Bundesliga
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Još Bayern nije u finalu. 
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Nemoj da me zahebavas...ocekujem te u crno-zutom dresu 25.majaamerosm je napisao/la:Ja znam da cu 25.Maja uzivati u finalu LP i iskreno bice mi svejedno ko ce pobjediti - vazno je da Klempo konacno dodje u Njemacku, ali taj dan ne bih zelio biti u kozi navijacima Bayerna i BVB-a.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Lobiranje neutralaca je poceloadnan24 je napisao/la:Nemoj da me zahebavas...ocekujem te u crno-zutom dresu 25.majaamerosm je napisao/la:Ja znam da cu 25.Maja uzivati u finalu LP i iskreno bice mi svejedno ko ce pobjediti - vazno je da Klempo konacno dodje u Njemacku, ali taj dan ne bih zelio biti u kozi navijacima Bayerna i BVB-a.
#miasanmia
Ne utiči na čovjeka negativno....adnan24 je napisao/la: Nemoj da me zahebavas...ocekujem te u crno-zutom dresu 25.maja
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Imas lose informacije...amer je nas covjek 
Ne širi dezinformacije, nemoj da dostavljam dokaze ovde.....adnan24 je napisao/la:Imas lose informacije...amer je nas covjek
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- gerdmuller
- Kontakt:
amerosm je napisao/la:Prema pisanjima njemackih medija Sokratis je blizu prelaska u Leverkusen. Odsteta bi iznosila 10 miliona €. Ti novci ce Werderu dobro doci, ali ce kvalitet ekipe zbog toga ispastati.
Inace uprava Werdera je suspendovala Eliju i Arnautovica do kraja sezone, jer su dan prije putovanja za Leverkusen uhvaceni od strane policije u 4 h ujutro zbog prebrze voznje. Takodjer prema izvjestaju policije isti su vrijedjali policajce...
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Johaness flum iz freiburga prelazi u eintracht frankfurt. izgleda da se sprema prodaja rodea...
D-O-M-I-N-A-C-I-J-A
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Uzeli Englezi u Njemačkoj titulu, vrijeme je da to Nijemci vrate
Uprkos tek solidnim nastupima u Evropskoj ligi,
Bundesliga ovu godinu završava kao najbolja.
Iza su ostali Španci, Englezi,
a gdje su Talijani?
Bundesliga ovu godinu završava kao najbolja.
a gdje su Talijani?
slave kad vide četvrtfinale.Klare je napisao/la: a gdje su Talijani?
Sabura momci, prizivate pokemona zvanog Magica 
BUNDESLIGA RULES.........

Kako sad da okarakterišemo sezonu za bundesligaše? Hajd daj te superlative, prozivaš stalno po tom pitanju. Sad pucaj ptico......Klare je napisao/la:Uprkos tek solidnim nastupima u Evropskoj ligi,
Bundesliga ovu godinu završava kao najbolja.![]()
a gdje su Talijani?
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
DOMINACIJA BUNDESLIGE JE NEMINOVNOST !
Jedno je sigurno da ce 25.Maja biti dan za uzivanje za sviju nas koji volimo ovu ligu...Cekali smo dugo i konacno smo docekali.
@adnan i @effe
meni je iskreno svejedno ko ce uzeti klempu - vazno je da ce isti konacno doci u Njemacku. I kod jednih i drugih ima igraca i celnika koje cijenim, a isto tako ima i stvari koje me i nerviraju. Kada bude finale na istom cu se pojaviti sa onim salom pola BVB, a pola Bayern.

Jedno je sigurno da ce 25.Maja biti dan za uzivanje za sviju nas koji volimo ovu ligu...Cekali smo dugo i konacno smo docekali.
@adnan i @effe
meni je iskreno svejedno ko ce uzeti klempu - vazno je da ce isti konacno doci u Njemacku. I kod jednih i drugih ima igraca i celnika koje cijenim, a isto tako ima i stvari koje me i nerviraju. Kada bude finale na istom cu se pojaviti sa onim salom pola BVB, a pola Bayern.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Freiburg izgleda nastavlja sa masovnom rasprodajom, pred odlaskom su i Flum i Schuster. Ne znam kakav je njihov plan, ali ovakvom politikom bi se mogli dovesti u velike probleme. Ne daj Bože da oni budu 4. jer će biti najobičniji poklon u ždrijebu za nekoga.
Ne daj Bože da Freiburg izbori Evropu ove sezone. Momci su to zaslužili no gledajući na dobrobit Bundesliga za sljedeću sezonu Freiburg ne smije u Evropu. Prodali su pola tima i to vrlo jeftino. Mogli bi sljedeće sezone biti blizu mjesza za opstanak 
Njemačka ima takav koeficijent da komotno da svi poispadaju u grupama opet mogu zadržati poziciju, a kamoli da samo jedna ekipa kiksa. Kada imaš 7 ekipa, pojedinačni neuspjesi se jako malo osjete.Neutral je napisao/la:Ne daj Bože da Freiburg izbori Evropu ove sezone. Momci su to zaslužili no gledajući na dobrobit Bundesliga za sljedeću sezonu Freiburg ne smije u Evropu. Prodali su pola tima i to vrlo jeftino. Mogli bi sljedeće sezone biti blizu mjesza za opstanak
Da bi zgrabio lovu od CL moraš u istu i ući, a za Freiburg je to nemoguća misija, jer u kvalifikacijama sigurno ispadaju.Edol je napisao/la: Njemačka ima takav koeficijent da komotno da svi poispadaju u grupama opet mogu zadržati poziciju, a kamoli da samo jedna ekipa kiksa. Kada imaš 7 ekipa, pojedinačni neuspjesi se jako malo osjete.Kao neutralan posmatrač mogu reći da bih vrlo rado vidio Freiburg Evropi, ustvari bilo koga umjesto Schalkea jer volim promjene, ali vjeruj i da je za zdravu ligu dobro da nekad i drugi klubovi uzmu zagrabe novca od Lige prvaka jer se pojačava konkurentnost i zanimljivost.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.