FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Mancini
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Mancini » 01 maj 2013, 22:38

Banda bogataška!Ovaj gore kaže rasturili ih,e jest ih teško bilo rasturiti,cirkus u vašem gradu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 01 maj 2013, 22:39

mandraX je napisao/la:Svaka čast za ovo na kraju tekme, ovu himnu, navijače, pjevanje, aplauz...trebalo je ovo igračima itekako.
Nešto najmrže u ovoj Barceloni mi je podržavanje ovih pi*kurina fuj mamu im ebem.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 maj 2013, 22:40

Sta hoce ovi madridisti,vas najveci domet je polifinale nakon milion godina za to ste doveli Mourinja da grupe prodjete :lol:

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 01 maj 2013, 22:41

Harrison je napisao/la:
MrShadow je napisao/la:Bartra je izmislio odbranu za Varanea
:lol: :lol:
Nekoga naučiš da piše i onda izvali ovakvu glupost.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 01 maj 2013, 22:42

Čitao sam loše postove Lennona,Svetog i co al' ovo je odron.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 maj 2013, 22:43

Vandelanoitte je napisao/la:
mandraX je napisao/la:Svaka čast za ovo na kraju tekme, ovu himnu, navijače, pjevanje, aplauz...trebalo je ovo igračima itekako.
Nešto najmrže u ovoj Barceloni mi je podržavanje ovih pi*kurina fuj mamu im ebem.
Hajde ti, ne pamtim kad si napisao nešto poslije pobjede Barce, uvijek se pojaviš k'o kakva sotona čim Barca izgubi.
I šta radiš, samo pljuješ, pljuješ i pljuješ.

Thiago, Fabregas, Pique, Messi (što sam ja upratio) u suzama, i šta su trebali navijači? U 80-oj minuti izaći sa tribina i to je to. Bože sačuvaj.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 01 maj 2013, 22:44

drpitar2 je napisao/la:cao supci!!!!
što nama to govoriš debilčino jedna glupa.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 maj 2013, 22:44

kakvih kompleksasa ovdje,dugo ste cekali da izadjete iz rupe,al nemate brige madristi opet nista od vas i ove sezone :lol: vratice se Barsa opet nema frke nije to Hala

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 01 maj 2013, 22:45

i ja to odavno govorim :lol: :lol: :lol: ,a Varane me demantuje :D
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 01 maj 2013, 22:45

bluemania je napisao/la:Sutra ce vas biti citav red, koji ce tjerati Tita ;) mark my words :!: ....jer ce nas Bayern opet sutra rasklopiti i po drugi put u 7 dana i opet pokazati pred citavim svijetom sve naše mane, natrljace nam lice sa njima.
Jer izgleda da neke ni prva tekma (to jest onaj potop) nije opametila i da neki još fantaziraju.

Predugo je Barca žmirila na oba oka kad su njene mane u pitanju, ali ce progledati silom ili milom...Bayern ce šamarati s obje strane, sve dok ne progledaju.
I trebali bi to gledati kao veliku uslugu ;) ovo bez imalo ironije pišem....e kad progledaju konacno i priznaju sebi da su kar'ne u nekim bitnim segnemtima igre, onda ce poceti dovoditi i adekvatne igrace.
Da se citiram od sinoc :P

Hvala Bayernu od srce što nam na ovako brutalan nacin otvoriše oci...valjda ce uprava poduzeti neke ozbiljne korake i razove....nova, svježa krv je neophodna :!: Barca je sad kao zapušena kafana koja se treba izluftirati, svjež zrak je neophodan.

Sandro, na tebe je sad red...pocni od klupe, pa redom ;) ....Valdes, Alves, Villa, Alexis i tako redom - sve to lagano potjerati.

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 01 maj 2013, 22:47

mandraX je napisao/la:
Vandelanoitte je napisao/la:
Hajde ti, ne pamtim kad si napisao nešto poslije pobjede Barce, uvijek se pojaviš k'o kakva sotona čim Barca izgubi.
I šta radiš, samo pljuješ, pljuješ i pljuješ.

Thiago, Fabregas, Pique, Messi (što sam ja upratio) u suzama, i šta su trebali navijači? U 80-oj minuti izaći sa tribina i to je to. Bože sačuvaj.
Naravno da pljujem i najviše mrzim to kad ovdje neki ušljo počne pametovat kako ne treba Bale,Neymar trebaju Pedro i Alexis pa eto vam oni je*o vas oni i ovaj tvoj post je takav treba jel aplaudirat za ovu sramotu pa njima je lijepo kod Vilanove jer taj čovjek ne smije ništa ovoj ekipi koju vode Xavi i Messi da je kakav trener treba im mamu je*at na poluvremenu.

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 01 maj 2013, 22:47

Ma ne treba Barceloni 4 ili 5 novih igraca.Takodjer ne treba Barceloni novi trener :evil:

S R A M O T A !!!!
Visca el Barça ! Mes que un club !

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 maj 2013, 22:49

nama treba trener i onda KLASICNI napadac,razbijac koji moze i glavom dati go,smjesna je ova skok igra

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 01 maj 2013, 22:50

slika :mrgreen:

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 01 maj 2013, 22:52

Kad se sjetim da smo imali Ibru i Eto'a a sada imamo ove ne mogu reć igrače jer to nisu Pedra i Alexisa.

ForcaBarca
Kontakt:

Post Postao/la ForcaBarca » 01 maj 2013, 22:52

Ovoj Barci trebaju promjene,od presednika pa do trenera i 6 igraca!
Srce moje kuca za dvoje(ZELJO I BARCA)!

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 maj 2013, 22:53

Vandelanoitte upravu si iz razloga ako ovdje kazes da je Pedro ocajan,da nezna probit stranu i spor sto se pokazalo nocas,krene Lahma da dribla i da probije stigne ga covjek kao raketa cijeli forum ce ti skociti i oci izbiti da nisi navijac Barse jer si to rekao,to su cinjenice a neko ko misli da nisu,nek ostavi neke igrace i sljedece sezone jos gore ce biti,npr Alves je ok igrao al covjek nezna dodat loptu i nabacit ono nema nigdje,prodje.predlibla udje u 11 al dzaba

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 01 maj 2013, 22:55

ForcaBarca je napisao/la:Ovoj Barci trebaju promjene,od presednika pa do trenera i 6 igraca!
Rosell je dvije godine sređivao samo finansije kluba, sredio u dobroj mjeri i sad krajnje je vrijeme da se posveti sportskom dijelu.
Ova generacija je iscrpila onaj plan Laporte i Pepa , tako da je novi rez neizbježan.

Trener i 5-6 novih igraca su sad nužnost.
Zadnja izmjena: bluemania, dana/u 01 maj 2013, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 01 maj 2013, 22:56

Vandelanoitte je napisao/la:Kad se sjetim da smo imali Ibru i Eto'a a sada imamo ove ne mogu reć igrače jer to nisu Pedra i Alexisa.
vjeruj mi obojica igraci manje,do sad su svoje slabosti krili iza Mesijevih majstorija,a sad to vise nemogu,meni Pedro ni u ludilu nebi igro,ubacio bi Telja makar ce jednu od 10 napada probit

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 01 maj 2013, 22:56

slika

:mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []