FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

barca_87
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la barca_87 » 01 maj 2013, 23:42

emir18 je napisao/la:E 7 komada, Real ispao prosle godine na penale.Sad mi je jasno kakva je sila Real kada je uspio odigrati 3-3 sa ovakvim Bayernom.
bayern iz prosle godine nije ni sjena ovog sada,ovaj je jedno 3-4 puta jaci,a tolika je sila real da je ispo od 2 puta slabije ekipe od bayerna ,dortmunda ,sta bi realu tek pocinio ovaj bayern

sinoc pricas nesto sto dolaze na temu reala ,kompleksasi ovo ono,a sta je sa tebe sad???poletio odma na temu barce :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 maj 2013, 23:43

nedim1993 je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:slika :mrgreen:
:mrgreen:
e moj vedo, arsenal barem zna taktički odigrat meč i naguzit 0:2 nijemce sa stilom. :lol: :mrgreen:
Arsenal ima Wengera a i ono je bilo maksimalno potcjenjivanje od strane Bayerna. ;)

Eh da je jednog Wengera Barceloni ..
Sta bi taj radio sa onakvim igracima.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 01 maj 2013, 23:43

Najkomičniji su ovi pojedini Realovci, po ovim slikama ispada da je Barca u 90 minuta fasovala sedam golova. :mrgreen:
Pa nije to Real jbt, dobro, doduše oni su znali po 6 fasovat', pa 5.... :lol:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 01 maj 2013, 23:44

barca_87 je napisao/la:
emir18 je napisao/la:E 7 komada, Real ispao prosle godine na penale.Sad mi je jasno kakva je sila Real kada je uspio odigrati 3-3 sa ovakvim Bayernom.
bayern iz prosle godine nije ni sjena ovog sada,ovaj je jedno 3-4 puta jaci,a tolika je sila real da je ispo od 2 puta slabije ekipe od bayerna ,dortmunda ,sta bi realu tek pocinio ovaj bayern

sinoc pricas nesto sto dolaze na temu reala ,kompleksasi ovo ono,a sta je sa tebe sad???poletio odma na temu barce :D
So true.

Prošle sezone nas je derao BvB, izgubili smo finale doma što je bilo nezamislivo, a u kupu deklasirani.

Bayern je puno bolji od prošle sezone. Sami sistem igre je totalno drugačiji, stalni presing je prisutan i mislim da igramo najljepši fudbal trenutno u Evropi.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 01 maj 2013, 23:46

Slažem se da je Tito prezelen....pa covjek je pocetnik, rookie.
Ali nije se sam on postavio za trenera, vec ga je uprava postavila i podržala...nisu imali muda da odmah krenu u novi projekat nakon Guardiole vec su išli inercijom i starog projekta Laporta/Guardiola...to je šljakalo donekle (iako se Barca patim ove godine u LP), uzela se titula Primere i došao Bayern koji nam je sve mane istresao i ponizio....pa trebali bi cijeniti bavarce nakon ovoga :!: to je zaista tako.
Ako ih ovo veceras (a i prije 7 dana u Minhenu) nije opametilo i natjeralo da progledaju - pa šta ce ih onda natjerati??
Hoce li cekati da to dožive i naredne sezone isto :?:

Ne zaboravimo da je i Real našao protuigru Barci, cak i sa kombinovanim sastavom su je pobjedili.
Tito nije dorastao u iole jacim utakmicama, to su cinjenice (mogu nabrojati 10-tak takvih utakmica)....svaka mu cast što je imao muda preuzeti Barcu u jako nezgodnom trenutku kad je Pep otišao, svaka mu cast što je narušenog zdravlja pokazao lojalnost klubu :!: ali nebi trebali na tom graditi buducnost.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 maj 2013, 23:48

Ja sam nekada dano pisao , kada ekipa dosegne sami vrhuna u ovom slucaju barcelona dakle osvoji sve sto se dalo sovojiti ,ekipa koja je do 2011 ibila alfa i omega u evropi ,ekipa koja je u 6 godina odirgrala 3 finala i toliko puta digla klempu dalje nema ,ili ce nastojati da se odrzis na toj razini sto je jako tesko i def.padasocigleda lagani pad barcelone poceo se nadzirati prosle godine i ovo je sigurno mozda kraj jedne sere jedne od najboljih momcadi koja je ikada krocila zelenim nogomentim terenima , vec proslegodine su se poceli javljati simptomi da je ova ekipa jednim djelom potrosena ,bez motiva na nekoj velikoj razini koju su imali u zadnjih 6 godina ,pa i djelom procitan stila igre .Ova ekipa ce zasigurno sigurno uyz bayern biti glavni favoriti i u narednim sezonama za sami kraj LP ,naravno morat ce se neke ozbiljnije promjene desiti i ne sumnjam da ce barca i dalje biti strah i trepet mozda za nas ne :D ali za ostale da .

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 01 maj 2013, 23:50

bluemania je napisao/la:Slažem se da je Tito prezelen....pa covjek je pocetnik, rookie.
Ali nije se sam on postavio za trenera, vec ga je uprava postavila i podržala...nisu imali muda da odmah krenu u novi projekat nakon Guardiole vec su išli inercijom i starog projekta Laporta/Guardiola...to je šljakalo donekle (iako se Barca patim ove godine u LP), uzela se titula Primere i došao Bayern koji nam je sve mane istresao i ponizio....pa trebali bi cijeniti bavarce nakon ovoga :!: to je zaista tako.
Ako ih ovo veceras (a i prije 7 dana u Minhenu) nije opametilo i natjeralo da progledaju - pa šta ce ih onda natjerati??
Hoce li cekati da to dožive i naredne sezone isto :?:

Ne zaboravimo da je i Real našao protuigru Barci, cak i sa kombinovanim sastavom su je pobjedili.
Tito nije dorastao u iole jacim utakmicama, to su cinjenice (mogu nabrojati 10-tak takvih utakmica)....svaka mu cast što je imao muda preuzeti Barcu u jako nezgodnom trenutku kad je Pep otišao, svaka mu cast što je narušenog zdravlja pokazao lojalnost klubu :!: ali nebi trebali na tom graditi buducnost.
Treba vratiti Laportu a Rosell nek i dalje radi sa finansijama.
Bit ce rezova naravno, samo je pitanje kako ce se uklopiti sve to i koga ce dovesti za stopera i kojeg golmana.

Ali koliko je ekipa grohnula u formi ne mogu vjerovat.
I da jos jednom ponovim, od Barcelone u zadnjih mjesec dana Celik je fizicki spremnija ekipa i to za klasu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 01 maj 2013, 23:50

bluemania je napisao/la:Slažem se da je Tito prezelen....pa covjek je pocetnik, rookie.
nije on preyelen cim je on u svojoj prvoj sezoni nakon pepa dosao do polufinala ,istina malo mu je falilo iskustva za sami kraj ali ovo ce mu biti samo + u daljoj karijeri.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 01 maj 2013, 23:51

@Makaš, arsenal je tu utakmicu imao mertesakera , kosielnog, girouda i td. Izuzetno visoki igrači, i pomoćnog trenera boulda, znaš o čemu pričam. Skok igra je najveća mana barselone od kako uopšte dominira.

A Wenger je druga priča, tvrdoglava mazga, zna on promijenit taktiku, samo neće :mrgreen:
Vođa zna.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 01 maj 2013, 23:51

GAL je napisao/la:Ja sam nekada dano pisao , kada ekipa dosegne sami vrhuna u ovom slucaju barcelona dakle osvoji sve sto se dalo sovojiti ,ekipa koja je do 2011 ibila alfa i omega u evropi ,ekipa koja je u 6 godina odirgrala 3 finala i toliko puta digla klempu dalje nema ,ili ce nastojati da se odrzis na toj razini sto je jako tesko i def.padasocigleda lagani pad barcelone poceo se nadzirati prosle godine i ovo je sigurno mozda kraj jedne sere jedne od najboljih momcadi koja je ikada krocila zelenim nogomentim terenima , vec proslegodine su se poceli javljati simptomi da je ova ekipa jednim djelom potrosena ,bez motiva na nekoj velikoj razini koju su imali u zadnjih 6 godina ,pa i djelom procitan stila igre .Ova ekipa ce zasigurno sigurno uyz bayern biti glavni favoriti i u narednim sezonama za sami kraj LP ,naravno morat ce se neke ozbiljnije promjene desiti i ne sumnjam da ce barca i dalje biti strah i trepet mozda za nas ne :D ali za ostale da .
To je to, ukratko ;)

I dajte nam Juppa :mrgreen: da razdrma Barcu i rastjera hamelj.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 01 maj 2013, 23:52

mandraX je napisao/la:Najkomičniji su ovi pojedini Realovci, po ovim slikama ispada da je Barca u 90 minuta fasovala sedam golova. :mrgreen:
Pa nije to Real jbt, dobro, doduše oni su znali po 6 fasovat', pa 5.... :lol:
al na kraj krajeva nije bitno koliko se primi golova jer u svakom slucaju ispali su oba tima :lol:

Možda da se uputi molba FIFI pa da se odobri utakmica za trece mjesto i eto ga el clasico :D

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 01 maj 2013, 23:55

Po meni ovdje je u pitanju trenutna forma i nista drugo ne mogu igraci zaboraviti dodati sutati dati gol bit ce ovo opet super ekipa ja sam ubjedjen ali losa vam je klupa uzas :roll:

JohnLennon
Kontakt:

Post Postao/la JohnLennon » 02 maj 2013, 00:01

slika
A la Makaveli style :lol:

slika
Kakvi navijaci...
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 maj 2013, 00:05

Džone, malo ti je lakše veceras, ha :P :mrgreen:

A znam da nisi uživao u ovom pišanju bavaraca po nama :P cim si vidio idola Messija na klupi, pogodilo te nešto.

Pređi na pravu stranu, odazovi se - i Midget ce ti oprostiti sve :D :mrgreen:

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 02 maj 2013, 00:06

Ma jaci smo, pokazalo se i tacka............nego mi komicni pojedini navijaci Reala koji govore da bi samo Real mogao parirati Bayernu :roll: Nije da ja sad nesto toliko ocu da dizem Bayern u visine, nego sto to rade ovi Madridisti sa Realom :? :D Ne vidim po kojoj logici al hajd, nije mi sada do toga, a i nije tema adekvatna........
Valja Barci na ljeto u šoping :D
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 02 maj 2013, 00:08

Tito nije zelen, Tito je na tanjir dobio ekipu u padu, ekipu koja vise nema zelje niti motiva kao prije nekoliko sezona, ekipu bez presinga jer je on "umro" nakon svih osvojenih trofeja.Dok je Guardiola dobio Messia u usponu, gladnog, zatim sjajnu odbranu tada, takodje gladnu trofeja, Tito je dobio Messia za 4 zlatne lopte i sve zivo osvojeno, a odbranu koja je na nivou Osasune, ukratko Guardiola je dobio napaljenu Barselonu, gladnu i spremnu a Tito dobio mlohavu cunu nakon sexa.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 maj 2013, 00:09

supermario je napisao/la:Ma jaci smo, pokazalo se i tacka............nego mi komicni pojedini navijaci Reala koji govore da bi samo Real mogao parirati Bayernu :roll: Nije da ja sad nesto toliko ocu da dizem Bayern u visine, nego sto to rade ovi Madridisti sa Realom :? :D Ne vidim po kojoj logici al hajd, nije mi sada do toga, a i nije tema adekvatna........
Valja Barci na ljeto u šoping :D
Ma jok niste, ovo 7-0 je relativno :mrgreen:

Hvala vam na ovoj metli, bez imalo ironije mislim ;) ....neka je to baš Bayern bio, ako vec je moralo..kad je bal, nek je i maskenbal.

Rosell varalico stara, hoceš li KONACNO poceti se baviti timom, yebale te finansije

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 maj 2013, 00:10

Pa ne bi Real mogao parirati Bayernu, ali ne bi ih Bayern ovoliko ponizio nema sanse.
Prvo sto imaju duplo jacu odbranu i sto igraju dosta defanzivnije a drugo sto imaju Mourinha.

bluemania
Kontakt:

Post Postao/la bluemania » 02 maj 2013, 00:11

EnzoFerrari je napisao/la:Tito nije zelen, Tito je na tanjir dobio ekipu u padu, ekipu koja vise nema zelje niti motiva kao prije nekoliko sezona, ekipu bez presinga jer je on "umro" nakon svih osvojenih trofeja.Dok je Guardiola dobio Messia u usponu, gladnog, zatim sjajnu odbranu tada, takodje gladnu trofeja, Tito je dobio Messia za 4 zlatne lopte i sve zivo osvojeno, a odbranu koja je na nivou Osasune, ukratko Guardiola je dobio napaljenu Barselonu, gladnu i spremnu a Tito dobio mlohavu cunu nakon sexa.
Perfektan opis :!: :shock: svaka cast

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 maj 2013, 00:14

bluemania je napisao/la:
EnzoFerrari je napisao/la:Tito nije zelen, Tito je na tanjir dobio ekipu u padu, ekipu koja vise nema zelje niti motiva kao prije nekoliko sezona, ekipu bez presinga jer je on "umro" nakon svih osvojenih trofeja.Dok je Guardiola dobio Messia u usponu, gladnog, zatim sjajnu odbranu tada, takodje gladnu trofeja, Tito je dobio Messia za 4 zlatne lopte i sve zivo osvojeno, a odbranu koja je na nivou Osasune, ukratko Guardiola je dobio napaljenu Barselonu, gladnu i spremnu a Tito dobio mlohavu cunu nakon sexa.
Perfektan opis :!: :shock: svaka cast
Eh pa sad ce morati biti gladni zbog svog ponosa. ;)
Vec 2 godine ispadaju u polufinalu i ovo je moralo kad tad, mozda ne bas ovoliko bolno, ali tako je ispalo.

Ukoliko naprave pametne transfere i Tito se malo opameti moglo bi svasta biti.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.