DevilS je napisao/la:Aha pa kako seke lave moj da i ti opet odes u Banovice...![]()
![]()
Nista pamet u glavu nama nesto vole da davaju putovanja u Banovice...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sarajevo ljubavi moja!
Ma bas tako izdrzo je mujo i gore stvari, aBd idem ja ne propustam tekme....
Gdje si danas za ovaj praznik, ustvari hoceli biti kucna atmosfera ili negdje se uliva pokraj rijeke...?
Gdje si danas za ovaj praznik, ustvari hoceli biti kucna atmosfera ili negdje se uliva pokraj rijeke...?
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Odmor brate kući bio sam na ručku van grada i sad opet odmor i samo odmor to mi baš treba a ti gdje si ideš li gdje?DevilS je napisao/la:Ma bas tako izdrzo je mujo i gore stvari, aBd idem ja ne propustam tekme....![]()
![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Ma i kod mene evo kucna atmosfera, moji dosli sa posla sad malo na rostilj se baciti...sekac je napisao/la:Odmor brate kući bio sam na ručku van grada i sad opet odmor i samo odmor to mi baš treba a ti gdje si ideš li gdje?DevilS je napisao/la:Ma bas tako izdrzo je mujo i gore stvari, aBd idem ja ne propustam tekme....![]()
![]()
Tako da sad to cekam do veceras i onda tekmu pratiti, gdje su nam prijatelji kone nesto mi ne pisu...
koliko su ćevapi bili danas u konzumu ?
eeeeeeeeeee onaj Storm ono je legenda šteta što nije naš ali nema veze a kad sam vidio da su čovjeka banovali rekao sam sam sebi ma vidi šta rade čovjeku a šta se ti kofrčiš a ako je iko fin bio uvijek to je on.Joj "lešinar " ne znam majke mi nisam kupovao vjeruj mi.
Sarajevo ljubavi moja!
Znam vidio sam da su ga banovali sta ces takav je posao moderatora..
Na stranu sve on je prefin, ima jos par kona i to je to...
Edit: pa samo se sjeti koliko sam ja puta bio banovan i kad treba i ne treba...
hajde da ne r tupimo o tom isti sam ti mislim al dobro reko sam idemo dalje.DevilS je napisao/la:Znam vidio sam da su ga banovali sta ces takav je posao moderatora..![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Naravno.sekac je napisao/la:hajde da ne r tupimo o tom isti sam ti mislim al dobro reko sam idemo dalje.DevilS je napisao/la:Znam vidio sam da su ga banovali sta ces takav je posao moderatora..![]()
- zeljo4life
- Kontakt:
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Bas!zeljo4life je napisao/la:Nevjerovatno...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
kao kakoHordas Doboj je napisao/la:Bas!zeljo4life je napisao/la:Nevjerovatno...![]()
Sarajevo ljubavi moja!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sekac buraz stvarno znate ti i DevilS da zacatate temu malo je rec
Btw nista lose ne mislim, no hard feelings heh
Koliko cemo dobiti sjevera za derbi?
Taman koliko vas moze stati na zdenku.... Pa sad racunaj......Hordas Doboj je napisao/la:Sekac buraz stvarno znate ti i DevilS da zacatate temu malo je recBtw nista lose ne mislim, no hard feelings heh
Iako je receno da necete na istok, mozda i mali dio istoka dobijete, sve zavisi od vase uprave.... Al' vjerovatno da nece vasi to htjeti zbog sigurnosti, jer ipak to je najvaznije....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
zna li neko imal' se kupit stikera u fan shopu i koliko kostaju?
Ferguson's red army!
Chicharitoooooooo!
Chicharitoooooooo!
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Ako je samo zdenka u opticaju onda neka puste i istok za manju cijenu kartiMrMuscle je napisao/la:Taman koliko vas moze stati na zdenku.... Pa sad racunaj......Hordas Doboj je napisao/la:Sekac buraz stvarno znate ti i DevilS da zacatate temu malo je recBtw nista lose ne mislim, no hard feelings heh
Iako je receno da necete na istok, mozda i mali dio istoka dobijete, sve zavisi od vase uprave.... Al' vjerovatno da nece vasi to htjeti zbog sigurnosti, jer ipak to je najvaznije....
Prvo kad bi pogledao malo nekoliko stotina stranica unazad vidio bi da se pisalo, e sad što ne započinjem nove teme i otome sam pisao.Temu su neki sredili pa mi koji smo se pobunili malo smo išli u Banoviće i to je jedan od razloga isto što ne pišem a ako ti smeta što sam pozdravio ljude neču ni to raditi.A žao mi je što ne pišem a ima svašta,Znam da ne misliš loše ali te molim drži se ti teme a ja ili ako te nešto interesuje u vezi mene ili neki info za klub (a ja slučajno znam odgovor) slobodno se javi na PP private.Hordas Doboj je napisao/la:Sekac buraz stvarno znate ti i DevilS da zacatate temu malo je recBtw nista lose ne mislim, no hard feelings heh
Sarajevo ljubavi moja!
sekac je napisao/la:Prvo kad bi pogledao malo nekoliko stotina stranica unazad vidio bi da se pisalo, e sad što ne započinjem nove teme i otome sam pisao.Temu su neki sredili pa mi koji smo se pobunili malo smo išli u Banoviće i to je jedan od razloga isto što ne pišem a ako ti smeta što sam pozdravio ljude neču ni to raditi.A žao mi je što ne pišem a ima svašta,Znam da ne misliš loše ali te molim drži se ti teme a ja ili ako te nešto interesuje u vezi mene ili neki info za klub (a ja slučajno znam odgovor) slobodno se javi na PP private.Hordas Doboj je napisao/la:Sekac buraz stvarno znate ti i DevilS da zacatate temu malo je recBtw nista lose ne mislim, no hard feelings heh
Koliko cemo dobiti sjevera za derbi?I'm not angry at you
imam dojavu da je namjesteno da sutra sarajevo pobjedi , eto da znate unaprijed da stavite keca svi 
- Evolution87
- Kontakt:
Natrpati ih sto vise i tako napraviti sjajnu uvertiru pred derbi. Kartona se trebaju cuvati Zlatkovic, Tadejevic i Dupovac jer imaju po dva zuta kartona.
SVI NA KOSEVO!
SVI NA KOSEVO!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: bordobijelisampion, Hajdeee i 4 gosta.