Mescini Reus pravo druzeljubiv
Samo da mu se sa nekim grliti i valjati po podu
Nego da se osvrnem i na ove momke sto preferiraju Reala, a dodjose na nasu temu - iznenadilo me kako su momci normalni i korektni! Svaka cast momci!
Ps. yayarci ugledajte se na Madridjane
geronimo je napisao/la:Na stranu ove ´ocekivane` upadice, nego befaubeovci kako stoje stvari?
Sta te interesuje?
Koliko smo danas mesa pojeli, o stanju u ekipi ili o transferima?
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Ma nek' idu svi...svejedno je ova generacija prekucala sva takmicenja...vrijeme je da se osvjeze redovi a para ce biti kao blata.
Nego vidim Bayern je protivnik u finalu...red je da se podsjetimo naseg zadnjeg finala protiv istog protivnika-solidno smo odigrali tu utakmicu.
[youtube][/youtube]
P.S. Hvala madridistima na cestitkama...Real je sinoc odlican bio
KSIVLE je napisao/la:nek razjebu, napravit ćemo onda džeus.
Sve što završava na "ues" haman se raz*ebe. Daj da Reusa stavimo prvog i da napravimo nešto k'o Reko (Reus i Džeko)
geronimo je napisao/la:Na stranu ove ´ocekivane` upadice, nego befaubeovci kako stoje stvari?
Vidjet' ćemo u subotu gdje morate braniti svoju čast i nakon 5 uzastopnih utakmica bez pobjede protiv nas u Bundesligi i 2,5 godine čekanja (4 poraza i remi) da napokon pokušate zabilježiti pobjedu.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Semir bvb je napisao/la:Sve što završava na "ues" haman se raz*ebe. Daj da Reusa stavimo prvog i da napravimo nešto k'o Reko (Reus i Džeko)
Semir bvb je napisao/la:Vidjet' ćemo u subotu gdje morate braniti svoju čast i nakon 5 uzastopnih utakmica bez pobjede protiv nas u Bundesligi i 2,5 godine čekanja (4 poraza i remi) da napokon pokušate zablježiti pobjedu.
Treba napomenuti da nakon godinu dana yayo dolazi u Dortmund
Sve ostale tekme smo igrali ili na neutralnom terenu (Berlin) ili u njihovom kokosinjcu. I imaju samo jednu pobjedu
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...
Dvije, dvije.
Dvije pobjede u zadnje 3 utakmice, uz potpunu nadmoć, dominaciju,
bili ovi žuti sabijeni u, i, pred svoj ćumez,
ki kokoši u sumrak nisu znali il' je oblačno, ili vjetar puše.
Zadnja izmjena: Klare, dana/u 02 maj 2013, 00:07, ukupno mijenjano 1 put.
Dvije, dvije.
Dvije pobjede u zadnje 3 utakmice, uz potpunu nadmoć, dominaciju,
bili ovi žuti sabijeni u, i, pred svoj ćumez,
ki kokoši u sumrak nisu znali il' je oblačno, ili vjetar puše.
To racunas i onaj super kup? Necemo valjda i prijateljske tekme racunati
Na kraju se mrtvi broje, kaze jedna poslovica. Ako bude ko Celzi lani, dzaba sva ovosezonska dominacija
Ps. Ja i onu petardu uracunah u svom postu, a ti je preskoci
Zadnja izmjena: kraljttbvb, dana/u 02 maj 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
vopi je napisao/la:Bafarci smarate sa vasim postovima, pisete o bayernu na temi od bvb-a, imate svoju temu pa se tamo izzivljavajte...pozz
Potpis, više su ovdje nego na svojoj temi. Dosadiše. Mislim da ih treba početi totalno ignorirati.[/quote
zato sto dosta imamo potjanih juda koji sigaran sam potajno navijaju za domuz ,a ovamo glume "velike" navijace najmocnijeg kluba na dunjaluku FC Bayern Munchen.
Henderson je napisao/la:Nikad lakše niste i nećete osvojiti LP, kao ove sezone.
Hodza, kako znas?
Na stranu ove ´ocekivane` upadice, nego befaubeovci kako stoje stvari?
Zato što nema tog finala kojeg Lahm, Švajni and CO ne mogu izgubiti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Al ga barem mogu igrati za razliku od ekipe u potpisu i čovjeka na tvom Avataru
U tom grmu leži zec, Bayernova politika je važno je učestovati, nije važno pobjediti, dok je Dortmundova važno je pobjediti, nije važno učestovati.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la:
U tom grmu leži zec, Bayernova politika je važno je učestovati, nije važno pobjediti, dok je Dortmundova važno je pobjediti, nije važno učestovati.
A politika Liverpula "vazno je biti bolji sljedece sezone"
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
Henderson je napisao/la:
A politika Liverpula "vazno je biti bolji sljedece sezone"
Vazno je Ligu prvaka gledati preko malih ekrana! Sta je sa Gotzeom, hoćel bti spreman za finale? Nisam pratio zadnjih dana.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Bilo je malo gutavo zadnjih nekoliko minuta ali sreća prati hrabre, nakon što je Real mašio onih par šansi u prvom poluvremenu bio sam ubijeđen da idete dalje...
@FRANK RIBERY
Bice spreman chkapi,nije nista ozbiljno...Nece igrati u subotu ali za finale nije upitan! Ma hajd svakako igra protiv svojih!
@FOURTHOFFICIAL
Vec godinu dana cojk vuce povredu kuka i mora na operaciju ali igra pod inekcijama i odlucio se da ide na operaciju kad sezona zavrsi!Tako se voli klub