlično, igra kao švicarski sat.. Mada me malčice iznenadilo podcjenjivanje velikog Judda Trumpa od strane kladiona.. Kvota na njega čak 2,60.. Mislim da sam ovo vidio sad i više nikad neću.. Ako tko želi na rizik, može pokušat.. Ali jbg, ipak igra protiv jednog i jedinog "The Rocketa"... Svi bi voljeli da O'Sullivan obrani naslov prvaka i osvoji svoju 5. titulu. Predviđam nered od meča i svakako vrijedno gledanja čak i onima koji nisu upoznati sa dotičnim sportom.
Sretno!
U desetom selu živi Antuntun!